- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.621
ah canım ah ıkı sene kredı borcumu var sadece aylı odemelerımız uc mılyara yakın daha cok gıder anası babası bu kadar umursamaz oldukca
ahh canım hepimizde borç var işte
bende hep o borçlar yüzünden kv ve görümcemle oturuyorum ya zaten.
Ben hala bir hafta önce evlenmiş yeni gelin gibi hissediyorum kendimi
Arada akşam saat 9-10 olunca annemle babamı çok özlediğimi fark ediyorum.
bazen neden evlendim ailemden ayrıldım diye kendime kızıyorum.
bilmiyorum belkide sadece eşimle olsaydım bunları düşünmezdim.
birazda eşimin benden gizlediği rahatsızlığı neden oluyor belkide böyle düşünmeme.
ooofff saat 18:00 olsun artıkkk
45 dk sonra toplantıya gideceğim zaman çabuk geçer umarım
kızlar zaten özellikle çocukken en çok babalarını severYiyorum kızçe :)
Ama kabul ediyorum ki babasıyla daha iyi anlaşıyorlar :) anlamadım gitti..
Geçen akşam çok kıpırdıyordu işaret ettim eşime,dedi ki 'kızııımm fazla yorma anneyii' minikte durdu
Dedim ki öyle deme yaaaa spor yapıyor o kaslarını geliştiriyor aferin de :)))
Aaa doğruu aferin kızımaa dedi yine başladı :))))
Ve istisnasız yatarken eşim elini koyup seslice dua okuduğunda hiç kıpırdamıyor bitene kadar..
Bunları başkası dese tesadüf derdim ama bazen garip şeyler oluyor ya :) anladım.
En kısa zamanda haklıymışsın plojoo diyeceksin
ben gelddiiimm tahmin etiğimden çok temizledim ewiii
amayaa
aynen sana katılıyorum survivor yarışmacıları için aynı bnde öyle dusunuyorumm..duyguyu sevmiyordum ilk ama artık sevmeye başladm seranay ve merveye gıcık oluyorm harektlerine fln..ünlülerden gökhan tolga duygu onlar olabilir favorim.. bn ilk kez gecen yıl izledim baştan sona o yarısmada uyuzdu ama bu daha gıcık yaa kızı diskalifiye ettirdiler resmn..
rabbim en iyisini bilir..herkeze çekebileceği kadar dert verirmiş.. sen de anne olucaksnnn
birazda eşimin benden gizlediği rahatsızlığı neden oluyor belkide böyle düşünmeme.
kızlaarr bişi danısıcam sizeee
bnm eşim patates böreğini çok seviyorr..
gecen hafta da anneme dedim yapsana haftaya diyee bugun annem yapıyormuşş yarında misafirliğe gidiceklermiş komşularla plan yapmışlar..
kv.lerde kahve içmeye geliceklermiş..
eşimde annen gelsin annemlerde erken gelsin...
annem gelemicem dedi :26:
napcammm...
gidip yiyip gelsek anneme ayıp olucak sipariş verdim fln.. kv.lerde dün gelemdiler bugun gelicekler onalrada gelmeyin diyemiyormm
:44::44:
gecen hafta da anneme dedim yapsana haftaya diyee bugun annem yapıyormuşş yarında misafirliğe gidiceklermiş komşularla plan yapmışlar..
napcammm...
gidip yiyip gelsek anneme ayıp olucak sipariş verdim fln.. kv.lerde dün gelemdiler bugun gelicekler onalrada gelmeyin diyemiyormm
kızlar zaten özellikle çocukken en çok babalarını sever
ikinciye oğluşun olursaaa o da senin sözünü dinlerr
eline sağlık prenses çok hızlısınnn
üstünden yük kalkmıştır..
ben de bazen özlüyorum ama normal sanırım..özlemesek anormal olurdu
bence de saat 18:00 olsun az da kalmış kiiii
ben de iki taraf arasında kalmaktan nefret ediyorum..
benceen mantıklısı annenlerde yiyip anneni de alıp eve dönmeniz ..
aslında kv yarın gelse süperolur ama ayıp olur galiba:26:
iki tarafında gönlünü yapmak gerek..
senin kv gitmez mi annenlere? börek yapmış çağrıyor desen ?
işallah. Eşim Türk çalışma için bir süreliğine burda. Şu an için bu süre 1,5 sene maksimum. Tamamen de bilemiyoruz belki biraz daha kalırız.inşallah donersınız canım
Kızlar iyiki buldum sizi :) Harika bir paylaşım alanı olmuş. Günlük eşle dostla konuşamadığımız herşeyi konuşabilceğimiz bir alan. Her gelinin aynı hislerde olması da güç verdi. Demekki herşey yolunda. Sadece zaman ve sabır lazım.ahh ah ne günlerimiz olduu bn bu topiği şuanda senin hissetiklerini hissetiğim için actım ztn.. ben genelde çevremde anlatmam içimde olanları.. içime atmakla da olmuyordu...burya yazmaya başladık sağ olsun buraya yazan ardaslar geldii ve ekim ayından beri sanrm hep dertleşiyoruzz...
herkez temizlikten yemek yapmakdan kaçmaya çalısıyor hala da öyleyiz
bazen de kenimiz yapalm diye dert ediyoruzz...kimin halıların üzerine bişiler dökülmedii.. yada kim nrgileyi devirmediii
şimdilerde bebek düşünmeye başladık ben yılbaından berii istiyorumm
svit ardasmız istiyordu ama çaktırmıyorduo da başladı çalışmalaraaa
majorr eylul ekim diyor ama onu da başlatıcaz en kısa zmnda
Teknolojinin gelişmesi harika oldu. Skype, viber, whatsapp internet üzerinden sürekli iletişim halinde olabiliyoruz. Allah'a şükür.öğle arasıda kaş aldırmaya kuaföre gittim..geçen gittiğimde bebk düşüüyormusun diye sormuştu ilk kez-arkadaş gibiyiz de sahibiyle
ben de yaza kısmet falan demiştiö..
bu gün gittiğimde bana dediki geçenlerde birine daha sormuştum o da düşünmüyoz demişti ama bu gelişinde hamile geldi
sen de dikkat et dedi
ayy nasıl şaşırdım sevindirik oldum..
canım hoşgeldin aramıza...yurt dışında olduğun için işin biraz daha zor ama prensesin dediği gibi teknoloji gelişti özlemler de azaldı
benim teyzem 16 yaşında almanyaya evlenmiş ayda 1 mektup gelsin diye beklermiş o bile eniştemle arasının pek iyi olmamasına rağmen hemen alışmış
senin de arkadaşların çevren olur orda..hem eşin de yanında..
yazları gelirsiniz Türkiye'ye hiç canını sıkma hem artık biz de varız
ay sorma survivor ı keşke Sahra diskalifiye olaydı..ben zaten ünlüleri tutuyorum..gönüllüler bu sene ekstra gıcık
bu temizliğe başlamak çok zor yaaama sonunu düşün miss gibi pırıl pırıl ev..vee zaten kaçışın yokk
gerçi onca temizliyoruz 2 güne nasıl tozlar-kirler geri geliyor anlamıyorum
Bebişin hayırlı olsun öncelikle. Çok az kalmış. Çok heyecanlı bir süreç. Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına aldırsın işallah. Siz artık karı koca aşamasını geçip anne baba aşamasına gelmişsiniz. Ne güzel.Sevindimİnşallah öyle olacak,konusuyoruz anlaşıyoruz kızımla,çok iyi bir takım olacaz di mi annem diyorum
Doğru diyorsun çalışmanın keyfide bir başka ama o işe gitme mecburiyeti üzerinde olmayınca keyifli oluyor :)
Hoşgeldinn :) Hayırlı olsun öncelikle..
İlk zamanların en yoğun hissi bence yakında olsan bir gariplik oluyor..Sürekli konuş annenle iyi gelecektir..Alışmanda tamamen eşinle ve seninle alakalı canım..
İnşallah kızçee
Kolaygelsin :) Yardıma geleyim mi,yuvarlanır yer silerim
Hoşgeldiin :)
İnşallah istediğiniz gb olur herşey hayırlısıyla..
Şunu atlamadan söylemek isterim ki aile özlemini evlenince anlıyorsun,bunun severek evlenmekle alakası yok :) Ne kadar yakında olsa görüşsende sık sık,ailen gözünde biraz daha farklı bir yere oturuyor..Tabi ki huzursuz olmak farklı hissettirir Allah korusun ama sanırım onları daha iyi anlamaya başlıyorsun evlilikle..
Amin. İnsan kendini o eve ait hissediyor. Aslında sorumluluktan kaçası da oluyor sanırım. Kendi evin, kendi düzenin olması çok güzel ama anne evinde herşey hazır önüne geliyor. Kim ister ki yani yemeği, çamaşırı, ütüyü herşeyi kendi yapmayı? Ona alışma zorluğu..PLOJOOMMM duygularımın tercumanıı
aynenn evlenince aile bambaşka oluyor..her gün mutlaka konuşuyoruz telefonda...
eşim haftasonu görevli olursa erkencikten kalkıp kahvalıya gidiyorum..
Allah uzun ömür versin tün sevdiklerimize..hüzünlendim bak şimdi..:26:
buranın sohbeti harika! çok sevindim.. Yurtdışında hasretini çektiğim bir arkadaş ortamı.ben çok büyük hatta küçük de pek yaşamadım sanırım :)))) senin durumun biraz daha zor tabi, yurt dışında olmandan kaynaklı..... ama prensescanın da dediği gibi artık teknoloji pek bi gelişti karşılıklı sohbet edebilirsin.... burda da sohbet çok güzel, gel sık sık.... yurdumun havasını suyunu değil ama sohbetini getiririz bizdeeee
ahmete merve aydına gıcık oluyom, duyguyu seviyom, tolgayı bi seviyom bi sevmiyom, ismaili gereksiz olarak görüyomgökhan için ne düşünceğimi
ayyyyy evet yaaaa, ben de surviver a gıcık oluyom ama yine de izliyom bazen.... bende yiğit, mert ve bernayı seviyom gönüllülerden... ünlülerde de tam bilemiyomzaten ilk kez surviver izlemeye çalıştım ama sonuna kadar gidemiycem kesinleşti, çok saçma geliyo bana yahu
bu arada evet kalk da bi orta yeri falan süpür baribi de hafiften toz alırsın, ohhhh missss ince temizliğe gerek yok.....
ilk hafta balayında geçtiğinden pek sorun olmuyor tatlım, ekmek elden su göldennnn ohhhhh missssvalla ben kocamdan ayrı almayı garipsiyorum, mesela ilk annemde kaldığımda uyuyamadım, bu arada da anneni, babanı daha iyi anlamaya başlıyorsun bi süre sonra, buda özlemini arttırıyor elbette
evet annetekmesi yiyomusun senin sorlarına daha doğrusu konuşmalarına eşlik ediyomu Sezencik çok şanslı kiiiii.... inşallah süper bi takım olursunuzzzzzz
bu arada sviti prensesssss teşekkürler kızlarbebişlerimiz hepimize gelsin inşallah, sizleri ben kadar uğraştırmasınlar inşallahhhhhh.....
işallah. Eşim Türk çalışma için bir süreliğine burda. Şu an için bu süre 1,5 sene maksimum. Tamamen de bilemiyoruz belki biraz daha kalırız.
Kızlar iyiki buldum sizi :) Harika bir paylaşım alanı olmuş. Günlük eşle dostla konuşamadığımız herşeyi konuşabilceğimiz bir alan. Her gelinin aynı hislerde olması da güç verdi. Demekki herşey yolunda. Sadece zaman ve sabır lazım.
Bebek karı kocayı aile yapan çok harika bir şey. Ben istemiyordum ama burda hissettiğim yalnızlık sonucunda çocuk insana hayatta en büyük gücü veriyor.
Teknolojinin gelişmesi harika oldu. Skype, viber, whatsapp internet üzerinden sürekli iletişim halinde olabiliyoruz. Allah'a şükür.
Survivor'da gönüllüler çok komikler. Turabi'nin bacağında sopa kırmasına koptum. Bu arada yurtdışında yaşamamıza rağmen Türk kanalı izleyebiliyoruz. Çok fazla Türk var burda o yüzden Türk yemekleri, alışveriş malzemeleri çok kolay bulunuyor. Tv kanalı da o güzelliklerden biri. Yabancı kanala alışmak mümkün değil.
Bebişin hayırlı olsun öncelikle. Çok az kalmış. Çok heyecanlı bir süreç. Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına aldırsın işallah. Siz artık karı koca aşamasını geçip anne baba aşamasına gelmişsiniz. Ne güzel.
Amin. İnsan kendini o eve ait hissediyor. Aslında sorumluluktan kaçası da oluyor sanırım. Kendi evin, kendi düzenin olması çok güzel ama anne evinde herşey hazır önüne geliyor. Kim ister ki yani yemeği, çamaşırı, ütüyü herşeyi kendi yapmayı? Ona alışma zorluğu..
buranın sohbeti harika! çok sevindim.. Yurtdışında hasretini çektiğim bir arkadaş ortamı.
Oyy prensess,karmaşık durum :) Öyle olunca bende çok üzülüyorum anneme..Çalışırkende kayınvalideye geçerdik haftada 1 fln yemek yerdik eşim derdi ki kalkalım kayınpederimde zaten cok tutmazdı gidin erkenden evinize dinlenin derdi ama bana garip gelirdi yedik içtik gidiyoz gb :) Sonradan eşime demiştim yemekten hemen sonra kalkmayalım lütfen kötü hissediyorum kendimi diye :)
Misafirin var ama annen senin gb düşünmeyecektir,eşin uğrayıp alsa olmaz mı? yakın mıydınız?
Hep diyorum zaten,inşallah babasına benzesin,onunla arası çok iyi olsuunBöyle oluncada hoşuma gidiyor şimdiden :)
2. miBu halimle yanımda bi ufaklıkla düşünemedim kendimi bi an
Nasipse istiyoruz tabii kardeş çok başka birşey ama şuan hayal edince oğluş fln garip oldu
işallah. Eşim Türk çalışma için bir süreliğine burda. Şu an için bu süre 1,5 sene maksimum. Tamamen de bilemiyoruz belki biraz daha kalırız.
Kızlar iyiki buldum sizi :) Harika bir paylaşım alanı olmuş. Günlük eşle dostla konuşamadığımız herşeyi konuşabilceğimiz bir alan. Her gelinin aynı hislerde olması da güç verdi. Demekki herşey yolunda. Sadece zaman ve sabır lazım.
Bebek karı kocayı aile yapan çok harika bir şey. Ben istemiyordum ama burda hissettiğim yalnızlık sonucunda çocuk insana hayatta en büyük gücü veriyor.
Teknolojinin gelişmesi harika oldu. Skype, viber, whatsapp internet üzerinden sürekli iletişim halinde olabiliyoruz. Allah'a şükür.
Survivor'da gönüllüler çok komikler. Turabi'nin bacağında sopa kırmasına koptum. Bu arada yurtdışında yaşamamıza rağmen Türk kanalı izleyebiliyoruz. Çok fazla Türk var burda o yüzden Türk yemekleri, alışveriş malzemeleri çok kolay bulunuyor. Tv kanalı da o güzelliklerden biri. Yabancı kanala alışmak mümkün değil.
Bebişin hayırlı olsun öncelikle. Çok az kalmış. Çok heyecanlı bir süreç. Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına aldırsın işallah. Siz artık karı koca aşamasını geçip anne baba aşamasına gelmişsiniz. Ne güzel.
Amin. İnsan kendini o eve ait hissediyor. Aslında sorumluluktan kaçası da oluyor sanırım. Kendi evin, kendi düzenin olması çok güzel ama anne evinde herşey hazır önüne geliyor. Kim ister ki yani yemeği, çamaşırı, ütüyü herşeyi kendi yapmayı? Ona alışma zorluğu..
buranın sohbeti harika! çok sevindim.. Yurtdışında hasretini çektiğim bir arkadaş ortamı.
napcammm...
bence de bi müddet düşünmeee
demiştim ya işyerinden arkadaşımın kızı 3 yaşında oğlu 1 yaşında inan seçim sonuçlarından haberi yoktu pazartesi sabahı..tv izlemek bi yana uyku da uyumuyor ki hiçbi de kızı küçük ama yeteri kadar ilgilenemiyor..
Sezen 3 yaşına girsin sonraaa gelsin 2.
belik 2.leri aynı zamanda tuttururuz plojo...
bak ne güzel kalıcağınız süre de belliymiş..3 yıl olsa bile çabuk geçer..inan sen Türkiye'de ailenin yanında eşin yurt dışında olsaydı daha zor geçerdi..benim de eşim işi için yurtdışına gitçek olsa giderdim seve seve..kadının yeri kocasının yanı
bence bi bebiş olsa canın hiçç sıkılmaz
gel sen de katıl çalışmalara
inşallah devam edersin bizle...gelen gidiyor hemen
ben gidiyorum şimdiiii
yemeğim de varr oleeeeey
Çok güzel bir fikiiiiiirrrr..
evet araları olsun,tmm çok neşeliyim ama birden hayata küsmüş biri olarak bulmayım kendimi :)
once bırını buyutde bbgm snra dıgerıne bakalım ust uste olunca cocuklar ıcın cok ıyı olmyr 2-3 yıl yas farkı olsn arasnda kı senınde enerjın btmsn
eşin hep gemide mi çalışacak? Uzak zor tabi Allah sabır versin ama annemin arkadaşlarından birinin eşi de kaptan. 6 ayda bir görüşebiliyorlar ve bu şekilde kurmuş onlar düzenlerini. Benim annemle babam geçimsizlikten ayrıldılar ama onlar çok mutlu olduklarını söylerler hep. Bilemiyorum belkide 6 ayda 1 görüşünce insan kavga edip ilişkiyi yorma fırsatı bulamıyor.canm ınsallah dıyelım gecer zaman bır cırpıda bu arada bnde cocuk ıstemyrdm ama ıkı sene sonra falan olblr dıyorum smdı cunku bnm esım uzak yol makıne muhendısı yanı denızcı oyuden cok yalnz kalıyorm bbgm bana guc verır esıme olan hasretımı onunla gecırıım dımı teyzelerı major tospa prenses sweat vs sız once bır yapın bıze anlatn cocuk olnca neler oluyo dıye bızde ozenelım ya cocuk olunca ınsan aıle oldgnun farkına varıyor esım bu gldgnde bır cocuk bldg gbı alıp kucagıma atydu ya cok tatlı bır duygu
Ben de istiyorum aslında. Daha çok yeniyiz ama. 1 sene sonra fln ciddi ciddi düşünürüz diye düşünüyorum. Çocuk hayttaki en güzel şey.bence de bi müddet düşünmeee
demiştim ya işyerinden arkadaşımın kızı 3 yaşında oğlu 1 yaşında inan seçim sonuçlarından haberi yoktu pazartesi sabahı..tv izlemek bi yana uyku da uyumuyor ki hiçbi de kızı küçük ama yeteri kadar ilgilenemiyor..
Sezen 3 yaşına girsin sonraaa gelsin 2.
belik 2.leri aynı zamanda tuttururuz plojo...
bak ne güzel kalıcağınız süre de belliymiş..3 yıl olsa bile çabuk geçer..inan sen Türkiye'de ailenin yanında eşin yurt dışında olsaydı daha zor geçerdi..benim de eşim işi için yurtdışına gitçek olsa giderdim seve seve..kadının yeri kocasının yanı
bence bi bebiş olsa canın hiçç sıkılmaz
gel sen de katıl çalışmalara
inşallah devam edersin bizle...gelen gidiyor hemen
ben gidiyorum şimdiiii
yemeğim de varr oleeeeey
kesinlikle öyle! Çok doğru dedin. Bugün merkeze gidip gezdim. Eşim evden aldı sonrada aylık abonmanlık gibi bir şey aldı ve kendi kendime gezebilcem artık. Dışarı çıkıp gezmek bile tüm havamı değiştirdi. Eve gelip süpürge ve yer silme bile yaptım.Sağol canım,amin inşallah
Yok biz aşama aşama gitmeyelim,sonu emekliliğe yaşlılığa fln çıkıyor
Çocuk olacaz biz şimdi,sil baştan
Biliyor musun kendini dinleyip dinleyip üzülme,tabi ki bu bir süreç,insanın elinde değil ama tam da bu zamanlarda yolunu seçer insan..Ya melankolik takılıp sakin bir insan olmaya ya da sizi eğlenceli neşeli tutacak kıpır kıpır biri olmaya yol aldığın zaman tam da bu zamanlar :) Yapabileceğin şeyleri gözden geçir eşin yardımcı olacaktır arkadaşta bulabileceksindir belki bu sayede,olmadı evde birşeyler yapBu zamanlarında tadı ayrı iyi değerlendir :)
hoşgeldin tatlım :)Herkese Merhaba,
Arkadaşlar biz 6 ay önce evlendik. Ancak eşim yurtdışında yaşadığı için vize bekledik. Geçen hafta ülkemi, ailemi ve dostlarımı bırakıp buraya geldim. Biraz garipseme yaşıyorum. Annemi çok özlüyorum. Gündüzleri yalnızım eşim çalıştığı için. Ev işleri de çok gözümde büyüyor. Hiç bir şey yapasım yok. Annemle hep beraber gezmelerimizi, yemek yemelerimizi çok özlüyorum. Eşimi çok seviyorum, sağolsun çok anlayışlı biri. Ama evliliğe alışma anne evinden ayrılmayı kabullenme duygusu beni zorluyor. Sizler de böyle hissettiniz mi? Evliliğe alışma süreci ne kadar oluyor?
Huhh Huuu
İyiyim,doğurmadım,evimdeyim :)))
Ama gündüz İzmitte geri dönüşte bildiğiniz su şişesiyle yıkandım arabada,o ne sıcaktı
Hamilelikte zararlı ve yararlı besinler hakkında çok değişik bilgiler..Bu tamamen sizinle şekilleniyor..Atıyorum şekeriniz çıktıysa zaten diyete giriyorsunuz sadece çikolata vs değil bir çok şey eksiliyor..
Ama genel olarak mesela ilk 3 aylık sürede maydonoz pek tüketmemek gerekiyor..Masum sanılanların etkisi daha garip aslında,insanlar hep cips çikolata kafein baksada..
Kafeinin hiçbir yararı yok ama mesela çay çok seviyorsanız 2 bardakla kalın diyor doktor kesinlikle içme demiyor,sadece peynirinle içme çünkü o onun vitaminini götürüyor gb..Kahve müsadeside var..
Aslında sorumluluğu bilip sadece yediğiniz hiçbirşeyi abartmamak gerek,bazı şeyleri hiç yememekle başa çıkamazsınız,dürtü o
Bir paket yiyeceğine 3-4 tanecik ağzına atıverip bırakacaksın cipsi
Mesela çikolata haftada 2-3 kez abartmadan,yararıda var,mesela Nst'ye girerken bayan diyor ki çikolata ye su iç 10 dk sonra gel,sağlıklı sonuç alıyorlar bebek çikolatanın etkisiyle hareketli diye :) Uyuyan bir bebiş Nstde sonuç vermiyor çünkü sonra tekrar girmeniz ister doktor..
Okudukça araştırdıkça abartmadıkça herşey oturuyor kızlar :)
Eşim diyor ki kızlara yaz,
Eşim ev süpürüyor ben size yazıyorum
Süpürdü oturduğumuz odayı çekirdek yedik az diye,böyle uyuyamam ben dedim açtı hemencik makineyi sağolsun
Çoook öptüüümm
evet yaa kuzum bi gün belirlerdik bi iki haftaada bir buluşur dertleşirdik ne güzelahh yavrusuu yine yalnız günler seni bekliyor kıyamam
inşallah zaman hemen su gibi akıp gider
en güzel yaz aylarında eşinle olamayacaksın
sanki topikçe aynı şehirde olsak çok iyi arkadaş olurduk gibi geliyor bana
maydonozu bende biliyordum canım söktürücü etkisi olduğundan yenilmemesi gerekmiş.
benim halam 9 aylık hamileliğinde 8 ay diyetteydi şekeri yüksekti.
ama sonra bebeği doğunca çok zayıftı halada öyle 3 yaşında ve çok zayıf sağlığı iyi ama gelişimi çok yavaş
bu arada eşini tebrik ederim benim eşimde senin eşin gibidir
bana hep yardımcı olur.
bu arada hafta sonu kv ve görümcem İzmir'e gidiyor 4 gün yoklar
anommm kuzumm o kuaförde bi keramet var demekkiiöğle arasıda kaş aldırmaya kuaföre gittim..geçen gittiğimde bebk düşüüyormusun diye sormuştu ilk kez-arkadaş gibiyiz de sahibiyle
ben de yaza kısmet falan demiştiö..
bu gün gittiğimde bana dediki geçenlerde birine daha sormuştum o da düşünmüyoz demişti ama bu gelişinde hamile geldi
sen de dikkat et dedi
ayy nasıl şaşırdım sevindirik oldum..
canım hoşgeldin aramıza...yurt dışında olduğun için işin biraz daha zor ama prensesin dediği gibi teknoloji gelişti özlemler de azaldı
benim teyzem 16 yaşında almanyaya evlenmiş ayda 1 mektup gelsin diye beklermiş o bile eniştemle arasının pek iyi olmamasına rağmen hemen alışmış
senin de arkadaşların çevren olur orda..hem eşin de yanında..
yazları gelirsiniz Türkiye'ye hiç canını sıkma hem artık biz de varız
ay sorma survivor ı keşke Sahra diskalifiye olaydı..ben zaten ünlüleri tutuyorum..gönüllüler bu sene ekstra gıcık
bu temizliğe başlamak çok zor yaaama sonunu düşün miss gibi pırıl pırıl ev..vee zaten kaçışın yokk
gerçi onca temizliyoruz 2 güne nasıl tozlar-kirler geri geliyor anlamıyorum
bak nostalji oldu bi duygusallaştım...ne günlerimiz oldu ve de olucak kii hep beraber...
PLOJONUN tüm hamilelik sürecinde de beraberdik cinsiyeti bile berbaer öğrendik sonraa ASOŞun atama heyecanı,MAJORun ehliyet alması,
AMAYAnınn kadın doğumu aratmayacak bilgileri
seviyorum ki hepiniziiii
bu arada nargile döktüğümüz akşamı da iyi hatırlattın
şimdi gülüyorum da o zaman sinirden ağlıcaktım
bi de evet buraya yazınca rahatlıyor insan birlikten kuvvet doğarmış kiiii
huhuuuuuu bugün çeneler düşmüş tatlışkolaaar
okuyana kadar gözlerim karıştıı
süper o zaman herşey yasak değil yaniyine minimum ölçülerde istediğimizi yiyip içebiliyoruuzz
bu arada eşini de kutluyoruzzz
evet yaa kuzum bi gün belirlerdik bi iki haftaada bir buluşur dertleşirdik ne güzelben sizi çok seviyorumm
evet yaa ne mutluluklar yaşayacağız inşallaaahölümüne kankayık
sezoşu görcezzz prensesi amayayı sivitiii yakında deva ve majorda sıraya girdi sanırımm bi sürü kez teyze olcam yani ben
e bende bi ara yaparım küçük kardeş benimki olur
hişş siz 2.leri yaparken ben hala 1.ciyi yapmamış olmayım haa bak kızarım
2.de benide bekleyin
TEKRAR DİYORUMM Kİ TOPİŞİMİNNN BÜTÜN KIZÇELERİNİ ÇOOOK SEVİYORUMMM:78::78::81::79::82::82: