- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.961
NENAAAAA yazmaya utanmıştım ama yazayım
ben de hiç sevmiyorum yeni hallerini eşime de sordum çok kötü di mi diye
ben bayıldım yeni haline tam anne gibi oldun yerim seni dedi
içim daha rahat sen de bi sor bak eşin de çok sevmiştir kesin..
ben soramam sormaya baslarsam aglarım kı smdı bıle aglayasaım var soramam utangac deılımdr her seyı konusurm normalde ama bu yenı halımı soramam cok cırkınler cokkk
ben soramam sormaya baslarsam aglarım kı smdı bıle aglayasaım var soramam utangac deılımdr her seyı konusurm normalde ama bu yenı halımı soramam cok cırkınler cokkk
yetişemiyorum yine sizeee
hayırlı olsn major..üzme kendini..daha mutlu olsursun inş.
gözlerim iyi gibi sanrm ya bilmiyorm ki uzun zmndır pcden yazmıyorum...arada agrıyor..
yaz geldi ya herkez firarlarda...
deva da bir aydır yok kocasımı geldi acepp
Asagisi ne guzel kalabalikk sivitoss nenoss prensesss
Bu arada plojooo sen en son halini paylastin miiii
Canim benim boyle hisstmen normal..
Dogumdan sonra da o huzun neden oluyormus anladim,cok fazla degisim oluyor vucudunda sende cevrende evinde ve bi canli sana muhtac istedigin gb degil onun istedigi gb bakmak zorundasin..
Cok karisiyor insan..
Simdi de boyle hissetmen normal ama inan oyle cok kotude durmuyor,durmuyordurda eminim..
Esinle konusmanda fayda var simdi ve bu degisimler oldugu surece..
Hadiiiiii nenoosss yapmaaa hem simdi geceligin altinda belli olacak diye giymicen ya belki bu esinin gozune daha iyi gelebilir
Sen benim cizelgemi begenmedin mi cevap vermedinbeni begenmiyor musun prenses :82:
Paylasmadim canimm,sac gobis bebis en kisa surede paylasacam :)
tövbe de nena..sana öyle geliyordurr...
cinsiyetler ne zmn belli oluyor söyleyin dr.larınıza söylesinler artık merk ediyoruzzz
Canim benim boyle hisstmen normal..
Dogumdan sonra da o huzun neden oluyormus anladim,cok fazla degisim oluyor vucudunda sende cevrende evinde ve bi canli sana muhtac istedigin gb degil onun istedigi gb bakmak zorundasin..
Cok karisiyor insan..
Simdi de boyle hissetmen normal ama inan oyle cok kotude durmuyor,durmuyordurda eminim..
Esinle konusmanda fayda var simdi ve bu degisimler oldugu surece..
Hadiiiiii nenoosss yapmaaa hem simdi geceligin altinda belli olacak diye giymicen ya belki bu esinin gozune daha iyi gelebilir
Sen benim cizelgemi begenmedin mi cevap vermedinbeni begenmiyor musun prenses :82:
Paylasmadim canimm,sac gobis bebis en kisa surede paylasacam :)
ahahaah sesli güldüm plojoo yaa ilahiii
beğendim beğendim...hatta 2-3 sayfa önce dikkatimi çekti ama bn yazdım gibime geldiii:26:
inceledim hatta :)
bnm c.tesı cnm randevum cınsıyetı soylıcek dr um ama tabı ben ısyernden ızın almadm hala bı arkds ısten ayrıldı dıerı dogum ıznınde kaldık 2 kısı bnde o gun ızın kullanrsam arkds hepmzn ısını nasıl yapacak bılmıorm nasıl ızın ıstıcegmıde dusunuorum gec bıle kaldm dr a tahlıllerım yuzunden offf hıc bsy yolunda gtmıokı sınır oluyrm
şşiiiiiistres yapma moral bozmaa...
acık acık söyle gitmem gerek diye
aksam sorucam kocama bakım ne cvp vercek yazarm sıze ben zaten nerdeyse 1 aydr onun yannda soyunmuorum gobek oldu kocaman memeler kocamn suratım bı tıpszlestı kıyafetlerolmuo gercı esım gecen kıyafetlerm olmuo dedm oturdum agladm o da geldı yanıma melegm aglama ne guzel bebegmz saglıklı ve buyuo varsın kıyafetlern olmasn ne ıstıosan alalım dedı o hosuma gtmıstı ama memıslerle ılglı ne dusunuodr bılmıorm
Biraz zaman gecsin bak soyununca ozellikle gidip gostereceksin gobisi baaaaaaakkk diyee :)
En guzel destek eslerden canim..
Bak ne guzelde soylemis :)
Insan saskinliga ugramiyor degil :)
Hareketlerini hissetmeye basladiginda gobegin daha da ciktiginda yani hamileligi yasamaya basladiginda eminim zevk alacaksin simdi ortada gorunen tek sey sorunlar gb oluyor :)
evet gıdıcem zaten de mılletın mırın kırın yapması hosuma gtmıcek
ammmaaaann boşverrr gitsin millet ne derse desinnn...
sen bebişinin cinsiyetini öğrenceksin hamililiğin en güzel zmnıen heycanlı günü boşver milleti
Ahhahhaha daha 5 ve 6da devamini getiremeden gulme krizine girdiiiiimmm
cümleten merhaba hanımlar,herkese hayırlı ramazanlar...
okadar komık mı ya ben nıye her seye duygulanır oldum