- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.761
Gunaydinn canlaaar
Hayirli cumalar olsun insaallaah
Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaahbide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm
Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben
Bu gunnnn annemler geliyooooooholleeeeeyy pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum
Günaydıdddınnnn erken kalkrımm3 tee yattığım için erken diyorum yoksa 1e kdr uyurdumm
hayırlı cumlarrr...
amaya cok haklısın kedi ve köperlerin dışarıda olmaları hem onlar için hem bizler için daha uygun..
asen ne mutlu sana annenler geliyor özlem bitiyor..keyfini çıkar bu günlerin hafta sonuda anneler günü ztn
sviittt ben geldim sen yoksun sen gelince de bn olmamm
plojoo abinlerdemisin ses ver hergün yazman gerek :18:
Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.
Gozunaydiiiin :) ohh ne guzel bi haftasonu olacak :)
Abimdeyiz canim,aksam gectikuyandigimda tatile gelmis gb hissettim gercekten
Burdayiimm :) iyiyiz kizim minciklanmak yerine hala beni minciklamayi tercih ediyor
Hayir olsun insallah ruyan..
plojo sanırım sezen pc den takvimini görüyo ... "aaa daha 3 günüm varmış, az da böyle yuvarlanıyımmmm, biraz da böyle döniyimmmm" diyo galiba.....
sağlıkla gelsin inşallah canım...
MAJORCUM günaydın kuzum..
normalde son adet tarihine göre hesaplanıyor ama benim ki geç döllenmiş
sanırım adet atrihime yakın hamile kaldım...
oyüzden ne kadarlık olduğu yarın belli olcak...
sanırım 5.haftada kese 7.haftada kalp atışı duyuluyor...
bu arada benim hafızam evet gereksiz güçlüdür...
hiç bişeyi unutmam..eşim bana gereksiz bilgiler amsiklopedisi diyor
Aslinda tlfndan giriyorum bende goremiyorum :)
Amin canim,cumlemizin ki..
Fotograflarinizi cok begendim ve kendi köyünüz oldugu icin cok cok sanslisiniz :)
Ben size sabah uyaninca bi posta bakiyorum kiiii
Abimdeeyiz,guzel oldu bu is :)
Kimilerine sacma geldi abime gelmemiz,millet koylerden geliyormus doguma..Ona bakilirsa adam dolmuslada getiriyor karisini doguma
Ama iste insan isin icindeyse anlayabiliuor sadece..
Bizim evimiz yeni yerlesim bolgesinde,merkez burasida ama hastaneye 20 dk,abimin evi ise oyle guzel bi yerdeki hastane 5 dk özeldeki doktorum 2 dk otemizde,heryerin ortasi sayilir yani :)
Ve evde gunduz bisy olsa taksi cagirip beklemem cok zaman alir,babam amcam abim esim herkes calisiyor,oraya gelip bizi alip tekrar hastaneye gitmek gerekir ki bu da kafadan 40 dkyi fln bulur..
Doktor sezeryan dediginde dusundugum tek sey bana kotu biseyde diyebilirdi oldu..Ve yuzlestim bi nevi hersey olabilecegiyle..
O yuzden 2 dk bile cok onemli:)
Evet gormemis olmak istiyorum
Evet buldumcugum
Gormemisin oglu olmus kivamindayim bundan sonra :)
Cunku biliyorum ki bnm icin endiselenen sadece esim annem abim babam ve amcam yani sadece ailem,gerisi sadece haber pesinde :)
Cok konustum yahu ama insanlarin dusuncesizligi onlara uzulmeme degilde,Rabbim nelere sabrediyor dememe sebep oluyor sadece :)
Tek istegim minigimizi almis evimize saglikla giriyor olmak..
alıntı yapamıyorum bazen gıcık oluyorum
neyse bu saatte nete giridiğime şükür
AMAYAA bence de ikinizde de hayvan sevgisi olması süperr
gerçi hayvan sevmeyenleri de anlamam...
ben bi tek kedilerden çok hoşlaşmıyorum..dokunamıyorum..neden acaba çocukluğuma inmek gerek tırmaladılar mı naptılar
DAMLAÇİKOLATA ne olur stres yapmaa...daha mayıstayız çook erken...temmuzu bi görelim....
mübarek ramazan günlerinde gelsin Kağan...
bi de evet o fasulyeyi görmeyi 4 gözle bekliyorum
PRENSESS sen regl olmadıkça ben çok mutlu oluyorum
Ben size sabah uyaninca bi posta bakiyorum kiiii
Kimilerine sacma geldi abime gelmemiz,millet koylerden geliyormus doguma..Ona bakilirsa adam dolmuslada getiriyor karisini doguma
Bizim evimiz yeni yerlesim bolgesinde,merkez burasida ama hastaneye 20 dk,abimin evi ise oyle guzel bi yerdeki hastane 5 dk özeldeki doktorum 2 dk otemizde,heryerin ortasi sayilir yani :)
Ve evde gunduz bisy olsa taksi cagirip beklemem cok zaman alir,babam amcam abim esim herkes calisiyor,oraya gelip bizi alip tekrar hastaneye gitmek gerekir ki bu da kafadan 40 dkyi fln bulur..
Doktor sezeryan dediginde dusundugum tek sey bana kotu biseyde diyebilirdi oldu..Ve yuzlestim bi nevi hersey olabilecegiyle..
Evet buldumcugum
Cunku biliyorum ki bnm icin endiselenen sadece esim annem abim babam ve amcam yani sadece ailem,gerisi sadece haber pesinde :)
Cok konustum yahu ama insanlarin dusuncesizligi onlara uzulmeme degilde,Rabbim nelere sabrediyor dememe sebep oluyor sadece :)
canımm millet zaten bir şey olsun da biz laf edeli modunda...
o yüzden hiiiç takılma ki takılmıyorsun da zaten en iyisi
ben de onu anladım bu hayatta eşim ve annem-babam-kardeşim bazı akrabalar bile yok gözümde..
bence de abinlerde kalmanız en iyisi..
bi kere kendini psikolojik olarak iyi hissediyosun var mı daha ötesi..
hem abinlerde değil hastanenin yanında otelde de kalabilrdiniz kime ne?
kıymetli bizim Sezoşumuz...
cık cık cık ben de gıcık oldum valla
ama insanların yaptığı bir çok şeyin kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum ben..
e ozaman kıskananlar çatlasın
PRENSESSs inşallahhhhh hamilesindirr....çok içten söyledim bak cuma saati:26:
AMAYAAA I love you babyyyyyyy
sorma şu sistem de bana alıntıya izin vermiyor...
olsun her şartta yazarız beğeniriz
hmm neyse başımıza gelince öğrencez nasıl olsa
gereksiz bilgiler ansiklopedisi mi
PLOJO eşinin doğum günü kutlu olsun nice nice mutlu yaşlara
ah plojocuk... elalemin ağzı torba değilki canım benim.... elbette ki öyle olacaksın, görmemişin oğlu modun olsun, buldumcu ol.... sen en doğrusuna karar vermişsin, boşver sen denilenleri ki zaten takacağını da sanmam... bırak konuşsunlar.... ellerine ne geçiyosa böyle....
bence de canım çok şanslıyım... ben de çok seviyorum köyümü de köy hayatını da... biraz zor ama güzel....
canımm millet zaten bir şey olsun da biz laf edeli modunda...
o yüzden hiiiç takılma ki takılmıyorsun da zaten en iyisi
ben de onu anladım bu hayatta eşim ve annem-babam-kardeşim bazı akrabalar bile yok gözümde..
bence de abinlerde kalmanız en iyisi..
bi kere kendini psikolojik olarak iyi hissediyosun var mı daha ötesi..
hem abinlerde değil hastanenin yanında otelde de kalabilrdiniz kime ne?
kıymetli bizim Sezoşumuz...
cık cık cık ben de gıcık oldum valla
ama insanların yaptığı bir çok şeyin kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum ben..
Sagol canim beniminsallah nice nice olsun,sozum var cok afilli baston alacam daha :)))) cok severde bastonlari..
Kucukken tatilden donunce okulda tatilde yaptiklarimizi yazdirirdi ya ogretmenlerneredeyse herkes köyünü yazardi cok uzulurdum bizim yok diye ) hala da uzulurum :))
Sonra teyzemlerin vs koylerine giderdik
Konussunlar bakalim :) en fazla 3 gun..
Heh dogru dedin,kiymetli bizim sezosumuz
Gecende annemleydik ya hastanede kadinla tartisinca sonradan bana diyor ki bak daha dogmadan panter kesildin bide dogsun ne olacan acaba diyor :)))))
Gercekten hayat insanlari dinlemedigin kadar zevkli :)
drların calıstıgını c.tesi bilmiyordumm..
bnde seviniyorum regl olmadım diye ama stres artıyor iyicee..ya hafta sonu hemencıkk gelsn yada regl gelsn diyorummm
buu aradaa eger bnde hmileysem sende 5.haftadaysann aynı olcazzz
çoooooook haklısın tek telime ilee başka bişi demiyorum sen önlemini al da gerisi Allahtan...
inş sağlıkla ailecek dönceniz ewinizee...
yagenim tek gitti ewine ablam 1 ay sonraa..o yuzden ne kdr önlem o kdr iyyiii
ne güzel dedinnn....valla başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanları anlamıyorum hiç..
ama şuna inanıyorum..Allah herkesin kalbine göre veriyor..o insanlar da bi türlü mutluluğu yakalayamıyorlar hayatta..
Insallah canim :)
Prensess yaa ben sezen kucagimdayken hep biri supriz haber verecek sanki diyordum ya o sen olacan galiba :)
Hadi insallahhayirlisiyla..
Aynen oyle :)
Hep diyorum ya cok sukur boyle yetirtirilmisim ve sonradanda sasmamisim yolumdan..
Bana da sadece alinti mesaji gelio digerlerinin hicbiri cikmiyor..
Hastaneye gidecez 1 gb donunce resim yukleyecem size pcden :) telefondan bilemedim bi turlu :)
Insallah canim :)
Prensess yaa ben sezen kucagimdayken hep biri supriz haber verecek sanki diyordum ya o sen olacan galiba :)
Hadi insallahhayirlisiyla..
Aynen oyle :)
Hep diyorum ya cok sukur boyle yetirtirilmisim ve sonradanda sasmamisim yolumdan..
Bana da sadece alinti mesaji gelio digerlerinin hicbiri cikmiyor..
Hastaneye gidecez 1 gb donunce resim yukleyecem size pcden :) telefondan bilemedim bi turlu :)
heeeeyyy yarın kese görme günüüü.. çoook heyecanlıyine de eşinin yanına sıvışsan fena olmaz
bu gün cumaa yarın ben de uyucam kiii
hem yarın keseyi görmeye gitcez 1 de dua edin kızlar inşallah görürüz
offff baya az uyumuşssun sen kuzum amatatlım gece 1 haftadır doğru dürüst beraber uyuyamıyoruz diye kocamı bekledim... genelde ben koltukta uyuyakalır sonra kocam yatmaya karar verince beni uyandırır ben yarı uyur uyanık yatağa kendimi zor atardım.... akşam azmettim dayandım, uyanık kaldım güle oynaya gittim yatağa vee saat 2-2:30 gibiydi sabah da 8 de işteydim... gözlerimden hala uyku akıyo... yerinde olsam dakka durmaz koşardım yatağa..:
bu arada benim hafızam evet gereksiz güçlüdür...
hiç bişeyi unutmam..eşim bana gereksiz bilgiler amsiklopedisi diyor
aaaa noldu kim sana bişi dedii?? Bence çok mantıklı ve güzel bir karar almışssınız. Karnın burnunda artık tabiki merkezde oturma gibi bir alternatifin varken daha uzakta olasın? Bu neden görmemişlik olsun? Mantıklı düşünmek bu. Öyle bir ev olmasaydı sende evinde beklicektin ama madem abin orda oturuyor neden onda kalmayasın ki? Üstelik psikolojik olarak kendini güvende hissettiğin yerde olman doğumu bile kolaylaştıracak birşey.Ben size sabah uyaninca bi posta bakiyorum kiiii
Evet buldumcugum
Kuzum sen kan testini ne zaman yaptırcaksın? ben de pek heyecanlandım yaadrların calıstıgını c.tesi bilmiyordumm..
bnde seviniyorum regl olmadım diye ama stres artıyor iyicee..ya hafta sonu hemencıkk gelsn yada regl gelsn diyorummm
buu aradaa eger bnde hmileysem sende 5.haftadaysann aynı olcazzz:52
ne güzel dedinnn....valla başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan insanları anlamıyorum hiç..
ama şuna inanıyorum..Allah herkesin kalbine göre veriyor..o insanlar da bi türlü mutluluğu yakalayamıyorlar hayatta..