Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

sen bebişi çağır canım adeti düşünme bile inşallah hamileyim diye vericeksin müjdeyi bizlere

aynen bnde çileği yeni duydum ve bnde çok severimm duyduğum da tepkimidee "hadddiiii yaaaa bn gece gündüz çilek aşrcektimm"

kan testi bni cok geriyorr regl olmazsam önce idrar sonra kan testi inş.

başım ağrıyor gözlerim şaşı gibi hissediyorumm:111:

benim sağ yan çene hizamda son yan erkek tipi :) sanırım anlatabilmişimdir.... arkalarda kısacık zaten.... işte o arkalar uzayınca saç bi tipsizleşiyoki sorma geç, 1. ay dolunca benim saçlar şekilsizleşmeye başlıyo zor dayanıyorum bari ikinci ayı da doldurıyım diye ama görmen lazım halimi yüzümden düşen bin parça oluyo çok bozuk odolanıyorum... saçlarım önemli depresyon sebebim.... 2 ayda bi veriyom 25 tl canım azcık saç kestireye.... ilçede ki en pahalı kuaföre gidiyorum, diğerlerini de denedim ama az ödeyip çıkınca küfredemediğimden içimde depremler olmasından sa veririm 25 liramı rahatlarım

saç kesme mevzusunu ben de duydum hatta o yüzden korktum saçımı kestirmiyorum çok uzadı uçları kırılmaya başladı daha 5 ayda kim bilir ne hale gelecek:26:
amannn canımda ciğer istiyodu yaparım diyodum ellemem şimdi ciğere miğere allah korusun :18:

ya iyi geliyor mu tam bilmiyorum da benim kv baş ağrısı için alnınıza patates koyun der..
ben bi yandan ilaç alıp bi yandan patates koyduğum için-eşimin zoruyla-tam etksini tespit edemedim
dene istersen

vayy çok şekilmiş senin saçlarıınn
para var huzur var
senin modelli ya mecbur iyi bi yere gitmen lazım..oyhh ne güzel yıkan çık kurulan 5 dakika
benim kurutması da sıkıntı

hıııııı keşke saçlarımın da bundan haberi olsa

ilk kestirince öyle tabi arkalara alttan tutuyosun makineyi hepsi diken diken oluyo zaten, önleri de el yordamıyla rahatlıkla düzeltiyosun.... saçların benimki gibi kıvırcık değilse o uzun yerler varya deli ediyo beni düz durmuyolar zibidiler.... bide akşam güzelleşip yatıyosun sabah bi uyanıyosun yattığın taraf kafaya yapışmış tamamen eğer uzun saçların olduğu yöne yattıysan ve onları yukarı gelcek şekilde pestil oldularsa mümkün değil sabah dümdüz yukarıyı gösterirler ben uzun saç da kullandım emin ol daha rahat, bağla çık ama kısa saça şekil vermek zorundasın.... eğer migrenim olmasa ve her duştan sonra baş ağrısı çekmeyeceğimi bilsem muhtemelen uzatır rahat ederdim hem kuaför masrafında daha az bak

aynen kuaförden yana karlıyım
yaa ne güzel saçların kıvırcıkmışş..çok severim kıvırcık saçıı
seninki modelli ya ondan daha bi özen istiyor...
ama alışmışındır sen...
benimde ne düz ne dalgalı garip cinsi var...evden çıkmadan -zararlıa ama-illa bi düzleştirici geçiorum 2 dakika

ben de önlere geçiyorum tatlım

evet prenses benim kuzenimin kızı kolunda kırmızı lekeleriyle doğdu
hepsi o çilek yüzünden

gerçekten bende korkaarım saç kesmeye, ciğer ve çilek yemeye.

benim saçlarım bildiğiniz prasa
dümdüz yıkıyorum kuruyorum başkada bir şeye gerek kalmıyor zaten.
ama bir dalgalı maşa yapayım desem bir şekil vermeye çalışsam hayatta tutmuyor
düğünde gelin başımı yaparken düz topuz yapmıştım tokalar atıyodu.
kayıp gidiyor her şey

hepsi o çilek yüzünden

yaa iyice korktummm
ı ıh yemicem çilek
acaba kirazın zararı var mı o da kırmızı ya

ne güzelllllllll yıka ve çık
ama demek başka şekilleri inkar ediyor saçın
toka bile istemiyor desene

majorrr hafızamı zorluyorum da saçımda kına var ve çok uzun demiştin dimiii?
hala öyle mii?

Asermek deyince bnm en komigi bi gece yatip esime sarildigimda ramazan pidesi gb kokuyorsun demistim
Ama bildiginiz biri mutfakta koparmis gb taze taze,buram buram :))

Cilek yedim bende ama cok degil..
Kuzenimin oglunda vardi ama leke :) hemde cilek seklindeydi suan 13 yasinda hala belli zamanlarda pembe durur :)

Sac mevzusuda ben uygulamadan once sac,dis vs halletmistim
Insan batil oldugunu bilsede olsun diyor riske gerek yok

PRENSESS
Tekne kazintilarinin en buyuk ortak yani cok tatli oluyorlar
Tatli dilli,bilmiss :))
Hadi insallah bakalim,nazli kelebekleriniz simdiden sizinledir insallah

Fotograf yukleyincee yaziinn bakarim :)
Bnmkiler zaten var
Yarinda koyacam foto abime gecelimde bi aksama :))

Son düzenleme:

bu çileğe iyice inandım...çilek yoook..en fazla bi tane tadımlık yerim...
ne garip ama yaa niye oluyor kiiiiii

bu akşam özel bişey yapıyor musunuz diye sorucam ama en özel şey senin göbüşte zaten
bi dee ben de Allahtan dişleri halletmiştim..tek sorun dip boyası gelen saçlar

Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor )
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))

Son düzenleme:

ama unutmamışsın kiii sadece zorunlu hal durumu, sezen faktörüüü... olsuun o kadarcık da :)) iyiki doğmuş eşin, birlikte musmutlu yıllarınız olsun inşallah, Allah sağlık sıhat huzuru eksik etmesin yuvanızdan....

ve ayşegül kaçaaarrrr... kv gidiyorum bu gecede... 3 saate kadar gelirim yenidennn... öpüyorum hepiniziiiii

Eşim uyandı aldı pcyii bnde teldn yazıyorum yemek yedik kv.lere gidelm dedim istemiyor oturuyoz tv karşısında birazdn kahve içicezz

İnş dediğin gibi bizimledir bebeğim. ..
Eşinin doğum günü kutlu olsnnn musmutlu bi ömrü olsn inş.sen eşine en güzel hediyeyi veriyorsun ztn onu "baba" yapıyorsun. Gerisinim bi önemi yok bncee

canım olsa ne güzel olurrr...
kabin memurluğuna mı baş vurdun yoksa başka bi bölüme mi?
ne güzel senin yabancı dilin de çok iyi..
Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..
Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((
Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.
ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım
Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.
bu arada bi müşteri geldi adı "şehriye"miş ve canım şehriye çorbası istedi
akşama yapayım bari
offf harika olur o
ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıyla bnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum

Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var
Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.
İşallah Allah nasip eder sizede.
Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.
bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf
çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.
hepsi o çilek yüzünden

aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…