Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydınlarrr:119:tünaydınlarrr:119:

herkezii selamlıyorummm:KK42::KK42:

vee plojoyu soruyorumm gittin mi geldin mi? ne yapmış Sezen..yaramazlık peşindemi yoksa artık çıkmak mı istiyormuşşş...
ablam 39.haftada yaptı doğumuu annemde bana 1 ay erken geldin der..acele ettiğimdee :))

citircik avratar eklermisinn...avatar olunca daha kolay anımısyruzz
bu sabh bnde uynadıgımda (az önce) yatagımdan odayı bi göz gezdirdimmm...burası benim ewimm istediğim kadar uyurum kimse kakrısamaz dedim tekrar gömüldümm:KK1::KK16::KK16:
Tamam hemen ekledim avatar:KK49:
günaydınn sanada. Ohh tabi ya kendi evinde istediğin kadar uyu söylenen yok bir şey yok.
tünaydın kızçelerrr :KK16:
aslında bu 2.yazışım :KK31:
tam yazdım müşteri geldi gönderemeden çıktım sayfadan :KK31:
hemen özet geçeyimmmmmm

ASOŞŞŞŞ kuzum sen ne kadar tatlısın yaaa :KK16:
durup durup okudum yazdıklarını :KK52:
karşılaşamıyoruz bi türlü ama sen yaz yinee deeee :KK52:
biz de seni çooook seviyoruzzz ben de hepinizi çooook seviyorummm :KK16:
bu arada 2.çocukta biraz kararlaştıralım hep beraber başlayalım :KK9: :KK9:
bu arada hafta sonuna kaldı 2,5 gün:13:

PLOJOO okurken ben heyecan yaptım yine :KK53:
sen bir doğurcan biz burda dokuz doğurcaz :KK9: :KK9:
e bahar geldi sıkıldı ama Sezencik kapalı yerde..kolay mıı 8 aydır içeride :KK9: :KK9:
en sağlıklı vakitte gelsin inşallahhh :KK36:

PRENSES ne güzel orta yolu bulup herkesi mutlu etmişsiniz :KK52:

DEVA eşinle benziyorsunuz galiba ya da ben profilden olunca mı benzettim bilemedim..
maşallah size:nazar:

ÇITIRCIK Bence sen oraya o kadar alışıcaksın ki dönerken hüzünleniceksinn :KK52:

AMAYAA kuzum çok hamaratsın maaşallahh ...benim eşim de balık seviyor ama ben çok sevmiyorum annemler de damatlarına hep balık yapıyorlar :KK52:
rejim ve kurabiye ikilisi bana çok takıdık geldi :KK9: ben de ne zamandır yapıcam ama rejimdeyim diye yapmıyodum :KK31:
kremşantili kurabiye var ya 3 malzemeli onu yapıcam....azıcık yerim nolcak kii:KK33:

MAJORR hava açtı yürü tabii ne güzelllll :KK37:

bu arada akşam yemekten sonra dolaşmaya çıktık..De factoda bi hamiş tişörtü vardı indirimde 15 tl hem dee eşime alayım mı dedim ilerisi için bak indirimdeymiş...o da güldü ve bei ordan uzaklaştırdı :KK31: ama ciddiydim ben ya şak değildi kiiii :KK37:
bencede öyle olucak.. haklısın.. İnsan her değişime direniyor işte. İlk başta istemediğin bir şey zamanla çok sevdiğin şeye dönüyor. Bir de aslında çalışmak istiyorum. Bir iş bulursam zamanla daha iyi olucak.
defacto çok güzel bir mağza. 15 tl ne kadar ucuzmuş ya. Harikaymış. çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?
günaydın prensesssss :KK16:
uyu tabi ne güzell...benim yerime de uyuuu:KK25:
bu arada avatarı ben söylicektim çıtırcığa da unuttum ama avatar hatırlatması senin görevin zaten :KK9:
ama çok iyi oldu avatarsız aslaaaEn Büyük KK
:KK9::KK9: ben bilemedim avatar koyamadım. Tamam hemen hallettim. Beğendiniz mi avatarımıı??
ahahah:KK9::KK9: avatarsız aslaa :KK9:

napiim gece 2-3 gibi yatıyorum eşim 4.30da kalıp gidiyor yine uyanıyorumm o gidince uyuyorum bndee....

herkezin gönlü oldu ama kp. ile görümcem atıstı görümcem üzüldü...üzgün gitti :KK50: kendimi kötü hissetimm...
Çok geç yatıyormuşsun. Eşin de çok erken gidiyormuş. Benim eşimde 7,5 ta çıkıyor evden. Kalkıp bir tost yapıyorum ona. Sonrasında canım sıkılıyor yatıp uyuyorum. Aslında çok fazla uyumuş oluyorum. 11de yatıp akşam sabah 10da fln kalkıyorum.

evde yalnız uyanmak canını sıkmıyor mu? Benim biraz sıkıyor ama bugün kendime güzel bir kahvaltı hazırladım moral olsun diye. sen napıyorsun?

DEVA'cımm hep öyle aşkla bakın birbirinize tamam mı tatliş :KK16::KK16::KK16:

çıtırcık sen hep gel geldikçe bizi tanıdıkça neler yaptığımızı öğrendikçe daha çok seveceksin topiği :KK52::KK52:
acaba kızlar yazdı mı, acaba neler yaptılar dün, acaba acaba acabaa diye hep merak edeceksin :KK52::KK52:

yürüyorum yaşasın yürüyüşşşşş :KK9::KK9::KK9:
spor yapmak candır sağlıktır :KK8::KK8::KK8:

BEAUTYYYY nerdesin duy sesimi gel artık :KK50::KK50:
sana anlatmak isterdim spor deneyimlerini :KK50::KK50:

Sweat bende aynı şeyi eşime yapmıştım 2 ay önce oda gülüp uzaklaştırmıştı benii :KK53::KK53:
hatta şöyle bir üstüme tutup karnım şişmiş gibi yapmıştımda çok komikti :KK52::KK52:

her şeyden az az yedim yine ama canım çikolata istiyorr :KK50::KK50:
neyse ben su içeyimde bastırsın :111::111::111:

bence çikolata candır :KK9: :KK9:
su içmek iyi fikir ben de çok su içince tıkanıyorum..
yürüyüşe biz de başlayalım kıskandık seniiii :KK52:

ahahah:KK9::KK9: avatarsız aslaa :KK9:

napiim gece 2-3 gibi yatıyorum eşim 4.30da kalıp gidiyor yine uyanıyorumm o gidince uyuyorum bndee....

herkezin gönlü oldu ama kp. ile görümcem atıstı görümcem üzüldü...üzgün gitti :KK50: kendimi kötü hissetimm...

aaa annen surat assa anlıcam daaa kp ile görümcen niye surat astı kii:KK31:

sanrım yürüyüşe bnde başlıcam ama tek yürüyesim yok..
canın çikolaya isteiyorsaa ülkerin minik çıkolataları varr kutu içinde..bn eskiden hep cantamda bulundururdm.. çalışırken yemeğe gidemediğimdee atardım ağzıma...

beauty gelmez oldu artık..umarım iyidir ve hersey yolundadır...

devaaa... maşallah ne güzelsinizzzz allah ayırmasın...:nazar:

bir şey itiraf edeyim mii ben o küçük çikolatalı kutulardan alsam hepsimi yerim kiii :KK17: :KK9: :KK9:

günaydınn sanada. Ohh tabi ya kendi evinde istediğin kadar uyu söylenen yok bir şey yok.

bencede öyle olucak.. haklısın.. İnsan her değişime direniyor işte. İlk başta istemediğin bir şey zamanla çok sevdiğin şeye dönüyor. Bir de aslında çalışmak istiyorum. Bir iş bulursam zamanla daha iyi olucak.
defacto çok güzel bir mağza. 15 tl ne kadar ucuzmuş ya. Harikaymış. çocuğu ne zaman düşünüyorsunuz?

:KK9::KK9: ben bilemedim avatar koyamadım. Tamam hemen hallettim. Beğendiniz mi avatarımıı??

Çok geç yatıyormuşsun. Eşin de çok erken gidiyormuş. Benim eşimde 7,5 ta çıkıyor evden. Kalkıp bir tost yapıyorum ona. Sonrasında canım sıkılıyor yatıp uyuyorum. Aslında çok fazla uyumuş oluyorum. 11de yatıp akşam sabah 10da fln kalkıyorum.

evde yalnız uyanmak canını sıkmıyor mu? Benim biraz sıkıyor ama bugün kendime güzel bir kahvaltı hazırladım moral olsun diye. sen napıyorsun?

avatarını beğedik tabii çok güzelll :KK9:
şimdi daha iyi oldu böyle :KK9:

canımm biz aslında yaz sonu düşünüyorduk da PKO çıktı ben de :KK50:
hamile kalma sürecim sıkıntılı olabilir diye başladık bu aya çalışmalara :KK17:
çookk heyecanlı :KK52:
amaya prenses ve ben istiyoruz hadi katıl bizeee:KK37:

bu arada gittiğin ülkenin dilini biliyor musun?

avatarını beğedik tabii çok güzelll :KK9:
şimdi daha iyi oldu böyle :KK9:

canımm biz aslında yaz sonu düşünüyorduk da PKO çıktı ben de :KK50:
hamile kalma sürecim sıkıntılı olabilir diye başladık bu aya çalışmalara :KK17:
çookk heyecanlı :KK52:
amaya prenses ve ben istiyoruz hadi katıl bizeee:KK37:

bu arada gittiğin ülkenin dilini biliyor musun?

OO çok heyecanlı. Hadi bakalım hayırlısı olsun. ne kadar sürelik evlisiniz??

Ben biraz adapte olayim öyle istiyorum aslında. Şu an bir de hamile kalmak iyice zorlayabilir gibi geliyor.

aslında 2 anadil var burda. Tek dilini biliyorum. Ki bu da avantaj. Ama tabi takılmalar yaşıyorum ama gitgide akıcılaşıyor.

eşim vardialı calışıyor fakat tam düzene girmedi yeni kuruluyor eşimin çalıştığı bölüm.çalışma saatleride değişiyor.. 6.15-4 ve 4-1.45 çalışıyor ewe gelmesi fln..bnde o gelmeden yatmıyorum... gece vardiyası sadce 3 gün olduu onun dısında 7 aydır 5gün ayrı yattık başka yok :) allah ayırmasın :nazar:
bn sıkılmıyorum bn yanlızlığı severim ama canm sıkıldıgında anneme giderm yada o gelir...

avtar güzel olmuşş birde ewlilik görselini yapsan harika olur herkezde varr :KK52:

aaa annen surat assa anlıcam daaa kp ile görümcen niye surat astı kii:KK31:

bir şey itiraf edeyim mii ben o küçük çikolatalı kutulardan alsam hepsimi yerim kiii :KK17: :KK9: :KK9:

kendi aralarında tartıstılar cnm aslnda kp haklı ama söylemesi sert oldu. görümcemde beklemiyordu sanrm..:KK50:

çikolata cebinde olsun iraden sağlam olsunn:KK53:

OO çok heyecanlı. Hadi bakalım hayırlısı olsun. ne kadar sürelik evlisiniz??

Ben biraz adapte olayim öyle istiyorum aslında. Şu an bir de hamile kalmak iyice zorlayabilir gibi geliyor.

aslında 2 anadil var burda. Tek dilini biliyorum. Ki bu da avantaj. Ama tabi takılmalar yaşıyorum ama gitgide akıcılaşıyor.

canm nasılsın:KK14:

Prensess
ben almıyım o çikolataları bir süre uzak dursunlar :KK50::KK50:

hangi ülkedesiniz siz canım?

başla başla sonra görümcenle yine bir araya gelmek zorunda kalırsınız ayy sweat sen kilo mu aldın der falan :KK37::KK37:

ben çok beğendim koala'larını :KK9::KK9::KK9::KK9:

eşim vardialı calışıyor fakat tam düzene girmedi yeni kuruluyor eşimin çalıştığı bölüm.çalışma saatleride değişiyor.. 6.15-4 ve 4-1.45 çalışıyor ewe gelmesi fln..bnde o gelmeden yatmıyorum... gece vardiyası sadce 3 gün olduu onun dısında 7 aydır 5gün ayrı yattık başka yok :) allah ayırmasın :nazar:
bn sıkılmıyorum bn yanlızlığı severim ama canm sıkıldıgında anneme giderm yada o gelir...

avtar güzel olmuşş birde ewlilik görselini yapsan harika olur herkezde varr :KK52:

kendi aralarında tartıstılar cnm aslnda kp haklı ama söylemesi sert oldu. görümcemde beklemiyordu sanrm..:KK50:

çikolata cebinde olsun iraden sağlam olsunn:KK53:
iyiymiş aslında eşinin çalışma saatleri. 4te gidiyo ama 2de geliyor. Harika bişi. Bütün gün berabersiniz. Pek sıkılmaya vaktin olmuyordur. Zaten hemen eşin geldiği için.
Evlilik görseli de yaptım ama ben göremiyorum. Sizde gözüküyor mu?
iyiyim valla alışmaya çalışıyorum. Yemek yaptım. Şimdide çıkıp dolanıcam. Bakalım zamanla herşey güzelleşecek.. İnanıyorum. Sen nasılsın? Eşini yolcu etmiştiniz. Nerde kalıyorsun o yokken?
Prensess
ben almıyım o çikolataları bir süre uzak dursunlar :KK50::KK50:

hangi ülkedesiniz siz canım?

başla başla sonra görümcenle yine bir araya gelmek zorunda kalırsınız ayy sweat sen kilo mu aldın der falan :KK37::KK37:
Belçika brükseldeyiz. Çikolata demişken buranın çikolataları da pek meşhur. Neyseki çok fazla Türk'ün yaşadığı biryerdeyiz.
ben çok beğendim koala'larını :KK9::KK9::KK9::KK9:
çok teşekkürler.

Son düzenleme:
iyiymiş aslında eşinin çalışma saatleri. 4te gidiyo ama 2de geliyor. Harika bişi. Bütün gün berabersiniz. Pek sıkılmaya vaktin olmuyordur. Zaten hemen eşin geldiği için.
Evlilik görseli de yaptım ama ben göremiyorum. Sizde gözüküyor mu?

iyiyim valla alışmaya çalışıyorum. Yemek yaptım. Şimdide çıkıp dolanıcam. Bakalım zamanla herşey güzelleşecek.. İnanıyorum. Sen nasılsın? Eşini yolcu etmiştiniz. Nerde kalıyorsun o yokken?

Belçika brükseldeyiz. Çikolata demişken buranın çikolataları da pek meşhur. Neyseki çok fazla Türk'ün yaşadığı biryerdeyiz.

çok teşekkürler.

yok cnm sabh 4bucukta cıkıyor evden 6da iş bası aksm 4te ewe geliyor..aksm 4te gidınce gece 3te geliyor..ee tabii biraz zmn kalıyor yinee:KK53:

kızlaaaarr sizle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorummm :KK52:

hani 4 senedir çalıştığım halde terfi alamamıştım ya hatta istifa edicektim vazgeçmiştim...yine ses çıkmayınca bizim bölüm müdürüne mail attım :KK52:
gayet açık duygusal bi mail yazdım..dedim bi empati yapın benm yerime koyun kendinizi,sonracığımaa çok mutsuzum ben dedim yazdım yazdım yazdım...
ama hiç umudum yok kendimi rahatlattım ya yeter dedim veee maili gönderdiğimin 5.dakikasında yetkilim geldi yanıma :KK8:
bölüm müdürümüz yetkilimi aramış vee sivitin yükselme görev talebini gönderin onaylayalım demiş :21:
uçtum havalarraaaa..bi de beni arasın demiş..
aradım bana dediki mailinle beni can evimden vurdun :KK52:

sonuççç havuzlu rüyam yükselmeme işaret sanırım...
eşime göre de bebek kısmetiyle geliyor :KK9: :KK9:
maaşım 300-400 artıcak sanırım...
e daha ne istiyim ki benn:KK37:

şimdi çıkıyorumm kvlere gidiyoruzz:KK55::KK55:
akşama uğrarım inşallah yatmadan

öptüm bi deee:KK54:

Svitt terfine cok sevindimmmmm inş.daha da iyi yerlere cıkarsın hayırlı olsn
Rüyaları nasl yorumlarsn öule cıkarmıs cok sevindim. ..
Bebek kararları boluk bereket getiriyor..

Maalesef bnm iyi haberlerim yok..yarın yazıcktm ama dayanamadm..belki değişir ama sanmıyorum.
Kv.lere gittik ya eşim görümceme kreşi olan iş bulmuş netten .armıs acn olmamış.esime prensesste gelsn form vermeye arkds oluruz birbirimize dmiş..
Ewe geldiğimizde eşim bna ddii..bnde o zmn bebek işini ertelememiz gerk dedim..eşimde erteleriz dedi..bmm dünym yıkıldı ...bu konuyu eşimle daha öncede konuşmuştuk .ama hiç böyle dememişti..
Bn calışmaya başldımda. cocuk yapmam ddim. 3-4ay erteleriz sonra cıkarsın para alöa hakkında olur dedi.bnde o kdr zmn içşn girmek istemiyorm girersem cıkmm. Morlö cok bozuk ve üzgünümm..kanalı değiştirdm bu kalsn dedi. Attm kumndyı yattım yTagıma saat 10daa ama uyku yok gözümde..geldi sarıldı ama karsılık vermedim..uyudu şimdi..
Allahıma dua ediyorum hakkımızda hayırlısı diye iş isterim calısmak ama kendimi cok hazırlamıstım.eşim bu kdr kolay vazgeçebildi bni üzen tek sey bu sanırm..ve en doğrusu ertelemek...göz yaşlarımı artık tutamdm ve ağlıyorum..

Son düzenleme:
kızlaaaarr sizle bi mutluluğumu paylaşmak istiyorummm :KK52:

hani 4 senedir çalıştığım halde terfi alamamıştım ya hatta istifa edicektim vazgeçmiştim...yine ses çıkmayınca bizim bölüm müdürüne mail attım :KK52:
gayet açık duygusal bi mail yazdım..dedim bi empati yapın benm yerime koyun kendinizi,sonracığımaa çok mutsuzum ben dedim yazdım yazdım yazdım...
ama hiç umudum yok kendimi rahatlattım ya yeter dedim veee maili gönderdiğimin 5.dakikasında yetkilim geldi yanıma :KK8:
bölüm müdürümüz yetkilimi aramış vee sivitin yükselme görev talebini gönderin onaylayalım demiş :21:
uçtum havalarraaaa..bi de beni arasın demiş..
aradım bana dediki mailinle beni can evimden vurdun :KK52:

sonuççç havuzlu rüyam yükselmeme işaret sanırım...
eşime göre de bebek kısmetiyle geliyor :KK9: :KK9:
maaşım 300-400 artıcak sanırım...
e daha ne istiyim ki benn:KK37:

şimdi çıkıyorumm kvlere gidiyoruzz:KK55::KK55:
akşama uğrarım inşallah yatmadan

öptüm bi deee:KK54:

ayy ne yazdığını çok merak ettim çünkü bende aynı dertten muzdaribim :KK50::KK50:
Maaşım diğer beyaz yakalara göre çok düşük ve yıllardır aynı işimde çalışıp duruyorum sırf bu yüzden işten çıkmak istiyorum.
senin adına o kadarr çok sevindimki anlatamam.
peki nereye terfi oldun canım artık ne iş yapacaksın bakalım :KK52::KK52:

Svitt terfine cok sevindimmmmm inş.daha da iyi yerlere cıkarsın hayırlı olsn
Rüyaları nasl yorumlarsn öule cıkarmıs cok sevindim. ..
Bebek kararları boluk bereket getiriyor..

Maalesef bnm iyi haberlerim yok..yarın yazıcktm ama dayanamadm..belki değişir ama sanmıyorum.
Kv.lere gittik ya eşim görümceme kreşi olan iş bulmuş netten .armıs acn olmamış.esime prensesste gelsn form vermeye arkds oluruz birbirimize dmiş..
Ewe geldiğimizde eşim bna ddii..bnde o zmn bebek işini ertelememiz gerk dedim..eşimde erteleriz dedi..bmm dünym yıkıldı ...bu konuyu eşimle daha öncede konuşmuştuk .ama hiç böyle dememişti..
Bn calışmaya başldımda. cocuk yapmam ddim. 3-4ay erteleriz sonra cıkarsın para alöa hakkında olur dedi.bnde o kdr zmn içşn girmek istemiyorm girersem cıkmm. Morlö cok bozuk ve üzgünümm..kanalı değiştirdm bu kalsn dedi. Attm kumndyı yattım yTagıma saat 10daa ama uyku yok gözümde..geldi sarıldı ama karsılık vermedim..uyudu şimdi..
Allahıma dua ediyorum hakkımızda hayırlısı diye iş isterim calısmak ama kendimi cok hazırlamıstım.eşim bu kdr kolay vazgeçebildi bni üzen tek sey bu sanırm..ve en doğrusu ertelemek...göz yaşlarımı artık tutamdm ve ağlıyorum..

ahh canımm benimm üzülme yaa erkekler çocuk doğduktan sonra baba olurlar kadınlarsa doğuştan anne iç güdüsüyle büyürler.
küçük bir kızken bile bebeklerle oynarlar. erkekler anlamaz öyle duyguları baba olmadan ancak çocuğu olunca anlayabilir senin hislerini onun için üzülme.
belkide işe girsen çocuk düşünmeyeceğinden hemen hamiş kalırsın.
hem sana bir şey diyim mi daha iyi bile olur kendi paranı kazanırsın çocuğuna kendi kazandığınla alırsın her şeyini.
bunu o kadar dert edip kendini daha çok üzme her şeyde bir hayır vardır unutma bunu.
bak ne zamandır istiyorsun daha yeni evlisin kaç ay oldu ki bu kadar büyük sorun yapma kendine her şey olacağına varır canım benim.
allaha şükür bir sağlık probleminiz yok canım bunu düşün birde lütfen

Canlarr dersim bos hazir bosken size bi bakayim dedimmm ama telden zor oluyo:KK31:
Sivitossssss cok sevjndim kuzummm sen zaten bunu coook onceleri haketmistin:KK52::KK52:
Maasinda artiyo ne guzell bebisin habercisimi acaba bu durum:18: hayirli olsunn tekrardann

Prenses canim erkekler genelde bebek konusunda cekimserdirler biz daha duygusaliz onlar butun boyutuyla dusunuyolar bebege bakmak olsun masraflari olsun bi cok sorimlulugu var... benimki hic agzima aldirmaz suan mesela bende uygun zamani bekliyorum . Uzulme tatlim azcik zaman ver esinde biraz hazirlasin kendini

dünden beri 4 mü oldu 5 mi, tam mesaj sayfasını açıyorum ya bi iş çıkıyo ya biri geliyo kalıyo.... bakalım bu nu da tamamlayabilecek miyimmmm....

öncelikle hepinize tünaydınlaaarrrr:KK16::KK16::KK16:

citircik avatarın güzel olmuş, güle güle kullannnn:KK54:

ben devanın resimlerini görmedim ki amaaaaaa :KK43:((( ben de göriyim ben de göriyimmmmm :KK54:

prenses bence çalışmak sana iyi gelecektir, sürekli takvim takibi yapmayacak, işlerden düşünmeye bile zaman bulamayacaksın hatta.... belki de daha kolay gelir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hem kreş demişsin ya, bunu staj gibi düşün.... bi dolu çocukla zaman geçircen demek :KK1: bu bence üzülüp ağlancak bir durum değil.... hatta eşin de bence birazda seni düşünerek öyle söylemiştir, bence vazgeçmiş değildir.... küçücük şeyler için tavır yapmayın ayol birbirinize :KK19::127::KK48: işte böyle öpüşüp barışın.....

swetyyyyyyyyy ay çok sevindim, çok mutlu oldum, bence de bebiş kısmetiyle geliyooooooo:KK54::KK54::KK54::KK54: darısı da majorun başınaaaaaa :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar, bende 10 aylık evliyim çalışıyorum cok zor zamanlar geçirdim. evlendikten sonra terfi vs olmadığı icin işten ayrıldım 2ay evde durdum sonra suanki işim buldum fakat sözleşmeli ve bu ay sonu bitecek oyüzden mutsuzum evliliğe ev işleri vs dışında alıştım ztn severek evlendik ve eşim sağolsun her konuda destek olan birisi ama ben yinede adapte olamıyorum işe git işten gel yemek yap hafta sonu temizlik vs cok zorlanıyorum yoruluyorum.
şimdi diyorum başka işe girsem yine aynı durum eşime maddi manevi destek olmak istiyorum tabi biz seneye cocuk düşünüyoruz yeni evliyim diye de kimse iş vermiyor :KK43: off cok sıkıldım bazen diyorum keşke hiç temizlik yemek vs olmasa da direk işe gdip gelsem :)
ben bekarken cok yapmazdım elim cabuktur cabuk öğrenirim evlendiğimde sıfır yemek bilgim vardı şimd ihepsini yapıyorum ama galiba bekarken olan rahatlıgıma alıştım kendimi cok saldım tabiri caize evlendikten sonra salıp cirkinleşen kız oldum bakım vs yapardım şimdi pacoz gibiyim :KK43: ben,m gibi olan var mı acaba yoksa bana mı özel bir durum bu her hafta misafir vs den bile bıkmış durumdayım. sevdiğim insanlar ama yoruluyorummmmmmm ara verim iş hayatın öyle dönim diyorum bu sefer yaş vs geçiyor maddi olarakta calışmam lazım anlıcagınız bunalıma girdim onun dışında cok şükür bir sorunum yok.

zayıfladım cok evlendiğimde 51 kilo idim şimdi 45 :KK43: buda sanırım cok etkiliyor.

Amaya ve Asen özledik sizi neden gelmiyorsunuz :KK50:

selam kızlar, bende 10 aylık evliyim çalışıyorum cok zor zamanlar geçirdim. evlendikten sonra terfi vs olmadığı icin işten ayrıldım 2ay evde durdum sonra suanki işim buldum fakat sözleşmeli ve bu ay sonu bitecek oyüzden mutsuzum evliliğe ev işleri vs dışında alıştım ztn severek evlendik ve eşim sağolsun her konuda destek olan birisi ama ben yinede adapte olamıyorum işe git işten gel yemek yap hafta sonu temizlik vs cok zorlanıyorum yoruluyorum.
şimdi diyorum başka işe girsem yine aynı durum eşime maddi manevi destek olmak istiyorum tabi biz seneye cocuk düşünüyoruz yeni evliyim diye de kimse iş vermiyor :KK43: off cok sıkıldım bazen diyorum keşke hiç temizlik yemek vs olmasa da direk işe gdip gelsem :)
ben bekarken cok yapmazdım elim cabuktur cabuk öğrenirim evlendiğimde sıfır yemek bilgim vardı şimd ihepsini yapıyorum ama galiba bekarken olan rahatlıgıma alıştım kendimi cok saldım tabiri caize evlendikten sonra salıp cirkinleşen kız oldum bakım vs yapardım şimdi pacoz gibiyim :KK43: ben,m gibi olan var mı acaba yoksa bana mı özel bir durum bu her hafta misafir vs den bile bıkmış durumdayım. sevdiğim insanlar ama yoruluyorummmmmmm ara verim iş hayatın öyle dönim diyorum bu sefer yaş vs geçiyor maddi olarakta calışmam lazım anlıcagınız bunalıma girdim onun dışında cok şükür bir sorunum yok.

zayıfladım cok evlendiğimde 51 kilo idim şimdi 45 :KK43: buda sanırım cok etkiliyor.

canım sende hoşgeldin aramıza ev+iş olunca öyle olması normal bide bekarken çok rahat olunca evlenince şaşkınlığa uğramışsındır.
ben anneme şaşırıyorum hem çalışıp hem nasıl 2 çocuk ev işleri ve misafirlerle uğraşmış diye.

ben şöyle düşünüyorum hani yeni bir işe başladığında bütün verilen görevler sana zor ve karmaşık gelir, öğenmeye başladıkça elin çabuklaşır bir süre sonrada seni hiç yormayan bir hal alır ya herhalde evlilikte böyle bir şey :KK34::KK34:

X