Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bursada iftar varkiiiiiii...

asenn geçmiş olsunn...o kdr yol doğaldır...dikkat et kendinee...

svittt bnde seni öptümmm

ne mutlu saana hadı hyrlısı ınsallah

kızlar ya çok sağolun inş en kısa amanda bana da tüm isteyenlere de Rabbim nasip eder. ben doktordan çıkınca önce sevindim çok sevindim yani denemeye başlıcağımız için ama sanki git gide geriliyorum korunuyoken daha hazır gibi hissediodum kendimi tekrar denemek için ama iki kayıp yaşadım şimdi baktım resmen denemeye korkuyorum. hakkımda hayırlısı olsun diorum ama bu gerginlik de geçmio ne düşünsem ne yapsam bilemedim biraz daha ara vermek de istemiyorum geçen her ay bebeğimden uzak bi ay olucak çünkü :44:

selam kızçelerrr
kocişle yürüyüşe gidelim dedik urda bi park var-bilenlere merinos parkı-
ramazan için standlar kurulmuş eğlenceler vardı..
güzeldi...ama çok yoruldum birazdan uyku vaktiiii

sen de kullanmayınca içim rahatladı benim hamişlik koçum
ben de çok almıcam hamilelik kıyafetleri large xlarrge favorim olucak
bi de şimdi kotonda falan hep bol kesim..bi tek lcwden bi iki bebek baskılı tişört alabilirim heves atmaya..
ama pantolon konusunda emin değilim çünkü şimdiden 40 giyiyorum hamişllik pantalonu şart

canım ne kadarlık evlisiniz?
inşallah şu mübarek günlerde bebişin seninle olur

Kuzummm evett hemde nasil ozlemisim ama bi tuhaf oluyo alisamadim tam
Esyalar her yerde ne zaman yerlesecek bilmem

Kuzumm tesekkur ederimm evet gordum ya herkesi dha mutluyum

bursada iftar varkiiiiiii...

asenn geçmiş olsunn...o kdr yol doğaldır...dikkat et kendinee...

svittt bnde seni öptümmm

Sagol canimcimm adacayi ihlamur ictim sabaha gore daha iyiyimm
Herkez nerde bu aralar

telden yazıyorum....

Ben varim amaa gidiciyimm

amin canım hayırlısı keşke korunuyorum diye bilsem prezervatif patlak çıksa falan farkında olmadan olmuş olsa yada şu anlamsız stresi kafamdan atabisem. 9 aylık evliyiz ilk 1 ay ben istemedim sonraki bir ay eşim istemedi en son karar verdik 2 defa gebelik oldu ilki kimyasal ikinci de kalbi atmadı işte

Cok ekstra birsey istemedim saglikliyim sonucta cok sukur birtek kan ilaci o da zaten normaldede kanim yukselir ilacla ama yine duser bikmisligimdan kullanmiyordum artik hamilelikte kullandim :)
Ama hergun yumurta yedim peynirimi sutumu eksik etmedim meyve hep yedim zaten cok severim..Et hep koktu bana bide kurbanida hamileyken gecirince kotu oldu ama ara arada olsa yedim balik cok yedim onuda cok severim :)
Doktor gecen tvde dedi ki fotograf gosterip bu bebek sisman dedi hep annesinin yedigi hamurislerinden cok seker tuketmekten borek pogaca cok fazla karbonhidrattan dedi kizdi yuklemeyin dedi daha anne karnindayken sekeri,bahsettigi bebek sonradan seker hastaligiyla ugrasmis simdi 20 yasindaymis..iri bebek dogurunca hicbisy olmuyor zarardan baska dedi tabii irsilik ayridir yemek manasinda dedi..
Dusunuyorumda gercekten yediklerimi cok yedim hic durdurmadim kendimi abimler esim fln bildigin egleniyorlardi artik benle son zamanlarda oyle oluyor valla ama ne yedigime dikkat ettim tabii..

Ben tayt sevmezdim ama tayt giydim cogunlukla uzerine bi bluz zaten kesimleri bol her zaman giyiliyor..Pantolon bitane almistim ama belki 2 kere giymisimdir yazik oyle kaldi iste..

Ne guzelll Almancilar gb oldun asen

aydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrr

inşallah hayırlısıyla gebe kalır, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh

hoşgeldiiinnnnn evineeeee geçmiş olsunnn hava değişimi çarpmış olabilir.... çabucak geçer inşallahhhh

hala bankadayım galiba burda kalıcaz bu gece
saat 6da bile müşteriler vardı imdaaaatttt:84:

AMAYAA seni de öptümm PRENSESi de herkesi deee
hadi öp öp bende seni öptüm kiiiiii.....

zor günler geçirmişsin tatlımmmm.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tünaydınlar kknın en tatlışko arkadaşlarıııııı
saat 12 olsun da size geleyim iye 4 gözle bekliyorum

ben de etten tiksindim
ama zorla da olsa yicem çok faydalı biliyorum...dün de o sıcakta eşim balık yapmış..kıramadım yedim...ama çok mutlu oldum yiyince bebişime faydalı diye..meyve zaten yiyorum..nazlı hamile olmıcam ben
dediğin de haklısın canım gereksiz şeker yüklemeler hamur işlerinin faydası yok...
ekmeği bıraktım ben ama bu akşam kaçamak yapıp pide yicem
ekmek yoksa pasta var

bu arada Almancılar benzetmen süperrrr
kızlarrrr topıgın hamıslerı ve emzırenlerı oruc tutmuyor degılmı tutanlara sopa var ondan soruyorum da

bana da sopa yok kiiiii

tutan hamişlere gerçekten kızıyorum ben de...tabi herkes kendi bilir..ama sevaptan çok günahmış gibi geliyor bana...
bebişe zararlı ya o yüzden...

MAJOR gitti galibaaa

ben hamur ısınden vazgecemıyorum ama hele annem borek yapınca

tutan hamısler kendı bılırde bebek ıcın cok tehlıkelı dusuk rısklerı yuksek dusuk olmasa bıle bebekte kalıcı hasarlara yol acıyormus bende hamılelerın orucnunn sevap oldgnu hiç dusunmuyorum

aydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrr

Gunaydin amayaa gormemisim ama yaaaa tuhh bana..
Nasilsiinn?

Tabii ki arada yenecek ama abartmadikca onemli degil..Zaten insan su icse bebisime diye iciyor hamileyken
Ben cipste yedim cunku cok canim istemisti,kola cok istediysem yarim cay bardagi ictim..abartmak degil ama o bile vicdan azabi yapiyordu :)

Ne guzel yapmis esin bizim evde balik pisemez koku takintisi var esimin
Yemekler kışsa bile balkon kapisi acik yapilir

Ama borekler vazgecilecek gb degil kiiiii mmhhhh
Sen ne kadar yiyecegini biliyorsundur kiizce..

Fikrinede katiliyorum..Allaha kalmis tamam ama sonuc olarak o bebiste Allahin emaneti dikkatli olmakta fayda var..

ben aburcubur yemıyorum cnmda ıstemıo cok ıstersem kuruyemısveya meyveyle gecstırıorm oyle cıps bıskuvı seven ırı degılım arada cnm borek cekıo anneme yaptırıorum olcuyu sanırım kacıryrm yerken annemde tamm nena stop dıo esım bana uzun uzun bakıo bu kadın napıo amma yedı dıe bende tamam bu son dıyıp az daha yııp bırakıom napım

gozumde canlandi nenaa hahahah
Sen onlara bunlar iyi gunleriniz de
Dengelersin zamanla olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…