Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
öğle arasıda kaş aldırmaya kuaföre gittim..geçen gittiğimde bebk düşüüyormusun diye sormuştu ilk kez-arkadaş gibiyiz de sahibiyle
ben de yaza kısmet falan demiştiö..
bu gün gittiğimde bana dediki geçenlerde birine daha sormuştum o da düşünmüyoz demişti ama bu gelişinde hamile geldi
sen de dikkat et dedi :KK53:
ayy nasıl şaşırdım sevindirik oldum..

canım hoşgeldin aramıza...yurt dışında olduğun için işin biraz daha zor ama prensesin dediği gibi teknoloji gelişti özlemler de azaldı :KK52:
benim teyzem 16 yaşında almanyaya evlenmiş ayda 1 mektup gelsin diye beklermiş o bile eniştemle arasının pek iyi olmamasına rağmen hemen alışmış
senin de arkadaşların çevren olur orda..hem eşin de yanında..
yazları gelirsiniz Türkiye'ye hiç canını sıkma hem artık biz de varız :KK34:

ay sorma survivor ı keşke Sahra diskalifiye olaydı..ben zaten ünlüleri tutuyorum..gönüllüler bu sene ekstra gıcık :KK31:

bu temizliğe başlamak çok zor yaa :KK31: ama sonunu düşün miss gibi pırıl pırıl ev..vee zaten kaçışın yokk :KK9: :KK9:
gerçi onca temizliyoruz 2 güne nasıl tozlar-kirler geri geliyor anlamıyorum :KK25:

haddiii hayırlısı ilk bebek haberi senden gelir inş. :KK49:
bncede sahra da elenmeliydi o başlatıyor sürekli küfür ediyorr...amaann ordan sadece yiğit ve merti destekliyormm.. ünlülerde kararsızım..
ewt temizlik cok gızık ama biran önce yıkamaya versek belki bu kdr toz olmayacak..yeni oldugu için heryer de halı tozuu..

bak nostalji oldu bi duygusallaştım...ne günlerimiz oldu ve de olucak kii hep beraber...
PLOJONUN tüm hamilelik sürecinde de beraberdik cinsiyeti bile berbaer öğrendik sonraa ASOŞun atama heyecanı,MAJORun ehliyet alması,
AMAYAnınn kadın doğumu aratmayacak bilgileri :KK9:
seviyorum ki hepiniziiii :KK16: :KK16:

bu arada nargile döktüğümüz akşamı da iyi hatırlattın :KK9: :KK9:
şimdi gülüyorum da o zaman sinirden ağlıcaktım :KK9:

bi de evet buraya yazınca rahatlıyor insan birlikten kuvvet doğarmış kiiii :KK51:

tabikii bnm kv.nin hastalığı fln..hep beraber olunca eşimizi üzecek şeyleri içimize atmadan anlatıp rahatlıyorzz:KK16:

Evli değiliz ama 2 yıla kalmaz bende yeni gelin olacağım. Beni de aranıza alır mısınız ? sizlerden tüyolar alırım :)

bizm kapımız herkeze acık...aramıza katılmak senin elindee...10 yıllık ewlilerde geldi yeni ewlilerde senin gibi ewlenmek üzere olanlarda...katılabılırmıyım dediler tabiki dedik ama bidaha gelmediler....

herzmn gelirsen anlatırsan kendini... tüyo istersen tabikki :KK34:

haddiii hayırlısı ilk bebek haberi senden gelir inş. :KK49:
bncede sahra da elenmeliydi o başlatıyor sürekli küfür ediyorr...amaann ordan sadece yiğit ve merti destekliyormm.. ünlülerde kararsızım..
ewt temizlik cok gızık ama biran önce yıkamaya versek belki bu kdr toz olmayacak..yeni oldugu için heryer de halı tozuu..

ilk senden ve amayadan sonraa daa benden gelsinn.ya da hepimizinden aynı anda gelsin :KK49:
bu arada ben de halıları yıkamaya vericem..hem tozları gitsin hem de çok uyguna yıkıyorlar silmeye değmez..

senin kv nasıl bu arada iyileşti mi? çok şükür hastaneye git gelleriniz bitti..

bizm kapımız herkeze acık...aramıza katılmak senin elindee...10 yıllık ewlilerde geldi yeni ewlilerde senin gibi ewlenmek üzere olanlarda...katılabılırmıyım dediler tabiki dedik ama bidaha gelmediler....

herzmn gelirsen anlatırsan kendini... tüyo istersen tabikki :KK34:

Vakit buldukça gelirim inşallah. Evliliğiniz ilk bir haftası nasıl geçti yeni yuvanıza nasıl alıştınız zorlandınız mı hiç ? aile özleminiz oldu mu ? Severek evlenildiğinde pek aile özlemi çekilmiyor sanırım değil mi ? :)

ilk senden ve amayadan sonraa daa benden gelsinn.ya da hepimizinden aynı anda gelsin :KK49:
bu arada ben de halıları yıkamaya vericem..hem tozları gitsin hem de çok uyguna yıkıyorlar silmeye değmez..

senin kv nasıl bu arada iyileşti mi? çok şükür hastaneye git gelleriniz bitti..

hayırlısı canmm amaya başlatır inş.:KK49:
halıları ztn silemeyi düşünmüyorum kiiiii silmekle çıkmazz üzerinden herşey geçtii:KK37:
iyi canm şimdilik bişi yok hazirnda kontrole gidecdek...

Vakit buldukça gelirim inşallah. Evliliğiniz ilk bir haftası nasıl geçti yeni yuvanıza nasıl alıştınız zorlandınız mı hiç ? aile özleminiz oldu mu ? Severek evlenildiğinde pek aile özlemi çekilmiyor sanırım değil mi ? :)

ilk hafta balayı:KK23: ikinci hafta emanet gibi durduk ewde ymek fln yapmadk ztn çeyizler vardı mevlüt okunmadan toplanmıyor.. üçüncü hafta nasıldıı :44: biraz atarlı sanrım :))

Aile özlemi çekmiyoruzz çok şükür aynı mahakkedeyiz bn annmlerle aynı sokaktayım..
ama severek ewleneler ewt daha dayanıklı oluyor ailesine karsı özlmdee...
ama eşim olmadan annemlere gitğimde kendimi sanki ewlenmemiş gibi hissediyorm..sonra cıkp ewe gliyorm kii o saatte yatıp uyumam gerekirken..bi garip oluyor insan ama alışıyor..

hayırlısı canmm amaya başlatır inş.:KK49:
halıları ztn silemeyi düşünmüyorum kiiiii silmekle çıkmazz üzerinden herşey geçtii:KK37:
iyi canm şimdilik bişi yok hazirnda kontrole gidecdek...

ilk hafta balayı:KK23: ikinci hafta emanet gibi durduk ewde ymek fln yapmadk ztn çeyizler vardı mevlüt okunmadan toplanmıyor.. üçüncü hafta nasıldıı :44: biraz atarlı sanrım :))

Aile özlemi çekmiyoruzz çok şükür aynı mahakkedeyiz bn annmlerle aynı sokaktayım..
ama severek ewleneler ewt daha dayanıklı oluyor ailesine karsı özlmdee...
ama eşim olmadan annemlere gitğimde kendimi sanki ewlenmemiş gibi hissediyorm..sonra cıkp ewe gliyorm kii o saatte yatıp uyumam gerekirken..bi garip oluyor insan ama alışıyor..[/QU

hımm anladım :) tşk ederim minicikte olsa paylaştığın için.

hımm anladım :) tşk ederim minicikte olsa paylaştığın için.

uzun uzun elbette yazmak isterim ama 2 saat sonra kocamm gelicekk ve bn hala kahvlatı yapmadım kiii temizlik yapmam gerk sadece süpürsem de yeterr:KK31:
ama bu gün 7 ay 7 gün diyorr ahh ah 7ay önce bugun balayının son günüydüü dönüyorduk :KK14: hep balayında kalsaydık zmn orda dursaydıı :KK14::KK14:

uzun uzun elbette yazmak isterim ama 2 saat sonra kocamm gelicekk ve bn hala kahvlatı yapmadım kiii temizlik yapmam gerk sadece süpürsem de yeterr:KK31:
ama bu gün 7 ay 7 gün diyorr ahh ah 7ay önce bugun balayının son günüydüü dönüyorduk :KK14: hep balayında kalsaydık zmn orda dursaydıı :KK14::KK14:

Eşinin gelmesine 2 saat kalmış sen hala netin başında mısın koş koş :KK70: hemen temizliğini yap ortalığı toparla. yemeğini de hazırla sonra mis gibi bi duş al eşini sevecen bi şekilde karşıla :KK66:

Eşinin gelmesine 2 saat kalmış sen hala netin başında mısın koş koş :KK70: hemen temizliğini yap ortalığı toparla. yemeğini de hazırla sonra mis gibi bi duş al eşini sevecen bi şekilde karşıla :KK66:

o kdr hiç uğraşmam ztn regl olmuşum yerimden kalktıgıma dua etsin :KK22: ahahaha
yemek var sayılır ama belki de yaparım belki de kv.lere gideriz bilemiyorrmm ama süpürgenden kaçış yokk:KK31: kalksam ii olucak:KK37:

canımmm sana ikinciye günaydın o zamanann :KK16: :KK16:
itici olmak mıııııı :KK53:
o kadar güzel paylaşımlarda bulunuyorsun kiii sayende hamilelik çok sevimli geliyor banaa :KK52:
ben eminim ki doğumun da çok kolay olucak vee SEZENN gazsız sağlıklı bi bebiş olucakkk...

annenlerde keyif yap mis giibiii...
ben de bi hamile kalsam önce bebişe sevinicem sonra en az 4 ay izinli olucağıma :KK9: :KK9:

Sevindim :KK17: İnşallah öyle olacak,konusuyoruz anlaşıyoruz kızımla,çok iyi bir takım olacaz di mi annem diyorum :KK9:
Doğru diyorsun çalışmanın keyfide bir başka ama o işe gitme mecburiyeti üzerinde olmayınca keyifli oluyor :)

Arkadaşlar,

ne tatlı sohbet ediyorsunuz.. Beni de aranıza alın. Çok yalnızım :KK43: Yurtdışına gelin geldim.. Kimseyi tanımıyorum. Ne kadar zamanda alıştınız evliliğe??

Hoşgeldinn :) Hayırlı olsun öncelikle..
İlk zamanların en yoğun hissi bence yakında olsan bir gariplik oluyor..Sürekli konuş annenle iyi gelecektir..Alışmanda tamamen eşinle ve seninle alakalı canım..

günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....:KK8:

plojooo
iyi olmana sevindmm...bilgilerin içinde tskrlerrr...
maydonuzuu sevemem ztnn :KK25: ama bazen suyunu içerim faydalı oldugu icinn.
iyi bir hamilelik şans gercekten..inş bizde senin gibi güüzel kilosuz hamilelikler geçiririzz:nazar::nazar:

bnm temizlik yapmam lazm off hala ağrıyor karınm ama bugun mecburumm..aksma kvler gelebilirmişşşş 15 günden fazla olduu bize gelmemiyorlar belkide 1 aydn fazlaa :KK53:

İnşallah kızçee:KK16:
Kolaygelsin :) Yardıma geleyim mi,yuvarlanır yer silerim:KK53:

Evli değiliz ama 2 yıla kalmaz bende yeni gelin olacağım. Beni de aranıza alır mısınız ? sizlerden tüyolar alırım :)

Hoşgeldiin :)
İnşallah istediğiniz gb olur herşey hayırlısıyla..
Şunu atlamadan söylemek isterim ki aile özlemini evlenince anlıyorsun,bunun severek evlenmekle alakası yok :) Ne kadar yakında olsa görüşsende sık sık,ailen gözünde biraz daha farklı bir yere oturuyor..Tabi ki huzursuz olmak farklı hissettirir Allah korusun ama sanırım onları daha iyi anlamaya başlıyorsun evlilikle..

Sevindim :KK17: İnşallah öyle olacak,konusuyoruz anlaşıyoruz kızımla,çok iyi bir takım olacaz di mi annem diyorum :KK9:
Doğru diyorsun çalışmanın keyfide bir başka ama o işe gitme mecburiyeti üzerinde olmayınca keyifli oluyor :)

İlk zamanların en yoğun hissi bence yakında olsan bir gariplik oluyor..Sürekli konuş annenle iyi gelecektir..Alışmanda tamamen eşinle ve seninle alakalı canım..

Şunu atlamadan söylemek isterim ki aile özlemini evlenince anlıyorsun,bunun severek evlenmekle alakası yok :) Ne kadar yakında olsa görüşsende sık sık,ailen gözünde biraz daha farklı bir yere oturuyor..Tabi ki huzursuz olmak farklı hissettirir Allah korusun ama sanırım onları daha iyi anlamaya başlıyorsun evlilikle..

Hoşbuldummm :)
sanırım haklısın evlenince farklı bi pozisyona girer aile insanın gözünde. özellikle gurbete gelin gideceksen severek evlensende burnunda tütecekler öyle yada böyle :KK43: Rabbim kimseyi evinde barkında huzursuz etmesin. düşüncelerini paylaştığın için de tşk ederim :KK42:

Hoşbuldummm :)
sanırım haklısın evlenince farklı bi pozisyona girer aile insanın gözünde. özellikle gurbete gelin gideceksen severek evlensende burnunda tütecekler öyle yada böyle :KK43: Rabbim kimseyi evinde barkında huzursuz etmesin. düşüncelerini paylaştığın için de tşk ederim :KK42:

İster istemez öyle oluyor,merak ediyorsun :)
Hamileliğimin başında çok uyuduğum ve halsiz olduğum kısacık dönemde bile annemin gelebildiğine çok sevinmiştim..İyi ki yakınız dedim..

Evlendiğin günün sabahında bile telefonlara fln bakıyorsun zaten
'ahh babam aramıştır'
'şimdi ararlar'
'neredesin sen' diyecekler gb oluyor :)) Sanki gizlice bi yerde kalmış gb:KK9:

İster istemez öyle oluyor,merak ediyorsun :)
Hamileliğimin başında çok uyuduğum ve halsiz olduğum kısacık dönemde bile annemin gelebildiğine çok sevinmiştim..İyi ki yakınız dedim..

Evlendiğin günün sabahında bile telefonlara fln bakıyorsun zaten
'ahh babam aramıştır'
'şimdi ararlar'
'neredesin sen' diyecekler gb oluyor :)) Sanki gizlice bi yerde kalmış gb:KK9:

gülümsettin kıss benii öyle oluyor gerçektenn...

sen gelme otur oturdugun yerdeee... eşim gelince o silsin :KK1:

dün aksm bi naz yapttmm eşimee.. halbu ki o da işten geldiii...yemek yedikten snraa kucagımda pc :)

oturmadan öncee düğün foto cd'lerini istemiştim bulmuşş geldim otrud bndeee
ahh keşke sihirli güçlerim olsaa daa usb yi şöylee hoop alsamm..yadaa beni coook seven kocacğım kalkıp alıversee:KK9: bii baktıı :KK53: sonrada alıverdii yaa:KK16::KK16::KK16::KK16:

nesee öptmm vee gittim siziziiii

PLOJOOMMM duygularımın tercumanıı :KK16:

aynenn evlenince aile bambaşka oluyor..her gün mutlaka konuşuyoruz telefonda...
eşim haftasonu görevli olursa erkencikten kalkıp kahvalıya gidiyorum..
Allah uzun ömür versin tün sevdiklerimize..hüzünlendim bak şimdi..:26:

PRENSES
naz iyidir boşver alışsın :) Zaten bizim eşlerin öyle takıntıları yok yaa gördüğüm kadarıyla :)

SWEAT
Allah başımızdan eksik etmesin gerçekten..

Buarada sizin takvimler aldı başını gidiyor maşallahh :nazar: 9 ay ... yazıyor :) İlk zamanları hatırladımda :) Hayat gerçekten kısa :)

Arkadaşlar,

ne tatlı sohbet ediyorsunuz.. Beni de aranıza alın. Çok yalnızım :KK43: Yurtdışına gelin geldim.. Kimseyi tanımıyorum. Ne kadar zamanda alıştınız evliliğe??

ben çok büyük hatta küçük de pek yaşamadım sanırım :)))) senin durumun biraz daha zor tabi, yurt dışında olmandan kaynaklı..... ama prensescanın da dediği gibi artık teknoloji pek bi gelişti karşılıklı sohbet edebilirsin.... burda da sohbet çok güzel, gel sık sık.... yurdumun havasını suyunu değil ama sohbetini getiririz bizdeeee :KK16::KK16::KK16:

günaydınn kk nın en güzel gelinleriiii....:KK8:

dikkat etmiyorum hiç koyarken artık dikkat edicem...

Allah dualarını kabul etsın canm...
sorvivor demee sinir oldum ztn izleyesim yok...acun nasıl beceriyor ne kdr itici gıcık ukala insan varsa getiriyor oraya...izlemem artık izlersemde ünlüleri desteklermm..

hoşgeldinnn....
bende 7 aylık ewliyimm..annem 3 dk mesafede hep beraberizz...ama seni çok ii anlıyorum..bizde bulgaristandan geldik..
arknda sevdiklerini bırakıp gelmek cok zor ama sen yine şanslısın...istediğin zmn gidebilirsin. teknoloji ilerledi istediiğin zmn görüp konuşabilirsin.. o konuda dert etme...
Alışmak zor oluyor tartışmalar olabiliyor, çok saçma bi nedenden üzülebilirsin.. eşinin sana olan sevgisi saygısı çok önemli seni incitmediği sürece zmnla herşey yoluna giriyor..
Ev işleriiii banada zor geliyorr...alışabilen pek yok kiiii bn ewlenmeden önce genelde yemek temizlik fln bn yapardm.. ama kendi ewin olunca ağır geliyor..
3 gündür temizlik yapıcam am regl oldm bahenem olduu :)) ama aksma kv gelebilirr temizlik yapmam gerk ertk...
Zamanla alışırsın dert etme ew işleri ağır geliyorsa bi süre yapmaa...sonra onlar gözüne batıcak rahat duramayacaksın kalkıp yapıcaksn..sonrada mutlu olucaksn ewim tertemiz,yemeğimiz varr vs...

devaa
Allah kavustursunnn..ahh bu aileler neden böylee.onlar düşüncesiz olan çocuklara oluyor..
inş birdahaki sefere gitmek gerkmz cnm..

plojooo
iyi olmana sevindmm...bilgilerin içinde tskrlerrr...
maydonuzuu sevemem ztnn :KK25: ama bazen suyunu içerim faydalı oldugu icinn.
iyi bir hamilelik şans gercekten..inş bizde senin gibi güüzel kilosuz hamilelikler geçiririzz:nazar::nazar:

majoorr
bu hafta sonu sizin demek ne güzeell keyfinii çıkarttınn :KK23::KK12::nazar:
hemencik gelmeseler keşkee

bnm temizlik yapmam lazm off hala ağrıyor karınm ama bugun mecburumm..aksma kvler gelebilirmişşşş 15 günden fazla olduu bize gelmemiyorlar belkide 1 aydn fazlaa :KK53:

ayyyyy evet yaaaa, ben de surviver a gıcık oluyom ama yine de izliyom bazen.... bende yiğit, mert ve bernayı seviyom gönüllülerden... ünlülerde de ahmete merve aydına gıcık oluyom, duyguyu seviyom, tolgayı bi seviyom bi sevmiyom, ismaili gereksiz olarak görüyom :KK1: gökhan için ne düşünceğimi tam bilemiyom :KK1: zaten ilk kez surviver izlemeye çalıştım ama sonuna kadar gidemiycem kesinleşti, çok saçma geliyo bana yahu :KK1:

bu arada evet kalk da bi orta yeri falan süpür bari :KK1: bi de hafiften toz alırsın, ohhhh missss :KK23::KK23:ince temizliğe gerek yok.....
ilk hafta balayında geçtiğinden pek sorun olmuyor tatlım, ekmek elden su göldennnn ohhhhh missss :KK1: valla ben kocamdan ayrı almayı garipsiyorum, mesela ilk annemde kaldığımda uyuyamadım, bu arada da anneni, babanı daha iyi anlamaya başlıyorsun bi süre sonra, buda özlemini arttırıyor elbette :KK16::KK16:

evet anne :KK1: tekmesi yiyomusun :KK1: senin sorlarına daha doğrusu konuşmalarına eşlik ediyomu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Sezencik çok şanslı kiiiii.... inşallah süper bi takım olursunuzzzzzz:KK54::KK54:

bu arada sviti prensesssss teşekkürler kızlar :emir_bebek: bebişlerimiz hepimize gelsin inşallah, sizleri ben kadar uğraştırmasınlar inşallahhhhhh.....

ben çok büyük hatta küçük de pek yaşamadım sanırım :)))) senin durumun biraz daha zor tabi, yurt dışında olmandan kaynaklı..... ama prensescanın da dediği gibi artık teknoloji pek bi gelişti karşılıklı sohbet edebilirsin.... burda da sohbet çok güzel, gel sık sık.... yurdumun havasını suyunu değil ama sohbetini getiririz bizdeeee :KK16::KK16::KK16:

ayyyyy evet yaaaa, ben de surviver a gıcık oluyom ama yine de izliyom bazen.... bende yiğit, mert ve bernayı seviyom gönüllülerden... ünlülerde de ahmete merve aydına gıcık oluyom, duyguyu seviyom, tolgayı bi seviyom bi sevmiyom, ismaili gereksiz olarak görüyom :KK1: gökhan için ne düşünceğimi tam bilemiyom :KK1: zaten ilk kez surviver izlemeye çalıştım ama sonuna kadar gidemiycem kesinleşti, çok saçma geliyo bana yahu :KK1:

bu arada evet kalk da bi orta yeri falan süpür bari :KK1: bi de hafiften toz alırsın, ohhhh missss :KK23::KK23:ince temizliğe gerek yok.....

ilk hafta balayında geçtiğinden pek sorun olmuyor tatlım, ekmek elden su göldennnn ohhhhh missss :KK1: valla ben kocamdan ayrı almayı garipsiyorum, mesela ilk annemde kaldığımda uyuyamadım, bu arada da anneni, babanı daha iyi anlamaya başlıyorsun bi süre sonra, buda özlemini arttırıyor elbette :KK16::KK16:

evet anne :KK1: tekmesi yiyomusun :KK1: senin sorlarına daha doğrusu konuşmalarına eşlik ediyomu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Sezencik çok şanslı kiiiii.... inşallah süper bi takım olursunuzzzzzz:KK54::KK54:

bu arada sviti prensesssss teşekkürler kızlar :emir_bebek: bebişlerimiz hepimize gelsin inşallah, sizleri ben kadar uğraştırmasınlar inşallahhhhhh.....

Yiyorum kızçe :)
Ama kabul ediyorum ki babasıyla daha iyi anlaşıyorlar :) anlamadım gitti..
Geçen akşam çok kıpırdıyordu işaret ettim eşime,dedi ki 'kızııımm fazla yorma anneyii' minikte durdu:KK53:
Dedim ki öyle deme yaaaa spor yapıyor o kaslarını geliştiriyor aferin de :)))
Aaa doğruu aferin kızımaa dedi yine başladı :))))

Ve istisnasız yatarken eşim elini koyup seslice dua okuduğunda hiç kıpırdamıyor bitene kadar..

Bunları başkası dese tesadüf derdim ama bazen garip şeyler oluyor ya :) anladım.

En kısa zamanda haklıymışsın plojoo diyeceksin :KK16:

X