Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gecenin tamm üçündeeeeee,üçündeeeee ( gitar çalan smile:)) tlfnda cıkmıyorda )

Kızlar yarın kontrol olmasaydı meraktan acile giderdim..Acayip ittiriyor aşağıdan..3-4 kez irkildim,zıpladım yatakta :)))
Mazoşist tavşana döndüm iyicee :)))

Diyorum orası exıt annem,daha var zmnın etme eyleme :)))))

Gunaydinnnnn tatliskolarr :KK3:
Servis beklerken size tazayim dedimmm:KK3:
bn yoktum yaa herkez döktümrüşş

sonuc olark gittik yedik biraz oturduk sonra geldik...kvler geldi...
gelirler annemlere fln da bize uzun zmndır gelmemşlerdii orya davet edemzdimm
Neyse kuzumm iki tarafinda gonlunu yapmissiniz ne guzel:KK16:

Sende çok seviliyorsuuun :))
Yok canım,sağlık açısından problem yoksa zaten herseyden korkar olup abartamıyorsun :KK66:)

Ağzın bal yesin diyecemde yazfığına göre ellerin dert görmesin diyeyim,ne güzel demişsin :))
İnşallah çok çok şeyler paylsşacağız daha :)

PRENSES
İyi yapmışsınız :) dediğim gb annen her türlü sevinmiştir zaten duramasanızda :)

Insallah tatlisimm bulustuk ayrilmayalim biz:KK16:

Kızlar yarın kontrol olmasaydı meraktan acile giderdim..Acayip ittiriyor aşağıdan..3-4 kez irkildim,zıpladım yatakta :)))

Kiyamam ya sezos sikiliyo artik bahar geldi ya cikmak istiuo artik:KK9:
Bu arada saka bi yana iyisin dimi kuzum:44:

günaydın gelincikleeerrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben yoğum siz varsınız ,siz yoksunnuz ben varımmmm:KK55::KK66::KK74::78::78::84::84::83::82::86::87:
yalnız kaldım inan ki dünyama gün doğmuyorr:88::104:
sıkılıyorummm:104::103::102::108::117::111::119:
herkes gider mersine ben giderim tersineee :120::120::121::126::131:
herkes gider anyaya ben giderim konyaya:130::128:
telefonunnn başındaaaa çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama çalmayacaaak biliyorummmm:124:
ben gidiyorummmm :82: :84:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
sabaha işte böyle başladımmmmmmm, sayende; Allah da seni güldürsün emiiiiii :KK54:

bn yoktum yaa herkez döktümrüşş

sonuc olark gittik yedik biraz oturduk sonra geldik...kvler geldi...
gelirler annemlere fln da bize uzun zmndır gelmemşlerdii orya davet edemzdimm

en iyisini yapmışsın prensescan....

akşam yemeğe kv yi çağırdım bende, yemekten bi süre sonra da görümcem geldi.... bugün pazarıydı buranın, öğlen arası gidip pazarı yaptım, akşam çıkınca da balık aldım, onu kızarttım bol salata.... kolay yemek oldu :KK1: yemeği hazırlamadan önce de otururken atıştırmalık kurabiye yaptım çay yanına ..... gerçi görümcem rejimdeymiş, o yüzden pek mantıklı bi şii yapmamışım ama yapck bi şii yok :KK1:

canım yaaaaa..... bu bile bu kadar tatlı mı anlatılır :KK54: neyse bugün bi kontrol etsinler bakalım çok mu sıkılmış sezoş içerde :KK1:

Günaydınnn :)
Neseli neseli bigün olsun :)

Gunaydinnnnn tatliskolarr :KK3:
Servis beklerken size tazayim dedimmm:KK3:

Neyse kuzumm iki tarafinda gonlunu yapmissiniz ne guzel:KK16:

Insallah tatlisimm bulustuk ayrilmayalim biz:KK16:

Kiyamam ya sezos sikiliyo artik bahar geldi ya cikmak istiuo artik:KK9:
Bu arada saka bi yana iyisin dimi kuzum:44:

iyiyim canım :)) heyecanlandım gece gece cok :))

günaydın gelincikleeerrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
sabaha işte böyle başladımmmmmmm, sayende; Allah da seni güldürsün emiiiiii :KK54:

en iyisini yapmışsın prensescan....

akşam yemeğe kv yi çağırdım bende, yemekten bi süre sonra da görümcem geldi.... bugün pazarıydı buranın, öğlen arası gidip pazarı yaptım, akşam çıkınca da balık aldım, onu kızarttım bol salata.... kolay yemek oldu :KK1: yemeği hazırlamadan önce de otururken atıştırmalık kurabiye yaptım çay yanına ..... gerçi görümcem rejimdeymiş, o yüzden pek mantıklı bi şii yapmamışım ama yapck bi şii yok :KK1:

canım yaaaaa..... bu bile bu kadar tatlı mı anlatılır :KK54: neyse bugün bi kontrol etsinler bakalım çok mu sıkılmış sezoş içerde :KK1:

Günaydın canım :)
Sizden o güzellik,keyifle girip bakıyorum buraya sonra yazdıklarıma yansıyor iste :)

İnsan diyet yapınca her gittigi yerde güzel seyler oluyor galiba :)))

eşin hep gemide mi çalışacak? Uzak zor tabi Allah sabır versin ama annemin arkadaşlarından birinin eşi de kaptan. 6 ayda bir görüşebiliyorlar ve bu şekilde kurmuş onlar düzenlerini. Benim annemle babam geçimsizlikten ayrıldılar ama onlar çok mutlu olduklarını söylerler hep. Bilemiyorum belkide 6 ayda 1 görüşünce insan kavga edip ilişkiyi yorma fırsatı bulamıyor.:KK52:

senin eşinde hep gemide mi olacak?

Ben de istiyorum aslında. Daha çok yeniyiz ama. 1 sene sonra fln ciddi ciddi düşünürüz diye düşünüyorum. Çocuk hayttaki en güzel şey.

kesinlikle öyle! Çok doğru dedin. Bugün merkeze gidip gezdim. Eşim evden aldı sonrada aylık abonmanlık gibi bir şey aldı ve kendi kendime gezebilcem artık. Dışarı çıkıp gezmek bile tüm havamı değiştirdi. Eve gelip süpürge ve yer silme bile yaptım.
Hayatın içine karışmak çok önemli bir şey.

evet canm hep gemıde oalcak:KK5:

akşam akşam ne çok düşmüş çeneniz :KK52::KK52:
o da yetmemiş sabah sabahta düşmüş :KK52::KK52:
aman hep düşsün o çeneler :KK9::KK9::KK9:
okuyup okuyup bitiremeyelim :KK16::KK16:

a ne guzel major ıste o duyguy kaybetme bnde cok eskımıs hıssedyrm kndmı nedense ay evet canım aksam aılem cok olyrm ılk buraya gldgmde sofrada gozum hep annemı babamı aryrdu sabah annm koca kız oldgmda bıle kahvaltmı hazrlardı vs vs bnde cok dyrm neden evlendım dıye ama ne onlarla olunuyo ne onlarsız napalım major sen ne ıs yapyrsn

akşam yürüyüşe başladım :KK8::KK8:
o kadar yrüyüş yaparken annemide 5 dk görebilirim dedim vee yolumu annemlere çevirdim çok uzakmış :KK1::KK1:
5 dk dinledim annemi babamı gördüm sonra yine çıktım :KK52:
ben yönetici asistanıyım canım. 3,5 yıldır aynı şirkette çalışıyorum.

ben yoğum siz varsınız ,siz yoksunnuz ben varımmmm:KK55::KK66::KK74::78::78::84::84::83::82::86::87:
yalnız kaldım inan ki dünyama gün doğmuyorr:88::104:
sıkılıyorummm:104::103::102::108::117::111::119:
herkes gider mersine ben giderim tersineee :120::120::121::126::131:
herkes gider anyaya ben giderim konyaya:130::128:
telefonunnn başındaaaa çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama çalmayacaaak biliyorummmm:124:
ben gidiyorummmm :82: :84:

ayyy deli kızz anladım bizim toiğin en delisi sensin :KK52::KK52::KK52: :KK33::KK35::KK33::KK76::KK35:
sabah sabah güldüm sayende.
bende burdaki herkesi çok seviyorum :KK16::KK16::KK16:

ahh yavrumm kıyamamm orası exit çıkma sezoşşş :KK52::KK52:

Günaydın canım :)
Sizden o güzellik,keyifle girip bakıyorum buraya sonra yazdıklarıma yansıyor iste :)

İnsan diyet yapınca her gittigi yerde güzel seyler oluyor galiba :)))

aynen dediğinden çok katılıyorum bu lafına.
diyette olunca her gittiğin yerde güzel yiyecekler oluyor :KK53::KK53:

akşam akşam ne çok düşmüş çeneniz :KK52::KK52:
o da yetmemiş sabah sabahta düşmüş :KK52::KK52:
aman hep düşsün o çeneler :KK9::KK9::KK9:
okuyup okuyup bitiremeyelim :KK16::KK16:

akşam yürüyüşe başladım :KK8::KK8:
o kadar yrüyüş yaparken annemide 5 dk görebilirim dedim vee yolumu annemlere çevirdim çok uzakmış :KK1::KK1:
5 dk dinledim annemi babamı gördüm sonra yine çıktım :KK52:
ben yönetici asistanıyım canım. 3,5 yıldır aynı şirkette çalışıyorum.

ayyy deli kızz anladım bizim toiğin en delisi sensin :KK52::KK52::KK52: :KK33::KK35::KK33::KK76::KK35:
sabah sabah güldüm sayende.
bende burdaki herkesi çok seviyorum :KK16::KK16::KK16:

ahh yavrumm kıyamamm orası exit çıkma sezoşşş :KK52::KK52:

aynen dediğinden çok katılıyorum bu lafına.
diyette olunca her gittiğin yerde güzel yiyecekler oluyor :KK53::KK53:

:) gunaydn yvrusum

huhuuuuuu bugün çeneler düşmüş tatlışkolaaar:KK52:
okuyana kadar gözlerim karıştıı :111::111:

hoşgeldin tatlım :)
yeni evlendiğinde elbetteki az da olsa bocalama dönemi oluyo sanki evine egeri dönecekmişsin gibi hissediyosun:KK9: yani ben öyle hissetmiştim:KK9: bir de sen yurtdışına gitmişsin olması çok doğal:KK34: dua et ki 1.5 seneye kadar döneceksiniz ya hiç dönemeyecek olsaydın:KK34:
zaten alıştıktan sonra evinin hanımı olmaya evliliğe alışmaya başlıyosun:KK8: geçecek yai bu dönemlerde takıl bize hayatını yaşa :KK9::KK55::KK55:

süper o zaman herşey yasak değil yani:KK16: yine minimum ölçülerde istediğimizi yiyip içebiliyoruuzz:KK16:
bu arada eşini de kutluyoruzzz:KK19::KK19:

evet yaa kuzum bi gün belirlerdik bi iki haftaada bir buluşur dertleşirdik ne güzel :KK16::KK16: ben sizi çok seviyorumm:KK16::KK16:

anommm kuzumm o kuaförde bi keramet var demekkii:KK52::KK52::KK52:
ne kadar aralıklarla kaş aldırıyosun :KK53::KK53::KK53::KK53: bi dahakinde olma ihtimalin var mı :KK55::KK55:
bu arada bencede sahrada diskalifiye olmalıydı :KK47: o da tahrik etti bernayı gereksiz yere:KK47: ben yiğiti seviom gönüllülerden:KK8:

evet yaa ne mutluluklar yaşayacağız inşallaaah:nazar:En Büyük TÜRKİYE ölümüne kankayık:nazar::KK19:
sezoşu görcezzz prensesi amayayı sivitiii yakında deva ve majorda sıraya girdi sanırımm bi sürü kez teyze olcam yani ben:KK53::KK53:
e bende bi ara yaparım küçük kardeş benimki olur :KK9::KK9:
hişş siz 2.leri yaparken ben hala 1.ciyi yapmamış olmayım haa bak kızarım:KK9::KK9:
2.de benide bekleyin:KK55::KK55::KK9:

TEKRAR DİYORUMM Kİ TOPİŞİMİNNN BÜTÜN KIZÇELERİNİ ÇOOOK SEVİYORUMMM:KK16::KK69::KK69::78::78::81::79::82::82:
valla ne kadar neşe dolu ve eğlenceli kızlarsınız. Okudukça keyifleniyorum.
evet insan ee ben şimdi neden burdayım eve gideyim bari modunda oluyor:KK14: Ki saçma yani. İnsanın kendi evi olması da harika bir şey aslında. Kendi düzenine benzer mi? zamanla anne evini aramaz olup orda burayı arıcaz.

:KK9::KK9::KK9: çok güldümmm çok komiksinnn. Evet tatlı sezencik az beklese iyi olur ama artık heran doğum olabilir dimi bir yandan. Ben 8 aylık doğmuşum mesela. Hayırlısı olsun.

günaydınlarrr:119:tünaydınlarrr:119:

herkezii selamlıyorummm:KK42::KK42:

vee plojoyu soruyorumm gittin mi geldin mi? ne yapmış Sezen..yaramazlık peşindemi yoksa artık çıkmak mı istiyormuşşş...
ablam 39.haftada yaptı doğumuu annemde bana 1 ay erken geldin der..acele ettiğimdee :))

citircik avratar eklermisinn...avatar olunca daha kolay anımısyruzz
bu sabh bnde uynadıgımda (az önce) yatagımdan odayı bi göz gezdirdimmm...burası benim ewimm istediğim kadar uyurum kimse kakrısamaz dedim tekrar gömüldümm:KK1::KK16::KK16:

tünaydın kızçelerrr :KK16:
aslında bu 2.yazışım :KK31:
tam yazdım müşteri geldi gönderemeden çıktım sayfadan :KK31:
hemen özet geçeyimmmmmm

ASOŞŞŞŞ kuzum sen ne kadar tatlısın yaaa :KK16:
durup durup okudum yazdıklarını :KK52:
karşılaşamıyoruz bi türlü ama sen yaz yinee deeee :KK52:
biz de seni çooook seviyoruzzz ben de hepinizi çooook seviyorummm :KK16:
bu arada 2.çocukta biraz kararlaştıralım hep beraber başlayalım :KK9: :KK9:
bu arada hafta sonuna kaldı 2,5 gün:13:

PLOJOO okurken ben heyecan yaptım yine :KK53:
sen bir doğurcan biz burda dokuz doğurcaz :KK9: :KK9:
e bahar geldi sıkıldı ama Sezencik kapalı yerde..kolay mıı 8 aydır içeride :KK9: :KK9:
en sağlıklı vakitte gelsin inşallahhh :KK36:

PRENSES ne güzel orta yolu bulup herkesi mutlu etmişsiniz :KK52:

DEVA eşinle benziyorsunuz galiba ya da ben profilden olunca mı benzettim bilemedim..
maşallah size:nazar:

ÇITIRCIK Bence sen oraya o kadar alışıcaksın ki dönerken hüzünleniceksinn :KK52:

AMAYAA kuzum çok hamaratsın maaşallahh ...benim eşim de balık seviyor ama ben çok sevmiyorum annemler de damatlarına hep balık yapıyorlar :KK52:
rejim ve kurabiye ikilisi bana çok takıdık geldi :KK9: ben de ne zamandır yapıcam ama rejimdeyim diye yapmıyodum :KK31:
kremşantili kurabiye var ya 3 malzemeli onu yapıcam....azıcık yerim nolcak kii:KK33:

MAJORR hava açtı yürü tabii ne güzelllll :KK37:

bu arada akşam yemekten sonra dolaşmaya çıktık..De factoda bi hamiş tişörtü vardı indirimde 15 tl hem dee eşime alayım mı dedim ilerisi için bak indirimdeymiş...o da güldü ve bei ordan uzaklaştırdı :KK31: ama ciddiydim ben ya şak değildi kiiii :KK37:

Son düzenleme:
günaydınlarrr:119:tünaydınlarrr:119:

herkezii selamlıyorummm:KK42::KK42:

vee plojoyu soruyorumm gittin mi geldin mi? ne yapmış Sezen..yaramazlık peşindemi yoksa artık çıkmak mı istiyormuşşş...
ablam 39.haftada yaptı doğumuu annemde bana 1 ay erken geldin der..acele ettiğimdee :))

citircik avratar eklermisinn...avatar olunca daha kolay anımısyruzz
bu sabh bnde uynadıgımda (az önce) yatagımdan odayı bi göz gezdirdimmm...burası benim ewimm istediğim kadar uyurum kimse kakrısamaz dedim tekrar gömüldümm:KK1::KK16::KK16:

günaydın prensesssss :KK16:
uyu tabi ne güzell...benim yerime de uyuuu:KK25:
bu arada avatarı ben söylicektim çıtırcığa da unuttum ama avatar hatırlatması senin görevin zaten :KK9:
ama çok iyi oldu avatarsız aslaaaEn Büyük KK

DEVA'cımm hep öyle aşkla bakın birbirinize tamam mı tatliş :KK16::KK16::KK16:

valla ne kadar neşe dolu ve eğlenceli kızlarsınız. Okudukça keyifleniyorum.
evet insan ee ben şimdi neden burdayım eve gideyim bari modunda oluyor:KK14: Ki saçma yani. İnsanın kendi evi olması da harika bir şey aslında. Kendi düzenine benzer mi? zamanla anne evini aramaz olup orda burayı arıcaz.

:KK9::KK9::KK9: çok güldümmm çok komiksinnn. Evet tatlı sezencik az beklese iyi olur ama artık heran doğum olabilir dimi bir yandan. Ben 8 aylık doğmuşum mesela. Hayırlısı olsun.

çıtırcık sen hep gel geldikçe bizi tanıdıkça neler yaptığımızı öğrendikçe daha çok seveceksin topiği :KK52::KK52:
acaba kızlar yazdı mı, acaba neler yaptılar dün, acaba acaba acabaa diye hep merak edeceksin :KK52::KK52:

tünaydın kızçelerrr :KK16:
aslında bu 2.yazışım :KK31:
tam yazdım müşteri geldi gönderemeden çıktım sayfadan :KK31:
hemen özet geçeyimmmmmm

MAJORR hava açtı yürü tabii ne güzelllll :KK37:

bu arada akşam yemekten sonra dolaşmaya çıktık..De factoda bi hamiş tişörtü vardı indirimde 15 tl hem dee eşime alayım mı dedim ilerisi için bak indirimdeymiş...o da güldü ve bei ordan uzaklaştırdı :KK31: ama ciddiydim ben ya şak değildi kiiii :KK37:

yürüyorum yaşasın yürüyüşşşşş :KK9::KK9::KK9:
spor yapmak candır sağlıktır :KK8::KK8::KK8:

BEAUTYYYY nerdesin duy sesimi gel artık :KK50::KK50:
sana anlatmak isterdim spor deneyimlerini :KK50::KK50:

Sweat bende aynı şeyi eşime yapmıştım 2 ay önce oda gülüp uzaklaştırmıştı benii :KK53::KK53:
hatta şöyle bir üstüme tutup karnım şişmiş gibi yapmıştımda çok komikti :KK52::KK52:

her şeyden az az yedim yine ama canım çikolata istiyorr :KK50::KK50:
neyse ben su içeyimde bastırsın :111::111::111:

günaydın prensesssss :KK16:
uyu tabi ne güzell...benim yerime de uyuuu:KK25:
bu arada avatarı ben söylicektim çıtırcığa da unuttum ama avatar hatırlatması senin görevin zaten :KK9:
ama çok iyi oldu avatarsız aslaaaEn Büyük KK

ahahah:KK9::KK9: avatarsız aslaa :KK9:

napiim gece 2-3 gibi yatıyorum eşim 4.30da kalıp gidiyor yine uyanıyorumm o gidince uyuyorum bndee....

herkezin gönlü oldu ama kp. ile görümcem atıstı görümcem üzüldü...üzgün gitti :KK50: kendimi kötü hissetimm...

DEVA'cımm hep öyle aşkla bakın birbirinize tamam mı tatliş :KK16::KK16::KK16:

çıtırcık sen hep gel geldikçe bizi tanıdıkça neler yaptığımızı öğrendikçe daha çok seveceksin topiği :KK52::KK52:
acaba kızlar yazdı mı, acaba neler yaptılar dün, acaba acaba acabaa diye hep merak edeceksin :KK52::KK52:

yürüyorum yaşasın yürüyüşşşşş :KK9::KK9::KK9:
spor yapmak candır sağlıktır :KK8::KK8::KK8:

BEAUTYYYY nerdesin duy sesimi gel artık :KK50::KK50:
sana anlatmak isterdim spor deneyimlerini :KK50::KK50:

Sweat bende aynı şeyi eşime yapmıştım 2 ay önce oda gülüp uzaklaştırmıştı benii :KK53::KK53:
hatta şöyle bir üstüme tutup karnım şişmiş gibi yapmıştımda çok komikti :KK52::KK52:

her şeyden az az yedim yine ama canım çikolata istiyorr :KK50::KK50:
neyse ben su içeyimde bastırsın :111::111::111:

sanrım yürüyüşe bnde başlıcam ama tek yürüyesim yok..
canın çikolaya isteiyorsaa ülkerin minik çıkolataları varr kutu içinde..bn eskiden hep cantamda bulundururdm.. çalışırken yemeğe gidemediğimdee atardım ağzıma...

beauty gelmez oldu artık..umarım iyidir ve hersey yolundadır...

devaaa... maşallah ne güzelsinizzzz allah ayırmasın...:nazar:

X