-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.681
Amaya ve Asen özledik sizi neden gelmiyorsunuz
canım sende hoşgeldin aramıza ev+iş olunca öyle olması normal bide bekarken çok rahat olunca evlenince şaşkınlığa uğramışsındır.
ben anneme şaşırıyorum hem çalışıp hem nasıl 2 çocuk ev işleri ve misafirlerle uğraşmış diye.
ben şöyle düşünüyorum hani yeni bir işe başladığında bütün verilen görevler sana zor ve karmaşık gelir, öğenmeye başladıkça elin çabuklaşır bir süre sonrada seni hiç yormayan bir hal alır ya herhalde evlilikte böyle bir şey
aslında mesaisi gene fazlaymış. Sen de çalışmayınca evde vakit geçiriyorsunuzdur. Ne güzel.yok cnm sabh 4bucukta cıkıyor evden 6da iş bası aksm 4te ewe geliyor..aksm 4te gidınce gece 3te geliyor..ee tabii biraz zmn kalıyor yinee
çok sevindim. Nası hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben de 5 sene çalışıp terfi almamış biriyim :) ne yazıkki iş hayatı böyle sanırım ve gerçekten terfi almayınca işe dair tüm hevesin zamanla kaçıyor. Ama seni anlayan ve hakkını sana veren bir yöneticin olmuş. Çok sevindim. Demek ki böyle güzel şeylerde oluyor hayatta. Sabreden derviş muradına ermiş. Yeni işinde mutluluklar ve başarılar dilerim.kızlaaaarr sizle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorummm
hani 4 senedir çalıştığım halde terfi alamamıştım ya hatta istifa edicektim vazgeçmiştim...yine ses çıkmayınca bizim bölüm müdürüne mail attım
gayet açık duygusal bi mail yazdım..dedim bi empati yapın benm yerime koyun kendinizi,sonracığımaa çok mutsuzum ben dedim yazdım yazdım yazdım...
ama hiç umudum yok kendimi rahatlattım ya yeter dedim veee maili gönderdiğimin 5.dakikasında yetkilim geldi yanıma
bölüm müdürümüz yetkilimi aramış vee sivitin yükselme görev talebini gönderin onaylayalım demiş
uçtum havalarraaaa..bi de beni arasın demiş..
aradım bana dediki mailinle beni can evimden vurdun
sonuççç havuzlu rüyam yükselmeme işaret sanırım...
eşime göre de bebek kısmetiyle geliyor
maaşım 300-400 artıcak sanırım...
e daha ne istiyim ki benn
şimdi çıkıyorumm kvlere gidiyoruzz
akşama uğrarım inşallah yatmadan
öptüm bi deee
Arkadaşım canını sıkmamaya çalış. Çocuk tabi ki çok güzel harika bir şey ama çalışmakta çok güzel ve insana terapi gibi gelen bir şey aslında. Belki çalışırken daha mutlu olursun ve çocukta kendiliğinden olur. Eşin klasik erkek.. Erkekler ne yazıkki bizim kadar duygusal değiller ve eminim çocuk konusunu senin kadar istemesine rağmen daha mantıklı bakıyordur konuya. Çalışırsa daha mutlu olur canı sıkılmaz ve hamile kaldığında işten ayrılır zaten diye düşünüyordur. hakkında en hayırlısı olsun.Svitt terfine cok sevindimmmmm inş.daha da iyi yerlere cıkarsın hayırlı olsn
Rüyaları nasl yorumlarsn öule cıkarmıs cok sevindim. ..
Bebek kararları boluk bereket getiriyor..
Maalesef bnm iyi haberlerim yok..yarın yazıcktm ama dayanamadm..belki değişir ama sanmıyorum.
Kv.lere gittik ya eşim görümceme kreşi olan iş bulmuş netten .armıs acn olmamış.esime prensesste gelsn form vermeye arkds oluruz birbirimize dmiş..
Ewe geldiğimizde eşim bna ddii..bnde o zmn bebek işini ertelememiz gerk dedim..eşimde erteleriz dedi..bmm dünym yıkıldı ...bu konuyu eşimle daha öncede konuşmuştuk .ama hiç böyle dememişti..
Bn calışmaya başldımda. cocuk yapmam ddim. 3-4ay erteleriz sonra cıkarsın para alöa hakkında olur dedi.bnde o kdr zmn içşn girmek istemiyorm girersem cıkmm. Morlö cok bozuk ve üzgünümm..kanalı değiştirdm bu kalsn dedi. Attm kumndyı yattım yTagıma saat 10daa ama uyku yok gözümde..geldi sarıldı ama karsılık vermedim..uyudu şimdi..
Allahıma dua ediyorum hakkımızda hayırlısı diye iş isterim calısmak ama kendimi cok hazırlamıstım.eşim bu kdr kolay vazgeçebildi bni üzen tek sey bu sanırm..ve en doğrusu ertelemek...göz yaşlarımı artık tutamdm ve ağlıyorum..
her çalışanın makus kaderi bu sanırım terfi alamamak :) işallah sen de terfini alırsın arkadaşım. ya da terfi almış gibi geçeceğin yeni bir iş bulursun. (bilmiyorum iş arıyormusun ama).ayy ne yazdığını çok merak ettim çünkü bende aynı dertten muzdaribim
Maaşım diğer beyaz yakalara göre çok düşük ve yıllardır aynı işimde çalışıp duruyorum sırf bu yüzden işten çıkmak istiyorum.
senin adına o kadarr çok sevindimki anlatamam.
peki nereye terfi oldun canım artık ne iş yapacaksın bakalım
ahh canımm benimm üzülme yaa erkekler çocuk doğduktan sonra baba olurlar kadınlarsa doğuştan anne iç güdüsüyle büyürler.
küçük bir kızken bile bebeklerle oynarlar. erkekler anlamaz öyle duyguları baba olmadan ancak çocuğu olunca anlayabilir senin hislerini onun için üzülme.
belkide işe girsen çocuk düşünmeyeceğinden hemen hamiş kalırsın.
hem sana bir şey diyim mi daha iyi bile olur kendi paranı kazanırsın çocuğuna kendi kazandığınla alırsın her şeyini.
bunu o kadar dert edip kendini daha çok üzme her şeyde bir hayır vardır unutma bunu.
bak ne zamandır istiyorsun daha yeni evlisin kaç ay oldu ki bu kadar büyük sorun yapma kendine her şey olacağına varır canım benim.
allaha şükür bir sağlık probleminiz yok canım bunu düşün birde lütfen
çok teşekkür ederim.dünden beri 4 mü oldu 5 mi, tam mesaj sayfasını açıyorum ya bi iş çıkıyo ya biri geliyo kalıyo.... bakalım bu nu da tamamlayabilecek miyimmmm....
öncelikle hepinize tünaydınlaaarrrr
citircik avatarın güzel olmuş, güle güle kullannnn
ben devanın resimlerini görmedim ki amaaaaaa((( ben de göriyim ben de göriyimmmmm
prenses bence çalışmak sana iyi gelecektir, sürekli takvim takibi yapmayacak, işlerden düşünmeye bile zaman bulamayacaksın hatta.... belki de daha kolay gelirhem kreş demişsin ya, bunu staj gibi düşün.... bi dolu çocukla zaman geçircen demek bu bence üzülüp ağlancak bir durum değil.... hatta eşin de bence birazda seni düşünerek öyle söylemiştir, bence vazgeçmiş değildir.... küçücük şeyler için tavır yapmayın ayol birbirinize :127: işte böyle öpüşüp barışın.....
swetyyyyyyyyy ay çok sevindim, çok mutlu oldum, bence de bebiş kısmetiyle geliyooooooodarısı da majorun başınaaaaaa
selam kızlar, bende 10 aylık evliyim çalışıyorum cok zor zamanlar geçirdim. evlendikten sonra terfi vs olmadığı icin işten ayrıldım 2ay evde durdum sonra suanki işim buldum fakat sözleşmeli ve bu ay sonu bitecek oyüzden mutsuzum evliliğe ev işleri vs dışında alıştım ztn severek evlendik ve eşim sağolsun her konuda destek olan birisi ama ben yinede adapte olamıyorum işe git işten gel yemek yap hafta sonu temizlik vs cok zorlanıyorum yoruluyorum.
şimdi diyorum başka işe girsem yine aynı durum eşime maddi manevi destek olmak istiyorum tabi biz seneye cocuk düşünüyoruz yeni evliyim diye de kimse iş vermiyoroff cok sıkıldım bazen diyorum keşke hiç temizlik yemek vs olmasa da direk işe gdip gelsem :)
ben bekarken cok yapmazdım elim cabuktur cabuk öğrenirim evlendiğimde sıfır yemek bilgim vardı şimd ihepsini yapıyorum ama galiba bekarken olan rahatlıgıma alıştım kendimi cok saldım tabiri caize evlendikten sonra salıp cirkinleşen kız oldum bakım vs yapardım şimdi pacoz gibiyimben,m gibi olan var mı acaba yoksa bana mı özel bir durum bu her hafta misafir vs den bile bıkmış durumdayım. sevdiğim insanlar ama yoruluyorummmmmmm ara verim iş hayatın öyle dönim diyorum bu sefer yaş vs geçiyor maddi olarakta calışmam lazım anlıcagınız bunalıma girdim onun dışında cok şükür bir sorunum yok.
zayıfladım cok evlendiğimde 51 kilo idim şimdi 45buda sanırım cok etkiliyor.
ne güzel anlatmışsın.ben şöyle düşünüyorum hani yeni bir işe başladığında bütün verilen görevler sana zor ve karmaşık gelir, öğenmeye başladıkça elin çabuklaşır bir süre sonrada seni hiç yormayan bir hal alır ya herhalde evlilikte böyle bir şey
Evlenince değişmeyen erkek yok ki en iyisi bile %60 değişiyor
ne güzel anlatmışsın.Kesinlikle böyle herhalde. Şu an yakındığımız şeylerden belki hep yakınıcaz ama artık o işleri zorlanmadan yapmaya başlıcaz.
yaaa valla. Bir de benim anlamadığım bir konu var. Allah aşkına neden toplumda erkekler evlilikten kaçar kadınlar çok ister diye bir algı var? Niye kadınlar evlilik istiyor ki yahu? Deli olmak lazım. Erkeklerin hayatında hiç bir şey değişmezken bizim hayatımız tümden değişiyor. Ev işleri biniyor bir kere. Erkekler gene aynı. İşe gidiyorlar. Eve geliyorlar. Hazır yemek yiyorlar. Üstlerini çıkarıyorlar. Yıkanıyor tertemiz giyiniyorlar. Temizlik desen o da genelde kadında. Ohh ne ala memleket vallahi.
10 aydır alışamadım kihala zorlanıyorum bazen diyorum keşke bugun yemek derdi temizlik vs olmasa ilk zamanlar özene bezene yapardım herşeyi tam olsun güzel olsun diye şimdi öylesine yapıyorum evlendikten sonra arkadaşlarla görüşçek vaktim bile kalmadı onu geçtim kendime vakit yaratamıyorum halbuki ben calışma saatleri düzgün fakat yetmiyor akşam mesela yeemk yiyoruz sofra toplama vs saat 9u bulursa fenalık geçiriyorum zaten erken uyuyan bir insanım aferdersiniz moron gibi yaşıyormuşum gibi geliyor ne kitap ne aktivite Allahtan eşim anlayışki daha da iş zorlanmıyor ama bazen onuda üzüyorum yinemi yemek yinemi iş diye söyleniyorum oda haklısın sende diyor uff ne zormuş evli olmak
her çalışanın makus kaderi bu sanırım terfi alamamak :) işallah sen de terfini alırsın arkadaşım. ya da terfi almış gibi geçeceğin yeni bir iş bulursun. (bilmiyorum iş arıyormusun ama).
Erkekler çocuk doğduktan sonra baba olurlar çok doğru demişsin. Gerçekten öyle. İlk bebek olduğunda böyle bir garip oluyorlar zaten. Zamanla baba olup çocuklarına kol kanat geriyorlar.
tünaydın kızlarr...
yorumalrınız için teşekkür ediyorummm...
amaya, major, asen... haklısınızz..
amaya kreşte çalışmıcam tekstil fabrikası kresi varmış..
çalışırken hamile olmak gibi bi durum yokkorunucam...annemin dediği gibi hem ekmek tam duracak hem karnın doyacak yok öyleee....
eşimle konuşurken bebekle ilgili bi konuda bn masraf olucak cok fln demiştimmm..eşimde bn bebeğin hiçbirşeyini masraf olark görmüyorum demişti...
majorun eşi sperm sayımına gittiğinde bnde eşime dedim git diye tmm dedi ama hiç lafı bile yok.. çelişkili konusuyor bilmiyorum aklm karıstı...
eğer ki o iş olmazsa yine bebek dicek ama artık bn istemiyorum..hamile kalırsam yine bi iş bulur sonra ne olucak ???
ooofff offf dertliyimmm
ne güzel anlatmışsın.Kesinlikle böyle herhalde. Şu an yakındığımız şeylerden belki hep yakınıcaz ama artık o işleri zorlanmadan yapmaya başlıcaz.
yaaa valla. Bir de benim anlamadığım bir konu var. Allah aşkına neden toplumda erkekler evlilikten kaçar kadınlar çok ister diye bir algı var? Niye kadınlar evlilik istiyor ki yahu? Deli olmak lazım. Erkeklerin hayatında hiç bir şey değişmezken bizim hayatımız tümden değişiyor. Ev işleri biniyor bir kere. Erkekler gene aynı. İşe gidiyorlar. Eve geliyorlar. Hazır yemek yiyorlar. Üstlerini çıkarıyorlar. Yıkanıyor tertemiz giyiniyorlar. Temizlik desen o da genelde kadında. Ohh ne ala memleket vallahi.
kızlaaaarr sizle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorummm
hani 4 senedir çalıştığım halde terfi alamamıştım ya hatta istifa edicektim vazgeçmiştim...yine ses çıkmayınca bizim bölüm müdürüne mail attım
gayet açık duygusal bi mail yazdım..dedim bi empati yapın benm yerime koyun kendinizi,sonracığımaa çok mutsuzum ben dedim yazdım yazdım yazdım...
ama hiç umudum yok kendimi rahatlattım ya yeter dedim veee maili gönderdiğimin 5.dakikasında yetkilim geldi yanıma
bölüm müdürümüz yetkilimi aramış vee sivitin yükselme görev talebini gönderin onaylayalım demiş
uçtum havalarraaaa..bi de beni arasın demiş..
aradım bana dediki mailinle beni can evimden vurdun
sonuççç havuzlu rüyam yükselmeme işaret sanırım...
eşime göre de bebek kısmetiyle geliyor
maaşım 300-400 artıcak sanırım...
e daha ne istiyim ki benn
şimdi çıkıyorumm kvlere gidiyoruzz
akşama uğrarım inşallah yatmadan
öptüm bi deee
ah canım ya nden oyle yaptıkı esın uzem kndnı cok kotu bır nıyetle sylenms gbı gelmedı banaayy ne yazdığını çok merak ettim çünkü bende aynı dertten muzdaribim
Maaşım diğer beyaz yakalara göre çok düşük ve yıllardır aynı işimde çalışıp duruyorum sırf bu yüzden işten çıkmak istiyorum.
senin adına o kadarr çok sevindimki anlatamam.
peki nereye terfi oldun canım artık ne iş yapacaksın bakalım
ahh canımm benimm üzülme yaa erkekler çocuk doğduktan sonra baba olurlar kadınlarsa doğuştan anne iç güdüsüyle büyürler.
küçük bir kızken bile bebeklerle oynarlar. erkekler anlamaz öyle duyguları baba olmadan ancak çocuğu olunca anlayabilir senin hislerini onun için üzülme.
belkide işe girsen çocuk düşünmeyeceğinden hemen hamiş kalırsın.
hem sana bir şey diyim mi daha iyi bile olur kendi paranı kazanırsın çocuğuna kendi kazandığınla alırsın her şeyini.
bunu o kadar dert edip kendini daha çok üzme her şeyde bir hayır vardır unutma bunu.
bak ne zamandır istiyorsun daha yeni evlisin kaç ay oldu ki bu kadar büyük sorun yapma kendine her şey olacağına varır canım benim.
allaha şükür bir sağlık probleminiz yok canım bunu düşün birde lütfen
canım eğer eşinle mutlu bir yuvan olsun istiyorsan söylenmeyeceksin ne kadar anlayışlıda olsa bir gün belkide öyle olmayablir ve seni tahmin bile edemeyeceğin kadar çok kırabilir. belki çok kötü bir şey söylemez ama sen alınırsın. evlilik bu bekarken çık dışarda kafede bir yerlerde buluş çay kahve iç eve git. bir gün sevgilinleysen diğer gün arkadaşlarınla ol. ama evliyken sorumlulukların oluyor tıpkı annelerimizin olduğu gibi. yani onlar senin sorumluluğun ev temizliği, yemek yapmak falan ama kendi ayakların üzerinde durabilmek kocanda olsa bir erkeğin eline bakmadan çalışmak. işte bizi asıl yoranda güçlü kadın olmaya çalışmak.
iş arıyorum ama yeni bir işe girersem çocuk planlarını en az 2 yıl ertelemem gerekecek diye istemiyorum pek.
şimdi iş bulsam sen yeni evlisin çocuk düşünmüyor musun diyecekler. keşke terfi alsam ama zor hatta belkide imkansız burda.
ahh be canım kendi kendini yiyeceğine al kocanı karşına konuş.
isteklerini fikirlerini söyle. o kadar zaman çocuk çocuk deyipte böyle bir anda vazgeçmek olmaz ki.
belki eşininde bir bildiği vardır ondan öyle demiştir.
sonuçta o senin eşin ve bence bu konuyu konuşmalısınız
canm bnde aynı dertden muzdarıbım bnde cok saldm kndmı ama bır kac hafta once karar vererek kndmı eskı halıme gtrmye calsyrm ama evlılık ınsanı hem bedensel hem ruhsal olarak yoruyor bu yuzden kndmzı kotu hıssdyrzselam kızlar, bende 10 aylık evliyim çalışıyorum cok zor zamanlar geçirdim. evlendikten sonra terfi vs olmadığı icin işten ayrıldım 2ay evde durdum sonra suanki işim buldum fakat sözleşmeli ve bu ay sonu bitecek oyüzden mutsuzum evliliğe ev işleri vs dışında alıştım ztn severek evlendik ve eşim sağolsun her konuda destek olan birisi ama ben yinede adapte olamıyorum işe git işten gel yemek yap hafta sonu temizlik vs cok zorlanıyorum yoruluyorum.
şimdi diyorum başka işe girsem yine aynı durum eşime maddi manevi destek olmak istiyorum tabi biz seneye cocuk düşünüyoruz yeni evliyim diye de kimse iş vermiyoroff cok sıkıldım bazen diyorum keşke hiç temizlik yemek vs olmasa da direk işe gdip gelsem :)
ben bekarken cok yapmazdım elim cabuktur cabuk öğrenirim evlendiğimde sıfır yemek bilgim vardı şimd ihepsini yapıyorum ama galiba bekarken olan rahatlıgıma alıştım kendimi cok saldım tabiri caize evlendikten sonra salıp cirkinleşen kız oldum bakım vs yapardım şimdi pacoz gibiyimben,m gibi olan var mı acaba yoksa bana mı özel bir durum bu her hafta misafir vs den bile bıkmış durumdayım. sevdiğim insanlar ama yoruluyorummmmmmm ara verim iş hayatın öyle dönim diyorum bu sefer yaş vs geçiyor maddi olarakta calışmam lazım anlıcagınız bunalıma girdim onun dışında cok şükür bir sorunum yok.
zayıfladım cok evlendiğimde 51 kilo idim şimdi 45buda sanırım cok etkiliyor.
yok canm bn daha fazla uzatmam konuyu bittiyse bitmiştir..
ewlenmeden öncede biliyordu ewlendikten sonradaa...bn kendim bakaıcam bebeğime o yüzden çalısmıcam ne anneme ne annene vermem (sağlık sorunu olmadıgı sürece) demiştim...
çalışmalara başlarkende biliyordu..
işe başlayıp 3-4 ay sonra cıkmanın anlamı neee. millete laf vermekden başka işe başladı 3-4ayda hemen hamile kaldı cıktı işten...
bn 2 yıl bebek istemiyordum... ztn 7ay geçmişş 2 yıl daha eklerim üzerine...9 ay da hamilelik 3.5yıl sonra fln olurrr kısmetsee
tünaydın kızlarr...
yorumalrınız için teşekkür ediyorummm...
amaya, major, asen... haklısınızz..
amaya kreşte çalışmıcam tekstil fabrikası kresi varmış..
çalışırken hamile olmak gibi bi durum yokkorunucam...annemin dediği gibi hem ekmek tam duracak hem karnın doyacak yok öyleee....
eşimle konuşurken bebekle ilgili bi konuda bn masraf olucak cok fln demiştimmm..eşimde bn bebeğin hiçbirşeyini masraf olark görmüyorum demişti...
majorun eşi sperm sayımına gittiğinde bnde eşime dedim git diye tmm dedi ama hiç lafı bile yok.. çelişkili konusuyor bilmiyorum aklm karıstı...
eğer ki o iş olmazsa yine bebek dicek ama artık bn istemiyorum..hamile kalırsam yine bi iş bulur sonra ne olucak ???
ooofff offf dertliyimmm
prenses gunaydın canım en dogru kararı vereck olan sensın sende bıtıyo ıs olmaz dersen kımse senı zorlayamaz bnce
ben yanlış anlamışım canım pardon.... ama yine de bence korunma işini bi daha düşün, veya majorun da dediği gibi eşinle bi açık açık konuş onun da ne düşündüğünü tam olrak bi bil de önce, sonra fikir yürütelim.... ancak diğer konuya gelince bence eşine bi sperm sayımını hatırlat, belki bu tarz konularda ben hassasım bilemiyorum ama insanların durumlarını bilmesinde fayda var diye düşünüyorum....
aynen.Kilo alması, karnında taşıması. bir yandan hala evin düzenini devam ettirme, bu arada hormonal değişimlerle mücadele etme ama çocuk etkilenmesin diye kendini motive etme fln filan. Kilo da cabası.. Uykusuz geceler.. Hayat kadınlara zor erkeklere cidden kolay.çocuk isterlerr pırrtt hemen mahsülü verirler... 9 ay kadın çeker kiloyu kadın alır...gecesi gündüzü kadının mahvolur ama erkek işe gider gelir...
eğer eşinle mutlu bir yuvan olsun istiyorsan söylenmeyeceksin En doğrusunu söylemişsin.canım eğer eşinle mutlu bir yuvan olsun istiyorsan söylenmeyeceksin ne kadar anlayışlıda olsa bir gün belkide öyle olmayablir ve seni tahmin bile edemeyeceğin kadar çok kırabilir. belki çok kötü bir şey söylemez ama sen alınırsın. evlilik bu bekarken çık dışarda kafede bir yerlerde buluş çay kahve iç eve git. bir gün sevgilinleysen diğer gün arkadaşlarınla ol. ama evliyken sorumlulukların oluyor tıpkı annelerimizin olduğu gibi. yani onlar senin sorumluluğun ev temizliği, yemek yapmak falan ama kendi ayakların üzerinde durabilmek kocanda olsa bir erkeğin eline bakmadan çalışmak. işte bizi asıl yoranda güçlü kadın olmaya çalışmak.
iş arıyorum ama yeni bir işe girersem çocuk planlarını en az 2 yıl ertelemem gerekecek diye istemiyorum pek.
şimdi iş bulsam sen yeni evlisin çocuk düşünmüyor musun diyecekler. keşke terfi alsam ama zor hatta belkide imkansız burda.
ahh be canım kendi kendini yiyeceğine al kocanı karşına konuş.
isteklerini fikirlerini söyle. o kadar zaman çocuk çocuk deyipte böyle bir anda vazgeçmek olmaz ki.
belki eşininde bir bildiği vardır ondan öyle demiştir.
sonuçta o senin eşin ve bence bu konuyu konuşmalısınız
Evet onlarda o şekilde sorumluluğu erteliyorlar belki de.. Biz evlenince ev işleriyle farkına varıyoruz evlendiğimizin ve yeni bir hayat kurduğumuzun ama onlar çocuk olunca varıyorlar belki de.. Çocuğun masrafları bitmek bilmiyor bide..Erkeklerin hayatında hiç bir şey değişmez diyemeyiz artık onlarında bakması gereken bir yuvaları vardır ve ne kadar yansıtmasalarda stres yaparlar.
Rahatlıklarına gelincede bunun tek sorumlusu anneleridir. Aman oğlum aç kalmasın, erkek adam ev işimi yaparmış, mutfakta ne işi var canım ben yaparım yemeğini der anneler. Çamaşırlar mı yıkandı ütü mü yapılacak oğlum gömleğini sen ütüle diyen anne görmedim ben. ya da soframı toplanacak sende yardım et diyen anne hiç görmedim. ama sen bırak oğlum ben toplarım diyen anneyi çok gördüm.
Oğlum olursa asla böyle yetiştirmeyeceğim.
sperm sayımının ne gibi bir faydası var? Hiç bilmiyorum da ne olduğunu merak ettimben yanlış anlamışım canım pardon.... ama yine de bence korunma işini bi daha düşün, veya majorun da dediği gibi eşinle bi açık açık konuş onun da ne düşündüğünü tam olrak bi bil de önce, sonra fikir yürütelim.... ancak diğer konuya gelince bence eşine bi sperm sayımını hatırlat, belki bu tarz konularda ben hassasım bilemiyorum ama insanların durumlarını bilmesinde fayda var diye düşünüyorum....
git cnm kfn dagılırtünaydın devacımm..
önemli değil..telden yazdım ztn ne yazdıgımı bnde bilmiyorumm..
zamanı geldiğine hatırlatıcamm...ztn iltihap vardı onda da bazen ağrıyor..gitmiyor dr.a başım ağrıdııı
bn en iyisi gideyim annemeee...belkiii gündüzleri bidha gidemem
git cnm kfn dagılır
aynen.Kilo alması, karnında taşıması. bir yandan hala evin düzenini devam ettirme, bu arada hormonal değişimlerle mücadele etme ama çocuk etkilenmesin diye kendini motive etme fln filan. Kilo da cabası.. Uykusuz geceler.. Hayat kadınlara zor erkeklere cidden kolay.
eğer eşinle mutlu bir yuvan olsun istiyorsan söylenmeyeceksin En doğrusunu söylemişsin.Tabiki hepimiz insanız patlama noktamız oluyor ama aslında evdeki huzur kadına bağlı genelde. Kadın huzurluysa ev huzurlu kadın deliyse ev deli evi gibi oluyor. Herşeyi biz kadınlar yapıcaz.
Evet onlarda o şekilde sorumluluğu erteliyorlar belki de.. Biz evlenince ev işleriyle farkına varıyoruz evlendiğimizin ve yeni bir hayat kurduğumuzun ama onlar çocuk olunca varıyorlar belki de.. Çocuğun masrafları bitmek bilmiyor bide..
sperm sayımının ne gibi bir faydası var? Hiç bilmiyorum da ne olduğunu merak ettim