- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.881
Cok guzel dusunmussun bende sadece buyuk beden seyler aldim yalniz son zamanlarda bel lastiklerini aciyordum yavas yavas esofmanlarin
kızlarr doktordan geliyorum önce eşimi aradım sonra hemen nete sarıldım valla :) çalışmalara start veriyoruzzz herşey yolunda dedi doktor ama malesef tekrarlayan kayıplar için yapılan testler burda yapılmıomuş. ama testlerin normalde çıksa anormal de çıksa aspirin kullanacaksın gebe kaldığında dedi. şimdilik güzel haber buuu inşallah yakın zamanda hamileyim diye yazarım hakkımda hayırlı ise
Hadi hayirlisiyla enn kisa zamanda sizinle olsun meleginiz
Tatliwkolaarr ben geldimm
Dun vandan 12 de ciktik yola sabah 6 da boludaydik v sanirim hava esimle beni carpti doktora gittik antibiyotik kullanin dedi
Simdi yorgan altinda yatiyorummm yaz gunu
Aksama yemekte kv deyiz ordan annemlerdee o yuzden geceye jadar yazamam opuyorum sizii
Oyy gecmis olsun canim anneni gorunce gecer kiiii
hala bankadayım galiba burda kalıcaz bu gece
saat 6da bile müşteriler vardı imdaaaatttt:84:
NENAAAA biz de Alanyaya gidicektik 1500tlye ayarlamıştık erken rezervasyonla ama uzak diye doktor pek sıcak bakmadı..
bu aydan sonra da 1500e bi otel bulamıcağımız için ve çeşme de butik otel tarzı biyer ayarladık sadece kahvaltı veriyor...
maksat hava değişikliği tatil...zaten diğer öğünleri de dışarıda yicez...
benzin paramız da bedavaya gelmiş oldu böylece 1500ün içinden
bi dee doktor bana sadece kan hapı yazdı vitamin isteğe bağlı dedi..ama kilo aldırabilir dediği için almadım ben...
acaba alsa mıydım vitamin de:18::18: --mesaj da atıım ki sanaaaa-
ASOŞŞŞ hoşgiittiniz evinizeeee...tabi onca saat yolda pert oldunuz kıyamam..
bence bu gün dinlenin yarına bişeyiniz kalmaz ki
evini özlemiş misin....
PLOJOO sen vitamin kullan mışmıdınnn?
DAMLAÇİKOLATA süpersin valla...ben öyle diyemez sinirimden çatlardım...
sen iyi yaptın
keşke gelmeselermiş...
AMAYAA seni de öptümm PRENSESi de herkesi deee
Kullanmadim canim kan ilacimi surekli kulllandim ve sonradanda magnezyum..