- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.861
Kizlar actim agzimi yumdum gozumu zatn utuyude yapmadim mrk etmeyin yardim etmiosun is isteme bari dedim...kendisi 9 ,aylikken yatalak kv sine bakiomus ben bakaman demek sen iyi ben kotu gelinim dedim..kocisimdn ozur diledim haklisin dedi oda bana aksm iki laf soyler saniyorum...
Amin canım...
Duruma göre artık biraz bırakırsın heralde..
Allah akıllı uslu bebişler nasib etsin cümlemize..
Yok kuzum şimdilik bayrama kadar devam...bayramdan sonra Allah kerim..
kızlar bugun ucak bıletlerımı ıptal edıcem ama hala ne kdrnı keserler blmıyrm bız baska yere gtmeye karar verdk antalya tatılı cok tuzluya gelcek esım yok falan gdelım dedı ama smdı bebek gelıcek onun ıcınde kenara atmıs olurum zaten alısverste yapcam ustume basıma ayıptr soylemesı ıc camasrlarm bıle olmuo sutyen faln onları bıle yenılıcem ayagma rahat ayakkabı sandalet alcam onlar zaten kulfet tatılmzdende eksık kalmayalm dıe daha sakın huzurlu bır yer olsn dedm siz ne dersnz bılemedm esımle az oncede konustm ıptal edıyrm dıe sen bılrsn dedı en son o oyle dıyınce arada kaldm
ya plojo ev bıldgn gıbı deıldı her yer toz mutfak dolaplarında parmak ızı leş gibiydi eşimle birlikte griştik yatak odam beyaz oldu tozdan grı detarjanlarla sıldım vallahı evı vıleda yaptm dunya kadar pislik aktı bu aksam bı vıleda daha yapıcam ıcıme sınsın bu hafta sonu evde olmıcam barı temz olsn her yerde aklım kalmasn ev pisken gezemıyorumkibutunyazlıklarmıda kaldrdm hıc bsye sıgmıorum dedm dolapta kalabalık yapmasn hafta sonu bsyler alcam ınsallah cok para harcamam ucuz ucuz bsyler bulım dıyorum bulursam eger...
senın kucuk pehlıvan boyundan buyuk ısler yapıo anneyı yoruo benmkı smdıden benı yoruo valla dun belım kuyruk sokumum bacakalrm agrıdan mahvettı normalde boyle yorulmazdm kı
günaydınn....
cidden hiç uyyamadınmı canım?
Allah yardımcın olsun nedayim..
işte bu yüzden de korkoyurum hamile kalmaya...
yerr benii bebişşlerr..
Tünaydın kızlar herkez gelmiş ama bnm hala uykum var
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)
Selan kizcelerim ozledim sizii ama gelemiyorm sanirim gene dertlenmek icin burdayimidate ediverin artik...
Sabh kayinvaldemin babanin gomlegiyle pantolonu var utulenck demesi ile 10 bin waltlik saltarlerim atmis bulunuyorrr hizmetcisiyim ya ben
Kocisimin hatri buyuk ama yeter yanii bu ne beeee sahuru iftari offfff daha ne???
tünaydın kızlarrrrr
yine yoğun bu gün millet serinde oruç tutsun diye geliyor heralde bankaya
neyse tatileee sonn 15 gün
ne güzel yazmışın yineeee
Allah meleğini ve tüm melekleri korusun...
sayende annelik aşkım güçleniyor valla..
kv sana yardıma gelmişti di mi
aslında gelmeyemiş daha büyük yardım olurmuş
neyse canım sabret..neyse ki annen de yanında..
sen şimd sakin ol da Kağan da huzurlu olsun yerinde..
NENAAA seni alıntıladığımı sanmıştım...
kıyamam çok mu yoruldun sennn...
kendini yorma dicem ama insanın içi rahat etmiyor..ev pis olunca afakanlar basıyor bana..
şimdi dinlen bol bol...doktora bu hafta mı gidiceksin?
iyi yapmıssın onlar hep oyle zaten zamnnda onlar yaptı dıe zannedıolar bızde yapıcaz hıc sevmem anlayssz insanları bnm kv de de oyle aman benden uzak dursun hıc ugrasamam zaten bnm gelır annişim ilgilenr her seymle kocam bıle bana hızmet yaptrmıo kendı ısınıkendı goruo bıde kp pantolonunu utulıcem hıc ısım olmaz... sende ıyıperformans gostermssn beklemıodum cıkolatacm sasırdım
amın ınsallahh.. hyrlısı hele bı bayram gelsın ozaman
kızlar bugun ucak bıletlerımı ıptal edıcem ama hala ne kdrnı keserler blmıyrm bız baska yere gtmeye karar verdk antalya tatılı cok tuzluya gelcek esım yok falan gdelım dedı ama smdı bebek gelıcek onun ıcınde kenara atmıs olurum zaten alısverste yapcam ustume basıma ayıptr soylemesı ıc camasrlarm bıle olmuo sutyen faln onları bıle yenılıcem ayagma rahat ayakkabı sandalet alcam onlar zaten kulfet tatılmzdende eksık kalmayalm dıe daha sakın huzurlu bır yer olsn dedm siz ne dersnz bılemedm esımle az oncede konustm ıptal edıyrm dıe sen bılrsn dedı en son o oyle dıyınce arada kaldm
Kizlar actim agzimi yumdum gozumu zatn utuyude yapmadim mrk etmeyin yardim etmiosun is isteme bari dedim...kendisi 9 ,aylikken yatalak kv sine bakiomus ben bakaman demek sen iyi ben kotu gelinim dedim..kocisimdn ozur diledim haklisin dedi oda bana aksm iki laf soyler saniyorum...
canım eşin iptal ettirme diyosa vardır bi düşündüğü..
ama sen durumunuzu bizden daha iyi bilirsin tabi..
sıkıntı olcaksa yakın ve ekonomik biyerlere gidin..önemli olan ailecek güzel vakit geçirme değilmi ne de olsa...
Oyy yaz temizligi olmus..sen isini bilirsin kizce
Yormaz mi artik buyuyor yerlesiyor iyice :)
Tahlillerini yaptirmistir herhalde doktor kalsiyum vs destekler seni..
Valla uykusuzluktan sinirliydim ama sabah uykusunu gobisimde uyuyarak yapti hanimefendi dikti poposunuda havaya isir beni der gb
Uyu uyu ohhh benim icinde uyuu
Onlar sana yardimci olmak icin gelmedi mi yahu,pes!
Yasamis insanlarin bunu yapmasi daha uzucu..
Bunlar seni dogum sonrasi etkiler canim biliyorsun di mi?
Moral olarak sana kim yardimci olacaksa onlar kalmali ve bunu gercekten kimse kirilmasin diye ertelememelisin pisman olacagin seyler olabilir..
Sutun etkilenebilir,sinirlenip sabir ettikce daha cok patlak verebilirsin sonradan..
Aminn kizcee..
Sevindim
Bak uyumadim ama sabah poposunu dikip gobisimde uyudu ne yapayim geceden eser kalmadi
Kizce yol sıkıntın yoksa gidin bence..
Her halukarda o para gidecek..Bebis kismetiyle geliyor inan..
Seneyede bebis var diye uzak yol istemezsin belki..
Zaten kesecekler paranizdan bosuna..
Tebrik ediyorum seni..
Bide kendileriyle karsilastiriyor ismis gb..yapmasaymis..ya da yaptiysa o yapmis herkesin hamileligi bir mi..herkes farkli hor birey kabullenemiyorlar
yerleşio tetası yaaa valla artk anneyı zorluo bıde zaten tombısım ıyıce hareketlrm kısıtlanmaya basladı,,,
sezoscuk napıo
gidimi off kafamda delı sorular cok para harcıcam temmuzda desenıze nese bugun daha durım aksam esımle otelllere tekrar bakalım olmadı gderz belkıde gtmeyz bılemedm aksam netlestrm bari
Oyy daha simdiden salma kendini sakin,cok yolun var canim insallah kolay gecer..
Sezeni isir sen gece yatmadi simdi uyuyor
Tabii 2 gun icin dusununce cok gb kenara atmakta faydali ama iste bilemedim bende..
Sevdiceginle basbasa guzel olabilir ama..
Bebisle tadi daha baska olacak..
Sizin icin olumlu olumsuz yanlarini konusmaniz lazim..
nenacık bende olsam yakın bi yere kaçardım.... vallahi ben 3 gün için 2 bin kusura acırım arkadaş, bebek olsun olmasın.... yaşasın erken rezervasyonsen de yakınlarda bi yer bul sakin birlikte dinlenebileceğiniz gibi... kurban bayramı için de rezervasyon yaptır şimdiden... olmaz mı ki???
e o zaman en güzel seçeneği bulmuşsun şekerim daha ne olsuncanım ben malesef gıdıyorum cnku bıletlrm alındı ıptal ıcın aradm fırmayı %30 kesme bedelı alıolarms ama soyle guzel bı gelısme oldu bnm dıer topıkten lovelylcım var 2.5 yıllık arkdsm o bu ıslerle ılgılenıo bnm ıcın cazıp fıyatlı otelelr lıstesı gonderdı aksam esımle bakıp karar verıcez 2000 e gelmıcek fıyat yasasınnnnnnn hemde kendıme cıcıler alcam kiiii
e o zaman en güzel seçeneği bulmuşsun şekerim daha ne olsungüle güle gidin gelin, eğlenin yüzün cıp cıp....
canım ben malesef gıdıyorum cnku bıletlrm alındı ıptal ıcın aradm fırmayı %30 kesme bedelı alıolarms ama soyle guzel bı gelısme oldu bnm dıer topıkten lovelylcım var 2.5 yıllık arkdsm o bu ıslerle ılgılenıo bnm ıcın cazıp fıyatlı otelelr lıstesı gonderdı aksam esımle bakıp karar verıcez 2000 e gelmıcek fıyat yasasınnnnnnn hemde kendıme cıcıler alcam kiiii
ay valla nasıl sevndm anlatamam esım ıcın degısen bsy yok o dıer parayada gtmeye razı yılda 1 defa karımla dınlencm cok mu dıoda bende totoma don alma derdıne grdm ona para kalmıcak dıe panıklıom tabı kocıs ne anlar
slm kızlar cok mu uyudum nee başım ağrıyorr
bncede uygun fiyata gidin cnm..
hamişler uçağa binebiliyormu?
o listeyi bana da gönderseneee bnde bi bakayımm :26:
Hehh olmus sonunda :) cok sevindim..
Hamile reyonlarina yonelmezseen tuzluya cikmaz canim onlar gereksiz pahali..Lcw cok uygun ama ondada begendigin bisy bulmak zor ama magazaya gore cesit degisiyor bulabilirsin belki..
Simdi tatil icinde baska seyler dusunuyorsundurda sen
kızlarr doktordan geliyorum önce eşimi aradım sonra hemen nete sarıldım valla :) çalışmalara start veriyoruzzz herşey yolunda dedi doktor ama malesef tekrarlayan kayıplar için yapılan testler burda yapılmıomuş. ama testlerin normalde çıksa anormal de çıksa aspirin kullanacaksın gebe kaldığında dedi. şimdilik güzel haber buuuinşallah yakın zamanda hamileyim diye yazarım hakkımda hayırlı ise
canım bu http://www.booking.com/searchresults..._list_length=5
lcw sevmıyorum gecen baktm bsy bulamadm zaten ,hamıle gıyımde bakmıyorum onlar gereksz pahalı 2 ay gycgm sey ıcın okdr para vermem ,ben esneyen elbısler aldm bı kac tane mesela dogumdan snrada gyebılcem herkesn gyebldgı ama esneyen tarzda penye bide bol t-shirtler alııyorum smdı dedm tatıl ıcın bı kac elbıse alım artık sutynlermde olmuo bıde onları alım 2 tanede hamıle pantolonu alım bıde 1 adet derı sandaletle 1 tane yuruyus ayakkabısı alım dıe dusundm eksgm cok
kızlarr doktordan geliyorum önce eşimi aradım sonra hemen nete sarıldım valla :) çalışmalara start veriyoruzzz herşey yolunda dedi doktor ama malesef tekrarlayan kayıplar için yapılan testler burda yapılmıomuş. ama testlerin normalde çıksa anormal de çıksa aspirin kullanacaksın gebe kaldığında dedi. şimdilik güzel haber buuuinşallah yakın zamanda hamileyim diye yazarım hakkımda hayırlı ise