- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.701
Ahhh asermek dediniz heaaa... 12 haftalim falan hamisim ama rezilim deri kemik kalmışım mide canima okumus... agzimda bir üzüm tadi oldu ama nasıl yedim Yuttum da sanki o derece burnumada bir kokusu yemezsem olecek gibiyim kocisim saolaun 3 gun aradi buldu bulusturdu.. ama o 3 gun ben ne cektim kudurdum üzüm diye resmen. Uzum geldi accik ta porsumus :) bir daldim tabağa koymaya falan zmn yok bes parmak girdin posete. Aman sonra ne oldu heaaa rahatladim agzimdan tadi icimdn hevesi gitti. Oyle pis bogaz bi hamileyim yani:)
Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm analdm cnm hayırlı olsun o zmn .inş hep beraber hamile kalırveririzz...ekliyorum hemen
topiğin kazıntıları oluruzzson cocuklar tekne kazıntısı olur yaa ahaha
prensess seninki inşallah bu ay gelir
kazıntı sayılmaz ki dahaaa
tabi herkesin ki hemencik gelsin hamişler topiği olalım
Jumbo karides miiiiii
Nena süpersin vallaa
zaten senden de bi erik vb.aşermeni beklemezdim
benim de psikolojim zayıf çabuk etkileniyorum her şeyden..
yok yok temmuz gelmeden gelmicek Kağan
hayırlı olsun canım...biran önce gelsin bebişin....
benimki henüz aşermek değil de pis boğazlılık
normalde de canım genelde bir şey ister ayırt edemicem galiba aşerdiğimi
inş svitcimmm başım agıryorr acbaa mı diyee ilaç fln da almamıyorm... 4gün geçiktim henüzz
Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş svitcimmm başım agıryorr acbaa mı diyee ilaç fln da almamıyorm... 4gün geçiktim henüzz
İçme bence de canım..
ben de test negatif çıkınca saçımı boyucaktım ama reglimi bekledim..
iyiki de beklemişim..
saçlarım açık kahve diplerden koyu kahveler çıktıı doğuma ne halde giderim bilmiyorum
neyse bebiş sağolsun kiiii
İçme bence de canım..
ben de test negatif çıkınca saçımı boyucaktım ama reglimi bekledim..
iyiki de beklemişim..
saçlarım açık kahve diplerden koyu kahveler çıktıı doğuma ne halde giderim bilmiyorum
neyse bebiş sağolsun kiiii
inşallah prenses hamiledir.... ancak bi beklenti içine girdiğimiz için de geciktirebiliyoruz biz bu regllericanım 4 gün gecikmeye test yapmadın mıben o kadar sabırsızım ki adet günümde yapmıştım testi inşallah hamilesindir tatlım ama bence testi yap 4 gün gecikmeye kesin hamilesin inşallah
canım 4 gün gecikmeye test yapmadın mıben o kadar sabırsızım ki adet günümde yapmıştım testi inşallah hamilesindir tatlım ama bence testi yap 4 gün gecikmeye kesin hamilesin inşallah
inşallah prenses hamiledir.... ancak bi beklenti içine girdiğimiz için de geciktirebiliyoruz biz bu reglleribildiğin gibi değil
onlar uzadıkça sen uçlarından kestir tatlımmmmmgayette güzel görünebilir bi süre sonraaa.....
ben doğal rengime dödüm, saçlarım kısaydı zaten, hep kısaydılarboyatmadan kestirmeye devam edince asıl rengime döndümm ama çok komik oluyo öz ablam bile saçlarını mı boyattın sen niye bu kadar koyu diye sormuştu
Ben de aslında doğal regine dönmek istiyordum...
ama eşim uzun saç seviyor
hatta popoma gelse çok memnun olucak
şimdii kaburgalarımın altında saçlarım...
bakalım nasıl olcak...
bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf
bi ara yine fotoğraf yükleyelim hem yeni arkadaşları da görmüş oluruz
Demek aşermek farklı oluyor....
ağzına tadı mı geliyor...
benim de bi arkadaş aralık ayında erik aşermişti de eşi tanesini 1 liraya bulmuştu buzhaneden
kızı oldu..ye ekşiyi çıkar ayşeyiii
boyatmayını biliyorum mantıklı da geliyor da, kestirmeyini hiç duymamıştımo iş hiç bana göre değil... 2 ayda bir saç kestiririm bennnn
inş. adet olmadıgım sürece umudum varr..
kuaför de bana bayrma dogur gel dip boyanı yapalm demiştii hamileysem kalıcak öylee
uçlarını kestirsen olmazmı
saç kestirince bebeğin aklı kısa olur derlerr amaaaa o kdr cok batıl inanç var kiii onlara göre yaşamak mümkün değil...
yinede insan bunu bile bile risk almak istemiyor bazen bn saç kestirme konusunda şanslıyımkısa ztn :)
bu arada hamilelerrrrr
çilek cok tüketmeyin kırmızılıklar yapıyormuşş bebektee... bunu yeni duydum doğrumu bilmiyorumm
ama ciğere doknunca leke oldugunu biliyorum ardasımda vardı...