- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.741
yine yemek yapma arasında geldimm
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor
canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii
canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim
gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor
Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor )
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))
canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii
Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..
Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.
ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım
Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.
offf harika olur o
Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var
İşallah Allah nasip eder sizede.
Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.
çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.
aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar
canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim
gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz