Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar, epeydir takip edemiyorum sizi bi süre daha öyle olucak galiba haftasonu annemlere memlekete gidicez inşallah ama merak ediyorum kim bilir neler kaynattınız

topiğin hamişi dua et lütfen ben de çok istiyorum bizim de bebeğimiz olsun okudukça iyice heveslendim maşşallah allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin tospik hafta sonu bnde yokumm

bnde senin gibi aynı duygular içindeyimmm...bnde istiyorum bebek allah nasip eder inş.

miram haklısın gezmek tozmak lazımmm..
cok şükür eşimi tam zamnında bulmuşumm bu süre de şehir dsınada gittik yurtdısınada hem ewliyken hem bekarken..
ewliliğimizde de gezmekler tatiller olucak mutlaka ama bebek bambaşka bişey..
herşey zmnında güzel bncede..

günaydın canlarım

bende oteli çok beğendim ama eşim çok büyük çok kalabalık olur diye istemiyor
ben çok beğendim kocaman havuzu var ama ona göre çok kalabalık olunca havuz çabuk kirlenir.
eşim bide kum olan bir denize girmek istiyor.

Alaçatıda oteller denizden uzak mı oluyor acaba bilen var mı?

bu arada tatil için kredi kartına 12 taksit olayı bugün sonmuş haberiniz olaaaaa
bugün kesin almamaız gerek tatili

bak dedim ben sana, söylersen kesin yapar, ama söylemeden yapmaz bu yolda devam et canım... söyle herşeyi......

canım senin tektaşını ve alyansını çok merak ettim nedense

prenses sana iyi yolculuklar canım mis gibi kokar o şimdi bide bütün yüzüklerden hevesini almışsındır diye düşünüyorum :)

AMAYA işte bende o senin alyansın gibi istiyordum ama alırken nedense gittim taşlı aldım

kızlar valla hep söyleyince yapacaksa her seferinde de söyleyemem ya ben öyle biri değilim. kendi kendimi yer dururum işte

Son düzenleme:

inaşşalh isteyen herkesin bebeği olsun

Hayırlı haberler olsun inşallahh..
Ohh gez gez,bide üstüne bebiş seveceksin,terapi görmüş gb gelirsin canım

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım minişinizi,memleket havası yarar belki

Paylaşırım canım sana fotoğrafı sayfamda yazarım yükleyince
Biz Alaçatıda kalmadık mesela koylarda yakın hep birbirine hergün başka yerdeydik,Alaçatıyada öyle geçtik..Araba olursa kolaylık oluyor tabii kala kala Sarımsaklı,Cunda,İzmir diye ilerledik..Eşimde bende otelde kalma yanlısı olmadık,kurtluyuz azcık duramıyoruz,bağlanmayalım bir yere dedik :)
Birdeeeee kızıyorum bak Kendini üzmene değer miii..Zaten her gün söylemiceksin ya,eve gelince ne yapalım bu akşam de,mesela sen şunu yap bende şunu yapayım fln de Yaptı diye zaten hergün kıza yüklenmeyeceksin sende di mi

TÜNAYDINLARRR :16

Veee izine çıkmama sonnn 6.5 saat

çok güldüm eşine amayaa
erkekler hep böyle kendi bildiğini okuyor..
ben de senin gibi dümdüz bi alyans istedim..bombelileri de var onların öyle de olabilirdi..
100 metre öteden alyansım ben diye bağrıyorlar
ama eşim her alyansı takmam rahat edeme deyince mecbur aldık işte
Allahta takıyor yoksa başına kakardım hergün..
ki bana hala sen başka alsaydın diyor...başka başka alyans mı olur yahuu

canım inşallah kvnin sonuçları iyi çıkar..
valla çok dua ettim..
gezmeye de gidiyorsunuz ne güzelllll
bebişi severken belki senin göbişte de bebiş vardır :52
bu arada senin alyans hakkı dolmuş

canım Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah..
sen de dualarımızdasın..
Tez zamanda amaya prenses ve sen çift çizgi testlerle gelirsiniz inşallah ...

biz de büyük havuzlu otelleri seviyoruz...
havuzu cezbetti bizi..
evett bu gün tatil için taksitte son fırsat..
ama mecbur peşin alıcaz sonra

evett PLOJO yüzüğüü ve tek taşını göster bizeee

bu arada yüzük konusunda şöyle karar aldım..
düğünümde halam rahmetli babaanemin yüzüğünü takımıştı bana çok severdim ki onu
alyans gibi..
hamilelikte kilo alınca onu takarım hafif bol gibi..
ya da değişiklik olsun diye arada onu takarım....
değiştirmicem alyansımı işte

canımm aslında biz de öyle gezmek istiyoruz bu yaz..
araba aldık ya heves yaptık
yer ayırtmadan gezdiniz galiba..
nerelerde kaldınız?
yer bulmanız sıkıntı olmadı mı?

Son düzenleme:
tünaydınnn kızlarr...hazırlıklara başlamadan bi bakayım dedım...

amin cnm gezelim artık valla 5 aydır bi bulgaristana gittik hep ew hep ew

valla svitcim bilmiyorum bebiş varmı ama yenii doğan bebek sevmek minik minik kıyafetlerr

bu arada bna HGS hızlı geçiş sistemi kartı lazm nerden alınıyo bilen varmııı:26: ptt den almıştım geçen yıl ???

svitt bankalarda satılıyomuu

canımm aslında biz de öyle gezmek istiyoruz bu yaz..
araba aldık ya heves yaptık
yer ayırtmadan gezdiniz galiba..
nerelerde kaldınız?
yer bulmanız sıkıntı olmadı mı?

Eylül olduğu için sanırım sıkıntı olmadı canım,okulların açıldığı dönemlere denk geliyor bizim tatiller,zaten balayınada 17sinde cıkmıştık,gectiğimiz senede 16sında yola cıkmıştık,eşim evlilik yıldönümü zamanında kullanıyor iznini.. :)
Nasipse bu senede aynı dönemlere denk gelsin istiyoruz Allahın izniyle,hem bebişte bayaa büyümüş olur..
Tabii ilerlemeden nerelerde kalabileceğimize fln bakıyoruz internetten,ne yaparız nereye geceriz gb :)
Birtek balayı dönüşünde Pamukkalede nerede kalırız diye bakmamıştık ondada şansımıza son odayı bulduk

tünaydınnn kızlarr...hazırlıklara başlamadan bi bakayım dedım...

amin cnm gezelim artık valla 5 aydır bi bulgaristana gittik hep ew hep ew

Ohh ne güzel değişiklik olacak o zaman,iyi geliyor insana :) Senin keyfinin yerinde olması daha iyi bu dönemde

ayhh utandımm keyifim yerinde cnm daaa nezleyim:2:
bizde balayına 2 eylülde gitmiştik cok güzeldi..bnm eşim daha yeni olduğu için yıllık izni ne zmn bilmiyoruzz karar verince banada yazın.

ayhh utandımm keyifim yerinde cnm daaa nezleyim:2:
bizde balayına 2 eylülde gitmiştik cok güzeldi..bnm eşim daha yeni olduğu için yıllık izni ne zmn bilmiyoruzz karar verince banada yazın.

Geçmiş olsuun,meyve ye bol bol,daha kötü olmada aman..
Aynı yerlere gidermişiz Ama o zaman sen hamileliğinin son zamanlarında olursun İnşallah

canım bildiğim kadarıyla ptt halkbankası,işbankası,garanti veriyor ama diğerleri de veriyor olabilir..
bu gün de aysonu kalabalık olur her yer

biz ağustos başı çıkıcağımız için yola çok zor yer bulmamız
tam o zaman da çok yakın bi arkadaşım izmirde doğum yapıcak..
oraya da gitmek isitorum
çeşme mükemmel bi yer günübirlik gitmiştik biz ama oteller çok pahalı
neyse daha vakit var..
ben bu gün çıkıcağım izine odaklanıyım
Aynı yerlere gidermişiz Ama o zaman sen hamileliğinin son zamanlarında olursun İnşallah

inşallah ben de o zamanlar hamileliğimin ilk aylarında olurum
plojo seninki abla olucak

Ayyy inşallah birsürü kardeşi olacak Sizleri şimdi tanıyorum ya az çok,o süreçlerinizi düşünüyorumda ne kadar keyifli olur topik :) İnşallah inşallah..
Bizim bu seneki tatilde minikte 6 haftalık flndı,sende minik göbişte gidersin inşallah İzmir'e

aminn amiinnn....hayırlısı inşallah..
valla sanrım meyvesizlikten olduu bn cok meyve yerdım nezlede olmazdım kolay kolay...ne oldu bilmiyorumm ama eşimin yüzünden fazla fazla alıyor birsürü meyve kalıyor..bnde kızıyorum yicen hepsini diye o yemeyince bnde yemiyorum inada biniyo iş..

aminnn inş..bnmde kesin değilkiii belki bnde o zmnlar hamile kalırım ama ağustos-eylül de hamile kalmak istemiyorumm ikizler olur mazallah

netten baktım bnde gişelerin giriş ve cıkıslarında oluyomuş ptt.eşim işten cıkınca hemen gidicek.alamazsa öyle yapıcazz
bilgilerin için mersii

paylaş paylaş merak ettim
yok be canım tabikide yaptırmayacağım. zaten yaptırmamki evimde yemek yapıyorum sadece o yan gelip yatınca çıldırıyorum o kadar bu arada benim kv çarşamba günü dönüyor.

bak söylemeyi unuttum :)
bizde arabayla gidip bir orda bir burda konaylayıp gezmek istiyoruz ama eşim uzun süre araba kullanamadığı için bende bir kaç ay içinde usta şöför olamayacağımdan arabayla gidemiyoruz bu sene. belki önümüzdeki yıllarda gideriz göbişimde bebişim olmazsa
yarın doktor randevum var saat 9'da çok merak ediyorum neler olacak bakalım. sonra saat 11'de ve 2'de direksiyon eğitimim var. inşallah hava yağmurlu olmaz

majo bebek istiyorum major bebek istiyorr

önümüzdeki yılları görmüyorumm sadece göbişimde bebişi görüyorumm hayrılısıı tabiki şaka bi yana ne zmn gidicektiniz tatile yaza mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…