Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yine yemek yapma arasında geldimm :KK52:
dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor :KK9:

Dünün saskinligi benden butun orjinal fikirleerimi aldi gitti :)
Esim israrla akssmdan beri sakin birsey yapma cok uzulurum diyor,sadece dinlenin iyi olun yeter diyor..hala her aradiginda soyluyor :)) normalde durmam cunku biliuor :KK66:)
Gece isten geldiginde abime gececez orda pastasi bekliyor sadece :) ve parfumu bitmisti Vakko cok sever , onu aldirdim abime ben cikamicam gelince veririm parasini diye :))))))
Yanii anlayacagin karisinin dogum gununu unutup herseyi baskalariyla halleden kocalar gb oldum :KK9::KK9:
Neyse ki gecen seneki dogum gununun suprizi tek teker bisikleti her daim taze hediye gb :))) kizini onla gezdirecekmis hep dilinde :)))

canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
bence de en güzel hediye geliyor onun yanında her şey sönük kalır kiii :KK9:

Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..

Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.

ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım:KK43:

Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: offf harika olur o

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var

İşallah Allah nasip eder sizede.

Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.

çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.

aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar:KK9:

canım inşallah işin olumlu sonuçlanırr..
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..
bu arada eşin yurt dışında ya nasıl tanıştınız ki sizzzz?merak ettim :KK52:

gideyim de yemeğe devam edeyim..bi dahaki molad görüşürüzzz:KK3:

dinlene dinlene yapıyorum...eşim de uyuyakalmış iyi oldu keyifle yapıyorum yemeğimi..yoksa sırtlarım isyan ediyor :KK9:
canım tekrar doğum günü kutlu olsun eşinin...Allah size hep beraber uzun sağlıklı ömürler versin ...
ben de ciğere ve çiğ köfteye bayılırım ama napalımm 9 ay ara vericez mecbuurrr ..

etsiz çiğköfte yiyebilirsin belki çok istesen? O da olmaz mı??

En yakın arkadaşımın sevgilisi ile eşim çok yakın arkadaşlar. Onlar çıkmaya başladıktan sonra bizi tanıştırmayı düşünmüşler iyi anlaşırız diye. O şekilde tanıştık. Ama zaten eşim Türk. İş amaçlı buraya geldi. Biz tanıştığımzda arada gidip geliyordu. Uzaktan ilşki sürdürdük ondan 1 sene içinde evlendik.:KK9::KK9:

Teşekkür ederim Nenacım inşallah. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

angelheart senide ekledimmm

gelinler___________durum:KK49:
plojoo _____________hamile
nena ______________hamile
svit________________hamile
damlaçikolata _______hamile
pembegelin_________hamile
istahsıztospa________hamile
esraaydogan________hamile
amayaa ___________ yapım aşamasında
ayprensessi ________ beklemede
gldngelnck__________beklemede
angelheart__________beklemede
major _____________istemiyor
asen ______________istemiyor
deva ______________istemiyor
çitircik _____________istemiyor

ama unutmamışsın kiii sadece zorunlu hal durumu, sezen faktörüüü... olsuun o kadarcık da :)) iyiki doğmuş eşin, birlikte musmutlu yıllarınız olsun inşallah, Allah sağlık sıhat huzuru eksik etmesin yuvanızdan....

ve ayşegül kaçaaarrrr... kv gidiyorum bu gecede... 3 saate kadar gelirim yenidennn... öpüyorum hepiniziiiii:KK54::KK54::KK54::KK54:

Sagol canim,amiin,cumlemizin yuvasindan eksik etmesin insallah:KK16:

Eşim uyandı aldı pcyii bnde teldn yazıyorum yemek yedik kv.lere gidelm dedim istemiyor oturuyoz tv karşısında birazdn kahve içicezz

İnş dediğin gibi bizimledir bebeğim. ..
Eşinin doğum günü kutlu olsnnn musmutlu bi ömrü olsn inş.sen eşine en güzel hediyeyi veriyorsun ztn onu "baba" yapıyorsun. Gerisinim bi önemi yok bncee

:) cok sukur canim..
cok sagol iyi dileklerin icin :KK16:

Kabin memurluğuna değilde yer hizmetleri veya ofise başvurdum. Keşke olsa.. Kısmet ama napalım. İyi ki yabancı dil var. Allah insanı bazı şeylere hazırlıyor gerçekten. Beni buraya hazırlamış sanki..

Yaaa onu evde bırakıp çıkmak çok zordurrr.. Ama bir yerden sonrada dönersin belki.

ahhh noldu son durum ne acaba? Allah herkesi korusun etraf sapık dolu artık çocuklar için kötü haber almayalım:KK43:

Ablam genel anestezi oldu 2sindede. Ameliyata alındıktan 15-20 dk sonra bebiş geldi. 1 saat sonrada ablam çıktı. Gayet iyiydi.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: offf harika olur o

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yaaa aslında çok üzülüyorum reklamda herkes görüyor canı isteyen var ama alan var alamayan var

İşallah Allah nasip eder sizede.

Ben de doğal saçtan yanayım. Çok sevmiyorum boyalı saç. Mat ve cansız duruyor. Doğal saç parlak oluyor. Ama beyaz olunca mecbur tabi.

çok az inandığım batıl inançtan biri o. Neden bilmiyorum.. Ya neme lazım 9 ay kestirmeden idare etmekte fayda var.

aa ciğer ve çilek bilmiyordum. Eşimin favorisi ciğer artık hamile kalana kadar bolbol yesin sonra kendi yapar:KK9:

Ne mutlu,saglikla atlatmislar :KK16:

Sagol canim..
Yine de hediyeyi gorunce hehh buna sevindim ama dedi :))))
Cig kofte bende cok yemedim ama canim isteyince yedim az da olsa :) ipin ucunu kacirmamak gerekiyor sadece :)

resim ekledim ki bennnn :)))))

Hemen bakiyorum kiiiii:KK52:

Gunaydinn canlaaar:KK16:
Hayirli cumalar olsun insaallaah:KK16:

Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaah:nazar: bide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm:KK16:

Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben:KK14:
Bu gunnnn annemler geliyoooooo:KK31::KK76: holleeeeeyy:21: pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum:KK54:

günaydın hayırlı cumalar hepimize taptazecik gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16:

Amayaa kuzumm esinlee cok guzel cikmissiniz masallaah:nazar: bide kusunuz ve kopeginiz var sanirimm:KK16:

Canlar butun sayfalari gece okudum ama telefondan alinti yapamadimm hepsini de bu sabah unuttumki ben:KK14:
Bu gunnnn annemler geliyoooooo:KK31::KK76: holleeeeeyy:21: pazara kadar onlarla olcaz yazamayabilirimm hepiciginizi optuuum:KK54:

teşekkür ederim tatlım kendi kendini fotolamanın adı selfie değilken... bende pek seviyorum o resmi:nazar::nazar:

ailem köyde olduğundan köpeğimiz de orda, daha rahat edeceğini düşündük ki o hayvanı apartman dairesine hapsetmek de hem komşularımız hemde köpeğimiz açısından hoş olmazdı sanki :KK1: hele ki bizim açımızdan oldukça zorlayıcı olabilirdiiii:18::18::18: zaten o kadar hareketli ve şımarık ki mümkün değil kapalı ortamda kalması.... bi de kedi var köyde... kuşumuz bizim evimizde, kv dede kocamaaannn bi akvaryumumuz var :KK1: azcık hayvanseveriz sanırsam :))))

Günaydıdddınnnn erken kalkrımm:KK76: 3 tee yattığım için erken diyorum yoksa 1e kdr uyurdumm:KK17:

hayırlı cumlarrr...

günaydın hayırlı cumalar hepimize taptazecik gelincikleeerrrrr:KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim tatlım kendi kendini fotolamanın adı selfie değilken... bende pek seviyorum o resmi:nazar::nazar:

ailem köyde olduğundan köpeğimiz de orda, daha rahat edeceğini düşündük ki o hayvanı apartman dairesine hapsetmek de hem komşularımız hemde köpeğimiz açısından hoş olmazdı sanki :KK1: hele ki bizim açımızdan oldukça zorlayıcı olabilirdiiii:18::18::18: zaten o kadar hareketli ve şımarık ki mümkün değil kapalı ortamda kalması.... bi de kedi var köyde... kuşumuz bizim evimizde, kv dede kocamaaannn bi akvaryumumuz var :KK1: azcık hayvanseveriz sanırsam :))))

amaya cok haklısın kedi ve köperlerin dışarıda olmaları hem onlar için hem bizler için daha uygun..

asen ne mutlu sana annenler geliyor özlem bitiyor..keyfini çıkar bu günlerin hafta sonuda anneler günü ztn:KK16:

sviittt ben geldim sen yoksun sen gelince de bn olmamm:KK37:

plojoo abinlerdemisin ses ver hergün yazman gerek :18:

günaydınnnnlarrr hayırlı cumalarrrrr :KK8:
uykucu bi sivit geldiii :KK52:
akşamları sürekli yatar haldeyim yahu :KK31:

AMAYAAA çok güzelsiniz maaşallah..köpeiğinizle kuşunuz da çok tatlııı :KK36:
saç modeline bayıldım..çok tarz duruyor :KK16: :KK16:

ASOŞŞ gözün aydınnn anneni görüceksin sonundaa hem de aneler günün de
yupiiiiii :KK76:

PRENSESS günaydın valla erkencisin..hava da yağmurlu yat geri :KK9:

hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr:KK53:

Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.

Gunaydin gelinler.. oglumla biz geldik. Plojo geldimi ya ruyamda gördüm dogum yapmıştı :) gerci rüyamda bende bi kac kere dogurmustum dunku haberlerden sonra. Kociside eziyet ettim yaaa bütün gece poffff. Hayirli cumalar herkese. isteyenin göbüşüne bebişler konsun göbüşlerdeki bebişler kucaklara gelsin saglikla ins. Amin.

günaydın damalacikolataa
rüyanı neye yorarsan o olurmuşş hayır olsun...
güzel duaların için teşekkürlerrr aminnn inşallah..

hava yamurglu eşim uyuyorrr içeri gitmemek için kendimi tutuyorum ama uyumucm gec yatıyorum düzenim altüst oluyorr:KK53:

yine de eşinin yanına sıvışsan fena olmaz :KK52:
bu gün cumaa yarın ben de uyucam kiii :KK76:
hem yarın keseyi görmeye gitcez 1 de dua edin kızlar inşallah görürüz :26:

sen çok etkilendin canım erken doğum yapandan :18:
ama Kağan en azından temmuzu bekler ki :KK8:
bu gün plojo gelmedi galiba huu huu plojo ses ver :KK52:

sağol canım gören gözün güzelliği :)))) ikimizde hayvanları çok seviyoruz Allahtan yoksa benden tiksinebilirdi, o köpekle yerlerde yuvarlanıyorum ben :KK1:

tatlım gece 1 haftadır doğru dürüst beraber uyuyamıyoruz diye kocamı bekledim... genelde ben koltukta uyuyakalır sonra kocam yatmaya karar verince beni uyandırır ben yarı uyur uyanık yatağa kendimi zor atardım.... akşam azmettim dayandım, uyanık kaldım güle oynaya gittim yatağa vee saat 2-2:30 gibiydi sabah da 8 de işteydim... gözlerimden hala uyku akıyo... yerinde olsam dakka durmaz koşardım yatağa....

hoşgeldiniz, amiiinnnn canımmmm :KK54::KK54::KK54:

ASENcim bu arada gözün aydın yazdım sanıyodum ama yazmamışım sanırım sadece düşünmüşüm.... bol bol eğlenin inşallah:KK16::KK16::KK16: anne candır yaaaaaa:KK19::KK19::KK19:

Prensescim tum rüyalar hayra gelsin insallah.
Siviticim o fasulye kadar keseyi ins göreceksin ve dunyalar senin olacak o minicik seyin büyümesine tanik oldukca deli olacaksin:) yavrun saglikla gelsin ins.
Evet yaaa cok etkilendim bi kiz daha sanciyla hastane yatti dogum geciktirici falan verdiler iyice stres oldum. Ben bu stresle aha demedi demeyin haziranda dogururum:)

inş keseyi görürsünüz herşey yolundadırrr hala takvim yapmadınnn bu arada c.tesi drlar çalısıyormu ??
dalaçikolata dert etme kafaya takma stres yapmaaa
plojoo henüz gelmedii belkii ailesiyle kahvaltı yapıyodurr:KK56:

bnde simdi anneme gidicem yağmur yağıyor ama salı sabhından beri görmedimm

Kızlarrr ben geldimmkii
bu sabah herkes erkenden burdaymış maşallah :nazar::nazar:

yaa iyice korktummm :KK53:
ı ıh yemicem çilek:KK19:
acaba kirazın zararı var mı o da kırmızı ya :KK9:
ne güzelllllllll yıka ve çık:KK1:
ama demek başka şekilleri inkar ediyor saçın :KK9:
toka bile istemiyor desene :KK9:

majorrr hafızamı zorluyorum da saçımda kına var ve çok uzun demiştin dimiii?
hala öyle mii?

evet yıkayıp çıkınca sadece kurutmak ve sabah kalktığında hiiiç uğraşmamak her ne kadar güzel olsada ara sıra bende değişiklik istiyorum :KK50::KK50:
aynen kınalı ve uzun ama biraz kestirdim canım şu an hemen hemen dirseğimin hizasında. gerçi kınayıda uzun zamandır yakmadığım için dipten kendi saçlarım uzadı. sende nasıl bir hafıza varmış kız maşallah sana :KK9::KK9::KK9::KK9:

yaşasınn annen geliyorr :KK52::KK52:
çok özlemişsinizdir şimdi siz ahh kıyamam hasret giderin birazcık :KK16::KK16:

inşallah çok güzel haberlerle gelirsin bize canım.
normalde kaç haftalık olunca doktora gitmek gerekiyor.
valla ben hala neye göre hesaplandığını bilmiyorum çok mu ilgisizim ne :26::26:

alıntı yapamıyorum bazen gıcık oluyorum :KK31:
neyse bu saatte nete giridiğime şükür :KK9:

AMAYAA bence de ikinizde de hayvan sevgisi olması süperr :KK52:
gerçi hayvan sevmeyenleri de anlamam...
ben bi tek kedilerden çok hoşlaşmıyorum..dokunamıyorum..neden acaba çocukluğuma inmek gerek tırmaladılar mı naptılar :KK9:

DAMLAÇİKOLATA ne olur stres yapmaa...daha mayıstayız çook erken...temmuzu bi görelim....
mübarek ramazan günlerinde gelsin Kağan...
bi de evet o fasulyeyi görmeyi 4 gözle bekliyorum :KK52:

PRENSESS sen regl olmadıkça ben çok mutlu oluyorum :KK76:

X