Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ilk 3 ayda ztn miğde bulnatısı kusma fln normaldir almayayımda aşırı kilo o da yeter bna :KK1:
tatil parası hazırsa nereye gidiyonuz baklmmm :KK8:

nasıl 2 yıllık ewli olucanız yaff eylülde olursa mı?
iş konusunda bişi diyemiyorum bnde düşünceler içindeyimm :KK31:

bu arada kzılar bişi diceemm bulaşık mak. tabelt kullanan hiç sorun yaşadımı? ayda 1-2 kez acıyorum topu topuu onda da erimiyor tablet deli oluyorm geçenlerde de aynısı olduu:KK47:

canım ben ağustosta evlendim ya bu sene eylül ekim gibi hamiş kalırsam doğana kadar ikinci yılımız dolmuş olacak onu diyorum :KK52:

bende fairy platinium kullanıyorum öyle problemimiz olmadı ama. bazıtabletlerin jelatini kalın olduğundan oluyormuş.
elle açman gerekebilir yani :26:

canım ben ağustosta evlendim ya bu sene eylül ekim gibi hamiş kalırsam doğana kadar ikinci yılımız dolmuş olacak onu diyorum :KK52:

bende fairy platinium kullanıyorum öyle problemimiz olmadı ama. bazıtabletlerin jelatini kalın olduğundan oluyormuş.
elle açman gerekebilir yani :26:

hmmm şimdi anldm bnden 1 ay önce evlenmişsin :)) ama biz şimdilerde başladık 18 ay fln olucak ewlendikten sonra inş.. yada 20 ay :)

tableti ansl acyım elle başka sıvıları da var off yaa inş. düzelir bu defa

canımm iyiyim sen nasılsınn :KK16::KK16:

hmm yarın sabah dur bakalım :KK53::KK53:

sabahlar uzaakkk bu sevda tuzak bana diyorsun :KK52:
az kaldı bakalım doğumdan sonra nasıl olacaksın :KK51::KK51: :KK30::KK30:

evettt hoşgeldinn :KK16::KK16:
neden hiç gelmiyorsunki aramıza

gıcıklık yapma bize asoşş :KK19::KK19:
benimde 40 dk'kam kaldı şurda :21::21:

gec oldu ama bebegım naber :):KK53:

nerelerdesin bakalım sen :)
bana herkes alışmıştır heralde cumartesi pazar oldu mu giremiyorum.

iyiyim bebeğim senden naber bakalım.
ev işleri nasıl gidiyor??

hafta sonları herkez öyle canm dert etmee.. ewliyiz arık kocalarımızla gezmek tozmak istiyoruz normal :KK16:

deva hoşgeldinn nerelere gittin?

nerelerdesin bakalım sen :)
bana herkes alışmıştır heralde cumartesi pazar oldu mu giremiyorum.

iyiyim bebeğim senden naber bakalım.
ev işleri nasıl gidiyor??

yorgun mod kuzucuk cuma ıs yerı semıner verdı cumatesı ders vardı pazar ızınlıydım ızınlı olnca eve gıttık tabı ama canım cıktı gene cok yoruldum ıste b kadar yorlmyrm yarında esımı yolcu edıyoruz altı ay yok pofffffffffffffffffffffff:KK43:

2 kez 30dk progrmda yıkadm olmadı sımdı 2.30 deniyorum baklm ne olucak tableti değiştiricem bi daha olursa finish öneriyormus bulask mak.:KK14:

prensess sonuç ne olduuu ? eridimi tablet :KK52:
ben ilk finishin sıvısını kullandım ama ı ıh memnun kalmadım
sonraa prilin tabletini kullandım yine memnun kalmadım ama reklamlardaki gibi olucak ama fairy mucize gibi :KK52:
acaba kısa program diye mi yırtılmadı...
ayy ben de dün gece çalıştırmıştım makineyi boşlatmam lazım :KK31:
inşallah benim kociş süpriz yapmıştır arada yapıyor :KK8:

bu arada bizim katta bi komşunun annesi vefat etmiş 90 yaşındaydı zaten hastaydı...
iş çıkışı oraya uğrucam da sadece kapıda merhabamız var..ilk kez gidicem evlerine...
çekingen değilimdir ama ilk kez gidicem ya tanımıyorum da kimseyi gerildim:KK31:

prensess sonuç ne olduuu ? eridimi tablet :KK52:
ben ilk finishin sıvısını kullandım ama ı ıh memnun kalmadım
sonraa prilin tabletini kullandım yine memnun kalmadım ama reklamlardaki gibi olucak ama fairy mucize gibi :KK52:
acaba kısa program diye mi yırtılmadı...
ayy ben de dün gece çalıştırmıştım makineyi boşlatmam lazım :KK31:
inşallah benim kociş süpriz yapmıştır arada yapıyor :KK8:

bu arada bizim katta bi komşunun annesi vefat etmiş 90 yaşındaydı zaten hastaydı...
iş çıkışı oraya uğrucam da sadece kapıda merhabamız var..ilk kez gidicem evlerine...
çekingen değilimdir ama ilk kez gidicem ya tanımıyorum da kimseyi gerildim:KK31:

annemde bi uğradı gösterdim acba tersmi koydun dedi.. bnada mantıklı geldi jel olan tarafı alta koyuyorum yapsıyor sanrım öyle bidahki defa dikkat edicem baklm yine olucakmı..

git git çekinme orda ztn kimse başka şeye bakmaz herkez üzgün :KK50:

annemde bi uğradı gösterdim acba tersmi koydun dedi.. bnada mantıklı geldi jel olan tarafı alta koyuyorum yapsıyor sanrım öyle bidahki defa dikkat edicem baklm yine olucakmı..

evet canım jel olan kısım üstte kalacak :)

huhu canlaaaarrr:KK3:
ben geldimmmm napıyosunuz bakalımm:KK8:
herkescikler survivor mu izliyo acabaa:KK52::KK52::KK52:
benden sze bi kahve yapında içinn:KK56: keşke aynı şehirde olsaydık bana gelirdiniz kahve yapar içerdik, kaynatırdıkk beraber :KK31::KK31:
püff:KK31::KK31::KK31:

aynen öyle oldu canım hata kadın çok sevindi gittiğime..zaten yarım saat oturdum dua okundu vee inan özellikle senin ve amaya için de dua ettim :KK49:
bu arada evet jel tarafını üste koyuyorum ben hep...:KK8:

benden sze bi kahve yapında içinn:KK56: keşke aynı şehirde olsaydık bana gelirdiniz kahve yapar içerdik, kaynatırdıkk beraber :KK31::KK31:

biz kardayı arası survivior izliyoruz kuzu..
mmmm kahve mis gibi olmuşşşşş :KK9: :KK9: eline sağlıkkkk :KK9:
valla aynı şehirde olaydık başka bişey istemezdim :KK48:

aynen öyle oldu canım hata kadın çok sevindi gittiğime..zaten yarım saat oturdum dua okundu vee inan özellikle senin ve amaya için de dua ettim :KK49:
bu arada evet jel tarafını üste koyuyorum ben hep...:KK8:

biz kardayı arası survivior izliyoruz kuzu..
mmmm kahve mis gibi olmuşşşşş :KK9: :KK9: eline sağlıkkkk :KK9:
valla aynı şehirde olaydık başka bişey istemezdim :KK48:

afiyet bal şeker olsun kuzucumm:nazar::126:
bencede yaa ne güzel olurdu:KK31: sanırım hiç öyle bi şansımız yok:KK50::KK50:

Herkese Merhaba,

Arkadaşlar biz 6 ay önce evlendik. Ancak eşim yurtdışında yaşadığı için vize bekledik. Geçen hafta ülkemi, ailemi ve dostlarımı bırakıp buraya geldim. Biraz garipseme yaşıyorum. Annemi çok özlüyorum. Gündüzleri yalnızım eşim çalıştığı için. Ev işleri de çok gözümde büyüyor. Hiç bir şey yapasım yok. Annemle hep beraber gezmelerimizi, yemek yemelerimizi çok özlüyorum. Eşimi çok seviyorum, sağolsun çok anlayışlı biri. Ama evliliğe alışma anne evinden ayrılmayı kabullenme duygusu beni zorluyor. Sizler de böyle hissettiniz mi? Evliliğe alışma süreci ne kadar oluyor?

Huhh Huuu:KK3:

İyiyim,doğurmadım,evimdeyim :)))
Ama gündüz İzmitte geri dönüşte bildiğiniz su şişesiyle yıkandım arabada,o ne sıcaktı:KK31:

Hamilelikte zararlı ve yararlı besinler hakkında çok değişik bilgiler..Bu tamamen sizinle şekilleniyor..Atıyorum şekeriniz çıktıysa zaten diyete giriyorsunuz sadece çikolata vs değil bir çok şey eksiliyor..
Ama genel olarak mesela ilk 3 aylık sürede maydonoz pek tüketmemek gerekiyor..Masum sanılanların etkisi daha garip aslında,insanlar hep cips çikolata kafein baksada..
Kafeinin hiçbir yararı yok ama mesela çay çok seviyorsanız 2 bardakla kalın diyor doktor kesinlikle içme demiyor,sadece peynirinle içme çünkü o onun vitaminini götürüyor gb..Kahve müsadeside var..

Aslında sorumluluğu bilip sadece yediğiniz hiçbirşeyi abartmamak gerek,bazı şeyleri hiç yememekle başa çıkamazsınız,dürtü o :KK9:
Bir paket yiyeceğine 3-4 tanecik ağzına atıverip bırakacaksın cipsi :KK9:
Mesela çikolata haftada 2-3 kez abartmadan,yararıda var,mesela Nst'ye girerken bayan diyor ki çikolata ye su iç 10 dk sonra gel,sağlıklı sonuç alıyorlar bebek çikolatanın etkisiyle hareketli diye :) Uyuyan bir bebiş Nstde sonuç vermiyor çünkü sonra tekrar girmeniz ister doktor..

Okudukça araştırdıkça abartmadıkça herşey oturuyor kızlar :)

Eşim diyor ki kızlara yaz,
Eşim ev süpürüyor ben size yazıyorum :KK53::KK53:

Süpürdü oturduğumuz odayı çekirdek yedik az diye,böyle uyuyamam ben dedim açtı hemencik makineyi sağolsun:KK9:

Çoook öptüüümm:KK19:

aydın günler gelincikler:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ama gündüz İzmitte geri dönüşte bildiğiniz su şişesiyle yıkandım arabada,o ne sıcaktı:KK31:

Hamilelikte zararlı ve yararlı besinler hakkında çok değişik bilgiler..Bu tamamen sizinle şekilleniyor..Atıyorum şekeriniz çıktıysa zaten diyete giriyorsunuz sadece çikolata vs değil bir çok şey eksiliyor..
Ama genel olarak mesela ilk 3 aylık sürede maydonoz pek tüketmemek gerekiyor..Masum sanılanların etkisi daha garip aslında,insanlar hep cips çikolata kafein baksada..
Kafeinin hiçbir yararı yok ama mesela çay çok seviyorsanız 2 bardakla kalın diyor doktor kesinlikle içme demiyor,sadece peynirinle içme çünkü o onun vitaminini götürüyor gb..Kahve müsadeside var..

Aslında sorumluluğu bilip sadece yediğiniz hiçbirşeyi abartmamak gerek,bazı şeyleri hiç yememekle başa çıkamazsınız,dürtü o :KK9:
Mesela çikolata haftada 2-3 kez abartmadan,yararıda var,mesela Nst'ye girerken bayan diyor ki çikolata ye su iç 10 dk sonra gel,sağlıklı sonuç alıyorlar bebek çikolatanın etkisiyle hareketli diye :) Uyuyan bir bebiş Nstde sonuç vermiyor çünkü sonra tekrar girmeniz ister doktor..

Süpürdü oturduğumuz odayı çekirdek yedik az diye,böyle uyuyamam ben dedim açtı hemencik makineyi sağolsun:KK9:

bilgiler için teşekkürler kuzum, evet maydanozu da biliyordum.....

veeee enişteyeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yorgun mod kuzucuk cuma ıs yerı semıner verdı cumatesı ders vardı pazar ızınlıydım ızınlı olnca eve gıttık tabı ama canım cıktı gene cok yoruldum ıste b kadar yorlmyrm yarında esımı yolcu edıyoruz altı ay yok pofffffffffffffffffffffff:KK43:

ahh yavrusuu yine yalnız günler seni bekliyor kıyamam :KK50:
inşallah zaman hemen su gibi akıp gider
en güzel yaz aylarında eşinle olamayacaksın :KK50:

sanki topikçe aynı şehirde olsak çok iyi arkadaş olurduk gibi geliyor bana :KK52:

maydonozu bende biliyordum canım söktürücü etkisi olduğundan yenilmemesi gerekmiş.
benim halam 9 aylık hamileliğinde 8 ay diyetteydi şekeri yüksekti.
ama sonra bebeği doğunca çok zayıftı halada öyle 3 yaşında ve çok zayıf sağlığı iyi ama gelişimi çok yavaş :KK50:

bu arada eşini tebrik ederim benim eşimde senin eşin gibidir :KK16:
bana hep yardımcı olur.
bu arada hafta sonu kv ve görümcem İzmir'e gidiyor 4 gün yoklar :KK52:

X