Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya yeğenim bizde 10 aylık ve acayip hareketli, şu 3-4 saattirde sadece ben bakıyorum , kafayı yemek üzereyim, yok böyle bir hareketlilik ya ..... Sanırım çocuk fikrini tekrar gözden geçirmem gerekiyor, istemekler olmuyor bu işler...

prenses es geçmiş olsun,major ky geliyormuş, hadi görümceden kurtuldun, bu arada sen ehliyet kursuna mı gidiyorsun, yoksa özel direksiyon dersi mi alıyorsun ....

teşekkür ederim...beauty..
fikirden vazgeçme cnm deme öylee.. bnmde 8aylık yeğenim var oda öyle yatmak istemiyor ama yılbaşından önce gördüm bi ay oldu çooook özledim kendi çocuğum olsa naparım bilmiyorum...ama bu zmnlarda çok normall hareketli olması :))
yeğenime yürüteç almıştım artık biniyormuşş inmek istemiyormuş hatta ağlıyomuş ya kıyamam

birazdan eşim gelir kızlar bn cıkıyorum hepicinizii öpüyorummm..arda girip bakrm telden cvp yazmam ama öpüyorum sizii

Bende çok severim meyve,durum aynı ama bizde de ben hep yerim eşimin aklına bile gelmez :) Normalde soyuyorum tabak hazırlıyorum ama şimdi bende gaz yapmasın gece diye gündüz yiyorum,görünce bak çürüyor bunlar diyor :) Napiim diyorum yalnız başına bu kadar oluyor

NASILSINIZ HANIMLAR

Keyifler iyi Devaa,seni sormalıı? :)

Tabiiii severken iyiii :)) Öyle derler ya hep :) Bir de şu açıdan düşün,yaşın geçtikçe bu durum daha dayanılmaz bir hale gelebilir

Yardım iste,hiçbişiicik olmaz Hadi gözünaydın

majo bebek istiyorum major bebek istiyorr

önümüzdeki yılları görmüyorumm sadece göbişimde bebişi görüyorumm hayrılısıı tabiki şaka bi yana ne zmn gidicektiniz tatile yaza mı?

hayırrr 2015'te doğması umuduyla 2015 mayıs gibi doğursam ne güzel olur burcu ne olur bilmiyorum tabi
çin takvimi diye bir şey varmış bebeğin cinsiyeti için hesaplama yapıyormuşsun falan doğru mu acaba kızlar. bilen var mı?

sizinki hiperaktifmiş canım kolay gelsin

ehliyet kursuna gidiyorum. hafta için izin alamıyorum diye cumartesi günleri iki saat direksiyon eğitimi oluyor.

zaten hocam baya memnun benden çok güzel kullandığımı iddia ediyor. daha ikinci eğitimde hemen trafiğe çıkardı beni

Merhaba kizlar,

Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :)

benide alirmisiniz araniza ?

kizlaaaaar BA' geri geldiiiii ozledinizmi beniiii
ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..

Merhaba kizlar,

Hoşgeldiiiinnnn :) Daha ne olsuun,yepyenisin :)

http://......................./Ana_kucagi/Blog/?BlogNo=444299

umarım linke tıklanıyordur. milliyet blog'ta ana kucağı diye bir yazı. okuyun kızlar özellikle PLOJO

Link açılmadı ama buldum okudum canım,sağol :) Bu benim isteklerim arasında olacak,aklımdaydı,ama o süreç nasıl ilerleyecek bakalım :)

Bence hakkında hiçbirşey düşünmesek daha yapmacık olurdu :)) Ben yazdım hatta kopyalamak kolay mı diye,prenseste söyledi kopyalanıyor diye sağolsun..Eşin ilk defa girdiği için sayfaları bulması fln düşündürmüştü..Merakta ettik ayrıca,hemen kötüye takılmışsın :)
iyi olduğuna girdiğine sevindim,ben olayın hemen akabinde sildim arkadaslarımdan seni malum fotografım olduğu için,kusura bakma..Nasılsıınn?

Son düzenleme:
kızlaar ben ancak geldim
yeni gelenler olmuşş hoşgelmişlerrrr
bugünler de aşırı yoğunum vee duygusalımm
nasıl gidicem annemi babamı bırakıp diye üzülüyorum fazlaca
nasılsınız bakalımm neler yaptınız geldi yine haftasonnuuu

gel tabi sivitoşummm hem görüşmüş oluruz bahaneylee
valla küçük ev aletleri yatak yorgan felan götürecez tatlım mobilya beyaz eşya gittiğimiz yerden alıcaz öğrenci evi gibi olacak biraz
tamam ellacan değiştirmeyecem bende vazgeçtimm
nasıl oldun kuzummm:26:
ooo süper tatlım hep öyle toto yaymakla olmaz
çok güzel bi şekilde yaptırmışsın menemeni kutluyorum senii

anommm gerçekten o yaştaki çocukları oyalamak çok zor
ama kendi çocuğun olunca katlanıyorsun sanırım yaa
Merhaba kizlar,

tabiki yeni gelin sayılırsın tatlım hoşgeldinn

tatlım tekrardan hoşgeldin

bu hesabında dikkat et sıkıntı olmasın yeniden hani hoş şeyler yaşanmadı çünkü
düşünmek zorunda kalıyosun sonuçta sanal ortam birbbirimizi hiç görmedik ki
şuan nasılsınız bi sorun yoktur inşallah

2012 Eylül'de evlendik Ben bile yeniyim daha Aşağıdaki takvimlerde düzelmiş yine,1 yıl 4 ay 15 gün :)))

Ah evet yeni gordum onu daha :)
bebisi gormustum ama :)
Canim Allah hayirli bi sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insaAllah
bende hamileyim nasil koyuluyor ki o imza asagiya ? :)

Kusura bakma gec geri yaziyorum daha önce giremedim...bi sene beklemek iyi yani yasin ideal olur anne olmak icin ben 21 yasinda evlendim:) evet canim malesef ben ve esim dogma büyüme almanyada cok isterdim türkiyede yasamayi ama mümkün degil malesef

Yap kiz vallah cok güzel bi duygu icinde oynadigini hissetmek anlatilmaz yasanir:) bugün Doktora gitdim yavrucugumu gördüm okadar duygulandimki anlatamam:)

Siz nasilsiniz kizlar? Ben bügün doktoruma gitdim ve biricik prensesimi gördüm ay allahim cok tatli yaaa masallah )) göbekde keyf yapiyor hanimefendi koymus kolunu kafasinin altina ve bacaklar üst üste inanin asik oldum ona:) kilosu 1200 gramm ve 34 cm

ama simdi cok cok kötüyüm disim cok kötü agiriyor(

nasılsın kuzummm
sende mi hamilesinnn
kaç aylıkkk cinsiyeti belli mii

Yap kiz vallah cok güzel bi duygu icinde oynadigini hissetmek anlatilmaz yasanir:) bugün Doktora gitdim yavrucugumu gördüm okadar duygulandimki anlatamam:)

süper tatlımm allahım kucağına da almayı nasip etsinn
el salladımı sizee

Güüünayydııınnn kızzlaaarrr :124:

Ah evet yeni gordum onu daha :)
bebisi gormustum ama :)
Canim Allah hayirli bi sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insaAllah
bende hamileyim nasil koyuluyor ki o imza asagiya ? :)

Oyy bir minişş daha geliyorr :)) Amin inşallah cümlemize nasip etsin inşallah 2014te nüfus patlaması olacak galiba
Kullanıcı kontrol paneline tıkla,profili düzenle de,aşağıya doğru indikçe bebeğinizin tahmini doğum tarihi var oraya tarihi yazman yeterli,az aşağısındada evlilikle ilgili olan bölüm var onlarıda doldurdun mu tamamdır
Aynı zamanda takip ediyormusun bilmiyorum ama mesela ben Mayıs annelerindeyim..Seninde ne zamana denk geliyorsa o sayfayıda takip edersen çok yardımcı oluyor,en azından aynı zamanda aynı seyleri yaşamak,konuşmak güzel oluyor :)

nasılsın kuzummm
sende mi hamilesinnn
kaç aylıkkk cinsiyeti belli mii

iyiyim elhamdulillah sagligim sihhatim yerinde ama bu sabah her sabah ki gibi midem bulaniyo, ve bi lokma koymadim agzima
artik 12 de filan yerim...
ben adet dönemine göre 12 haftaya girdim, ama hamilelik takvimine gore 10 haftalik yani hangisini soylememiz lazim bilmiyorum, tek bildigim doktorlarin 1'inciyi soyledikleri hep :)
cinsiyeti belli degil cnim daha erken :)
sende mi hamilesin ? seninki kac aylik ? kiz mi erkek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…