Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Esime diyorum ki evlenince ev hanimi olunmuyormus simdi oldum oldum diyorum :KK9::KK9:

Valla zormus brehh brehh :KK9: totomdan ter akti sabahtan beri ama olsun ev cillop oldu aksamada zaten iftara davetliyiz :KK9:

Buarada esim ikna oldu saclarimi kestiriyoruuuumm :KK52::KK52::KK52:
Bayrama yakin kestiririm dedik ama bugun cikacaksiniz nasilsa kestir bari dedi..
Kiyamadi:KK16:
Bende seviyorum uzun ama suan sac kuruttugum her dk zarar bana e bunun yaramazligida var :78::78:

selamlarrr hatunlarr...:KK3::KK3::KK3:
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...:KK53::KK53::KK53:

Huhuuuu:KK3: tatliskolaaarrr:KK3:
Tunaydinnnnnnn:KK53: bugun annenlere iftardayizzz :KK16:
Daha yataktan cikamadik yahu:KK53:
Cok ekstra birsey istemedim saglikliyim sonucta cok sukur birtek kan ilaci o da zaten normaldede kanim yukselir ilacla ama yine duser bikmisligimdan kullanmiyordum artik hamilelikte kullandim :)
Ama hergun yumurta yedim peynirimi sutumu eksik etmedim meyve hep yedim zaten cok severim..Et hep koktu bana bide kurbanida hamileyken gecirince kotu oldu ama ara arada olsa yedim balik cok yedim onuda cok severim :)
Doktor gecen tvde dedi ki fotograf gosterip bu bebek sisman dedi hep annesinin yedigi hamurislerinden cok seker tuketmekten borek pogaca cok fazla karbonhidrattan dedi kizdi yuklemeyin dedi daha anne karnindayken sekeri,bahsettigi bebek sonradan seker hastaligiyla ugrasmis simdi 20 yasindaymis..iri bebek dogurunca hicbisy olmuyor zarardan baska dedi tabii irsilik ayridir yemek manasinda dedi..
Dusunuyorumda gercekten yediklerimi cok yedim hic durdurmadim kendimi abimler esim fln bildigin egleniyorlardi artik benle son zamanlarda oyle oluyor valla :KK66: ama ne yedigime dikkat ettim tabii..

Ben tayt sevmezdim ama tayt giydim cogunlukla uzerine bi bluz zaten kesimleri bol her zaman giyiliyor..Pantolon bitane almistim ama belki 2 kere giymisimdir yazik oyle kaldi iste..

Ne guzelll:KK16: Almancilar gb oldun asen:KK9:
Valla oyle oldum plojo eve daha tam alisamadim:KK9:

aydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

inşallah hayırlısıyla gebe kalır, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh:KK16::KK16::KK16:

hoşgeldiiinnnnn evineeeee:KK19::KK19: geçmiş olsunnn hava değişimi çarpmış olabilir.... çabucak geçer inşallahhhh:KK16::KK16:

hadi öp öp :KK1::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: bende seni öptüm kiiiiii.....

zor günler geçirmişsin tatlımmmm.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK16:
Kesin hava carpti kuzum oranin rakimi 2000 kusyr buraninki 800 kusur dagdan insim sehire gibi oldum:KK9:
Esime diyorum ki evlenince ev hanimi olunmuyormus simdi oldum oldum diyorum :KK9::KK9:

Valla zormus brehh brehh :KK9: totomdan ter akti sabahtan beri ama olsun ev cillop oldu aksamada zaten iftara davetliyiz :KK9:

Bayrama yakin kestiririm dedik ama bugun cikacaksiniz nasilsa kestir bari dedi..
Bende seviyorum uzun ama suan sac kuruttugum her dk zarar bana e bunun yaramazligida var :78::78:
Kisa sac yakisiyosa aninda kestir kuzumm :KK31: bana hic yakismiyo ondan yazin kafamda hep bi topuz var:KK31:
Yaramazlik icinde pratik olur valla:KK53::KK23:sirf bu yuzden insanin yaramazlik yapasi gelmiyo valla:KK17:

kestır cok rahatlarsn bnde 4-5 ay once kısaltmsstm smdıuzadılar ben kısa sevmıormda esım bayılıo dogumdan snra yıne kestr dıo hıc ısım olmaz valla bana cok uzun yada cok kısa yakısmıo ara boy sevıorum,ama sen sevıosan anında kestr kısın yaramazlıkta zor oluoda yazın benı etkılemıo zaten ıslak sacla yatmaı sevıorm yazın:KK9:

selamlarrr hatunlarr...:KK3::KK3::KK3:
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...:KK53::KK53::KK53:

selam sanadaaa:KK3:bende bır goz atayım
Umitli nenoss Sivitoss sizede gunaydinlar olsunnn:KK16:

gunaydn mı:KK9: asosss ohooooo bız coktann uyandk bıze aksam oldu bıle :KK52::KK52::KK52:neyse sanada gunaydn

Umitli nenoss Sivitoss sizede gunaydinlar olsunnn:KK16:
gunaydın tatlııımmm:KK3::KK3::KK54:

Kisa sac yakisiyosa aninda kestir kuzumm :KK31: bana hic yakismiyo ondan yazin kafamda hep bi topuz var:KK31:
Yaramazlik icinde pratik olur valla:KK53::KK23:sirf bu yuzden insanin yaramazlik yapasi gelmiyo valla:KK17:

aynen katılıyorumm..:KK23:
benim saçım çok seyrek..:KK14::KK14::KK14:
oyüzden saçım az görünmesin diye kestiremiyoruuumm:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimmm:KK3:
makkap sesine bile uyudum ya artık bişi demiyorum kendimee

yazın iyi olur kzçee kestirr...yaramazlığa daha var 6.aydan sonra kork sen:KK1:
şimdi melek koydugun gibi duruyor yerindee:KK16:
6.aydan sonraa amerikan fotbolunda giyidikleri kıyafetlerden almak lazm özellikle kask lazmm:KK9:
mesela yeğenime yemek yedirirken kızıyorum dr. önlüğü giycem diyorum :KK53:

Son düzenleme:
kestır cok rahatlarsn bnde 4-5 ay once kısaltmsstm smdıuzadılar ben kısa sevmıormda esım bayılıo dogumdan snra yıne kestr dıo hıc ısım olmaz valla bana cok uzun yada cok kısa yakısmıo ara boy sevıorum,ama sen sevıosan anında kestr kısın yaramazlıkta zor oluoda yazın benı etkılemıo zaten ıslak sacla yatmaı sevıorm yazın:KK9:

selam sanadaaa:KK3:bende bır goz atayım

gunaydn mı:KK9: asosss ohooooo bız coktann uyandk bıze aksam oldu bıle :KK52::KK52::KK52:neyse sanada gunaydn
Kuzumm yaz moduna gectim ya:KK9: artik bana gunaydinlar bu saatte idare edin:KK9:

Bu ara da PLOJOOOOOOO sen hangi tarz yaramazliktan bahsetmistin:KK53: prensesle benim bakis acim cok farkli oldu:KK9: cok mu fesatim diye dusuncem de eger cocukla ilgili yazdiysan:KK53:

:KK9::KK9::KK9:
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik:KK52:
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor :KK9:
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)

UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..

Son düzenleme:
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor :KK9:
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)

UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..

o yaramazlık o yaramazlık değil desenee :KK17::KK17:

Gunaydin amayaa gormemisim ama yaaaa :KK9: tuhh bana..
Nasilsiinn?

Fikrinede katiliyorum..Allaha kalmis tamam ama sonuc olarak o bebiste Allahin emaneti dikkatli olmakta fayda var..
:KK3::KK3::KK3::KK3:

UMitLi
Benimde sacim seyrek..
ben de kısa saç hastasıyım sürekli de kestiririmmm... ama yine de uğraşmak gerekebiliyor benim gibiyse saçın, ki şimdi fark ettim ki düzmüş daha iyi ohhh misss....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ve kesinlikle yaramazlık açısından da çok pratik :KK14::KK14::KK1::KK1::KK1:

o yaramazlık o yaramazlık değil desenee :KK17::KK17:

Hııı hııı malum yaramazlık:KK17::KK17:
:KK3::KK3::KK3::KK3:

ben de kısa saç hastasıyım sürekli de kestiririmmm... ama yine de uğraşmak gerekebiliyor benim gibiyse saçın, ki şimdi fark ettim ki düzmüş daha iyi ohhh misss....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ve kesinlikle yaramazlık açısından da çok pratik :KK14::KK14::KK1::KK1::KK1:

Ben ilk kestirdigimde oyle guzel oldu ki keske daha once cesaret etseymisim demistim..Sonra 1 kere daha kestirdim ama esim uzun seviyor diye biraktim bi daha..
Ama simdi zor oluyor canim sacimla ugrasmam hem baby acisindan hem pratik olacak dedigin gb :KK9::KK9::KK17:

Pirasa sacliyim ben dumduz :KK9: en iyi yani bu olsa gerek kurut tmm :)

Hııı hııı malum yaramazlık:KK17::KK17:

Ben ilk kestirdigimde oyle guzel oldu ki keske daha once cesaret etseymisim demistim..Sonra 1 kere daha kestirdim ama esim uzun seviyor diye biraktim bi daha..
Ama simdi zor oluyor canim sacimla ugrasmam hem baby acisindan hem pratik olacak dedigin gb :KK9::KK9::KK17:

Pirasa sacliyim ben dumduz :KK9: en iyi yani bu olsa gerek kurut tmm :)
geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dedi :KK1: neyse dedim senin saç takıntın varmıydı hiç sorma gereği duymadan kestirip duruyom ama dedim.... nası rahat ediceksen öyle olsun tatlım dedi:KK1: tamam tatlım böyle çok rahatım :KK1: didimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::103::103::103::103::103:

bu gün de bittii izine kaldı 10 gün :KK52:
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için :KK9:

PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?

ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok :KK50:
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye :KK1:
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki :KK9: :KK9:

o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz :KK9:
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...

öpüldünüzzzz :KK54:

geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dedi :KK1: neyse dedim senin saç takıntın varmıydı hiç sorma gereği duymadan kestirip duruyom ama dedim.... nası rahat ediceksen öyle olsun tatlım dedi:KK1: tamam tatlım böyle çok rahatım :KK1: didimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::103::103::103::103::103:

:KK9::KK9::KK9: masallahh size tuü tüü
En guzelini yapiyorsun insan kendini nasil iyi hissediyorsa en guzeli o..

bu gün de bittii izine kaldı 10 gün :KK52:
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için :KK9:

PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?

ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok :KK50:
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye :KK1:
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki :KK9: :KK9:

o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz :KK9:
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...

öpüldünüzzzz :KK54:

Esimde oyle diyordu kizce dogumdan sonra kestiririm belki dedigimde..Bende takiliyordum ama gercekten olmuyor hep toplu hep toplu..
Kestirdim kiiiiiiiii:KK52::KK52:
Albume koyarimm..
Senden de bekliyoruz gobiside cek..simdiden cekmeye basla :KK66:

Yiyin gaariii :KK9::KK9:

Eklentiler

• $1404234447635.jpg
    $1404234447635.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 29
:KK9::KK9::KK9: masallahh size tuü tüü
En guzelini yapiyorsun insan kendini nasil iyi hissediyorsa en guzeli o..

Esimde oyle diyordu kizce dogumdan sonra kestiririm belki dedigimde..Bende takiliyordum ama gercekten olmuyor hep toplu hep toplu..
Kestirdim kiiiiiiiii:KK52::KK52:
Albume koyarimm..
Senden de bekliyoruz gobiside cek..simdiden cekmeye basla :KK66:

ooh hayırlı olsun kuzum rahatlamışındır....
başta ben olmak üzere kıskananlar çatlasın :KK9:

bu gün de çok yakın bi arkadaşımla tel.de konuştuk o da 6 aylık hamiş ve o da bana dedi göbeğini çekmeye başla gelişimi izlemek çok zevkli diye..
ama benim hamile kalmadan önce de göbişim vardı ki :KK17:
henüz ayırt edemiyorum...
bu arada bu günn 3 ayımız bittti büyüdük biz:emir_bebek::emir_bebek:

bayıldım bunaaa aynı biz :KK9: :KK9:

bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş :KK53:
çok heyecan yaptım:KK53:
Allah yardımcısı olsun.....

bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş :KK53:
çok heyecan yaptım:KK53:
Allah yardımcısı olsun.....

Annnaaa ne diyosuunn. .
Allah kurtarsın inş.
En son kv. Kızmıştı ütü meselesine sonra görmedim bn..

telden yazıyorum....

X