- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.901
gozumde canlandi nenaa hahahah
Sen onlara bunlar iyi gunleriniz de
Dengelersin zamanla olsun..
Valla oyle oldum plojo eve daha tam alisamadimCok ekstra birsey istemedim saglikliyim sonucta cok sukur birtek kan ilaci o da zaten normaldede kanim yukselir ilacla ama yine duser bikmisligimdan kullanmiyordum artik hamilelikte kullandim :)
Ama hergun yumurta yedim peynirimi sutumu eksik etmedim meyve hep yedim zaten cok severim..Et hep koktu bana bide kurbanida hamileyken gecirince kotu oldu ama ara arada olsa yedim balik cok yedim onuda cok severim :)
Doktor gecen tvde dedi ki fotograf gosterip bu bebek sisman dedi hep annesinin yedigi hamurislerinden cok seker tuketmekten borek pogaca cok fazla karbonhidrattan dedi kizdi yuklemeyin dedi daha anne karnindayken sekeri,bahsettigi bebek sonradan seker hastaligiyla ugrasmis simdi 20 yasindaymis..iri bebek dogurunca hicbisy olmuyor zarardan baska dedi tabii irsilik ayridir yemek manasinda dedi..
Dusunuyorumda gercekten yediklerimi cok yedim hic durdurmadim kendimi abimler esim fln bildigin egleniyorlardi artik benle son zamanlarda oyle oluyor vallaama ne yedigime dikkat ettim tabii..
Ben tayt sevmezdim ama tayt giydim cogunlukla uzerine bi bluz zaten kesimleri bol her zaman giyiliyor..Pantolon bitane almistim ama belki 2 kere giymisimdir yazik oyle kaldi iste..
Ne guzelllAlmancilar gb oldun asen
Kesin hava carpti kuzum oranin rakimi 2000 kusyr buraninki 800 kusur dagdan insim sehire gibi oldumaydın günlerimiz olsun kızzzzlllaaaarrrr
inşallah hayırlısıyla gebe kalır, sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh
hoşgeldiiinnnnn evineeeeegeçmiş olsunnn hava değişimi çarpmış olabilir.... çabucak geçer inşallahhhh
hadi öp öpbende seni öptüm kiiiiii.....
zor günler geçirmişsin tatlımmmm.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kisa sac yakisiyosa aninda kestir kuzummEsime diyorum ki evlenince ev hanimi olunmuyormus simdi oldum oldum diyorum
Valla zormus brehh brehhtotomdan ter akti sabahtan beri ama olsun ev cillop oldu aksamada zaten iftara davetliyiz
Buarada esim ikna oldu saclarimi kestiriyoruuuumm
Bayrama yakin kestiririm dedik ama bugun cikacaksiniz nasilsa kestir bari dedi..
Kiyamadi
Bende seviyorum uzun ama suan sac kuruttugum her dk zarar bana e bunun yaramazligida var :78::78:
Esime diyorum ki evlenince ev hanimi olunmuyormus simdi oldum oldum diyorum
Valla zormus brehh brehhtotomdan ter akti sabahtan beri ama olsun ev cillop oldu aksamada zaten iftara davetliyiz
Bayrama yakin kestiririm dedik ama bugun cikacaksiniz nasilsa kestir bari dedi..
Kiyamadi
Bende seviyorum uzun ama suan sac kuruttugum her dk zarar bana e bunun yaramazligida var :78::78:
selamlarrr hatunlarr...
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...
Umitli nenoss Sivitoss sizede gunaydinlar olsunnn
gunaydın tatlııımmmUmitli nenoss Sivitoss sizede gunaydinlar olsunnn
Kisa sac yakisiyosa aninda kestir kuzummbana hic yakismiyo ondan yazin kafamda hep bi topuz var
Yaramazlik icinde pratik olur vallasirf bu yuzden insanin yaramazlik yapasi gelmiyo valla
Esime diyorum ki evlenince ev hanimi olunmuyormus simdi oldum oldum diyorum
Kiyamadi
Kuzumm yaz moduna gectim yakestır cok rahatlarsn bnde 4-5 ay once kısaltmsstm smdıuzadılar ben kısa sevmıormda esım bayılıo dogumdan snra yıne kestr dıo hıc ısım olmaz valla bana cok uzun yada cok kısa yakısmıo ara boy sevıorum,ama sen sevıosan anında kestr kısın yaramazlıkta zor oluoda yazın benı etkılemıo zaten ıslak sacla yatmaı sevıorm yazın
selam sanadaaabende bır goz atayım
gunaydn mıasosss ohooooo bız coktann uyandk bıze aksam oldu bıle neyse sanada gunaydn
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)
UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..
Gunaydin amayaa gormemisim ama yaaaatuhh bana..
Nasilsiinn?
Fikrinede katiliyorum..Allaha kalmis tamam ama sonuc olarak o bebiste Allahin emaneti dikkatli olmakta fayda var..
ben de kısa saç hastasıyım sürekli de kestiririmmm... ama yine de uğraşmak gerekebiliyor benim gibiyse saçın, ki şimdi fark ettim ki düzmüş daha iyi ohhh misss....
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)
UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..
o yaramazlık o yaramazlık değil desenee
ben de kısa saç hastasıyım sürekli de kestiririmmm... ama yine de uğraşmak gerekebiliyor benim gibiyse saçın, ki şimdi fark ettim ki düzmüş daha iyi ohhh misss....ve kesinlikle yaramazlık açısından da çok pratik
geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dediHııı hııı malum yaramazlık
Ben ilk kestirdigimde oyle guzel oldu ki keske daha once cesaret etseymisim demistim..Sonra 1 kere daha kestirdim ama esim uzun seviyor diye biraktim bi daha..
Ama simdi zor oluyor canim sacimla ugrasmam hem baby acisindan hem pratik olacak dedigin gb
Pirasa sacliyim ben dumduzen iyi yani bu olsa gerek kurut tmm :)
geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dedineyse dedim senin saç takıntın varmıydı hiç sorma gereği duymadan kestirip duruyom ama dedim.... nası rahat ediceksen öyle olsun tatlım dedi tamam tatlım böyle çok rahatım didimmmm :103::103::103::103::103:
bu gün de bittii izine kaldı 10 gün
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için
PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?
ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki
o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...
öpüldünüzzzz
masallahh size tuü tüü
En guzelini yapiyorsun insan kendini nasil iyi hissediyorsa en guzeli o..
Esimde oyle diyordu kizce dogumdan sonra kestiririm belki dedigimde..Bende takiliyordum ama gercekten olmuyor hep toplu hep toplu..
Kestirdim kiiiiiiiii
Albume koyarimm..
Senden de bekliyoruz gobiside cek..simdiden cekmeye basla
Yiyin gaariii
bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş
çok heyecan yaptım
Allah yardımcısı olsun.....