Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK9::KK9::KK9:
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik:KK52:
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor :KK9:
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)

UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..

yaaa demee kıız..
ben de son 3 yıldır uzun işte kestirmeye korkuyom..
hem yakışıyo uzun bana...
hem de kociş de bööle seviyo..
bilemedimkiii:44::44::44:

geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dedi :KK1: neyse dedim senin saç takıntın varmıydı hiç sorma gereği duymadan kestirip duruyom ama dedim.... nası rahat ediceksen öyle olsun tatlım dedi:KK1: tamam tatlım böyle çok rahatım :KK1: didimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::103::103::103::103::103:

o da iyiymişş..seninki nekadar uzunlukta kuzum?

bu gün de bittii izine kaldı 10 gün :KK52:
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için :KK9:

PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?

ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok :KK50:
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye :KK1:
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki :KK9: :KK9:

o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz :KK9:
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...

öpüldünüzzzz :KK54:

ilahiii siviitt..
aceba ben de mi öle desem..
hem saçlarımı bi bakıma alırım kısaykene..
hem de derim kocişe böölee daha iyi at koşturruz diye :KK9::KK9::KK9::KK9:

bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş :KK53:
çok heyecan yaptım:KK53:
Allah yardımcısı olsun.....

enemmm....
bebe geliyoo bebeee
ya leleee yaa leleeee....:KK76::KK76::KK76::KK76::KK24::KK24::KK24::KK24:

yaaa demee kıız..
ben de son 3 yıldır uzun işte kestirmeye korkuyom..
hem yakışıyo uzun bana...
hem de kociş de bööle seviyo..
bilemedimkiii:44::44::44:

o da iyiymişş..seninki nekadar uzunlukta kuzum?

ilahiii siviitt..
aceba ben de mi öle desem..
hem saçlarımı bi bakıma alırım kısaykene..
hem de derim kocişe böölee daha iyi at koşturruz diye :KK9::KK9::KK9::KK9:

enemmm....
bebe geliyoo bebeee
ya leleee yaa leleeee....:KK76::KK76::KK76::KK76::KK24::KK24::KK24::KK24:
Sag yan kulagimi kapatan bir tutam bolum var ama sol esimin asker arkadasi olmaya aday :KK1: oldukca kisa sekerimmmm

Sag yan kulagimi kapatan bir tutam bolum var ama sol esimin asker arkadasi olmaya aday :KK1: oldukca kisa sekerimmmm

vayyy artizzz tarzsın demek haaa:KK34::KK34:
benim de lisedeyken 5 numara yanlar üsleri de dikiyodum jöleyle...hell berry modeli:KK9::KK9:
ah geçliğim..

canlaaarrr:KK3: ben geldimmm:KK3::KK3: saç kestirme muhabbeti baya dönmüşkeen bana hiç kısa saç yakışmıyoo ama kesinlikle çok rahattır:KK5::KK5: bende kıskanıyorum ki sizii:63::63::63::63:
:KK9::KK9::KK9:
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik:KK52:
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor :KK9:
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)

UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..
tamam fesat değilmişim o zaman aklım hep orda gibi olmadığıma sevindim:KK53::KK53::86::86::94:

bu gün de bittii izine kaldı 10 gün :KK52:
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için :KK9:

PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?

ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok :KK50:
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye :KK1:
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki :KK9: :KK9:

o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz :KK9:
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...

öpüldünüzzzz :KK54:
ahaha ikna olabilir kuzum aslında hele doğumdan sonraya seni çok özleyeceği içinn:KK17::KK17::KK19:
yine yemek yapmışsın ya ona şükür tatlışım hamile halinlee:KK16:

bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş :KK53:
çok heyecan yaptım:KK53:
Allah yardımcısı olsun.....
aaaaaa :KK49::KK49: ayyyy inşallah rahat bi doğum olmuşturrr:emir_bebek::emir_bebek: kağan bey annesini uğraştırmamıştır:nazar::nazar::nazar:
Allah yardımcısı olsunn:26::26:
Kızlar kimler burdaa

telden yazıyorum....

beeeeennnnnn:76::76::80::80::80:

canlaaarrr:KK3: ben geldimmm:KK3::KK3: saç kestirme muhabbeti baya dönmüşkeen bana hiç kısa saç yakışmıyoo ama kesinlikle çok rahattır:KK5::KK5: bende kıskanıyorum ki sizii:63::63::63::63:

tamam fesat değilmişim o zaman aklım hep orda gibi olmadığıma sevindim:KK53::KK53::86::86::94:

ahaha ikna olabilir kuzum aslında hele doğumdan sonraya seni çok özleyeceği içinn:KK17::KK17::KK19:
yine yemek yapmışsın ya ona şükür tatlışım hamile halinlee:KK16:

aaaaaa :KK49::KK49: ayyyy inşallah rahat bi doğum olmuşturrr:emir_bebek::emir_bebek: kağan bey annesini uğraştırmamıştır:nazar::nazar::nazar:
Allah yardımcısı olsunn:26::26:

beeeeennnnnn:76::76::80::80::80:

bi sen bi ben zaten bu saatte :KK1:
hoşgelidn...sahuru yapıp yatıcam ama eşimin işe gitme saati oluyor o gidince uyuyormm:KK53:

bi sen bi ben zaten bu saatte :KK1:
hoşgelidn...sahuru yapıp yatıcam ama eşimin işe gitme saati oluyor o gidince uyuyormm:KK53:
Aynen kuzumm kizceler kocalarinin koynundaa:KK53: biz niye degiliz:KK9:
Bizde yaptik sahuru simdi yataga gectik ama insan hemwnde uyuyamiyoki karnjndaki sislikle:KK53: valla susuz kalacak gibi su iciyorumm normalinde icmem :KK53:
Esin senin uyanmana geliyodur ne guzel:KK16:

Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.

gunaydınlarrrrr bu sabah yaramazlık yaptm koca bı acma yedım ohh ne ıyıgeldı valla ama suan pısmanım:KK9::KK9:

neyse plojo saclar gtmıs :KK9:allah pısman etmesn:KK9::KK9:

benım koca tam bır kısa sac delısı boyle erkek gıbı sevıo kadını havalı gosterıomusama yakısana yanı bana yakısmıokı suratım toplu bnm bıkere onun ıstegı uzerne kut yaptm ıkı defa bırı daha bı kac ay once kesıldı ama uzadı cok sukur beslemeye donuyorum anasını satım dedım elleme benı bırak saclarmı rahat :KK52::KK52: maymuna cevırtıo herıf benı ya sınıroluorm hadı dıorum gonluolsn bosver cevreı bıde ksıaltıorum az ahamı gtse dıo sacma sapan yorumlar yapıo:KK52:kafayı yemiş kocacık neyse en son kestrdgmde doya doya bak bu son demstm uzadı ama bu kocalar enteresan kımın ne ıstedgı bellı deıl ama ılk ısım bebekten snra sac rengmı degstrcem suankafam gokkusagı gbı oldu renkler akmaya basladı pacozumsu bı hal aldım bıle:KK9::KK9:

kıyafetler desenız gycek bsyım yk dogruduzgn ıse mı gelıom bakkalamı gıdıom bellı deıl:KK9::KK9:

cıkolata ozamn dogurmstr sezeryana grdyse aman allahm kaan mı geldı :KK9::KK9::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce​

kızlar bız bu ay bı yere gtmıoruz ucak bıletlermızı dalaman yonune cevrdk eylulun son haftası fethıyeye gtcz tatıle ole karar aldık anlcgnz bu 2 ay daha evdeyım evlılık yıldonumumuzu kutlıcz orda gercı 22 eylul bzm ama p.tesıye gelıo o yuzden bızde hafta sonuna ladk 3 gun hem daha ıyı bı tatıl yaparız hemde bebısımzn bı kac eksgnı alırız bu 2 ay oyle karar verdık daha ıyı oldu sanırım bu ay sonuda yakın bıyere gtcz 2 gunlgne sanırım bı aksılık olmazsa:KK33:

ooh hayırlı olsun kuzum rahatlamışındır....
başta ben olmak üzere kıskananlar çatlasın :KK9:

bu gün de çok yakın bi arkadaşımla tel.de konuştuk o da 6 aylık hamiş ve o da bana dedi göbeğini çekmeye başla gelişimi izlemek çok zevkli diye..
ama benim hamile kalmadan önce de göbişim vardı ki :KK17:
henüz ayırt edemiyorum...
bu arada bu günn 3 ayımız bittti büyüdük biz:emir_bebek::emir_bebek:

bayıldım bunaaa aynı biz :KK9: :KK9:

Cek cek, iste 3. ay bisy yokmus daha diyeceksin :)))

Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.

Gozunuzaydiiiinnn:KK52:
Hosgelmisss Kagan pasa..

kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce​

Koyulasmanin tek sebebi zaten o hormonun artmasi canim,lekelerede sebep olur yaza geldigi icin hamileligin dikkat etmelisin gunese kreme musade edecektir doktor..
Cizginde normal :) bnmki daha duruyor..boydan boya olacak o :)
Koltukaltindaki renk bikini bolgendede olur ic kasiklarinda fln,gobisinde cizginin disinda rengi koyulasabilir gobisi guneslendirmis gb oluyor :)
Gobisindeki cizgi ne kadar belli?
Gobek deliginden asagiya dogru ve yukariya dogruda belliyse tam gobek deliginin ordaki duruslari ayni mi yanii dumduz mu cizgi?
Duzse erkek yamuksa kiz derler :KK52::KK52:
Bnm alta dogru inen gobek deligimin sol yanindan basliyordu ustte dogru cikan sag yanindan:KK9: bilmem anlatabildim mi yamuktu yani :KK9::KK9:

Tatilde belli olmuss sevindim kizcee..

Cek cek, iste 3. ay bisy yokmus daha diyeceksin :)))

Gozunuzaydiiiinnn:KK52:
Hosgelmisss Kagan pasa..

Koyulasmanin tek sebebi zaten o hormonun artmasi canim,lekelerede sebep olur yaza geldigi icin hamileligin dikkat etmelisin gunese kreme musade edecektir doktor..
Cizginde normal :) bnmki daha duruyor..boydan boya olacak o :)
Koltukaltindaki renk bikini bolgendede olur ic kasiklarinda fln,gobisinde cizginin disinda rengi koyulasabilir gobisi guneslendirmis gb oluyor :)
Gobisindeki cizgi ne kadar belli?
Gobek deliginden asagiya dogru ve yukariya dogruda belliyse tam gobek deliginin ordaki duruslari ayni mi yanii dumduz mu cizgi?
Duzse erkek yamuksa kiz derler :KK52::KK52:
Bnm alta dogru inen gobek deligimin sol yanindan basliyordu ustte dogru cikan sag yanindan:KK9: bilmem anlatabildim mi yamuktu yani :KK9::KK9:

Tatilde belli olmuss sevindim kizcee..

ya lekelenmeler bnm psıkolojmı bozcak sanırım 0 kol gyemıcem desene temzde olsa kıllıymıs gbı durmazmı:KK14::KK14:yarım kol alım barı ustlermn hepsnı ınsallah ılerde gecıyordur o lekeler ,canım cızgım gordgm kadarıyla gobekten asagı bu sabah farkettım bıde dumduzdu ama yamukta olablr bılemedımkı oyle detaylarıbılmedgmden ck dıkkat etmedm bugunlavaboda tekar bakım...

gobısımdekı cızgı cok bellı dıl sılık kahverengı gıbı duruo canımcım

ya lekelenmeler bnm psıkolojmı bozcak sanırım 0 kol gyemıcem desene temzde olsa kıllıymıs gbı durmazmı:KK14::KK14:yarım kol alım barı ustlermn hepsnı ınsallah ılerde gecıyordur o lekeler ,canım cızgım gordgm kadarıyla gobekten asagı bu sabah farkettım bıde dumduzdu ama yamukta olablr bılemedımkı oyle detaylarıbılmedgmden ck dıkkat etmedm bugunlavaboda tekar bakım...

gobısımdekı cızgı cok bellı dıl sılık kahverengı gıbı duruo canımcım

Daha ust tarafi belirginlesmesiyse belli olmaz canim yamuk mu fln diye,tam gobek deliginde birlesen yerden belli oluyor ama o da zaman alir daha..Neyse zaten ctesi kontrolunuz var :)

Buyuk bi ihtimalle koyu duracak temizde olsa canim..Benim gobegimdeki cizgi duruyor azalma var ama kasiklarimdaki renk koyulugu gecti cok sevindim..
Ama yuzune daha dikkat etmen gerekiyor koruyucu kreme baslamalisin doktorun onerir ki gunese cikmasanda surersin..
Yuzdekine dikkat etmezsen moralini bozmak istemem ama gecmeyebilir..cok dikkat etmen lazim .
Kuzenimin alninda kaldi yazin daha belli oluyor ama o cok dikkat etmemisti gunese cok maruz kaldi,kendine sapkalarda al tatile genis kenarli al hatta afrodit gb ol :KK9:

Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim :KK52::KK52:

Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede :KK9::nazar::nazar:

Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim :KK52::KK52:

Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede :KK9::nazar::nazar:

Cok sukur geldin :)
Merak ettikkkkk..
Nasilsin?

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende yeni evliyim 1 yıl oldu aslında .Hepinizin yuvasında huzur olsun inşallah. :nazar::KK3: bebek bekleyen arkadaşlarım bebekleriniz sağlıkla doğar büyürler inşallah Sizlere hayırlı evlat olurlar inşallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende yeni evliyim 1 yıl oldu aslında .Hepinizin yuvasında huzur olsun inşallah. :nazar::KK3: bebek bekleyen arkadaşlarım bebekleriniz sağlıkla doğar büyürler inşallah Sizlere hayırlı evlat olurlar inşallah

hg senınde mutlulugun daım olsn :KK3:

X