Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ınsallah canım benım cok svndk hepımız

"çocuğu yatak odasında değil labaratuar ortamında yapmak zorunda kalıyoruz"
çook güldüm kiiii inşallah ikizlerin olur amayacımm..sivit teyzeleri de sevmeye gelir onları
iş yerimde bi sadık abi var, şimdi kür yapıyorum ya ben, üçüz bunun sonu üçüz üçüz diyip ödümü koparıyo doğru dürüst dua et, bak diyom dua zamanına gelcek getiririm üçünü de buraya bırakır eve kaçarım ben onlar bi olsunlarda teyzesi, sen sevmeye gel biz el öpmeye gelelim

haha hakkaten birde bahar temizliği var neyseki benim işim 2hafta sonra bitiyor yeni iş bulamdan o bahar temizliğini aradan cıkarmam lazım valla bende inan 10aydır evliyim 2 kere cam sildim . yagmur yagıyor bahanesiyle hep erteledim :)
evlendikten 1ay sonra işten ayrılmıştım 2ay evde durdum o sürede hakkaten haftada 2-3gün temizlik yapardım demekki sıkıntıdan mı şimdi diyorum keşke yan gelip yatsaydım neyse bütün bunlar cocuk olunca yalan olcak ozaman da uyku uyku uyku diye dertlencez minikler yüzünden

söylenmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Söylemenin değil bayıldım bu cümleye..aynen de öyle...
mesela benim eşim çok ayırında ikisinin bazen çok yoruldum falan diye çıldırıp söyleNiyorum bana kızıyor ya çalışma ya da yemek,temizlik yapma ben hiçbiri için zorlamıyorum seni diyor...ama güzelce söylediğimde hadi beraber yapalım diyor
hadi gez sen burda hava süper...orda nasılll ?
hava nasıl oralardaa üşüyor musunnn

canımm en iyisini sen bilirsinnn...gerçi bu erkekler gelir gider bazen bu akşam vazgeçtim çalışmalara devam da diyebilir

topiğimiz ne güzel şenlendiii

PLOJOO nerdesinnn yoksa Sezen mi geldi

valla olur mu olur amayacıkk...one de güzel olurrr
el öpmeye gelin tabii..harçlıklarını da hazırlarımm gerçi 3 tane biraz masraflı olucak ama olsun o kadar

bu arada PRENSES atladım yazmayı ananenin mekanı cennet olsun..yaptıklarınız ruhuna değsin..

canım Amaya anlatmış okurken gördümde. mesela benim eşimde epilepsi hastası ilaç kullanıyor ve kullandığı ilaçların kısırlık yapmak gibi bir yan etkisi var. bizim Nena diye bir arkadaşımız vardı eşi daha önceki yıllarda yumurtalıklarından bir operasyon geçirmiş geçtiğimiz ayda sperm sayımına gitmiş ve sonuç kötü çıkmıştı. bende bundan çok etkilendim eşime söyledim lütfen sende yap bu önemli bir şey ertelemeyelim dedim. eşimde hemen ertesi gün randevu aldı sonra doktora gitti her şey normaldi şükürki.

canım sen yanlış anlamışsın sürekli söylenmekten bahsediyorum eğer her şeyden söylenirsen dır dır yaparsan evin huzuru kalmaz diyorum. yoksa oturup kocanla konuşmak bambaşka bir şey. Söylenmek değil söylemek gerek anladın mı beni?? şimdi senin yaptığında bir nevi söylenmek. o kadar istediğin çocuktan kocanın bir lafına bakıpta hemen vazgeçtin. neden kocana çalışmak istemediğini bebek istediğini söylemedin.

evet canım oyle kızlar bnm bekledgmbı haber var ama surprız olsun gerceklesınce soylıycem

yaaa çok merak ettim ama ben şimdi olmaz kii

Kızını yetiştirmeyen anneyi hiç anlamamda burda konu erkekte canım. zaten oğlunu yetiştirsin kızını yetiştirmesin demedimki neden konuyu başka bir yere çektiğini anlayamadım. ben akşam yatarken çıkardığı çorabı sabah bulamayan erkekten bahsediyorum. o çocuğun öyle olmasına neden annesi diyorum.

major basımın tatlı mı tatlı belası soylemem sırınlık yapma

üçüz müüü
olsun kız ne güzel tek seferde pırt diye 3 çocuk
bak ne dicem dün KK'da bir topik gördüm bir bayan soğan kürü yaptıktan sonra hamile kalmış. sonra kızının fotoğraflarını işte benim soğan cücüğüm diye paylaşmıştı hemen aklıma sen geldin kii

Oyyy neler olmuş buradaaa

Son sayfalarda fln sabredemedim yazayım önce dedim,sonra okuyup dersime çalışacağım :))

Prensess
Bence önce duygusal olarak bebeişe yoğunlaşmak istemiş oldugundan sana bebiş fikrini eşin geri atmış gb gelmiş ama söylediği çok mantıklı biliyor musun?
Şuan işe girsen ve 2-3 ay içinde hamile kalsan,kaldığında hemen çıkman gerekmiyor ki birsürü hakkın oluyor,8 aya kadar hatta indirelim 7 ay çalışsan neredeyse 1 seneye tmmlayacan ve + doğum parası alacaksın..Bence bu bir kısmet :)) Bizim Mayıs anneleri sayfamızda hala çalışan anneler var son 1 haftaları fln..İnşallah sende iyi geçirirsin devam edebilirsinde..İstersen tabii kii..Ama zaten ben hamile kalırsam çalışmak istemiyorum diyorsan bu başka..
Yine de hep derim biliyorsun,sinirimizi sert hareketlerle belli etmek yerine tartışırken bile 'canım'ı esirgememek gerek sevdiklerimizden..
Bence eşine açık açık çocuk fikrini sor,sakın kendi kendine kafanda demek ki o böyle düşünüyor gb farklı şeyler oturtma..

Sweatt

Çok sevindimm terfiyee :))
Bence de eşin haklı minik şimdiden yolları aça aça geliyor :) Hayırlısı olsuun canım,en kısa zzamanda beklediğin haberide duyman dileğiyle..

ah be şekerim, ben ikinci kez soğanı yapcam... tabi nasip kısmet bekliyip görcez.... inşallah bi cücük de benden çıkar ne diyim :))))
ama sen neyi beklediğini biliyorsun biz onu bile bilmiyoruzki şekerim :44:

dimi ya??? bence de söylemeli deva bize de beraber bekleyelim

Dün herşey güzel gitti kızlar..

Doktor çok ilgilendi sağolsun,ki devlete gitmiştim,beklemiyordum..
Bebiş herşeyiyle normal sadece karın cevresi haftasına göre zayıf ama bu gelişim geriliği gb düşünme dinlenirken soluna yat yediklerine daha çok ağırlık ver dedi..

Yarın farklı yerde olacak dopplerede gerek kalmadı,kadın herşeyi yaptı,15-20 dk kadar ultrasondaydım diyebilirim..Doppleri yaparken zorlandı,tam tamam diyorum ufaklık kolunu elini sokuyor araya dedi :))

O batmalarım içinde Nst istedi,bayanlarda bağladı makineye gttiler,çok sağlıklı çıkmamış sonu..Doktor Cuma tahlillerine bakacam ya tekrar isterim dedi,mesai saatide bitiyordu..

Velhasılll :) Bilgide alacaktım ya hastaneyle ilgili,servisle,doğumhaneyle,kursla ilgili fln..

Tanıdık bir hemşire var yanına çıktık doğum servisini gezdirdi odaları yatakları fln,ama doğumhaneye giremeyiz dedi kursa başladığında zaten doğumhanenin içinde onlar gezdirecek sizi dedi,o arada doktorda çıkmadan servisi geziyordu,beni görünce madem burdasın uzunca bir Nstye göndereyim seni daha önce başıma geldi böyle birşey diyerek beni doğumhaneye Nstye gönderdiiiii Diğer tanıdık olanda yukarıdaki bayanı arayıp kurs için bilgi alacağımı ve nstye gireceğimi söyledii...

Nst'ye girmeden o bayan karşıladı beni doğumhanede sınıfı gösterdi,plates topları minderler oyuncak bebekler vs :) Normalde haftada 1 ders 5 hafta sürüyormuş ama tamamlayamam belki diye beni yarın ki 3 grupla 3 farklı konuya derse alacak :)) Pazartesi ve çarşambada diğer konulara..Gebelik,doğum,egzersizler nefesler,bebek bakımı,lohusalık vs konular..

Sonra da odada Nstye bağlandım,bir bayanın sancıları vardı konustuk hep :)
Doğumhane öyle sakin,huzurlu,temiz kii çok hoşuma gitti..
Ebeler çok şekerdi..Benim minik nstde çok gürültü yaptığı için 'senin ki bayaa hareketli maşallah,iyi birşey 'dedi :)

Nöbetçi doktor Nst sonucuna bakacak diye onu beklerken yataktan fırladım,yeni doğmuş bir bebeği babasına bekleyenlere gösterecekti hemşire doğumhanenin kapısına gittim bende :) Öyle sevindiler kii :) Bebişi görseni pamuktan burun yanak fln yapmış gbydi

En son çıkarkende biri geldi ben kalktım zaten iyiyim diye,koridorda bekliyordum,biri doğuruyordu artık son hamleleriydi :) Hemşireler yönlendiriyorlardı :)

Çok uzunca sürdü hastane macerası ama çok güzeldi :) Daha keyifliyim,korkmak yerine orada olmak bana daha çok cesaret verdi,önyargılarımdan kurtuldum hastanede olabileceklerle ilgili..

Çok konuştum

canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bır cırpıda sorunsuz kurtulmanı temennı ederım.

ben de bi asen gördüm sankiiiii.... günaydın şekerimmmm
huhuu sekercim sen yazdiginda derse girmisim ki been

Geliuorum ya kuzusumm artik sizinleyimm
Dun aksam misafir vardii ondan katilamadim

Kuzumm cok takma ama kafani bak plojoda yazmiz hem dogum parasida aliyomussun calisimca ne guzel
Belki bebisin kismwti de budur

Agzindan bal damliyo kuzum senin yaa
Hayalleeimde bolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…