- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.641
Neyse kuzumm iki tarafinda gonlunu yapmissiniz ne guzelbn yoktum yaa herkez döktümrüşş
sonuc olark gittik yedik biraz oturduk sonra geldik...kvler geldi...
gelirler annemlere fln da bize uzun zmndır gelmemşlerdii orya davet edemzdimm
Sende çok seviliyorsuuun :))
Yok canım,sağlık açısından problem yoksa zaten herseyden korkar olup abartamıyorsun)
Ağzın bal yesin diyecemde yazfığına göre ellerin dert görmesin diyeyim,ne güzel demişsin :))
İnşallah çok çok şeyler paylsşacağız daha :)
PRENSES
İyi yapmışsınız :) dediğim gb annen her türlü sevinmiştir zaten duramasanızda :)
Kiyamam ya sezos sikiliyo artik bahar geldi ya cikmak istiuo artikGecenin tamm üçündeeeeee,üçündeeeee ( gitar çalan smile:)) tlfnda cıkmıyorda )
Kızlar yarın kontrol olmasaydı meraktan acile giderdim..Acayip ittiriyor aşağıdan..3-4 kez irkildim,zıpladım yatakta :)))
Mazoşist tavşana döndüm iyicee :)))
Diyorum orası exıt annem,daha var zmnın etme eyleme :)))))
ben yoğum siz varsınız ,siz yoksunnuz ben varımmmm:78::78::84::84::83::82::86::87:
yalnız kaldım inan ki dünyama gün doğmuyorr:88::104:
sıkılıyorummm:104::103::102::108::117::111::119:
herkes gider mersine ben giderim tersineee :120::120::121::126::131:
herkes gider anyaya ben giderim konyaya:130::128:
telefonunnn başındaaaa çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama çalmayacaaak biliyorummmm:124:
ben gidiyorummmm :82: :84:
bn yoktum yaa herkez döktümrüşş
sonuc olark gittik yedik biraz oturduk sonra geldik...kvler geldi...
gelirler annemlere fln da bize uzun zmndır gelmemşlerdii orya davet edemzdimm
Gecenin tamm üçündeeeeee,üçündeeeee ( gitar çalan smile:)) tlfnda cıkmıyorda )
Kızlar yarın kontrol olmasaydı meraktan acile giderdim..Acayip ittiriyor aşağıdan..3-4 kez irkildim,zıpladım yatakta :)))
Gunaydinnnnn tatliskolarr
Servis beklerken size tazayim dedimmm
Neyse kuzumm iki tarafinda gonlunu yapmissiniz ne guzel
Insallah tatlisimm bulustuk ayrilmayalim biz
Kiyamam ya sezos sikiliyo artik bahar geldi ya cikmak istiuo artik
Bu arada saka bi yana iyisin dimi kuzum:44:
günaydın gelincikleeerrrr
:90::90::90::90::90::90::90::90::90:
sabaha işte böyle başladımmmmmmm, sayende; Allah da seni güldürsün emiiiiii
en iyisini yapmışsın prensescan....
akşam yemeğe kv yi çağırdım bende, yemekten bi süre sonra da görümcem geldi.... bugün pazarıydı buranın, öğlen arası gidip pazarı yaptım, akşam çıkınca da balık aldım, onu kızarttım bol salata.... kolay yemek olduyemeği hazırlamadan önce de otururken atıştırmalık kurabiye yaptım çay yanına ..... gerçi görümcem rejimdeymiş, o yüzden pek mantıklı bi şii yapmamışım ama yapck bi şii yok
canım yaaaaa..... bu bile bu kadar tatlı mı anlatılırneyse bugün bi kontrol etsinler bakalım çok mu sıkılmış sezoş içerde
eşin hep gemide mi çalışacak? Uzak zor tabi Allah sabır versin ama annemin arkadaşlarından birinin eşi de kaptan. 6 ayda bir görüşebiliyorlar ve bu şekilde kurmuş onlar düzenlerini. Benim annemle babam geçimsizlikten ayrıldılar ama onlar çok mutlu olduklarını söylerler hep. Bilemiyorum belkide 6 ayda 1 görüşünce insan kavga edip ilişkiyi yorma fırsatı bulamıyor.
senin eşinde hep gemide mi olacak?
Ben de istiyorum aslında. Daha çok yeniyiz ama. 1 sene sonra fln ciddi ciddi düşünürüz diye düşünüyorum. Çocuk hayttaki en güzel şey.
kesinlikle öyle! Çok doğru dedin. Bugün merkeze gidip gezdim. Eşim evden aldı sonrada aylık abonmanlık gibi bir şey aldı ve kendi kendime gezebilcem artık. Dışarı çıkıp gezmek bile tüm havamı değiştirdi. Eve gelip süpürge ve yer silme bile yaptım.
Hayatın içine karışmak çok önemli bir şey.
a ne guzel major ıste o duyguy kaybetme bnde cok eskımıs hıssedyrm kndmı nedense ay evet canım aksam aılem cok olyrm ılk buraya gldgmde sofrada gozum hep annemı babamı aryrdu sabah annm koca kız oldgmda bıle kahvaltmı hazrlardı vs vs bnde cok dyrm neden evlendım dıye ama ne onlarla olunuyo ne onlarsız napalım major sen ne ıs yapyrsn
ben yoğum siz varsınız ,siz yoksunnuz ben varımmmm:78::78::84::84::83::82::86::87:
yalnız kaldım inan ki dünyama gün doğmuyorr:88::104:
sıkılıyorummm:104::103::102::108::117::111::119:
herkes gider mersine ben giderim tersineee :120::120::121::126::131:
herkes gider anyaya ben giderim konyaya:130::128:
telefonunnn başındaaaa çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama çalmayacaaak biliyorummmm:124:
ben gidiyorummmm :82: :84:
Günaydın canım :)
Sizden o güzellik,keyifle girip bakıyorum buraya sonra yazdıklarıma yansıyor iste :)
İnsan diyet yapınca her gittigi yerde güzel seyler oluyor galiba :)))
Tabi kii :)
İşte o yüzden 2.leri denk getiririzBende bayaaa yol almış olurum
akşam akşam ne çok düşmüş çeneniz
o da yetmemiş sabah sabahta düşmüş
aman hep düşsün o çeneler
okuyup okuyup bitiremeyelim
akşam yürüyüşe başladım
o kadar yrüyüş yaparken annemide 5 dk görebilirim dedim vee yolumu annemlere çevirdim çok uzakmış
5 dk dinledim annemi babamı gördüm sonra yine çıktım
ben yönetici asistanıyım canım. 3,5 yıldır aynı şirkette çalışıyorum.
ayyy deli kızz anladım bizim toiğin en delisi sensin
sabah sabah güldüm sayende.
bende burdaki herkesi çok seviyorum
ahh yavrumm kıyamamm orası exit çıkma sezoşşş
aynen dediğinden çok katılıyorum bu lafına.
diyette olunca her gittiğin yerde güzel yiyecekler oluyor
:) gunaydn yvrusum
Devaaa sende profiline resim eklesene senide görelim
amaya, asen, plojo, prenses, sweat ve ben ekleyim birbirimizi görmştük:13:
canım bnde eklemıstım hatrlarsnz
valla ne kadar neşe dolu ve eğlenceli kızlarsınız. Okudukça keyifleniyorum.huhuuuuuu bugün çeneler düşmüş tatlışkolaaar
okuyana kadar gözlerim karıştıı :111::111:
hoşgeldin tatlım :)
yeni evlendiğinde elbetteki az da olsa bocalama dönemi oluyo sanki evine egeri dönecekmişsin gibi hissediyosunyani ben öyle hissetmiştim bir de sen yurtdışına gitmişsin olması çok doğal dua et ki 1.5 seneye kadar döneceksiniz ya hiç dönemeyecek olsaydın
zaten alıştıktan sonra evinin hanımı olmaya evliliğe alışmaya başlıyosungeçecek yai bu dönemlerde takıl bize hayatını yaşa
süper o zaman herşey yasak değil yaniyine minimum ölçülerde istediğimizi yiyip içebiliyoruuzz
bu arada eşini de kutluyoruzzz
evet yaa kuzum bi gün belirlerdik bi iki haftaada bir buluşur dertleşirdik ne güzelben sizi çok seviyorumm
anommm kuzumm o kuaförde bi keramet var demekkii
ne kadar aralıklarla kaş aldırıyosunbi dahakinde olma ihtimalin var mı
bu arada bencede sahrada diskalifiye olmalıydıo da tahrik etti bernayı gereksiz yere ben yiğiti seviom gönüllülerden
evet yaa ne mutluluklar yaşayacağız inşallaaahölümüne kankayık
sezoşu görcezzz prensesi amayayı sivitiii yakında deva ve majorda sıraya girdi sanırımm bi sürü kez teyze olcam yani ben
e bende bi ara yaparım küçük kardeş benimki olur
hişş siz 2.leri yaparken ben hala 1.ciyi yapmamış olmayım haa bak kızarım
2.de benide bekleyin
TEKRAR DİYORUMM Kİ TOPİŞİMİNNN BÜTÜN KIZÇELERİNİ ÇOOOK SEVİYORUMMM:78::78::81::79::82::82:
günaydınlarrr:119:tünaydınlarrr:119:
herkezii selamlıyorummm
vee plojoyu soruyorumm gittin mi geldin mi? ne yapmış Sezen..yaramazlık peşindemi yoksa artık çıkmak mı istiyormuşşş...
ablam 39.haftada yaptı doğumuu annemde bana 1 ay erken geldin der..acele ettiğimdee :))
citircik avratar eklermisinn...avatar olunca daha kolay anımısyruzz
bu sabh bnde uynadıgımda (az önce) yatagımdan odayı bi göz gezdirdimmm...burası benim ewimm istediğim kadar uyurum kimse kakrısamaz dedim tekrar gömüldümm
valla ne kadar neşe dolu ve eğlenceli kızlarsınız. Okudukça keyifleniyorum.
evet insan ee ben şimdi neden burdayım eve gideyim bari modunda oluyorKi saçma yani. İnsanın kendi evi olması da harika bir şey aslında. Kendi düzenine benzer mi? zamanla anne evini aramaz olup orda burayı arıcaz.
çok güldümmm çok komiksinnn. Evet tatlı sezencik az beklese iyi olur ama artık heran doğum olabilir dimi bir yandan. Ben 8 aylık doğmuşum mesela. Hayırlısı olsun.
tünaydın kızçelerrr
aslında bu 2.yazışım
tam yazdım müşteri geldi gönderemeden çıktım sayfadan
hemen özet geçeyimmmmmm
MAJORR hava açtı yürü tabii ne güzelllll
bu arada akşam yemekten sonra dolaşmaya çıktık..De factoda bi hamiş tişörtü vardı indirimde 15 tl hem dee eşime alayım mı dedim ilerisi için bak indirimdeymiş...o da güldü ve bei ordan uzaklaştırdıama ciddiydim ben ya şak değildi kiiii
günaydın prensesssss
uyu tabi ne güzell...benim yerime de uyuuu
bu arada avatarı ben söylicektim çıtırcığa da unuttum ama avatar hatırlatması senin görevin zaten
ama çok iyi oldu avatarsız aslaaa
DEVA'cımm hep öyle aşkla bakın birbirinize tamam mı tatliş
çıtırcık sen hep gel geldikçe bizi tanıdıkça neler yaptığımızı öğrendikçe daha çok seveceksin topiği
acaba kızlar yazdı mı, acaba neler yaptılar dün, acaba acaba acabaa diye hep merak edeceksin
yürüyorum yaşasın yürüyüşşşşş
spor yapmak candır sağlıktır
BEAUTYYYY nerdesin duy sesimi gel artık
sana anlatmak isterdim spor deneyimlerini
Sweat bende aynı şeyi eşime yapmıştım 2 ay önce oda gülüp uzaklaştırmıştı benii
hatta şöyle bir üstüme tutup karnım şişmiş gibi yapmıştımda çok komikti
her şeyden az az yedim yine ama canım çikolata istiyorr
neyse ben su içeyimde bastırsın :111::111::111: