- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.561
bnde rairy kullanıyrmm ama neden böyle oluyor anlamıyorum kapağı açılıyor ama erimiyorr offff
Bulaşık makinesinin tüketici hattını arasan canım yardımcı oluyorular bayağa..
ilk 3 ayda ztn miğde bulnatısı kusma fln normaldir almayayımda aşırı kilo o da yeter bna
tatil parası hazırsa nereye gidiyonuz baklmmm
nasıl 2 yıllık ewli olucanız yaff eylülde olursa mı?
iş konusunda bişi diyemiyorum bnde düşünceler içindeyimm
bu arada kzılar bişi diceemm bulaşık mak. tabelt kullanan hiç sorun yaşadımı? ayda 1-2 kez acıyorum topu topuu onda da erimiyor tablet deli oluyorm geçenlerde de aynısı olduu
canım ben ağustosta evlendim ya bu sene eylül ekim gibi hamiş kalırsam doğana kadar ikinci yılımız dolmuş olacak onu diyorum
bende fairy platinium kullanıyorum öyle problemimiz olmadı ama. bazıtabletlerin jelatini kalın olduğundan oluyormuş.
elle açman gerekebilir yani :26:
canımm iyiyim sen nasılsınn
hmm yarın sabah dur bakalım
sabahlar uzaakkk bu sevda tuzak bana diyorsun
az kaldı bakalım doğumdan sonra nasıl olacaksın
evettt hoşgeldinn
neden hiç gelmiyorsunki aramıza
gıcıklık yapma bize asoşş
benimde 40 dk'kam kaldı şurda
gec oldu ama bebegım naber :)
nerelerdesin bakalım sen :)
bana herkes alışmıştır heralde cumartesi pazar oldu mu giremiyorum.
iyiyim bebeğim senden naber bakalım.
ev işleri nasıl gidiyor??
nerelerdesin bakalım sen :)
bana herkes alışmıştır heralde cumartesi pazar oldu mu giremiyorum.
iyiyim bebeğim senden naber bakalım.
ev işleri nasıl gidiyor??
hafta sonları herkez öyle canm dert etmee.. ewliyiz arık kocalarımızla gezmek tozmak istiyoruz normal
deva hoşgeldinn nerelere gittin?
ay bebegim ya yorgunlukdan bın parca olmus durumdayım
2 kez 30dk progrmda yıkadm olmadı sımdı 2.30 deniyorum baklm ne olucak tableti değiştiricem bi daha olursa finish öneriyormus bulask mak.
prensess sonuç ne olduuu ? eridimi tablet
ben ilk finishin sıvısını kullandım ama ı ıh memnun kalmadım
sonraa prilin tabletini kullandım yine memnun kalmadım ama reklamlardaki gibi olucak ama fairy mucize gibi
acaba kısa program diye mi yırtılmadı...
ayy ben de dün gece çalıştırmıştım makineyi boşlatmam lazım
inşallah benim kociş süpriz yapmıştır arada yapıyor
bu arada bizim katta bi komşunun annesi vefat etmiş 90 yaşındaydı zaten hastaydı...
iş çıkışı oraya uğrucam da sadece kapıda merhabamız var..ilk kez gidicem evlerine...
çekingen değilimdir ama ilk kez gidicem ya tanımıyorum da kimseyi gerildim
annemde bi uğradı gösterdim acba tersmi koydun dedi.. bnada mantıklı geldi jel olan tarafı alta koyuyorum yapsıyor sanrım öyle bidahki defa dikkat edicem baklm yine olucakmı..
git git çekinme orda ztn kimse başka şeye bakmaz herkez üzgün
annemde bi uğradı gösterdim acba tersmi koydun dedi.. bnada mantıklı geldi jel olan tarafı alta koyuyorum yapsıyor sanrım öyle bidahki defa dikkat edicem baklm yine olucakmı..
git git çekinme orda ztn kimse başka şeye bakmaz herkez üzgün
huhu canlaaaarrr
ben geldimmmm napıyosunuz bakalımm
herkescikler survivor mu izliyo acabaa
benden sze bi kahve yapında içinnkeşke aynı şehirde olsaydık bana gelirdiniz kahve yapar içerdik, kaynatırdıkk beraber
püff
aynen öyle oldu canım hata kadın çok sevindi gittiğime..zaten yarım saat oturdum dua okundu vee inan özellikle senin ve amaya için de dua ettim
bu arada evet jel tarafını üste koyuyorum ben hep...
biz kardayı arası survivior izliyoruz kuzu..
mmmm kahve mis gibi olmuşşşşşeline sağlıkkkk
valla aynı şehirde olaydık başka bişey istemezdim
Huhh Huuu
İyiyim,doğurmadım,evimdeyim :)))
Ama gündüz İzmitte geri dönüşte bildiğiniz su şişesiyle yıkandım arabada,o ne sıcaktı
Hamilelikte zararlı ve yararlı besinler hakkında çok değişik bilgiler..Bu tamamen sizinle şekilleniyor..Atıyorum şekeriniz çıktıysa zaten diyete giriyorsunuz sadece çikolata vs değil bir çok şey eksiliyor..
Ama genel olarak mesela ilk 3 aylık sürede maydonoz pek tüketmemek gerekiyor..Masum sanılanların etkisi daha garip aslında,insanlar hep cips çikolata kafein baksada..
Kafeinin hiçbir yararı yok ama mesela çay çok seviyorsanız 2 bardakla kalın diyor doktor kesinlikle içme demiyor,sadece peynirinle içme çünkü o onun vitaminini götürüyor gb..Kahve müsadeside var..
Aslında sorumluluğu bilip sadece yediğiniz hiçbirşeyi abartmamak gerek,bazı şeyleri hiç yememekle başa çıkamazsınız,dürtü o
Bir paket yiyeceğine 3-4 tanecik ağzına atıverip bırakacaksın cipsi
Mesela çikolata haftada 2-3 kez abartmadan,yararıda var,mesela Nst'ye girerken bayan diyor ki çikolata ye su iç 10 dk sonra gel,sağlıklı sonuç alıyorlar bebek çikolatanın etkisiyle hareketli diye :) Uyuyan bir bebiş Nstde sonuç vermiyor çünkü sonra tekrar girmeniz ister doktor..
Okudukça araştırdıkça abartmadıkça herşey oturuyor kızlar :)
Eşim diyor ki kızlara yaz,
Eşim ev süpürüyor ben size yazıyorum
Süpürdü oturduğumuz odayı çekirdek yedik az diye,böyle uyuyamam ben dedim açtı hemencik makineyi sağolsun
Çoook öptüüümm
yorgun mod kuzucuk cuma ıs yerı semıner verdı cumatesı ders vardı pazar ızınlıydım ızınlı olnca eve gıttık tabı ama canım cıktı gene cok yoruldum ıste b kadar yorlmyrm yarında esımı yolcu edıyoruz altı ay yok pofffffffffffffffffffffff
huhu canlaaaarrr
ben geldimmmm napıyosunuz bakalımm
herkescikler survivor mu izliyo acabaa
benden sze bi kahve yapında içinnkeşke aynı şehirde olsaydık bana gelirdiniz kahve yapar içerdik, kaynatırdıkk beraber
püff
Huhh Huuu
İyiyim,doğurmadım,evimdeyim :)))
Ama gündüz İzmitte geri dönüşte bildiğiniz su şişesiyle yıkandım arabada,o ne sıcaktı
Hamilelikte zararlı ve yararlı besinler hakkında çok değişik bilgiler..Bu tamamen sizinle şekilleniyor..Atıyorum şekeriniz çıktıysa zaten diyete giriyorsunuz sadece çikolata vs değil bir çok şey eksiliyor..
Ama genel olarak mesela ilk 3 aylık sürede maydonoz pek tüketmemek gerekiyor..Masum sanılanların etkisi daha garip aslında,insanlar hep cips çikolata kafein baksada..
Kafeinin hiçbir yararı yok ama mesela çay çok seviyorsanız 2 bardakla kalın diyor doktor kesinlikle içme demiyor,sadece peynirinle içme çünkü o onun vitaminini götürüyor gb..Kahve müsadeside var..
Aslında sorumluluğu bilip sadece yediğiniz hiçbirşeyi abartmamak gerek,bazı şeyleri hiç yememekle başa çıkamazsınız,dürtü o
Bir paket yiyeceğine 3-4 tanecik ağzına atıverip bırakacaksın cipsi
Mesela çikolata haftada 2-3 kez abartmadan,yararıda var,mesela Nst'ye girerken bayan diyor ki çikolata ye su iç 10 dk sonra gel,sağlıklı sonuç alıyorlar bebek çikolatanın etkisiyle hareketli diye :) Uyuyan bir bebiş Nstde sonuç vermiyor çünkü sonra tekrar girmeniz ister doktor..
Okudukça araştırdıkça abartmadıkça herşey oturuyor kızlar :)
Eşim diyor ki kızlara yaz,
Eşim ev süpürüyor ben size yazıyorum
Süpürdü oturduğumuz odayı çekirdek yedik az diye,böyle uyuyamam ben dedim açtı hemencik makineyi sağolsun
Çoook öptüüümm