Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

haddiii hayırlısı ilk bebek haberi senden gelir inş.
bncede sahra da elenmeliydi o başlatıyor sürekli küfür ediyorr...amaann ordan sadece yiğit ve merti destekliyormm.. ünlülerde kararsızım..
ewt temizlik cok gızık ama biran önce yıkamaya versek belki bu kdr toz olmayacak..yeni oldugu için heryer de halı tozuu..

tabikii bnm kv.nin hastalığı fln..hep beraber olunca eşimizi üzecek şeyleri içimize atmadan anlatıp rahatlıyorzz

Evli değiliz ama 2 yıla kalmaz bende yeni gelin olacağım. Beni de aranıza alır mısınız ? sizlerden tüyolar alırım :)

bizm kapımız herkeze acık...aramıza katılmak senin elindee...10 yıllık ewlilerde geldi yeni ewlilerde senin gibi ewlenmek üzere olanlarda...katılabılırmıyım dediler tabiki dedik ama bidaha gelmediler....

herzmn gelirsen anlatırsan kendini... tüyo istersen tabikki

ilk senden ve amayadan sonraa daa benden gelsinn.ya da hepimizinden aynı anda gelsin
bu arada ben de halıları yıkamaya vericem..hem tozları gitsin hem de çok uyguna yıkıyorlar silmeye değmez..

senin kv nasıl bu arada iyileşti mi? çok şükür hastaneye git gelleriniz bitti..

Vakit buldukça gelirim inşallah. Evliliğiniz ilk bir haftası nasıl geçti yeni yuvanıza nasıl alıştınız zorlandınız mı hiç ? aile özleminiz oldu mu ? Severek evlenildiğinde pek aile özlemi çekilmiyor sanırım değil mi ? :)

hayırlısı canmm amaya başlatır inş.
halıları ztn silemeyi düşünmüyorum kiiiii silmekle çıkmazz üzerinden herşey geçtii
iyi canm şimdilik bişi yok hazirnda kontrole gidecdek...

ilk hafta balayı ikinci hafta emanet gibi durduk ewde ymek fln yapmadk ztn çeyizler vardı mevlüt okunmadan toplanmıyor.. üçüncü hafta nasıldıı :44: biraz atarlı sanrım :))

Aile özlemi çekmiyoruzz çok şükür aynı mahakkedeyiz bn annmlerle aynı sokaktayım..
ama severek ewleneler ewt daha dayanıklı oluyor ailesine karsı özlmdee...
ama eşim olmadan annemlere gitğimde kendimi sanki ewlenmemiş gibi hissediyorm..sonra cıkp ewe gliyorm kii o saatte yatıp uyumam gerekirken..bi garip oluyor insan ama alışıyor..

hımm anladım :) tşk ederim minicikte olsa paylaştığın için.

uzun uzun elbette yazmak isterim ama 2 saat sonra kocamm gelicekk ve bn hala kahvlatı yapmadım kiii temizlik yapmam gerk sadece süpürsem de yeterr
ama bu gün 7 ay 7 gün diyorr ahh ah 7ay önce bugun balayının son günüydüü dönüyorduk hep balayında kalsaydık zmn orda dursaydıı

Eşinin gelmesine 2 saat kalmış sen hala netin başında mısın koş koş hemen temizliğini yap ortalığı toparla. yemeğini de hazırla sonra mis gibi bi duş al eşini sevecen bi şekilde karşıla

Eşinin gelmesine 2 saat kalmış sen hala netin başında mısın koş koş hemen temizliğini yap ortalığı toparla. yemeğini de hazırla sonra mis gibi bi duş al eşini sevecen bi şekilde karşıla

o kdr hiç uğraşmam ztn regl olmuşum yerimden kalktıgıma dua etsin ahahaha
yemek var sayılır ama belki de yaparım belki de kv.lere gideriz bilemiyorrmm ama süpürgenden kaçış yokk kalksam ii olucak

Sevindim İnşallah öyle olacak,konusuyoruz anlaşıyoruz kızımla,çok iyi bir takım olacaz di mi annem diyorum
Doğru diyorsun çalışmanın keyfide bir başka ama o işe gitme mecburiyeti üzerinde olmayınca keyifli oluyor :)

Arkadaşlar,

ne tatlı sohbet ediyorsunuz.. Beni de aranıza alın. Çok yalnızım Yurtdışına gelin geldim.. Kimseyi tanımıyorum. Ne kadar zamanda alıştınız evliliğe??

Hoşgeldinn :) Hayırlı olsun öncelikle..
İlk zamanların en yoğun hissi bence yakında olsan bir gariplik oluyor..Sürekli konuş annenle iyi gelecektir..Alışmanda tamamen eşinle ve seninle alakalı canım..

İnşallah kızçee
Kolaygelsin :) Yardıma geleyim mi,yuvarlanır yer silerim

Evli değiliz ama 2 yıla kalmaz bende yeni gelin olacağım. Beni de aranıza alır mısınız ? sizlerden tüyolar alırım :)

Hoşgeldiin :)
İnşallah istediğiniz gb olur herşey hayırlısıyla..
Şunu atlamadan söylemek isterim ki aile özlemini evlenince anlıyorsun,bunun severek evlenmekle alakası yok :) Ne kadar yakında olsa görüşsende sık sık,ailen gözünde biraz daha farklı bir yere oturuyor..Tabi ki huzursuz olmak farklı hissettirir Allah korusun ama sanırım onları daha iyi anlamaya başlıyorsun evlilikle..

Hoşbuldummm :)
sanırım haklısın evlenince farklı bi pozisyona girer aile insanın gözünde. özellikle gurbete gelin gideceksen severek evlensende burnunda tütecekler öyle yada böyle Rabbim kimseyi evinde barkında huzursuz etmesin. düşüncelerini paylaştığın için de tşk ederim

İster istemez öyle oluyor,merak ediyorsun :)
Hamileliğimin başında çok uyuduğum ve halsiz olduğum kısacık dönemde bile annemin gelebildiğine çok sevinmiştim..İyi ki yakınız dedim..

Evlendiğin günün sabahında bile telefonlara fln bakıyorsun zaten
'ahh babam aramıştır'
'şimdi ararlar'
'neredesin sen' diyecekler gb oluyor :)) Sanki gizlice bi yerde kalmış gb

gülümsettin kıss benii öyle oluyor gerçektenn...

sen gelme otur oturdugun yerdeee... eşim gelince o silsin

dün aksm bi naz yapttmm eşimee.. halbu ki o da işten geldiii...yemek yedikten snraa kucagımda pc :)

oturmadan öncee düğün foto cd'lerini istemiştim bulmuşş geldim otrud bndeee
ahh keşke sihirli güçlerim olsaa daa usb yi şöylee hoop alsamm..yadaa beni coook seven kocacğım kalkıp alıversee bii baktıı sonrada alıverdii yaa

nesee öptmm vee gittim siziziiii

PLOJOOMMM duygularımın tercumanıı

aynenn evlenince aile bambaşka oluyor..her gün mutlaka konuşuyoruz telefonda...
eşim haftasonu görevli olursa erkencikten kalkıp kahvalıya gidiyorum..
Allah uzun ömür versin tün sevdiklerimize..hüzünlendim bak şimdi..:26:

PRENSES
naz iyidir boşver alışsın :) Zaten bizim eşlerin öyle takıntıları yok yaa gördüğüm kadarıyla :)

SWEAT
Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten..

Buarada sizin takvimler aldı başını gidiyor maşallahh 9 ay ... yazıyor :) İlk zamanları hatırladımda :) Hayat gerçekten kısa :)

Arkadaşlar,

ne tatlı sohbet ediyorsunuz.. Beni de aranıza alın. Çok yalnızım Yurtdışına gelin geldim.. Kimseyi tanımıyorum. Ne kadar zamanda alıştınız evliliğe??

ben çok büyük hatta küçük de pek yaşamadım sanırım :)))) senin durumun biraz daha zor tabi, yurt dışında olmandan kaynaklı..... ama prensescanın da dediği gibi artık teknoloji pek bi gelişti karşılıklı sohbet edebilirsin.... burda da sohbet çok güzel, gel sık sık.... yurdumun havasını suyunu değil ama sohbetini getiririz bizdeeee

ayyyyy evet yaaaa, ben de surviver a gıcık oluyom ama yine de izliyom bazen.... bende yiğit, mert ve bernayı seviyom gönüllülerden... ünlülerde de ahmete merve aydına gıcık oluyom, duyguyu seviyom, tolgayı bi seviyom bi sevmiyom, ismaili gereksiz olarak görüyom gökhan için ne düşünceğimi tam bilemiyom zaten ilk kez surviver izlemeye çalıştım ama sonuna kadar gidemiycem kesinleşti, çok saçma geliyo bana yahu

bu arada evet kalk da bi orta yeri falan süpür bari bi de hafiften toz alırsın, ohhhh missss ince temizliğe gerek yok.....
ilk hafta balayında geçtiğinden pek sorun olmuyor tatlım, ekmek elden su göldennnn ohhhhh missss valla ben kocamdan ayrı almayı garipsiyorum, mesela ilk annemde kaldığımda uyuyamadım, bu arada da anneni, babanı daha iyi anlamaya başlıyorsun bi süre sonra, buda özlemini arttırıyor elbette

evet anne tekmesi yiyomusun senin sorlarına daha doğrusu konuşmalarına eşlik ediyomu Sezencik çok şanslı kiiiii.... inşallah süper bi takım olursunuzzzzzz

bu arada sviti prensesssss teşekkürler kızlar bebişlerimiz hepimize gelsin inşallah, sizleri ben kadar uğraştırmasınlar inşallahhhhhh.....

Yiyorum kızçe :)
Ama kabul ediyorum ki babasıyla daha iyi anlaşıyorlar :) anlamadım gitti..
Geçen akşam çok kıpırdıyordu işaret ettim eşime,dedi ki 'kızııımm fazla yorma anneyii' minikte durdu
Dedim ki öyle deme yaaaa spor yapıyor o kaslarını geliştiriyor aferin de :)))
Aaa doğruu aferin kızımaa dedi yine başladı :))))

Ve istisnasız yatarken eşim elini koyup seslice dua okuduğunda hiç kıpırdamıyor bitene kadar..

Bunları başkası dese tesadüf derdim ama bazen garip şeyler oluyor ya :) anladım.

En kısa zamanda haklıymışsın plojoo diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…