- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.741
Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor)
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))
Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..
Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.
ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım
Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.
offf harika olur o
Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var
İşallah Allah nasip eder sizede.
Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.
çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.
aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar
yine yemek yapma arasında geldimm
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor
canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii
canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim
gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz
Teşekkür ederim Nenacım inşallah. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama unutmamışsın kiii sadece zorunlu hal durumu, sezen faktörüüü... olsuun o kadarcık da :)) iyiki doğmuş eşin, birlikte musmutlu yıllarınız olsun inşallah, Allah sağlık sıhat huzuru eksik etmesin yuvanızdan....
ve ayşegül kaçaaarrrr... kv gidiyorum bu gecede... 3 saate kadar gelirim yenidennn... öpüyorum hepiniziiiii
Eşim uyandı aldı pcyii bnde teldn yazıyorum yemek yedik kv.lere gidelm dedim istemiyor oturuyoz tv karşısında birazdn kahve içicezz
İnş dediğin gibi bizimledir bebeğim. ..
Eşinin doğum günü kutlu olsnnn musmutlu bi ömrü olsn inş.sen eşine en güzel hediyeyi veriyorsun ztn onu "baba" yapıyorsun. Gerisinim bi önemi yok bncee
Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..
Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.
ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım
Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.
offf harika olur o
Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var
İşallah Allah nasip eder sizede.
Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.
çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.
aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar
yine yemek yapma arasında geldimm
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor
canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii
canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim
gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz
resim ekledim ki bennnn :)))))
Teşekkür ederim canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydinn canlaaar
Hayirli cumalar olsun insaallaah
Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaahbide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm
Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben
Bu gunnnn annemler geliyooooooholleeeeeyy pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum
günaydın hayırlı cumalar hepimize taptazecik gelincikleeerrrrr
teşekkür ederim tatlım kendi kendini fotolamanın adı selfie değilken... bende pek seviyorum o resmi
ailem köyde olduğundan köpeğimiz de orda, daha rahat edeceğini düşündük ki o hayvanı apartman dairesine hapsetmek de hem komşularımız hemde köpeğimiz açısından hoş olmazdı sankihele ki bizim açımızdan oldukça zorlayıcı olabilirdiiii:18::18::18: zaten o kadar hareketli ve şımarık ki mümkün değil kapalı ortamda kalması.... bi de kedi var köyde... kuşumuz bizim evimizde, kv dede kocamaaannn bi akvaryumumuz var azcık hayvanseveriz sanırsam :))))
günaydınnnnlarrr hayırlı cumalarrrrr
uykucu bi sivit geldiii
akşamları sürekli yatar haldeyim yahu
AMAYAAA çok güzelsiniz maaşallah..köpeiğinizle kuşunuz da çok tatlııı
saç modeline bayıldım..çok tarz duruyor
ASOŞŞ gözün aydınnn anneni görüceksin sonundaa hem de aneler günün de
yupiiiiii
PRENSESS günaydın valla erkencisin..hava da yağmurlu yat geri
Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.
hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr
Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.
günaydınnnnlarrr hayırlı cumalarrrrr
uykucu bi sivit geldiii
akşamları sürekli yatar haldeyim yahu
AMAYAAA çok güzelsiniz maaşallah..köpeiğinizle kuşunuz da çok tatlııı
saç modeline bayıldım..çok tarz duruyor
ASOŞŞ gözün aydınnn anneni görüceksin sonundaa hem de aneler günün de
yupiiiiii
PRENSESS günaydın valla erkencisin..hava da yağmurlu yat geri
hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr
yine de eşinin yanına sıvışsan fena olmaz
bu gün cumaa yarın ben de uyucam kiii
hem yarın keseyi görmeye gitcez 1 de dua edin kızlar inşallah görürüz :26:
sen çok etkilendin canım erken doğum yapandan :18:
ama Kağan en azından temmuzu bekler ki
bu gün plojo gelmedi galiba huu huu plojo ses ver
yaa iyice korktummm
ı ıh yemicem çilek
acaba kirazın zararı var mı o da kırmızı ya
ne güzelllllllll yıka ve çık
ama demek başka şekilleri inkar ediyor saçın
toka bile istemiyor desene
majorrr hafızamı zorluyorum da saçımda kına var ve çok uzun demiştin dimiii?
hala öyle mii?
Gunaydinn canlaaar
Hayirli cumalar olsun insaallaah
Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaahbide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm
Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben
Bu gunnnn annemler geliyooooooholleeeeeyy pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum
yine de eşinin yanına sıvışsan fena olmaz
bu gün cumaa yarın ben de uyucam kiii
hem yarın keseyi görmeye gitcez 1 de dua edin kızlar inşallah görürüz :26:
sen çok etkilendin canım erken doğum yapandan :18:
ama Kağan en azından temmuzu bekler ki
bu gün plojo gelmedi galiba huu huu plojo ses ver