- 7 Nisan 2014
- 150
- 61
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.661
Tamam hemen ekledim avatargünaydınlarrr:119:tünaydınlarrr:119:
herkezii selamlıyorummm
vee plojoyu soruyorumm gittin mi geldin mi? ne yapmış Sezen..yaramazlık peşindemi yoksa artık çıkmak mı istiyormuşşş...
ablam 39.haftada yaptı doğumuu annemde bana 1 ay erken geldin der..acele ettiğimdee :))
citircik avratar eklermisinn...avatar olunca daha kolay anımısyruzz
bu sabh bnde uynadıgımda (az önce) yatagımdan odayı bi göz gezdirdimmm...burası benim ewimm istediğim kadar uyurum kimse kakrısamaz dedim tekrar gömüldümm
günaydınn sanada. Ohh tabi ya kendi evinde istediğin kadar uyu söylenen yok bir şey yok.
bencede öyle olucak.. haklısın.. İnsan her değişime direniyor işte. İlk başta istemediğin bir şey zamanla çok sevdiğin şeye dönüyor. Bir de aslında çalışmak istiyorum. Bir iş bulursam zamanla daha iyi olucak.tünaydın kızçelerrr
aslında bu 2.yazışım
tam yazdım müşteri geldi gönderemeden çıktım sayfadan
hemen özet geçeyimmmmmm
ASOŞŞŞŞ kuzum sen ne kadar tatlısın yaaa
durup durup okudum yazdıklarını
karşılaşamıyoruz bi türlü ama sen yaz yinee deeee
biz de seni çooook seviyoruzzz ben de hepinizi çooook seviyorummm
bu arada 2.çocukta biraz kararlaştıralım hep beraber başlayalım
bu arada hafta sonuna kaldı 2,5 gün:13:
PLOJOO okurken ben heyecan yaptım yine
sen bir doğurcan biz burda dokuz doğurcaz
e bahar geldi sıkıldı ama Sezencik kapalı yerde..kolay mıı 8 aydır içeride
en sağlıklı vakitte gelsin inşallahhh
PRENSES ne güzel orta yolu bulup herkesi mutlu etmişsiniz
DEVA eşinle benziyorsunuz galiba ya da ben profilden olunca mı benzettim bilemedim..
maşallah size
ÇITIRCIK Bence sen oraya o kadar alışıcaksın ki dönerken hüzünleniceksinn
AMAYAA kuzum çok hamaratsın maaşallahh ...benim eşim de balık seviyor ama ben çok sevmiyorum annemler de damatlarına hep balık yapıyorlar
rejim ve kurabiye ikilisi bana çok takıdık geldiben de ne zamandır yapıcam ama rejimdeyim diye yapmıyodum
kremşantili kurabiye var ya 3 malzemeli onu yapıcam....azıcık yerim nolcak kii
MAJORR hava açtı yürü tabii ne güzelllll
bu arada akşam yemekten sonra dolaşmaya çıktık..De factoda bi hamiş tişörtü vardı indirimde 15 tl hem dee eşime alayım mı dedim ilerisi için bak indirimdeymiş...o da güldü ve bei ordan uzaklaştırdıama ciddiydim ben ya şak değildi kiiii
defacto çok güzel bir mağza. 15 tl ne kadar ucuzmuş ya. Harikaymış. çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?
günaydın prensesssss
uyu tabi ne güzell...benim yerime de uyuuu
bu arada avatarı ben söylicektim çıtırcığa da unuttum ama avatar hatırlatması senin görevin zaten
ama çok iyi oldu avatarsız aslaaa
Çok geç yatıyormuşsun. Eşin de çok erken gidiyormuş. Benim eşimde 7,5 ta çıkıyor evden. Kalkıp bir tost yapıyorum ona. Sonrasında canım sıkılıyor yatıp uyuyorum. Aslında çok fazla uyumuş oluyorum. 11de yatıp akşam sabah 10da fln kalkıyorum.ahahahavatarsız aslaa
napiim gece 2-3 gibi yatıyorum eşim 4.30da kalıp gidiyor yine uyanıyorumm o gidince uyuyorum bndee....
herkezin gönlü oldu ama kp. ile görümcem atıstı görümcem üzüldü...üzgün gittikendimi kötü hissetimm...
evde yalnız uyanmak canını sıkmıyor mu? Benim biraz sıkıyor ama bugün kendime güzel bir kahvaltı hazırladım moral olsun diye. sen napıyorsun?