Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ahhh asermek dediniz heaaa... 12 haftalim falan hamisim ama rezilim deri kemik kalmışım mide canima okumus... agzimda bir üzüm tadi oldu ama nasıl yedim Yuttum da sanki o derece burnumada bir kokusu yemezsem olecek gibiyim kocisim saolaun 3 gun aradi buldu bulusturdu.. ama o 3 gun ben ne cektim kudurdum üzüm diye resmen. Uzum geldi accik ta porsumus :) bir daldim tabağa koymaya falan zmn yok bes parmak girdin posete. Aman sonra ne oldu heaaa rahatladim agzimdan tadi icimdn hevesi gitti. Oyle pis bogaz bi hamileyim yani:)

Ahhh asermek dediniz heaaa... 12 haftalim falan hamisim ama rezilim deri kemik kalmışım mide canima okumus... agzimda bir üzüm tadi oldu ama nasıl yedim Yuttum da sanki o derece burnumada bir kokusu yemezsem olecek gibiyim kocisim saolaun 3 gun aradi buldu bulusturdu.. ama o 3 gun ben ne cektim kudurdum üzüm diye resmen. Uzum geldi accik ta porsumus :) bir daldim tabağa koymaya falan zmn yok bes parmak girdin posete. Aman sonra ne oldu heaaa rahatladim agzimdan tadi icimdn hevesi gitti. Oyle pis bogaz bi hamileyim yani:)

Demek aşermek farklı oluyor....
ağzına tadı mı geliyor...
benim de bi arkadaş aralık ayında erik aşermişti de eşi tanesini 1 liraya bulmuştu buzhaneden :KK9:
kızı oldu..ye ekşiyi çıkar ayşeyiii :KK34:

Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hmm analdm cnm hayırlı olsun o zmn .inş hep beraber hamile kalırveririzz...ekliyorum hemen

topiğin kazıntıları oluruzz:KK9: son cocuklar tekne kazıntısı olur yaa ahaha:KK60:

hmm analdm cnm hayırlı olsun o zmn .inş hep beraber hamile kalırveririzz...ekliyorum hemen

topiğin kazıntıları oluruzz:KK9: son cocuklar tekne kazıntısı olur yaa ahaha:KK60:

prensess seninki inşallah bu ay gelir :KK52:
kazıntı sayılmaz ki dahaaa :KK52:
tabi herkesin ki hemencik gelsin hamişler topiği olalım :KK8::KK49:

Jumbo karides miiiiii :KK53:
Nena süpersin vallaa :KK9:
zaten senden de bi erik vb.aşermeni beklemezdim :KK9: :KK9:

benim de psikolojim zayıf çabuk etkileniyorum her şeyden..
yok yok temmuz gelmeden gelmicek Kağan :KK52:

hayırlı olsun canım...biran önce gelsin bebişin....:emir_bebek:

benimki henüz aşermek değil de pis boğazlılık :KK9:
normalde de canım genelde bir şey ister ayırt edemicem galiba aşerdiğimi :KK9:

allahtan zor şeylere aşermemişsin. şimdi benim de canım bi şey istiyo ama üşeniyorum yapımı uzun sürüyo diye hazırını da almak istemiyorum öyle beklemedeyim :KK1:

inş svitcimmm başım agıryorr acbaa mı diyee ilaç fln da almamıyorm... 4gün geçiktim henüzz:KK31:

İçme bence de canım..
ben de test negatif çıkınca saçımı boyucaktım ama reglimi bekledim..
iyiki de beklemişim..
saçlarım açık kahve diplerden koyu kahveler çıktıı doğuma ne halde giderim bilmiyorum :KK14:
neyse bebiş sağolsun kiiii :KK16:

İçme bence de canım..
iyiki de beklemişim..
saçlarım açık kahve diplerden koyu kahveler çıktıı doğuma ne halde giderim bilmiyorum :KK14:

onlar uzadıkça sen uçlarından kestir tatlımmmmm :KK1: gayette güzel görünebilir bi süre sonraaa.....

ben doğal rengime dödüm, saçlarım kısaydı zaten, hep kısaydılar :KK1: boyatmadan kestirmeye devam edince asıl rengime döndümm :KK1: ama çok komik oluyo öz ablam bile saçlarını mı boyattın sen niye bu kadar koyu diye sormuştu :KK1:

İçme bence de canım..
iyiki de beklemişim..

inş. adet olmadıgım sürece umudum varr..
kuaför de bana bayrma dogur gel dip boyanı yapalm demiştii hamileysem kalıcak öylee:KK37:
uçlarını kestirsen olmazmı:KK53:

canım 4 gün gecikmeye test yapmadın mı:KK53: ben o kadar sabırsızım ki adet günümde yapmıştım testi:KK1::KK1: inşallah hamilesindir tatlım ama bence testi yap 4 gün gecikmeye kesin hamilesin inşallah:KK16:
inşallah prenses hamiledir.... ancak bi beklenti içine girdiğimiz için de geciktirebiliyoruz biz bu reglleri :KK1: bildiğin gibi değil :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım 4 gün gecikmeye test yapmadın mı:KK53: ben o kadar sabırsızım ki adet günümde yapmıştım testi:KK1::KK1: inşallah hamilesindir tatlım ama bence testi yap 4 gün gecikmeye kesin hamilesin inşallah:KK16:

yaptım cnm p.tesi yada salı günü yapmıştım negatif cıktı..bnde bekliyorm gelicek diye ama gelmezse pazar günü fln yaprm

inşallah prenses hamiledir.... ancak bi beklenti içine girdiğimiz için de geciktirebiliyoruz biz bu reglleri :KK1: bildiğin gibi değil :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen öylee stres yapıyorz gelmiyor sonra ümitleniyoruz sonrada moral sıfırlanıyorr:KK50:

onlar uzadıkça sen uçlarından kestir tatlımmmmm :KK1: gayette güzel görünebilir bi süre sonraaa.....

ben doğal rengime dödüm, saçlarım kısaydı zaten, hep kısaydılar :KK1: boyatmadan kestirmeye devam edince asıl rengime döndümm :KK1: ama çok komik oluyo öz ablam bile saçlarını mı boyattın sen niye bu kadar koyu diye sormuştu :KK1:

:KK9: :KK9: Ben de aslında doğal regine dönmek istiyordum...
ama eşim uzun saç seviyor :KK31:
hatta popoma gelse çok memnun olucak :KK9:
şimdii kaburgalarımın altında saçlarım...
bakalım nasıl olcak...
bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf :KK31:

bi ara yine fotoğraf yükleyelim hem yeni arkadaşları da görmüş oluruz:KK52:

:KK9: :KK9: Ben de aslında doğal regine dönmek istiyordum...
ama eşim uzun saç seviyor :KK31:
hatta popoma gelse çok memnun olucak :KK9:
şimdii kaburgalarımın altında saçlarım...
bakalım nasıl olcak...
bi de batıl inanç ama hamileyken saç kestirmeyindiyorlar ya offf :KK31:

bi ara yine fotoğraf yükleyelim hem yeni arkadaşları da görmüş oluruz:KK52:

boyatmayını biliyorum mantıklı da geliyor da, kestirmeyini hiç duymamıştım :KK1: o iş hiç bana göre değil... 2 ayda bir saç kestiririm bennnn

Demek aşermek farklı oluyor....
ağzına tadı mı geliyor...
benim de bi arkadaş aralık ayında erik aşermişti de eşi tanesini 1 liraya bulmuştu buzhaneden :KK9:
kızı oldu..ye ekşiyi çıkar ayşeyiii :KK34:

Valla herkeste nasil oluyor bilmuyorm ama benim agzimda tadi vardi burnumada kokuyordu resmn. Kötü ama canim ins senin o kadar istekli olmaz yiyene kadar bildigin eziyet yani:KK43:

boyatmayını biliyorum mantıklı da geliyor da, kestirmeyini hiç duymamıştım :KK1: o iş hiç bana göre değil... 2 ayda bir saç kestiririm bennnn

2 ayda bir miii :KK53:
ben de yılda 2 kez kestirdim mi ne çok kestirmişim diyorum :KK9:
zaten şu kuaförlerin ucundan alma anlayışı yok ki...
korkudan gidemiyorum..
geçen gün eşim saçlarını küt -önleri hafif uzun oluo ya-kestirirsen sana çok yakışır ama sakın kestirme dedi :KK1:

saç kestirince bebeğin aklı kısa olur derlerr amaaaa o kdr cok batıl inanç var kiii onlara göre yaşamak mümkün değil...

yinede insan bunu bile bile risk almak istemiyor bazen bn saç kestirme konusunda şanslıyım:KK52: kısa ztn :)

bu arada hamilelerrrrr

çilek cok tüketmeyin kırmızılıklar yapıyormuşş bebektee... bunu yeni duydum doğrumu bilmiyorumm
ama ciğere doknunca leke oldugunu biliyorum ardasımda vardı...

Sacimi kestirdim ertesi gun hamile oldugumu öğrendim napim ben şimdi bisi olmazki demiii...
Anaaa haydi fotolar gelsinnn:)

inş. adet olmadıgım sürece umudum varr..
kuaför de bana bayrma dogur gel dip boyanı yapalm demiştii hamileysem kalıcak öylee:KK37:
uçlarını kestirsen olmazmı:KK53:

Bence de prenses umudun olsun..
aslında en kesini kan testi ama inşallah gelmez kırmızılar...

saç kestirince bebeğin aklı kısa olur derlerr amaaaa o kdr cok batıl inanç var kiii onlara göre yaşamak mümkün değil...

yinede insan bunu bile bile risk almak istemiyor bazen bn saç kestirme konusunda şanslıyım:KK52: kısa ztn :)

bu arada hamilelerrrrr

çilek cok tüketmeyin kırmızılıklar yapıyormuşş bebektee... bunu yeni duydum doğrumu bilmiyorumm
ama ciğere doknunca leke oldugunu biliyorum ardasımda vardı...

ben de Allah korusun ömrü kısa olur diye duymuştum tabi batıl inanç ama takılıyor insana..
neyse saçım uzasın eşim baram etsin :KK1:
ciğeri duymuştum ama çileğ duymadım canım acaba doğru mu tüh pek de severim :KK31:

X