Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yine yemek yapma arasında geldimm
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor

canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii

canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim

gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz

etsiz çiğköfte yiyebilirsin belki çok istesen? O da olmaz mı??

En yakın arkadaşımın sevgilisi ile eşim çok yakın arkadaşlar. Onlar çıkmaya başladıktan sonra bizi tanıştırmayı düşünmüşler iyi anlaşırız diye. O şekilde tanıştık. Ama zaten eşim Türk. İş amaçlı buraya geldi. Biz tanıştığımzda arada gidip geliyordu. Uzaktan ilşki sürdürdük ondan 1 sene içinde evlendik.

Teşekkür ederim Nenacım inşallah. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

angelheart senide ekledimmm

gelinler___________durum
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

Sagol canim,amiin,cumlemizin yuvasindan eksik etmesin insallah

:) cok sukur canim..
cok sagol iyi dileklerin icin

Ne mutlu,saglikla atlatmislar

Sagol canim..
Yine de hediyeyi gorunce hehh buna sevindim ama dedi :))))
Cig kofte bende cok yemedim ama canim isteyince yedim az da olsa :) ipin ucunu kacirmamak gerekiyor sadece :)

resim ekledim ki bennnn :)))))

Hemen bakiyorum kiiiii

Gunaydinn canlaaar
Hayirli cumalar olsun insaallaah

Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaah bide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm

Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben
Bu gunnnn annemler geliyoooooo holleeeeeyy pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum

günaydın hayırlı cumalar hepimize taptazecik gelincikleeerrrrr

teşekkür ederim tatlım kendi kendini fotolamanın adı selfie değilken... bende pek seviyorum o resmi

ailem köyde olduğundan köpeğimiz de orda, daha rahat edeceğini düşündük ki o hayvanı apartman dairesine hapsetmek de hem komşularımız hemde köpeğimiz açısından hoş olmazdı sanki hele ki bizim açımızdan oldukça zorlayıcı olabilirdiiii:18::18::18: zaten o kadar hareketli ve şımarık ki mümkün değil kapalı ortamda kalması.... bi de kedi var köyde... kuşumuz bizim evimizde, kv dede kocamaaannn bi akvaryumumuz var azcık hayvanseveriz sanırsam :))))

Günaydıdddınnnn erken kalkrımm 3 tee yattığım için erken diyorum yoksa 1e kdr uyurdumm

hayırlı cumlarrr...

amaya cok haklısın kedi ve köperlerin dışarıda olmaları hem onlar için hem bizler için daha uygun..

asen ne mutlu sana annenler geliyor özlem bitiyor..keyfini çıkar bu günlerin hafta sonuda anneler günü ztn

sviittt ben geldim sen yoksun sen gelince de bn olmamm

plojoo abinlerdemisin ses ver hergün yazman gerek :18:

günaydınnnnlarrr hayırlı cumalarrrrr
uykucu bi sivit geldiii
akşamları sürekli yatar haldeyim yahu

AMAYAAA çok güzelsiniz maaşallah..köpeiğinizle kuşunuz da çok tatlııı
saç modeline bayıldım..çok tarz duruyor

ASOŞŞ gözün aydınnn anneni görüceksin sonundaa hem de aneler günün de
yupiiiiii

PRENSESS günaydın valla erkencisin..hava da yağmurlu yat geri

hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr

Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.

günaydın damalacikolataa
rüyanı neye yorarsan o olurmuşş hayır olsun...
güzel duaların için teşekkürlerrr aminnn inşallah..

hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr

yine de eşinin yanına sıvışsan fena olmaz
bu gün cumaa yarın ben de uyucam kiii
hem yarın keseyi görmeye gitcez 1 de dua edin kızlar inşallah görürüz :26:

sen çok etkilendin canım erken doğum yapandan :18:
ama Kağan en azından temmuzu bekler ki
bu gün plojo gelmedi galiba huu huu plojo ses ver

sağol canım gören gözün güzelliği :)))) ikimizde hayvanları çok seviyoruz Allahtan yoksa benden tiksinebilirdi, o köpekle yerlerde yuvarlanıyorum ben

tatlım gece 1 haftadır doğru dürüst beraber uyuyamıyoruz diye kocamı bekledim... genelde ben koltukta uyuyakalır sonra kocam yatmaya karar verince beni uyandırır ben yarı uyur uyanık yatağa kendimi zor atardım.... akşam azmettim dayandım, uyanık kaldım güle oynaya gittim yatağa vee saat 2-2:30 gibiydi sabah da 8 de işteydim... gözlerimden hala uyku akıyo... yerinde olsam dakka durmaz koşardım yatağa....

hoşgeldiniz, amiiinnnn canımmmm

ASENcim bu arada gözün aydın yazdım sanıyodum ama yazmamışım sanırım sadece düşünmüşüm.... bol bol eğlenin inşallah anne candır yaaaaaa

Prensescim tum rüyalar hayra gelsin insallah.
Siviticim o fasulye kadar keseyi ins göreceksin ve dunyalar senin olacak o minicik seyin büyümesine tanik oldukca deli olacaksin:) yavrun saglikla gelsin ins.
Evet yaaa cok etkilendim bi kiz daha sanciyla hastane yatti dogum geciktirici falan verdiler iyice stres oldum. Ben bu stresle aha demedi demeyin haziranda dogururum:)

inş keseyi görürsünüz herşey yolundadırrr hala takvim yapmadınnn bu arada c.tesi drlar çalısıyormu ??
dalaçikolata dert etme kafaya takma stres yapmaaa
plojoo henüz gelmedii belkii ailesiyle kahvaltı yapıyodurr

bnde simdi anneme gidicem yağmur yağıyor ama salı sabhından beri görmedimm

Kızlarrr ben geldimmkii
bu sabah herkes erkenden burdaymış maşallah

evet yıkayıp çıkınca sadece kurutmak ve sabah kalktığında hiiiç uğraşmamak her ne kadar güzel olsada ara sıra bende değişiklik istiyorum
aynen kınalı ve uzun ama biraz kestirdim canım şu an hemen hemen dirseğimin hizasında. gerçi kınayıda uzun zamandır yakmadığım için dipten kendi saçlarım uzadı. sende nasıl bir hafıza varmış kız maşallah sana

yaşasınn annen geliyorr
çok özlemişsinizdir şimdi siz ahh kıyamam hasret giderin birazcık

inşallah çok güzel haberlerle gelirsin bize canım.
normalde kaç haftalık olunca doktora gitmek gerekiyor.
valla ben hala neye göre hesaplandığını bilmiyorum çok mu ilgisizim ne :26::26:

alıntı yapamıyorum bazen gıcık oluyorum
neyse bu saatte nete giridiğime şükür

AMAYAA bence de ikinizde de hayvan sevgisi olması süperr
gerçi hayvan sevmeyenleri de anlamam...
ben bi tek kedilerden çok hoşlaşmıyorum..dokunamıyorum..neden acaba çocukluğuma inmek gerek tırmaladılar mı naptılar

DAMLAÇİKOLATA ne olur stres yapmaa...daha mayıstayız çook erken...temmuzu bi görelim....
mübarek ramazan günlerinde gelsin Kağan...
bi de evet o fasulyeyi görmeyi 4 gözle bekliyorum

PRENSESS sen regl olmadıkça ben çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…