-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.221
Kızlar ya yeğenim bizde 10 aylık ve acayip hareketli, şu 3-4 saattirde sadece ben bakıyorum , kafayı yemek üzereyim, yok böyle bir hareketlilik ya ..... Sanırım çocuk fikrini tekrar gözden geçirmem gerekiyor, istemekler olmuyor bu işler...
prenses es geçmiş olsun,major ky geliyormuş, hadi görümceden kurtuldun, bu arada sen ehliyet kursuna mı gidiyorsun, yoksa özel direksiyon dersi mi alıyorsun ....
aminn amiinnn....hayırlısı inşallah..
valla sanrım meyvesizlikten olduu bn cok meyve yerdım nezlede olmazdım kolay kolay...ne oldu bilmiyorumm ama eşimin yüzünden fazla fazla alıyor birsürü meyve kalıyor..bnde kızıyorum yicen hepsini diye o yemeyince bnde yemiyorum inada biniyo iş..
NASILSINIZ HANIMLAR
Kızlar ya yeğenim bizde 10 aylık ve acayip hareketli, şu 3-4 saattirde sadece ben bakıyorum , kafayı yemek üzereyim, yok böyle bir hareketlilik ya ..... Sanırım çocuk fikrini tekrar gözden geçirmem gerekiyor, istemekler olmuyor bu işler...
prenses es geçmiş olsun,major ky geliyormuş, hadi görümceden kurtuldun, bu arada sen ehliyet kursuna mı gidiyorsun, yoksa özel direksiyon dersi mi alıyorsun ....
paylaş paylaş merak ettim
yok be canım tabikide yaptırmayacağım. zaten yaptırmamki evimde yemek yapıyorum sadece o yan gelip yatınca çıldırıyorum o kadarbu arada benim kv çarşamba günü dönüyor.
majo bebek istiyorum major bebek istiyorr
önümüzdeki yılları görmüyorumm sadece göbişimde bebişi görüyorummhayrılısıı tabiki şaka bi yana ne zmn gidicektiniz tatile yaza mı?
Merhaba kizlar,
Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :)
benide alirmisiniz araniza ?
http://......................./Ana_kucagi/Blog/?BlogNo=444299
umarım linke tıklanıyordur. milliyet blog'ta ana kucağı diye bir yazı. okuyun kızlar özellikle PLOJO
kizlaaaaar BA' geri geldiiiii ozledinizmi beniiii
ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..
Hoşgeldiiiinnnn :) Daha ne olsuun,yepyenisin :)
Hosbulduk canim :) tskler
sen ne kadardir evlisin plojovic ?
gel tabi sivitoşummm hem görüşmüş oluruz bahaneyleehaydinn hep beraber yüzüklerimizi değiştirelimm
biraz daha bekliyeyim zaten bunu geri vericeğim için çok fark eklemem heralde yenisi için...
ama hala ilk yüzüüğümüz diye işin manevi boyutlarındayım
GESSS geliyim mi yardıma
evden kıyafet dışında birşeyler alıcakmısınız?ayhh çok heyecanlı
Allah hem tercihlerinde hem de toparlanmanda yardımcı olsun kuzum
bu arada ben de hep otel arayışındayım..araba da aldığımız için çok pahalı bi yere gidemiyoruz
eşim de 1 hafta gideli diyor..3 kuruşa 5 köfte yokki
amayaa ve gess crystal admirale geçen akşam ets den araştırıken bakmıştım
hem fiyatı uygun geldi hem de otel çok hoşuma gitti..
siz de beğenmişsiniz düşünelim onu biiizzz...
ama bayramdan sonrakii hafta benim iznim tamm 6,5 ay varr
tamam ellacan değiştirmeyecem bendeKizlar alyanslari neden degistriosunz ben nlamadim ki ben cok ozenerek almstm ve cok para verdm hemde bnm yuzugum gbi kimsede yok bn omurluk aldm llah kismet ederse hc degstrmcm hem goruntusi super hem rahatsz etmio markasi kocak goldda modelin adini bilmyrm adini ogrenrsem soylim size bi bakin ama biraz yuksek fiyati var canlarm szn ayrblcgnz butceyi blmyrm
ooo süper tatlım hep öyle toto yaymakla olmazkızlarrr görümceye menemen yaptırdıımmmmm hahahaaa
serviste mesaj attım menemen yaparsan ne güzel olur gelince uğraşmam dedim yapmış
eve geldiğimde domatesi koyuyordu. zaten domatesleri yazdan kaynanam yapmıştı hazır yani sadece soğanla biber kavurum domatesi döktü o kadar ama sonuçta ona yaptırdımkii
PLOJO çok sevindim prenses hep iyi olsun çok iyi olsun
Merhaba kizlar,
Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :)
benide alirmisiniz araniza ?
kizlaaaaar BA' geri geldiiiii ozledinizmi beniiii
ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..
2012 Eylül'de evlendikBen bile yeniyim daha Aşağıdaki takvimlerde düzelmiş yine,1 yıl 4 ay 15 gün :)))
tabiki yeni gelin sayılırsın tatlım hoşgeldinn
canımm inşallah maaşını alıcağın yeni bankada da promosyono denk gelirsin
senin ikizin de ankaradaydı dimi?
yeğenin de yanında oh mis gibi
sonra da ona arkadaş yaparsınız
eşinin yanına tayin olursan bebiş düşünürüm diyordun son kararın ne bautyyy
oo 4 sene nasıl bekledinnnnn
bizim bi arkkadaş da 4 sene sonra hamile kalmıştı
çok yakın olmadığmız için soramadım ama hep olmuyor diye düşümüştük bizde
ne güzel gezip eğlenmişiniz ..
küçük yaşta evlenince 4 sene bekleyebilmişin..
ben 87liyim anammm 27 oldum
4 sene beklesem 30 geçiyorum
o yüzden 1 sene olunca düşünoyorum ben..
o zaman kadar elimizden geldiğince gezip tatil yapıcaz inşallah..
Almanyadamısın sen?
kızlaaaarrr bi şey sorucam saçma ama..
biz nişanlanırken yüzükleri aceleyle aldık eşim başka ildeydi ya acele oldu herşey..
ben çok beğenmedim kalın olduğu için kullanışsız ama eşim bayılıyor..
ki zaten o taksın diye onun beğendiğini aldım
acaba diyorum ilerleyen zamanlarda değiştirsem mi alyansımı?
ama ilk yüzük ya manevi bi anlam yükledim ben ona
siz olsanız naparsınız?
ellacan taş için sanırım annem saf zeytinyağı felan içmişti düşsün diye... babam da düşürdü bende taş için ideal bi insanım sanırım
inşallah biran önce düşürürsün rahatlarsın
sağol kuzummmm keyifli ama stresliievi 1 haftada nasıl toplayacam bilmiyorum
sağol kuzummm
hamileyken uyku tutmuyo mu insanı yoksa kanından dolayı sağa sola dönemediğin için mi uyuyamıyosun kuzumm:44:
anommm senin prenses daha önce geliyo demek hadi bakalım bekliyorumm küçük prensesiibak siz böyle yazınca aşırı hamiş olasım geliyo yaa
tatlımm inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır :26: bilgilendir bizi:26::26:
tekrardan geçmiş olsunn:26:
sağol kuzumm çok teşekkür ederimm
bu arada bugün de en azından suya tut kurumuş yıkamak zor oldu diyebelki o zaman dikkat eder sanırım arada uyarmak lazım
insan yaşıtı olunca uyuz oluyo büyük olsa hürmet eder seve seve yaparsın da seni anlayabiliyorum
sağol kuzummminşallah belirsizlik adamı öldürüyo
sivitoşşş bırak bavulu evi nasıl toplayacam bilmiyorumm
şuan herşey üstüme üstüme geliyoo
bu arada teşekkür ederim kuzumm
senin izne kaldı artık 1 günnn
cevapladığın için teşekkür ederimm tatlışşş
bişi daha sorayım ben van yazacam büyük ihtimalle. merkeze 30 km uzaklıkta bi okul var 30 puan veriyo servisi var, bir de şehir merkezinde 26 puan getiren okul var :44: hangisini önce yazayım senceyani 4 puan için servisle gidip gelmeyi mi seçeyim yoksa rahatımı da düşünüp şehir merkezindekinimi :44::44:
çok soru sordum
bende yüzüğümü beğenmiyorum kuzu
çok para vermeyelim diye çok beğenerek almadım yüzüğümü şimdi ne güzel modeller çıkmış gözüm takılıyo hepsinee
bende değiştirmek istiyorum çok
değiştirme imkanın varsa değiştir gitsin
bu arada birazdan kv ler gelcekyemek yapmış eşimde hasta olunca biz gidemedik onlar geliyolar anca 8den sonra girerim heralde
nasılsın kuzummmHosbulduk:)
Yap kiz vallah cok güzel bi duygu icinde oynadigini hissetmek anlatilmaz yasanir:) bugün Doktora gitdim yavrucugumu gördüm okadar duygulandimki anlatamam:)
nasılsın kuzummm
sende mi hamilesinnn
kaç aylıkkkcinsiyeti belli mii
süper tatlımmallahım kucağına da almayı nasip etsinn
el salladımı sizee
Ah evet yeni gordum onu daha :)
bebisi gormustum ama :)
Canim Allah hayirli bi sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insaAllah
bende hamileyim nasil koyuluyor ki o imza asagiya ? :)
nasılsın kuzummm
sende mi hamilesinnn
kaç aylıkkkcinsiyeti belli mii