- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.541
bizim bu tarafa daha dogrusu izmir yoluna yeni bi yer açmışlar limon oyuncak diyee...cok uygun şeyler varmışş
eşin hızlandırmak istede heebn sana demiştimm bakmaya başlarsan o zmn daha cok isticeksn diyee..
deva da gitti yine kaybolduu yoksaa eşin mi geldi kısss ??
Aybalalarım :))))
Herkes iyimis ne güzel..
Aksam son uzak yolculugum olduguna karar verdim ya da aksam oldugu icin öyleydim gece kamyonları sevmiyorum hatta gündüzde sevmiyorum,onlara yeraltından ayrı bi yol olsun :))
Cok stres yaptım yaw,ki cok severim araba yolculugunu :)
Neyse ki Sezen anne karnı huzurundan İzmit'i görmek icin vazgecmedi :)
Bir balkonda kahvaltı sefasından el sallıyoruz size :) Tabi benim 2. postam :)))
Buarada kazı calısmaları hızla devam :))
AMAYA
Sevindim ilerlemelere canım,en kısa zamanda güzel haberlerle insallah :)
Topik cok güzel olacak SWEAT ve PRENSESte eslik edicek :)
size tünaydın sivitee günaydınnnnn
haftaiçi öğle yemeği yediğim saatte kahvaltı yaptım
bu gün çook işim var
temizlik yapıcam bi de ayakkabı-kıyafette yazlık kışlıkları ayırıcam bi deee çamaşır yıkıcaamm
eşim yardım edicek söz verdi ama benim tembellik yapasımm varrr
yaşasınn SEZEN iyiymişşşş
Bundan sonra artık Sezenin yolculuğu başıcak
İzmiti çok seviyorum ben...Öğrenciyken arkadaşlarımız vardı giderdik yanlarına..Bölee üst geçitten geçip sahile inerdik hala var mı bilmem üst geçit
Bu arada ben de kamyonlardan bi de tırlardan çok korkuyorum
Öptük ki SEZENİİİİ
size tünaydın sivitee günaydınnnnn
haftaiçi öğle yemeği yediğim saatte kahvaltı yaptım
bu gün çook işim var
temizlik yapıcam bi de ayakkabı-kıyafette yazlık kışlıkları ayırıcam bi deee çamaşır yıkıcaamm
eşim yardım edicek söz verdi ama benim tembellik yapasımm varrr
oraya da bakarsak artık aman sabahlar olmasın
İvazpaşa nerde biliyormusun cumhuriyer caddesinde ŞENÖZ var ya ordan çarşıya doğru çıkarken hemencik solda bi han gibi..
inşallah hemen ihtiyacınız olur
yaşasınn SEZEN iyiymişşşş
Bundan sonra artık Sezenin yolculuğu başıcak
İzmiti çok seviyorum ben...Öğrenciyken arkadaşlarımız vardı giderdik yanlarına..Bölee üst geçitten geçip sahile inerdik hala var mı bilmem üst geçit
Bu arada ben de kamyonlardan bi de tırlardan çok korkuyorum
Öptük ki SEZENİİİİ
Ben cok seviyorum bu yazlık kışlık meselesini :) düzeltmeyi çok değil ama unuttuğun sevdiğin esyalar cıkıyor ya keyifli oluyor :) kolaygelsin canım..
Üstgeçit bol İzmitte tabi :)
Hava öyle güzel kiiii..
kızlarrr maaleseff kırmızı kart yediimm
inş. svitt hemen itiyacımız olurr ama bnm de bu ay boşa cıktı artık aynı zmnda denemelere dvm edicez deseneee
28 günlük hesaplamıcam artık tam gününnü hesaplıcam bekleme acısındn eskiden bn tam gününü beklerdim..
hayırlısı artık...
bnde temizlik yapcaktm özellikle botları fln kaldırcaktm ama saun kıpırdayasım yookbitkin bir haldeyımm sankii itfaye gelnmiş belimden hortumla su çekiyor
plojoo afiyet olsn o kahmaltı birde balkondaysaaa allahhh
balkonda kahvaltıyı bn cok severmm...bu ay bizde eskişehire gitmeyi planlıyoruz ama baklm durumlar nasl gelişecek..
:ben geldiiiim
öyle bi temizlik yaptık ki eşimle temizlenmedik köşe kalmadııı
tüm giymediklerimizi kullanmadıklarımızı da attık..ev nefes aldı..tam bahar temizliği olduuu
yorgun ama mutluyuz
Aynen dediğin gibi oldu plojocum özellikle ayakkabı kutularımı açıp kışlıkları da kaldırırken havalara uçtum
benim ne güzel ayakkabılarım varmış yavözlemişim hatta dediğin gibi unutmuşummm
bu arada inanamazsın ki eşim biraz önce İzmite mi gitsek arkadaşların yanına dedi böleee kaldımmm
hani forumu okudu desem bu gün hiç pc açmadı bile...
Malum oldu benimkine
canımmm bundan sonra beraber bekleriz kiii
gerçi ben eylüle kadar çok üzülmem olmazsa ama sonra strese başlarım...
bence sen de hiiç gün hesaplama..akışına bırak kesin olucak bak
bu arada eskişehire gidin mutlaka...küçük ama çok güzelll...
biz eskişehir aşığıyızzz
minik de gelmeden gezmiş olursunuz...
ya aklıma takıldı biz korunmayı bıraktık ya her nekadar wc ye de koşsam hamiş kalma ihtimalim var..
mesela şimdi temizilik yaptım kendimi çok yordum belim ağırdı kötü mü olur acaba
yani benim her ay dikkat etmem gerekirmi ki
şimdiii yemek zamanıııı
bn daha önce eskişehire gttim ama eşimle gitmedik hiçç
svitt ne kdr stres yapmam desende yapıyorr insan... bak hemen düşünmeye başlamıssın...
meselaaa ben regl den sonra denemelerden sonra neskahve içmeye çekiniyorummdr.lar izin vermıyor yaa ness içmeyee..
uzanmaya fln çekiniyorumm yeğenleri kucagıma almaya aynı şeklideee..
diiğer taraftan daa hazırlıyorum kendimii pisikolojik olark hamile kalana kdr içeyim ness diyorum
tabikki %50 ihtimal var...ama sen kalkma wc.ye alıştır kendiniii kasımdan marta kdr bn hep kalktmm martta kalkmıkyorumm...
bnde intihap var yaa akrdsm dr. sormus hamile suanda onda da varmıss..çörek otu yağı al demiş onu alıcam çarsıdan...:26:
biz anneme gidiyorzz aksma yada yarn grszzz
ben de temizlik yaptım svitiiiiii... çok yoruldum daha bitmemişken eşim de akvaryumunu temizlemek için annesine gitmişti ordan geldi, biz dışardan eve söyledikbenim yayılasım vardı çünküüüüüü bu arada kafeinli herşey zararlı hamilelikte, ve gazlı içeceklerde.... ayrıca tüm hazır gıdalardan ve cipslerden de uzak durmak gerekiyor, geçenlerde markete gittim yaklaşık 10 aydır cips yememiştim tüm paketler al beniii alll beniii, onu alma beni allllll diye bağırdı, bi aile boyu paketi 3 tane de en küçük boylardan alıp gece evde cips partisi verdim..... nescafe en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum bile (((( ama yok geçen akşam göremeyeceğim yerlere kaldırdığım sıcak çikolatalardan bi kaçamak yapmıştım çiğ köfte falan yalan olcak bide protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor sanırım bol yumurta haşlanmışından..... mümkün olduğunca sağlıklı beslenme, haşlanmış sebzeler, et, süt yumurta :)))
prensescan önümüzdeki ay gelir inşallah bebişin, dikkat etmek gerekli elbette ancak çok da kasmamak lazım kendinizi...... zamanı gelen bebiş engel tanımaz
Huhu canlaaaar
Ben geldiiiiimmm
Cumadan beri sokaklarda syrtuyoruz esimle
Ondan hic gelemedim aklmda sizdeydi ama ancak girdimmnapiyodunz kii bence 1-2 aya amayaa sivitoss ve prensesten hamis haberleri gelebilirr
2seneye de ben kalirim insallahh
Ben simdi yatiyorumm ki cicisler seviyorum ki siziii
Günaydınnn kızlarr
neler yapıyorsunuzz bakalımm
kızlar bugün size bir şey itiraf edeceğim
bende artık bebiş istiyorum ama bir taraftanda eşimle vakit geçirmek istiyorum.
eşimle vakit geçirmek gezmek tozmak istiyorum çünkü evde hiç yalnız kalamıyoruz.
bu yazı geçirince eylül ekim gibi göbüşümde galiba bebişim olsun artık diyorum
aslında hiç niyetim yoktu bu sene ama
gerçi daha eylül ekime kadar kaç kere fikrim değişir
amayanın da evi miss gibi olmuş yaşasınnnnyaparken zor da şimdi bakmaya doyamıyorum valla...
ben hamilelikte kilo vererek doğum yapan ilk kadın olabiilirim
çünkü şu yenmemesi gereken her şeyi yediğim için kilo alıyorum zaten
cipsler dee afiyet olsun sana kuzumm..iyi yapmışın biz de dün akşam yedik veee sonuç gecenin 1inde bisiklete bindim
senin kürler bitti miii?
biz de dışarı çıkıp bi yerde oturduk..acıkınca dedim eve bisürü alışveriş yaptık para vermeyelim dışarıda..evde hazır mantı vardı sos falan yapıp onun yedikk
şimdi de yarın için yemek yapıcam...
Alllah'ım döngü halinde yemek-bulaşık-yemek-bulaşık..ellerim hala ağrıyor ..
aa bi de eşimle daha bu güne kadar hiç bovling oynamadık ..bana buakşam diyor ki gel bovlinge gidelim..
dedim ellerim o kadar ağrıyor ki topu taşıyamam bile sen ikimizin yerine oynucaksan gidelim
Günaydınnn kızlarr
neler yapıyorsunuzz bakalımm
kızlar bugün size bir şey itiraf edeceğim
bende artık bebiş istiyorum ama bir taraftanda eşimle vakit geçirmek istiyorum.
eşimle vakit geçirmek gezmek tozmak istiyorum çünkü evde hiç yalnız kalamıyoruz.
bu yazı geçirince eylül ekim gibi göbüşümde galiba bebişim olsun artık diyorum
aslında hiç niyetim yoktu bu sene ama
gerçi daha eylül ekime kadar kaç kere fikrim değişir
Huhu canlaaaar
Ben geldiiiiimmm
Cumadan beri sokaklarda syrtuyoruz esimle
Ondan hic gelemedim aklmda sizdeydi ama ancak girdimmnapiyodunz kii bence 1-2 aya amayaa sivitoss ve prensesten hamis haberleri gelebilirr
2seneye de ben kalirim insallahh
Ben simdi yatiyorumm ki cicisler seviyorum ki siziii
tünaydın gelincikler.... 3 gün yoktum ya işte, acısı çıkıyo((( yoğunum ben
ah canım benim kürler paket halinde biri bitiyo biri başlıyo, en son haziranın 10unda tamamen bitecek inşallah... ondan sonra da yeni tedaviye başlamayı planlıyorum bi aksilik olmazsa.... yada belki de tedaviye gerek kalmaz, çok zor bi ihtimal ama umutsuzluk yok... Rabbim ol der ve olur... bu kadar basit aslında
değişmesin değişmesin, gelsin bebişlerrrrrrr
hadi inşallahhhhhhh....... kendiliğinden gelseler hakikaten hem çok hoş bi sürpriz olur, hem de daha masrafsız olur :)))))
biz de seni seviyozzzz
Günaydınn kızlarr..
Çok ağrım varr 5 kez kalkıcam diye yüzümü yıkayıp tekrar yatağa daldımmkaç tane tuhaf rüyalar gördüm kiii en sonunda kalktmm
sviitt
çok şanslısın valla eşin hep gzelim diyor ne güzelll..bnmki yayılmayı tercih ediyor sureklii..
bncede gezip toz eşinde gezmek isterken..
hamileyken kilo verme hayalini bende kuruyorumm svitt aynı düşünceler içndeyim senlee
eskiden de sevmezdim ama son 2-3 aydır çiğ yumurta ve taze yapılan lor peynir fln oluyor ya onların kokularına dayanamıyorum
bu zararlı şeyleri aşermem inş diye dua ediyorumm
amayaa
inşallahh hayırlısı ile gelir bebeklerimizzz...
sende temizlik yapmışşsın bi pasaklı ben oldum bu haftaa ama çok feciiyimm regl ağrısı
majoorrr
işte beklenen haberrr...hayırlı olsun inş.. kv gitmeden de ztn yanlız kalmazsınız kuzum...
bebek olunca da gezmek istersen verirsin 3-4 saat bakıversın kv ne olucaakkk ben öyle planlıyorum çünküü
ama emiinn ol kiiiii şak diye ilk aydan olmuyorr tecrube :26: plojo şanlıyıms hemen oluvermiş ama genellikle hemen olmuyor..özellikle planlayıncaa...
bnde hamileliğin son 3 ayını yazın yaşamak istiyorum ama ksımett olmazsa 2.bebekde düşünücemm
asen
sende başla bebek planlamayaa 2 sene çokkazara olur belkim
selam kızçeler
fikir genelde hamilelilği öne almak adına değişiyor
ben de ağustostan sonra istiyordum ama PKO çıkınca ben de korktum hemen olmaz diye
biz mesela bebiş olunca rahat gezemicez diye şimdi aklımıza esince soluğu dışarıda alıyoruz...
zaten hamilelik süresi de 9 ay doğana kadar yaklaşık 2 yıldır evli olucaz zaten...
bebişle gezeriz artık
en hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz
Günaydınn kızlarr..
Çok ağrım varr 5 kez kalkıcam diye yüzümü yıkayıp tekrar yatağa daldımmkaç tane tuhaf rüyalar gördüm kiii en sonunda kalktmm
majoorrr
işte beklenen haberrr...hayırlı olsun inş.. kv gitmeden de ztn yanlız kalmazsınız kuzum...
bebek olunca da gezmek istersen verirsin 3-4 saat bakıversın kv ne olucaakkk ben öyle planlıyorum çünküü
ama emiinn ol kiiiii şak diye ilk aydan olmuyorr tecrube :26: plojo şanlıyıms hemen oluvermiş ama genellikle hemen olmuyor..özellikle planlayıncaa...
bnde hamileliğin son 3 ayını yazın yaşamak istiyorum ama ksımett olmazsa 2.bebekde düşünücemm
Günaydınn kızlarr..
sviitt
çok şanslısın valla eşin hep gzelim diyor ne güzelll..bnmki yayılmayı tercih ediyor sureklii..
bncede gezip toz eşinde gezmek isterken..
hamileyken kilo verme hayalini bende kuruyorumm svitt aynı düşünceler içndeyim senlee
eskiden de sevmezdim ama son 2-3 aydır çiğ yumurta ve taze yapılan lor peynir fln oluyor ya onların kokularına dayanamıyorum
bu zararlı şeyleri aşermem inş diye dua ediyorumm
amayaa
inşallahh hayırlısı ile gelir bebeklerimizzz...
sende temizlik yapmışşsın bi pasaklı ben oldum bu haftaa ama çok feciiyimm regl ağrısı
majoorrr
asen
sende başla bebek planlamayaa 2 sene çokkazara olur belkim
aynenn kuzucummm rabbim ol deyince olmıcak bişey yok ki....
inşallah yaza hamiş girersin kuzum...
tedaviye de gerek kalmıcak gibime geliyor inşallahhhhh
bizde de evde yayılmayı seven benim
dün eşime dedim ki sen enerji hapı falan mı içiyorsun benden gizli..ne bu enerji
bu arada benim arkadaşım ilk 3 ayda 7 kilo verdi hamileyken ama mutfağın önünden geçemiyordu..
ne yalan söyliyim cazip geliyor ama sağlık gibisi yok..çok beter bir şeymiş
bu hamişlik girişiimlerine başlamak da ayrı bi heyecan regl gününü beklemek falan güzelmiş
bu arada bu ay fazladan para geçti elimize borçlarımızın çoğunu kapattık tatile para ayırdık bi mutlu olduk ..
eşime diyorum ki bak babası meleğimiz kısmetiyle geliyor
evet şekerim aynen dediğin gibi bebiş doğana kadar 2 yıllık evli olacağız zaten
geçmiş olsun canım neyin varr ??
evet onuda düşünüyorum hemen olmayabilir ama en azından sonbaharda çalışmalara başlarız işte
gerçi eğer şuan çalıştığım işimi değiştirmek zorunda kalırsam o zaman ertelemek zorunda kalacağım
ilk 3 ayda ztn miğde bulnatısı kusma fln normaldir almayayımda aşırı kilo o da yeter bna
tatil parası hazırsa nereye gidiyonuz baklmmm
nasıl 2 yıllık ewli olucanız yaff eylülde olursa mı?
iş konusunda bişi diyemiyorum bnde düşünceler içindeyimm
bu arada kzılar bişi diceemm bulaşık mak. tabelt kullanan hiç sorun yaşadımı? ayda 1-2 kez acıyorum topu topuu onda da erimiyor tablet deli oluyorm geçenlerde de aynısı olduu
bu arada geçmiş olsun prenses yazmayı unutmuşum
inşallah 9 ay boyunca bi daha gelmez
alanyaya gitmek istiyoruz ama hem iznim kesinleşmedi hem de bebiş olursa oraya gidemeyiz ki çok uzak
napıcaz bilemedik...
ben fairyinin tabletini kullanıyorum çokı memnunum acaba tabletten mi makineden mi?