-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.581
ahh yavrusuu yine yalnız günler seni bekliyor kıyamam
inşallah zaman hemen su gibi akıp gider
en güzel yaz aylarında eşinle olamayacaksın
sanki topikçe aynı şehirde olsak çok iyi arkadaş olurduk gibi geliyor bana
maydonozu bende biliyordum canım söktürücü etkisi olduğundan yenilmemesi gerekmiş.
benim halam 9 aylık hamileliğinde 8 ay diyetteydi şekeri yüksekti.
ama sonra bebeği doğunca çok zayıftı halada öyle 3 yaşında ve çok zayıf sağlığı iyi ama gelişimi çok yavaş
bu arada eşini tebrik ederim benim eşimde senin eşin gibidir
bana hep yardımcı olur.
bu arada hafta sonu kv ve görümcem İzmir'e gidiyor 4 gün yoklar
hmm alah kolaylık versinn...
yarın eşin gidiyormuuuAllah kavuştursun 6 ay geçermi yaa keşke orda bi iş bulsaaa...
ayyyyy canım yaaaa..... Allah yardımcın olsun valla çok zor.....yolcu ettik canım gıttı altı ay yok ımkanlar el vermıyo
ayyyyy canım yaaaa..... Allah yardımcın olsun valla çok zor.....
evet bırtanem malesef oyle gıdısı bahardı donus sonbahar olacak
inşallah bu son gidişi olur.
bir dahaki gelişinde gitmek zorunda kalmaz
aydın günler gelincikler
bilgiler için teşekkürler kuzum, evet maydanozu da biliyordum.....
veeee enişteyeeeee
ahh yavrusuu yine yalnız günler seni bekliyor kıyamam
inşallah zaman hemen su gibi akıp gider
en güzel yaz aylarında eşinle olamayacaksın
sanki topikçe aynı şehirde olsak çok iyi arkadaş olurduk gibi geliyor bana
maydonozu bende biliyordum canım söktürücü etkisi olduğundan yenilmemesi gerekmiş.
benim halam 9 aylık hamileliğinde 8 ay diyetteydi şekeri yüksekti.
ama sonra bebeği doğunca çok zayıftı halada öyle 3 yaşında ve çok zayıf sağlığı iyi ama gelişimi çok yavaş
bu arada eşini tebrik ederim benim eşimde senin eşin gibidir
bana hep yardımcı olur.
bu arada hafta sonu kv ve görümcem İzmir'e gidiyor 4 gün yoklar
yolcu ettik canım gıttı altı ay yok ımkanlar el vermıyo
Günaydıınn
Sabah babam aldı,anneme geldim,yine uyumuşum :)
Evde yalnız bırakmıyorlar artık,dünde kuzenim gelmişti yanıma :)
Ben teşekkür ederim,itici olmadan bilgi tadında paylaşabiliyorsam :)
Alkışlar içinde ayrıca teşekkürler,bizim topiğin gelinleri harika,eşleride onları sevgiyle besliyor,çok şanslıyız
Topikçe aynı şehirde olmaaaakkNe kadar güzel olurdu gerçekten yaa..
İşte şeker çok garip oluyor gebelikte,diyet yapmasa bu seferde başka sorunlar olabilirdi ikisi içinde Allah korusun..
Hamileliğin nasıl geçtiği çok büyük bir şans işte..
İnşallah hepiniz benim gb geçirirsiniz,çok çok keyifliydi hala da öyle :)) Bakalım doğum içinde inşallah böyle diyebilirim :)
Çok sevindiim yolcularaHavalar çok güzel kalsınlar kalsınlar
Allah kavuştursun canım..
evet canım jel olan kısım üstte kalacak :)
aynen öyle oldu canım hata kadın çok sevindi gittiğime..zaten yarım saat oturdum dua okundu vee inan özellikle senin ve amaya için de dua ettim
bu arada evet jel tarafını üste koyuyorum ben hep...
biz kardayı arası survivior izliyoruz kuzu..
mmmm kahve mis gibi olmuşşşşşeline sağlıkkkk
valla aynı şehirde olaydık başka bişey istemezdim
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar biz 6 ay önce evlendik. Ancak eşim yurtdışında yaşadığı için vize bekledik. Geçen hafta ülkemi, ailemi ve dostlarımı bırakıp buraya geldim. Biraz garipseme yaşıyorum. Annemi çok özlüyorum. Gündüzleri yalnızım eşim çalıştığı için. Ev işleri de çok gözümde büyüyor. Hiç bir şey yapasım yok. Annemle hep beraber gezmelerimizi, yemek yemelerimizi çok özlüyorum. Eşimi çok seviyorum, sağolsun çok anlayışlı biri. Ama evliliğe alışma anne evinden ayrılmayı kabullenme duygusu beni zorluyor. Sizler de böyle hissettiniz mi? Evliliğe alışma süreci ne kadar oluyor?
Günaydıınn
Sabah babam aldı,anneme geldim,yine uyumuşum :)
Evde yalnız bırakmıyorlar artık,dünde kuzenim gelmişti yanıma :)
Ben teşekkür ederim,itici olmadan bilgi tadında paylaşabiliyorsam :)
Alkışlar içinde ayrıca teşekkürler,bizim topiğin gelinleri harika,eşleride onları sevgiyle besliyor,çok şanslıyız
Topikçe aynı şehirde olmaaaakkNe kadar güzel olurdu gerçekten yaa..
İşte şeker çok garip oluyor gebelikte,diyet yapmasa bu seferde başka sorunlar olabilirdi ikisi içinde Allah korusun..
Hamileliğin nasıl geçtiği çok büyük bir şans işte..
İnşallah hepiniz benim gb geçirirsiniz,çok çok keyifliydi hala da öyle :)) Bakalım doğum içinde inşallah böyle diyebilirim :)
Çok sevindiim yolcularaHavalar çok güzel kalsınlar kalsınlar
Allah kavuştursun canım..
günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....
dikkat etmiyorum hiç koyarken artık dikkat edicem...
Allah dualarını kabul etsın canm...
sorvivor demee sinir oldum ztn izleyesim yok...acun nasıl beceriyor ne kdr itici gıcık ukala insan varsa getiriyor oraya...izlemem artık izlersemde ünlüleri desteklermm..
hoşgeldinnn....
bende 7 aylık ewliyimm..annem 3 dk mesafede hep beraberizz...ama seni çok ii anlıyorum..bizde bulgaristandan geldik..
arknda sevdiklerini bırakıp gelmek cok zor ama sen yine şanslısın...istediğin zmn gidebilirsin. teknoloji ilerledi istediiğin zmn görüp konuşabilirsin.. o konuda dert etme...
Alışmak zor oluyor tartışmalar olabiliyor, çok saçma bi nedenden üzülebilirsin.. eşinin sana olan sevgisi saygısı çok önemli seni incitmediği sürece zmnla herşey yoluna giriyor..
Ev işleriiii banada zor geliyorr...alışabilen pek yok kiiii bn ewlenmeden önce genelde yemek temizlik fln bn yapardm.. ama kendi ewin olunca ağır geliyor..
3 gündür temizlik yapıcam am regl oldm bahenem olduu :)) ama aksma kv gelebilirr temizlik yapmam gerk ertk...
Zamanla alışırsın dert etme ew işleri ağır geliyorsa bi süre yapmaa...sonra onlar gözüne batıcak rahat duramayacaksın kalkıp yapıcaksn..sonrada mutlu olucaksn ewim tertemiz,yemeğimiz varr vs...
devaa
Allah kavustursunnn..ahh bu aileler neden böylee.onlar düşüncesiz olan çocuklara oluyor..
inş birdahaki sefere gitmek gerkmz cnm..
plojooo
iyi olmana sevindmm...bilgilerin içinde tskrlerrr...
maydonuzuu sevemem ztnnama bazen suyunu içerim faydalı oldugu icinn.
iyi bir hamilelik şans gercekten..inş bizde senin gibi güüzel kilosuz hamilelikler geçiririzz
majoorr
bu hafta sonu sizin demek ne güzeell keyfinii çıkarttınn
hemencik gelmeseler keşkee
bnm temizlik yapmam lazm off hala ağrıyor karınm ama bugun mecburumm..aksma kvler gelebilirmişşşş 15 günden fazla olduu bize gelmemiyorlar belkide 1 aydn fazlaa
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar biz 6 ay önce evlendik. Ancak eşim yurtdışında yaşadığı için vize bekledik. Geçen hafta ülkemi, ailemi ve dostlarımı bırakıp buraya geldim. Biraz garipseme yaşıyorum. Annemi çok özlüyorum. Gündüzleri yalnızım eşim çalıştığı için. Ev işleri de çok gözümde büyüyor. Hiç bir şey yapasım yok. Annemle hep beraber gezmelerimizi, yemek yemelerimizi çok özlüyorum. Eşimi çok seviyorum, sağolsun çok anlayışlı biri. Ama evliliğe alışma anne evinden ayrılmayı kabullenme duygusu beni zorluyor. Sizler de böyle hissettiniz mi? Evliliğe alışma süreci ne kadar oluyor?
geçen hafta geldim. Üstüne grip oldum bir de ben de regl oldum. Zaten adet öncesi sinir sistemi kötü oluyo malum. Sürekli ağlamaya başladım. Eşimde çok üzüldü ama ona da söyleyince zaman gerektiğini anlayış gösterdi destek oluyor banada. Zaten burdaki tek tanıdığım kişi o. Her zamandan çok ihtiyacım var ona. Tatil günü gelsede beraber olsak diye can atıyorum.günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....
sorvivor demee sinir oldum ztn izleyesim yok...acun nasıl beceriyor ne kdr itici gıcık ukala insan varsa getiriyor oraya...izlemem artık izlersemde ünlüleri desteklermm..
hoşgeldinnn....
bende 7 aylık ewliyimm..annem 3 dk mesafede hep beraberizz...ama seni çok ii anlıyorum..bizde bulgaristandan geldik..
arknda sevdiklerini bırakıp gelmek cok zor ama sen yine şanslısın...istediğin zmn gidebilirsin. teknoloji ilerledi istediiğin zmn görüp konuşabilirsin.. o konuda dert etme...
Alışmak zor oluyor tartışmalar olabiliyor, çok saçma bi nedenden üzülebilirsin.. eşinin sana olan sevgisi saygısı çok önemli seni incitmediği sürece zmnla herşey yoluna giriyor..
Ev işleriiii banada zor geliyorr...alışabilen pek yok kiiii bn ewlenmeden önce genelde yemek temizlik fln bn yapardm.. ama kendi ewin olunca ağır geliyor..
3 gündür temizlik yapıcam am regl oldm bahenem olduu :)) ama aksma kv gelebilirr temizlik yapmam gerk ertk...
Zamanla alışırsın dert etme ew işleri ağır geliyorsa bi süre yapmaa...sonra onlar gözüne batıcak rahat duramayacaksın kalkıp yapıcaksn..sonrada mutlu olucaksn ewim tertemiz,yemeğimiz varr vs...
devaa
Allah kavustursunnn..ahh bu aileler neden böylee.onlar düşüncesiz olan çocuklara oluyor..
plojooo
iyi bir hamilelik şans gercekten..inş bizde senin gibi güüzel kilosuz hamilelikler geçiririzz
majoorr
bnm temizlik yapmam lazm off hala ağrıyor karınm ama bugun mecburumm..aksma kvler gelebilirmişşşş 15 günden fazla olduu bize gelmemiyorlar belkide 1 aydn fazlaa
canım hosgeldın aramıza ah canım ah gurbete gıtmek cok or benım bır yıl olacak hala alısamadım
Sen de mi gurbettesin? 1 yılda bile alışamadın mıı?? Gerçekten çok zormuş.. Türkiyedeyken böyle düşünmezdim ama.. Allah sabır versin.. Anneden ayrılmak çok zor. Annenin yerini kimse tutmuyor. Türkiyeye dönersek annemin dibinde oturmak istiyorum.
geçen hafta geldim. Üstüne grip oldum bir de ben de regl oldum. Zaten adet öncesi sinir sistemi kötü oluyo malum. Sürekli ağlamaya başladım. Eşimde çok üzüldü ama ona da söyleyince zaman gerektiğini anlayış gösterdi destek oluyor banada. Zaten burdaki tek tanıdığım kişi o. Her zamandan çok ihtiyacım var ona. Tatil günü gelsede beraber olsak diye can atıyorum.
Herkesin ev işleri konusunda benzer şeyler hissetmesi iyi geliyor.. İllaki yemek temizlik bulaşık yapmak lazım. Sürekli dışardan yenmez ki.. Aslında burda başka yapacağım bir şey de yok. Yemek temizlik beni oyalar biraz.. Ama zamanla alışılcak herhalde.
Eşinden 6 aylığına ayrılmak durumunda kalan arkadaşada sabırlar diliyorum. Gerçekten zor bir şey. Vize sürecinde yaşamıştık.
Arkadaşlar,
ne tatlı sohbet ediyorsunuz.. Beni de aranıza alın. Çok yalnızımYurtdışına gelin geldim.. Kimseyi tanımıyorum. Ne kadar zamanda alıştınız evliliğe??
günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....
hoşgeldinnn....
devaa
plojooo
majoorr
ahh ah ne günlerimiz olduu bn bu topiği şuanda senin hissetiklerini hissetiğim için actım ztn.. ben genelde çevremde anlatmam içimde olanları.. içime atmakla da olmuyordu...burya yazmaya başladık sağ olsun buraya yazan ardaslar geldii ve ekim ayından beri sanrm hep dertleşiyoruzz...
herkez temizlikten yemek yapmakdan kaçmaya çalısıyor hala da öyleyiz
bazen de kenimiz yapalm diye dert ediyoruzz...kimin halıların üzerine bişiler dökülmedii.. yada kim nrgileyi devirmediii
şimdilerde bebek düşünmeye başladık ben yılbaından berii istiyorumm
svit ardasmız istiyordu ama çaktırmıyorduo da başladı çalışmalaraaa
majorr eylul ekim diyor ama onu da başlatıcaz en kısa zmnda