- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.941
Aynen kuzumm kizceler kocalarinin koynundaabiz niye degiliz
Bizde yaptik sahuru simdi yataga gectik ama insan hemwnde uyuyamiyoki karnjndaki sisliklevalla susuz kalacak gibi su iciyorumm normalinde icmem
Esin senin uyanmana geliyodur ne guzel
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce
kızlar bız bu ay bı yere gtmıoruz ucak bıletlermızı dalaman yonune cevrdk eylulun son haftası fethıyeye gtcz tatıle ole karar aldık anlcgnz bu 2 ay daha evdeyım evlılık yıldonumumuzu kutlıcz orda gercı 22 eylul bzm ama p.tesıye gelıo o yuzden bızde hafta sonuna ladk 3 gun hem daha ıyı bı tatıl yaparız hemde bebısımzn bı kac eksgnı alırız bu 2 ay oyle karar verdık daha ıyı oldu sanırım bu ay sonuda yakın bıyere gtcz 2 gunlgne sanırım bı aksılık olmazsa
Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim
Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede
tünaydın kızlar bugunn erken kalktımm...
bu aksm bende yerken yatcamhehe
ben uyandıktan 1-2 saat sonra geliyor ama bugun erken uyandım kiii
gözün aydın canm...Allah sağlık versin ikinizede..
en yakn zmnda aramıza dön inş. :)
plojo daha güzel acıklamış ama bn nette okumuştum yüzde ki lekeler kalıcı olabilirmiş dikkat et şapka ve günes yüz kremi kullan...
koyulaşmlarda normal...hatta hemililkte ilk koyulaşmalar belirti olabilir diyorlar yaa:26:
anladıgım kadarıyla bol bol tatil yapcaksnızz ohh misssama güneşe dikkat et
10 günden beri yazm adıgının farkındayım nerelerdesinn sen naptın 10gün boyunca...
işi bıraktınmı? herşey yolundamı?
Cok sukur geldin :)
Merak ettikkkkk..
Nasilsin?
slm major hg nerelerdesn neler yapıosunyaaa
10 günden beri yazm adıgının farkındayım nerelerdesinn sen naptın 10gün boyunca...
işi bıraktınmı? herşey yolundamı?
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende yeni evliyim 1 yıl oldu aslında .Hepinizin yuvasında huzur olsun inşallah.bebek bekleyen arkadaşlarım bebekleriniz sağlıkla doğar büyürler inşallah Sizlere hayırlı evlat olurlar inşallah
Aynen kuzumm kizceler kocalarinin koynundaabiz niye degiliz
Bizde yaptik sahuru simdi yataga gectik ama insan hemwnde uyuyamiyoki karnjndaki sisliklevalla susuz kalacak gibi su iciyorumm normalinde icmem
Esin senin uyanmana geliyodur ne guzel
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim
kızlar geçen hafta apazartesi günü konuştum her şeyi anlattım kendi müdürüme İnsankaynakları müdürüne ve genel müdüre bile
içimi döktüm bir güzel . sonra dedimki ben insnlık yapıcam iki hafta daha çalışıcam işi öğreticem birini bulun öğreteyim dedim.
pc'de hiç yalnız olmadığım için yazamadım size. bu cuma son zaten haftayada tatile gidiyoruz.
artık burdan kurtulmak istiyorum çok mutsuzum
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız?
Hosgeldiiinnn..
Amiin cumlemizinn insallah..
Nerelisin kac yasindasin biraz bilgi verirsen aklimizda kalsin iyi olur :)
Gerci gelen gidiyor ama olsun :)
Gunaydiiinn uykucu prenses?
Gozlerin duzeldi mi kizce?
Buarada cizelgem nasil olmus :)))
Gecen hafta gelenleeeer neerdesiiniiizzz?
Masal
Atlas
Aklima gelenler..
Tugraaa iyimisiniz bebisle?Pamukcuk ne oldu gecti mi agzi?
kızlar geçen hafta apazartesi günü konuştum her şeyi anlattım kendi müdürüme İnsankaynakları müdürüne ve genel müdüre bile
içimi döktüm bir güzel . sonra dedimki ben insnlık yapıcam iki hafta daha çalışıcam işi öğreticem birini bulun öğreteyim dedim.
pc'de hiç yalnız olmadığım için yazamadım size. bu cuma son zaten haftayada tatile gidiyoruz.
neyse canım kötü bişey olmamasına sevindim...
demek işi bırakyorsun tamamen
hayırlı uğurlu olsun daha güzel işler senin olsun..
vee yaşasın tatillll
senin bebek takvimini yesinler kiiii
tünaydınlarrrr kızlaarrr
artık eşimle her akşma yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat falan...
sonra da yattığım yeri bilmiyorum
sen şimdi uyuyosundur ne güzelll
ben de 9 gün sonra uyucam kiiii
ama çok inat bünyem var her tatil günü 8de gözümü açıyorum
iyileştin mi sen kuzu?
canımm çok sevindim..gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
Nenaaaa bana doktorum deniz kenarında olmasan bile koruyucu sür yüzüne dedii..
ama ben öğle vakti dışarıda olamdığım için sürmüyodum aslında sürmem gerek...
tatilde de şemsiyenin altından çıkmıcam...kalıcı olabiliyormuş lekeler..
sen bebe yağı mı sürüyorsun çatlaklar için?
bi deee o malum uçlarda bende de koyulaşma var
evrim geçirdiler..büyüyüp koyulaştı bi değişik oldu
canım tekrar hoşgeldin de nerelerdeydin özet geçseydin keşke merak ettik seni:26:
:82:
Darisi basiniza kiiiiiiii..
O malum koyuluklar bebisinizin agzina gore
evet bebe yagı suruyorum smdılık cnm o catlak kremlerı bana guven vermıo nedense bıldgmden sasmayım ben catlarsamda catlım artk napım ana olmak kolay degıl..
valla sur canım koruyucu ısyernde de olsan bak bnde calısyrm sabh bı grıorum ofıse aksama kadr bıde ogle yemegnde bıle cıkmıorm dusun onuda burda yıoruz ona ragmen lekelenmeler basladı malesef...
bnmde ucları evrım gecrdı cırkın bsy oldular yaaa en begendgm yer bakılmaz hale geldı kocam ne dusunuo acaba onunda goz zevkı bozulmusmudur:26::18::18: napcam ben yaaa
ozaman benım bebegın agzı kocaman olcak desene koca agızlı bı junıor gelıooooooooooooo
kızlar bıde burnumda tıkanıklı bogaz da gıcık var öh öhö yapıp duruorum ynı solunum yollarm sıkıntılı oda normalmı
gunaydınnn prensessss ıyı uyudun muasosta uyanır 2 ye dogru , aslın da bol bol tatıl demeyelım bu bayram oteller cok tuzlu esımde ıı bır tatıl yapmak ıstıo ama o parayı vermek ben ıstemedm barı dedm ucakbıletnı erteleylm sezon sonu gdelm hem yarı fıyatına kalırz o yuzden oyle oldu bayramıda es gecmeemk adına 1-2 gun yakın bır yere kacarız olur bıterrr
Nenaaaaa yanaklarini boyle sıkıyormusum gb hayal et :)))
Oyle yapasim geldi :82:
Kiyamam...
Yok sen bogazini hafife almaa..
Bende esime emzirirken bi kere sordum,degistim mi ben gozunde dedim,boyle zirt pirt memeleri acan bi tip oldum degisik..
Hayir tabi ki deyip alnimdan optu yaptigim cok degerliymis
Yanii esin degisimin farkindadir ama senin kadin olarak ne kadar degerli oldugunu biraz daha anliyordur eminim kumrusunuz sizzz yahuu
Yani soyle oluyor emerken tamamen agzina aliyor ustten acikta kahverengi yer kalmiyor alttan kaliyor alt daha genistir karaligi..
Anlatirken kotu gb oldu ama ilk emmeye calistiginda gozlerim pörtlemistiii sevinctenn
Bide malesef emdikce ve buyuyup emmesi oturdukca memislerin uclarida bayaa degisime ugruyor kizlar..Hazirlikli olun uzulmeyin :)
en güzelini yapcaksnız merk etme..
bnde eylülde gitme taraftarıyım hem hava daha hoş hem de daha uygun oluyor fiyatlar..
NENAAAAA yazmaya utanmıştım ama yazayımben normalde hep sorarım esıme paylasrm ama bunu soramıyorum cesaretm yoko da farkndadr degstgnn ben bıde yazn acık sacık gecelıkler gyıorum bugun kapalı gyncem ben kendmı hc sevmıyorum artk bebıs emerken hepsnı agzna alıoda omur boyu o koyuluklar kalıcakmı ya ben alsıamadm
evet bzde oyle dusundum gecen yıl balayımzda oyle oldu sesssız sakın havada muhtesemdıen keyflısı bncede
NENAAAAA yazmaya utanmıştım ama yazayım
ben de hiç sevmiyorum yeni hallerini eşime de sordum çok kötü di mi diye
ben bayıldım yeni haline tam anne gibi oldun yerim seni dedi
içim daha rahat sen de bi sor bak eşin de çok sevmiştir kesin..
Hosgeldiiinnn..
Amiin cumlemizinn insallah..
Nerelisin kac yasindasin biraz bilgi verirsen aklimizda kalsin iyi olur :)
Gerci gelen gidiyor ama olsun :)
Gunaydiiinn uykucu prenses?
Gozlerin duzeldi mi kizce?
Buarada cizelgem nasil olmus :)))
Gecen hafta gelenleeeer neerdesiiniiizzz?
Masal
Atlas
Aklima gelenler..
Tugraaa iyimisiniz bebisle?Pamukcuk ne oldu gecti mi agzi?
Canimmmmmmmmm hayirli ugurlu olsunnKizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
Bu daha iyi olmus sanki tatlisimmkızlar bız bu ay bı yere gtmıoruz ucak bıletlermızı dalaman yonune cevrdk eylulun son haftası fethıyeye gtcz tatıle ole karar aldık anlcgnz bu 2 ay daha evdeyım evlılık yıldonumumuzu kutlıcz orda gercı 22 eylul bzm ama p.tesıye gelıo o yuzden bızde hafta sonuna ladk 3 gun hem daha ıyı bı tatıl yaparız hemde bebısımzn bı kac eksgnı alırız bu 2 ay oyle karar verdık daha ıyı oldu sanırım bu ay sonuda yakın bıyere gtcz 2 gunlgne sanırım bı aksılık olmazsa