- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.721
inşallah prenses hamiledir.... ancak bi beklenti içine girdiğimiz için de geciktirebiliyoruz biz bu reglleribildiğin gibi değil
yaptım cnm p.tesi yada salı günü yapmıştım negatif cıktı..bnde bekliyorm gelicek diye ama gelmezse pazar günü fln yaprm
aynen öylee stres yapıyorz gelmiyor sonra ümitleniyoruz sonrada moral sıfırlanıyorr
Bence de prenses umudun olsun..
aslında en kesini kan testi ama inşallah gelmez kırmızılar...
ben de Allah korusun ömrü kısa olur diye duymuştum tabi batıl inanç ama takılıyor insana..
neyse saçım uzasın eşim baram etsin
ciğeri duymuştum ama çileğ duymadım canım acaba doğru mu tüh pek de severim
benim sağ yan çene hizamda son yan erkek tipi :) sanırım anlatabilmişimdir.... arkalarda kısacık zaten.... işte o arkalar uzayınca saç bi tipsizleşiyoki sorma geç, 1. ay dolunca benim saçlar şekilsizleşmeye başlıyo zor dayanıyorum bari ikinci ayı da doldurıyım diye2 ayda bir miii
ben de yılda 2 kez kestirdim mi ne çok kestirmişim diyorum
zaten şu kuaförlerin ucundan alma anlayışı yok ki...
korkudan gidemiyorum..
geçen gün eşim saçlarını küt -önleri hafif uzun oluo ya-kestirirsen sana çok yakışır ama sakın kestirme dedi
sen bebişi çağır canım adeti düşünme bile inşallah hamileyim diye vericeksin müjdeyi bizlere
saç kesme mevzusunu ben de duydum hatta o yüzden korktum saçımı kestirmiyorum çok uzadı uçları kırılmaya başladı daha 5 ayda kim bilir ne hale gelecek:26:Ben de aslında doğal regine dönmek istiyordum...
ama eşim uzun saç seviyor
hatta popoma gelse çok memnun olucak
şimdii kaburgalarımın altında saçlarım...
bakalım nasıl olcak...
bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf
bi ara yine fotoğraf yükleyelim hem yeni arkadaşları da görmüş oluruz
amannn canımda ciğer istiyodu yaparım diyodum ellemem şimdi ciğere miğere allah korusun :18:saç kestirince bebeğin aklı kısa olur derlerr amaaaa o kdr cok batıl inanç var kiii onlara göre yaşamak mümkün değil...
yinede insan bunu bile bile risk almak istemiyor bazen bn saç kestirme konusunda şanslıyımkısa ztn :)
bu arada hamilelerrrrr
çilek cok tüketmeyin kırmızılıklar yapıyormuşş bebektee... bunu yeni duydum doğrumu bilmiyorumm
ama ciğere doknunca leke oldugunu biliyorum ardasımda vardı...
aynen bnde çileği yeni duydum ve bnde çok severimm duyduğum da tepkimidee "hadddiiii yaaaa bn gece gündüz çilek aşrcektimm"
kan testi bni cok geriyorr regl olmazsam önce idrar sonra kan testi inş.
başım ağrıyor gözlerim şaşı gibi hissediyorumm:111:
benim sağ yan çene hizamda son yan erkek tipi :) sanırım anlatabilmişimdir.... arkalarda kısacık zaten.... işte o arkalar uzayınca saç bi tipsizleşiyoki sorma geç, 1. ay dolunca benim saçlar şekilsizleşmeye başlıyo zor dayanıyorum bari ikinci ayı da doldurıyım diyeama görmen lazım halimi yüzümden düşen bin parça oluyo çok bozuk odolanıyorum... saçlarım önemli depresyon sebebim.... 2 ayda bi veriyom 25 tl canım azcık saç kestireye.... ilçede ki en pahalı kuaföre gidiyorum, diğerlerini de denedim ama az ödeyip çıkınca küfredemediğimden içimde depremler olmasından sa veririm 25 liramı rahatlarım
ya iyi geliyor mu tam bilmiyorum da benim kv baş ağrısı için alnınıza patates koyun der..
ben bi yandan ilaç alıp bi yandan patates koyduğum için-eşimin zoruyla-tam etksini tespit edemedim
dene istersen
vayy çok şekilmiş senin saçlarıınn
para var huzur var
senin modelli ya mecbur iyi bi yere gitmen lazım..oyhh ne güzel yıkan çık kurulan 5 dakika
benim kurutması da sıkıntı
hıııııı keşke saçlarımın da bundan haberi olsa
ilk kestirince öyle tabi arkalara alttan tutuyosun makineyi hepsi diken diken oluyo zaten, önleri de el yordamıyla rahatlıkla düzeltiyosun.... saçların benimki gibi kıvırcık değilseo uzun yerler varya deli ediyo beni düz durmuyolar zibidiler.... bide akşam güzelleşip yatıyosun sabah bi uyanıyosun yattığın taraf kafaya yapışmış tamamen eğer uzun saçların olduğu yöne yattıysan ve onları yukarı gelcek şekilde pestil oldularsa mümkün değil sabah dümdüz yukarıyı gösterirler ben uzun saç da kullandım emin ol daha rahat, bağla çık ama kısa saça şekil vermek zorundasın.... eğer migrenim olmasa ve her duştan sonra baş ağrısı çekmeyeceğimi bilsem muhtemelen uzatır rahat ederdim hem kuaför masrafında daha az bak
ben de önlere geçiyorum tatlımaynen kuaförden yana karlıyım
yaa ne güzel saçların kıvırcıkmışş..çok severim kıvırcık saçıı
seninki modelli ya ondan daha bi özen istiyor...
ama alışmışındır sen...
benimde ne düz ne dalgalı garip cinsi var...evden çıkmadan -zararlıa ama-illa bi düzleştirici geçiorum 2 dakika
saç kestirince bebeğin aklı kısa olur derlerr amaaaa o kdr cok batıl inanç var kiii onlara göre yaşamak mümkün değil...
yinede insan bunu bile bile risk almak istemiyor bazen bn saç kestirme konusunda şanslıyımkısa ztn :)
bu arada hamilelerrrrr
çilek cok tüketmeyin kırmızılıklar yapıyormuşş bebektee... bunu yeni duydum doğrumu bilmiyorumm
ama ciğere doknunca leke oldugunu biliyorum ardasımda vardı...
evet prenses benim kuzenimin kızı kolunda kırmızı lekeleriyle doğdu
hepsi o çilek yüzünden
gerçekten bende korkaarım saç kesmeye, ciğer ve çilek yemeye.
benim saçlarım bildiğiniz prasa
dümdüz yıkıyorum kuruyorum başkada bir şeye gerek kalmıyor zaten.
ama bir dalgalı maşa yapayım desem bir şekil vermeye çalışsam hayatta tutmuyor
düğünde gelin başımı yaparken düz topuz yapmıştım tokalar atıyodu.
kayıp gidiyor her şey
Asermek deyince bnm en komigi bi gece yatip esime sarildigimda ramazan pidesi gb kokuyorsun demistim
Ama bildiginiz biri mutfakta koparmis gb taze taze,buram buram :))
Cilek yedim bende ama cok degil..
Kuzenimin oglunda vardi ama leke :) hemde cilek seklindeydi suan 13 yasinda hala belli zamanlarda pembe durur :)
Sac mevzusuda ben uygulamadan once sac,dis vs halletmistim
Insan batil oldugunu bilsede olsun diyor riske gerek yok
PRENSESS
Tekne kazintilarinin en buyuk ortak yani cok tatli oluyorlar
Tatli dilli,bilmiss :))
Hadi insallah bakalim,nazli kelebekleriniz simdiden sizinledir insallah
Fotograf yukleyincee yaziinn bakarim :)
Bnmkiler zaten var
Yarinda koyacam foto abime gecelimde bi aksama :))
bu çileğe iyice inandım...çilek yoook..en fazla bi tane tadımlık yerim...
ne garip ama yaa niye oluyor kiiiiii
bu akşam özel bişey yapıyor musunuz diye sorucam ama en özel şey senin göbüşte zaten
bi dee ben de Allahtan dişleri halletmiştim..tek sorun dip boyası gelen saçlar
Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor)
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))
Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor)
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))
Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..canım olsa ne güzel olurrr...
kabin memurluğuna mı baş vurdun yoksa başka bi bölüme mi?
ne güzel senin yabancı dilin de çok iyi..
Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((
ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalımuyku arda geliyor bana bilmiyorum başım agıryor ztn boğazım fln da acıyor yaa o yuzden de olabilir...
kızlarrr çook üzgünüm şuandaa mutfağa gittiğimde camı actım camiden anons ediliyordu 8 yaşında bi cocuk kaybolmuş
Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.Ben cok istiyordum normal,egitim fln cok keyifli gevmisti :) ebemizde benimle beraber cok sasirdi dun :)
Saglik olsun yeter ki..
Simdide anestezi sekli icin tavsiyelere bakiyorum :)
Ablan genel anestezi mi olmustu ya da epidural ve ya spinal? Ya da kommbine :) bunlarda cesit cesit :)))
Gerci butun hikayelerin iyi yani kotu yani var :)
bu arada bi müşteri geldi adı "şehriye"miş ve canım şehriye çorbası istedi
akşama yapayım bari
ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıylabnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum
İşallah Allah nasip eder sizede.Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.
Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.onlar uzadıkça sen uçlarından kestir tatlımmmmmgayette güzel görünebilir bi süre sonraaa.....
ben doğal rengime dödüm, saçlarım kısaydı zaten, hep kısaydılarboyatmadan kestirmeye devam edince asıl rengime döndümm ama çok komik oluyo öz ablam bile saçlarını mı boyattın sen niye bu kadar koyu diye sormuştu
çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf
evet prenses benim kuzenimin kızı kolunda kırmızı lekeleriyle doğdu
hepsi o çilek yüzünden
gerçekten bende korkaarım saç kesmeye, ciğer ve çilek yemeye.