Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Gerçekten musluktan kireç akıyor. Çaydanlığım camdan ondan içi rahat gözüküyor. 1 kere su kaynattım ve her tarafı bembeyaz oldu Baya kireçli. Türkiyede çayı yemeği musluktan yapardı annem. Burda imkansız. En büyük masrafımız içme suyu. Eşim illallah etti içme suyu taşımaktan eve

Annem de baya çalıştı. Ananem baktı bize hep. Ama şimdi emeklilik şartları güzel. Bankacılığın imkanları güzel oluyor. Sağlık sigortası var mesela nerdeyse en güzel özel hastaneleri hatta diş operasyonlarını bile kapsıyor (bende çalışana kadar yararlanabiliyordum çalışınca bitti maalesef ).

Benim iş başvurusundan ses yok. Adama hanım diye hitap etmeyeydim iyidi

Geldim oturum kartım çıkmadı hala işler çok ağır ilerliyor. Türkiyede avrupada işlerin kusursuz yürüdüğünü sanardım ama aksine canım memleketim bu anlamda çoook öte Polis geliyo eve bakıyo rapor ediyor belediye kağıt gönderiyo onla müracat edicem kartı basacaklar falan. O kartlada çalışma iznine başvurcam. Bakalım.. İşallah güzel bişler çıkar sorasnda ama sanırım 2 3 ay daha yatıştayım ben

hoşgeldin canımm
se öğretmendin dimi?
ayakta kalmak zorlamıyor mu seni?merak ettim de...
çünkü ben biraz ayakta kalsam belim sırtlarım ağrıyor

evet canım
uzun süre ayakta kalınca yoruluyorum tabi ama dikkat etmeye calısıyorum fazla ayakta kalmamaya
öğrencilerim küçük ya söz dinliyorlar allahtan

Aynen canım en güzel yanı sağlık sigortası..bi ara istifa etmeyi düşündüm inan bi tek sağlık sigortası için kaldım
şimdi bebiş için çok yararlı olucak muayne doğum bedava ya hastane beğenemiyorum
demek ordakiler espiriden anlamıyor sen halbuki adama bey deyip şaka yapmıştın dimiii
sen biraz daha ev hanımlığının tadını çıkar..ooh mis gibi

tüyandınlarrrr herkezzeee
cok uyumaya başladım yinee ne olucak bu işin sonu bilmiyorummm:26:
yarın sabah eşim geldiğinde kalıcam artıkk

Beni de ekleyin canım. Ben de yapım aşamasındayım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen önce balayını bitir gel o zmn eklerizz...yapım aşaması ne ara başladııı

svittt erken girmene cok sevindim artık hep burdamısnnn....bilseydim erken kalkardımm genelde kimse olmazdııı ama maşallah herkezler burdayımıs

şimdi kime ne yazsam diye düşünürken başım öne öne gidiyor açlıktan sanrmm.....

damlaçikolata sen hiç üzülme düşünme kötü bişey 7 aylık dogan cok insan var sonuçta hayırlısı...

plojoo ne güzel kızçen senin sevgini hissediyorr ittiriyor

vee hepinizi çook seviyorum beeeeeennn

Aynı banka olabilir. Sanırım birtek onda var o kadar kapsamlı sağlık sigortası.

Bebek için harika olur gerçekten en güzel avantajı o. Bir de hamilelik ve doğum konularındada anlayışlı oluyorlar izin konularında. Bende o bankanın iştirakinde çalıştım 5 sene boyunca. Gerçekten çocuk doğurup izin alma mekanıydı

aslında ben isim vermiyeyim ama Türkiye'nin en büyük hava yoluna başvuru yaptım. Analmışssınızdır zaten Başvuru yaptığım kişi Türk ama bir ses çıkmadı. Adama Hanım dedim napalım öyle 2 cinsiyete uyan ismi olmasaymış

İyi geliyor cidden şu an çalışmamak bir yandan. Evliliğe alışıyorum buraya alışıyorum.

Hoşgeldin canımm
genelde sabahtan ya da öğlen bi uğrardın ya bakındım yoktunn
neyse geç olsun güç olmasın
bu aralar müşteri yok diye burdayım sonra yine hasret kalıciğim size
PRENSESS hep uykulu muydun yoksa bu ara mı başladı

ben de hepiciğinizi çook seviyorummm

canım olsa ne güzel olurrr...
kabin memurluğuna mı baş vurdun yoksa başka bi bölüme mi?
ne güzel senin yabancı dilin de çok iyi..

Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((

uyku arda geliyor bana bilmiyorum başım agıryor ztn boğazım fln da acıyor yaa o yuzden de olabilir...

kızlarrr çook üzgünüm şuandaa mutfağa gittiğimde camı actım camiden anons ediliyordu 8 yaşında bi cocuk kaybolmuş

Evet plojocum saglikla gelsin ins. Bebis ama insan panikliyor bi anda işte daha cok erkenmis gibi hani bi hazirana falan gireydik

Bizde Mayis topigiyiz ama nisanin son 15 gunu cogu geldi canim
Hergun biri doguruyor cok zevkli topik :)
Bitane erken olmustu yanilmiyorsam 29 haftasi bitmisti,o da 2 kiloya ulasinca evine gitti cok sukur..
Hazirana girincee heyevan doruga ulasir topikte :)

Insallah canim..
Cok normal hissediyorsun :) hic kizma..kendine sorular sordukca kafanda cevaplarini oturtacaksin,hepsi seni hazirliyor aslinda..

selam tazecik gelinler ve hatta cok taze hamişler

yakinda taze anneler olacak

Ben cok istiyordum normal,egitim fln cok keyifli gevmisti :) ebemizde benimle beraber cok sasirdi dun :)
Saglik olsun yeter ki..
Simdide anestezi sekli icin tavsiyelere bakiyorum :)
Ablan genel anestezi mi olmustu ya da epidural ve ya spinal? Ya da kommbine :) bunlarda cesit cesit :)))
Gerci butun hikayelerin iyi yani kotu yani var :)

Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((

Bende ozlemistim :) Devamda ederim diyordum biara ama suan birakamam gb geliyor..

Prenseess sende cok seviliyorsun kiii

Yahu buara hep cocuklardan kotu haberler geliyor (
Allah annesine babasina ailesine bagislasin insallah,yaramazlik yapmis olsun iyi haberleri gelsin..

Canım şu an çalışmıyorsun zaten bi şekilde geçinip gidiyorsunuz..
boşver başlama çalışmaya
bi de annenler yanında değil ya Kağanı sen büyüt..
tabi sen bilirsin kiii...

haydaaa noluyor bu çocuklara
haber izlemek istemiyorum artık yaa...
valla çok üzülüyorum..gerçekten insanlık kalmamış hiç..
bizim çocuklar sokakta hiç oynayamıcak heralde

canımm sen normal hissediyosun deyince daha bi rahatladım...
ama gittikçe alışıyorum anne olma fikrime...
eşim de sağolsun o kadar heyecanlı ve mutlu ki sürekli canın bişey istiyor mu modunda..ona baktıkça iyi ki gelmiş bebiş diyorum
bun arada ben sezerya olsam toptan bayılmak isterim heralde..
yapı itibari ile panik biriyim uyuştucaklar ama bana acıyomuş gibi gelir

Son düzenleme:

evet gagi gagi gelıo bnmki

o zaaaamaaaannnn yediğini keyiffle yiyebileceğin günler gelsin diyim :))))

aminnnn

ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıyla bnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum

Cok şükür bi sorun yok gecinip gidiyoruz tabiki. .. bunye calismaya alışkın ya hamile kalinca çıkmıştım ben gerçi ben çıkmasanda kesin v kovulurdum:)) evet kimsem yok oğluşum napar bensiz:)
Topikte dogun görünce psikolojik olarak sancilnmaya basladim sanırım puaaaa :)

Başladık canım bebek için. 31 yaşındayım çünkü. Hayırlısı tabi.

merhaba kızlarr aşermeler başlamış demek benim aşerdiğim iki şey oldu sadece ama normalde sevmediğim yemediğim şeyleri yer sevdiğim şeyleri yemekz oldum bebişimle damak zevkimiz uymuyo heralde

Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.

ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıyla bnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum

Jumbo karides miiiiii
Nena süpersin vallaa
zaten senden de bi erik vb.aşermeni beklemezdim

benim de psikolojim zayıf çabuk etkileniyorum her şeyden..
yok yok temmuz gelmeden gelmicek Kağan

Başladık canım bebek için. 31 yaşındayım çünkü. Hayırlısı tabi.

hayırlı olsun canım...biran önce gelsin bebişin....

merhaba kızlarr aşermeler başlamış demek benim aşerdiğim iki şey oldu sadece ama normalde sevmediğim yemediğim şeyleri yer sevdiğim şeyleri yemekz oldum bebişimle damak zevkimiz uymuyo heralde

benimki henüz aşermek değil de pis boğazlılık
normalde de canım genelde bir şey ister ayırt edemicem galiba aşerdiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…