Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben gelddiiimm tahmin etiğimden çok temizledim ewiii

amayaa
aynen sana katılıyorum survivor yarışmacıları için aynı bnde öyle dusunuyorumm..duyguyu sevmiyordum ilk ama artık sevmeye başladm seranay ve merveye gıcık oluyorm harektlerine fln..ünlülerden gökhan tolga duygu onlar olabilir favorim.. bn ilk kez gecen yıl izledim baştan sona o yarısmada uyuzdu ama bu daha gıcık yaa kızı diskalifiye ettirdiler resmn..
rabbim en iyisini bilir..herkeze çekebileceği kadar dert verirmiş.. sen de anne olucaksnnn

ah canım ah ıkı sene kredı borcumu var sadece aylı odemelerımız uc mılyara yakın daha cok gıder anası babası bu kadar umursamaz oldukca

ahh canım hepimizde borç var işte
bende hep o borçlar yüzünden kv ve görümcemle oturuyorum ya zaten.

Ben hala bir hafta önce evlenmiş yeni gelin gibi hissediyorum kendimi
Arada akşam saat 9-10 olunca annemle babamı çok özlediğimi fark ediyorum.
bazen neden evlendim ailemden ayrıldım diye kendime kızıyorum.
bilmiyorum belkide sadece eşimle olsaydım bunları düşünmezdim.
birazda eşimin benden gizlediği rahatsızlığı neden oluyor belkide böyle düşünmeme.

ooofff saat 18:00 olsun artıkkk
45 dk sonra toplantıya gideceğim zaman çabuk geçer umarım

ah tatlım ah bnde cok dıyorum neden evlenım dıye

kızlaarr bişi danısıcam sizeee

bnm eşim patates böreğini çok seviyorr..
gecen hafta da anneme dedim yapsana haftaya diyee bugun annem yapıyormuşş yarında misafirliğe gidiceklermiş komşularla plan yapmışlar..
kv.lerde kahve içmeye geliceklermiş..
eşimde annen gelsin annemlerde erken gelsin...
annem gelemicem dedi :26:
napcammm...
gidip yiyip gelsek anneme ayıp olucak sipariş verdim fln.. kv.lerde dün gelemdiler bugun gelicekler onalrada gelmeyin diyemiyormm
:44::44:

kızlar zaten özellikle çocukken en çok babalarını sever
ikinciye oğluşun olursaaa o da senin sözünü dinlerr

eline sağlık prenses çok hızlısınnn
üstünden yük kalkmıştır..

ben de bazen özlüyorum ama normal sanırım..özlemesek anormal olurdu

bence de saat 18:00 olsun az da kalmış kiiii

ben de iki taraf arasında kalmaktan nefret ediyorum..
benceen mantıklısı annenlerde yiyip anneni de alıp eve dönmeniz ..
aslında kv yarın gelse süperolur ama ayıp olur galiba:26:
iki tarafında gönlünü yapmak gerek..
senin kv gitmez mi annenlere? börek yapmış çağrıyor desen ?

Oyy prensess,karmaşık durum :) Öyle olunca bende çok üzülüyorum anneme..Çalışırkende kayınvalideye geçerdik haftada 1 fln yemek yerdik eşim derdi ki kalkalım kayınpederimde zaten cok tutmazdı gidin erkenden evinize dinlenin derdi ama bana garip gelirdi yedik içtik gidiyoz gb :) Sonradan eşime demiştim yemekten hemen sonra kalkmayalım lütfen kötü hissediyorum kendimi diye :)

Misafirin var ama annen senin gb düşünmeyecektir,eşin uğrayıp alsa olmaz mı? yakın mıydınız?

Hep diyorum zaten,inşallah babasına benzesin,onunla arası çok iyi olsuun Böyle oluncada hoşuma gidiyor şimdiden :)
2. mi Bu halimle yanımda bi ufaklıkla düşünemedim kendimi bi an
Nasipse istiyoruz tabii kardeş çok başka birşey ama şuan hayal edince oğluş fln garip oldu

inşallah donersınız canım
işallah. Eşim Türk çalışma için bir süreliğine burda. Şu an için bu süre 1,5 sene maksimum. Tamamen de bilemiyoruz belki biraz daha kalırız.
Kızlar iyiki buldum sizi :) Harika bir paylaşım alanı olmuş. Günlük eşle dostla konuşamadığımız herşeyi konuşabilceğimiz bir alan. Her gelinin aynı hislerde olması da güç verdi. Demekki herşey yolunda. Sadece zaman ve sabır lazım.
Bebek karı kocayı aile yapan çok harika bir şey. Ben istemiyordum ama burda hissettiğim yalnızlık sonucunda çocuk insana hayatta en büyük gücü veriyor.
Teknolojinin gelişmesi harika oldu. Skype, viber, whatsapp internet üzerinden sürekli iletişim halinde olabiliyoruz. Allah'a şükür.
Survivor'da gönüllüler çok komikler. Turabi'nin bacağında sopa kırmasına koptum. Bu arada yurtdışında yaşamamıza rağmen Türk kanalı izleyebiliyoruz. Çok fazla Türk var burda o yüzden Türk yemekleri, alışveriş malzemeleri çok kolay bulunuyor. Tv kanalı da o güzelliklerden biri. Yabancı kanala alışmak mümkün değil.
Bebişin hayırlı olsun öncelikle. Çok az kalmış. Çok heyecanlı bir süreç. Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına aldırsın işallah. Siz artık karı koca aşamasını geçip anne baba aşamasına gelmişsiniz. Ne güzel.
Amin. İnsan kendini o eve ait hissediyor. Aslında sorumluluktan kaçası da oluyor sanırım. Kendi evin, kendi düzenin olması çok güzel ama anne evinde herşey hazır önüne geliyor. Kim ister ki yani yemeği, çamaşırı, ütüyü herşeyi kendi yapmayı? Ona alışma zorluğu..
buranın sohbeti harika! çok sevindim.. Yurtdışında hasretini çektiğim bir arkadaş ortamı.

canm ınsallah dıyelım gecer zaman bır cırpıda bu arada bnde cocuk ıstemyrdm ama ıkı sene sonra falan olblr dıyorum smdı cunku bnm esım uzak yol makıne muhendısı yanı denızcı oyuden cok yalnz kalıyorm bbgm bana guc verır esıme olan hasretımı onunla gecırıım dımı teyzelerı major tospa prenses sweat vs sız once bır yapın bıze anlatn cocuk olnca neler oluyo dıye bızde ozenelım ya cocuk olunca ınsan aıle oldgnun farkına varıyor esım bu gldgnde bır cocuk bldg gbı alıp kucagıma atydu ya cok tatlı bır duygu

bence de bi müddet düşünmeee
demiştim ya işyerinden arkadaşımın kızı 3 yaşında oğlu 1 yaşında inan seçim sonuçlarından haberi yoktu pazartesi sabahı..tv izlemek bi yana uyku da uyumuyor ki hiç bi de kızı küçük ama yeteri kadar ilgilenemiyor..
Sezen 3 yaşına girsin sonraaa gelsin 2.
belik 2.leri aynı zamanda tuttururuz plojo...

bak ne güzel kalıcağınız süre de belliymiş..3 yıl olsa bile çabuk geçer..inan sen Türkiye'de ailenin yanında eşin yurt dışında olsaydı daha zor geçerdi..benim de eşim işi için yurtdışına gitçek olsa giderdim seve seve..kadının yeri kocasının yanı

bence bi bebiş olsa canın hiçç sıkılmaz
gel sen de katıl çalışmalara
inşallah devam edersin bizle...gelen gidiyor hemen

ben gidiyorum şimdiiii
yemeğim de varr oleeeeey

bnce sonra glsnler annen okadar ugrasmstr borek ıcın bırde sıcak boregın tadı bır baskaoluyo

a ne guzel major ıste o duyguy kaybetme bnde cok eskımıs hıssedyrm kndmı nedense ay evet canım aksam aılem cok olyrm ılk buraya gldgmde sofrada gozum hep annemı babamı aryrdu sabah annm koca kız oldgmda bıle kahvaltmı hazrlardı vs vs bnde cok dyrm neden evlendım dıye ama ne onlarla olunuyo ne onlarsız napalım major sen ne ıs yapyrsn

Sağol canım,amin inşallah
Yok biz aşama aşama gitmeyelim,sonu emekliliğe yaşlılığa fln çıkıyor
Çocuk olacaz biz şimdi,sil baştan

Biliyor musun kendini dinleyip dinleyip üzülme,tabi ki bu bir süreç,insanın elinde değil ama tam da bu zamanlarda yolunu seçer insan..Ya melankolik takılıp sakin bir insan olmaya ya da sizi eğlenceli neşeli tutacak kıpır kıpır biri olmaya yol aldığın zaman tam da bu zamanlar :) Yapabileceğin şeyleri gözden geçir eşin yardımcı olacaktır arkadaşta bulabileceksindir belki bu sayede,olmadı evde birşeyler yap Bu zamanlarında tadı ayrı iyi değerlendir :)

Çok güzel bir fikiiiiiirrrr..
evet araları olsun,tmm çok neşeliyim ama birden hayata küsmüş biri olarak bulmayım kendimi :)

Çok güzel bir fikiiiiiirrrr..
evet araları olsun,tmm çok neşeliyim ama birden hayata küsmüş biri olarak bulmayım kendimi :)

once bırını buyutde bbgm snra dıgerıne bakalım ust uste olunca cocuklar ıcın cok ıyı olmyr 2-3 yıl yas farkı olsn arasnda kı senınde enerjın btmsn

once bırını buyutde bbgm snra dıgerıne bakalım ust uste olunca cocuklar ıcın cok ıyı olmyr 2-3 yıl yas farkı olsn arasnda kı senınde enerjın btmsn

Tabi kii :)
İşte o yüzden 2.leri denk getiririz Bende bayaaa yol almış olurum

eşin hep gemide mi çalışacak? Uzak zor tabi Allah sabır versin ama annemin arkadaşlarından birinin eşi de kaptan. 6 ayda bir görüşebiliyorlar ve bu şekilde kurmuş onlar düzenlerini. Benim annemle babam geçimsizlikten ayrıldılar ama onlar çok mutlu olduklarını söylerler hep. Bilemiyorum belkide 6 ayda 1 görüşünce insan kavga edip ilişkiyi yorma fırsatı bulamıyor.

senin eşinde hep gemide mi olacak?
Ben de istiyorum aslında. Daha çok yeniyiz ama. 1 sene sonra fln ciddi ciddi düşünürüz diye düşünüyorum. Çocuk hayttaki en güzel şey.
kesinlikle öyle! Çok doğru dedin. Bugün merkeze gidip gezdim. Eşim evden aldı sonrada aylık abonmanlık gibi bir şey aldı ve kendi kendime gezebilcem artık. Dışarı çıkıp gezmek bile tüm havamı değiştirdi. Eve gelip süpürge ve yer silme bile yaptım.
Hayatın içine karışmak çok önemli bir şey.

huhuuuuuu bugün çeneler düşmüş tatlışkolaaar
okuyana kadar gözlerim karıştıı :111::111:
hoşgeldin tatlım :)
yeni evlendiğinde elbetteki az da olsa bocalama dönemi oluyo sanki evine egeri dönecekmişsin gibi hissediyosun yani ben öyle hissetmiştim bir de sen yurtdışına gitmişsin olması çok doğal dua et ki 1.5 seneye kadar döneceksiniz ya hiç dönemeyecek olsaydın
zaten alıştıktan sonra evinin hanımı olmaya evliliğe alışmaya başlıyosun geçecek yai bu dönemlerde takıl bize hayatını yaşa

süper o zaman herşey yasak değil yani yine minimum ölçülerde istediğimizi yiyip içebiliyoruuzz
bu arada eşini de kutluyoruzzz

evet yaa kuzum bi gün belirlerdik bi iki haftaada bir buluşur dertleşirdik ne güzel ben sizi çok seviyorumm

anommm kuzumm o kuaförde bi keramet var demekkii
ne kadar aralıklarla kaş aldırıyosun bi dahakinde olma ihtimalin var mı
bu arada bencede sahrada diskalifiye olmalıydı o da tahrik etti bernayı gereksiz yere ben yiğiti seviom gönüllülerden

evet yaa ne mutluluklar yaşayacağız inşallaaah ölümüne kankayık
sezoşu görcezzz prensesi amayayı sivitiii yakında deva ve majorda sıraya girdi sanırımm bi sürü kez teyze olcam yani ben
e bende bi ara yaparım küçük kardeş benimki olur
hişş siz 2.leri yaparken ben hala 1.ciyi yapmamış olmayım haa bak kızarım
2.de benide bekleyin

TEKRAR DİYORUMM Kİ TOPİŞİMİNNN BÜTÜN KIZÇELERİNİ ÇOOOK SEVİYORUMMM:78::78::81::79::82::82:

ben yoğum siz varsınız ,siz yoksunnuz ben varımmmm:78::78::84::84::83::82::86::87:
yalnız kaldım inan ki dünyama gün doğmuyorr:88::104:
sıkılıyorummm:104::103::102::108::117::111::119:
herkes gider mersine ben giderim tersineee :120::120::121::126::131:
herkes gider anyaya ben giderim konyaya:130::128:
telefonunnn başındaaaa çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama çalmayacaaak biliyorummmm:124:
ben gidiyorummmm :82: :84:

bn yoktum yaa herkez döktümrüşş

sonuc olark gittik yedik biraz oturduk sonra geldik...kvler geldi...
gelirler annemlere fln da bize uzun zmndır gelmemşlerdii orya davet edemzdimm

Sende çok seviliyorsuuun :))
Yok canım,sağlık açısından problem yoksa zaten herseyden korkar olup abartamıyorsun )

Ağzın bal yesin diyecemde yazfığına göre ellerin dert görmesin diyeyim,ne güzel demişsin :))
İnşallah çok çok şeyler paylsşacağız daha :)

PRENSES
İyi yapmışsınız :) dediğim gb annen her türlü sevinmiştir zaten duramasanızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…