Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

o zaman doktoru dinle iyileşeceksin demek ki :)

Tatil muhabbetimi varr en sevdigim yasasinnnn ben bu yil allah kismet ederse saglgmz ve buycemz el verrse bide ben ise girmemis olursan 2tatil yapicam bi sirbistana gdicem bide cesme alacatiyi dusunuyorum ki

major cum deniz dediğim gibi karışık, ben denizinden ziyade havuzunu kullanmıştım ne yalan söyliyim, yamaç kaydırağı falan var, ben bayılıyorum onlara,,, boğulma fobim olduğundan denizle pek aram olmuyo benim... kocam çok yalnız kalıyo denizde

Tatil muhabbetimi varr en sevdigim yasasinnnn ben bu yil allah kismet ederse saglgmz ve buycemz el verrse bide ben ise girmemis olursan 2tatil yapicam bi sirbistana gdicem bide cesme alacatiyi dusunuyorum ki

Alaçatı'yıda merak ediyorum
çok şirin bir yermiş

bunu senle daha öncede konuşmuştuk galiba kuzummm bende gitmiştim crystal admirale çok sevmiştim
belki bizde oraya gideriz ama aynı tarihler olmaz sanırımkeşke aynı tarihler olsa tanışırdıkk

kıyamam sana çıkıyo bi şekilde sen merak etme kuzumm dikkat et kendinee doktorun dediklerini yaap

haydinn hep beraber yüzüklerimizi değiştirelimm
biraz daha bekliyeyim zaten bunu geri vericeğim için çok fark eklemem heralde yenisi için...
ama hala ilk yüzüüğümüz diye işin manevi boyutlarındayım

GESSS geliyim mi yardıma
evden kıyafet dışında birşeyler alıcakmısınız?ayhh çok heyecanlı
Allah hem tercihlerinde hem de toparlanmanda yardımcı olsun kuzum

bu arada ben de hep otel arayışındayım..araba da aldığımız için çok pahalı bi yere gidemiyoruz
eşim de 1 hafta gideli diyor..3 kuruşa 5 köfte yokki
amayaa ve gess crystal admirale geçen akşam ets den araştırıken bakmıştım
hem fiyatı uygun geldi hem de otel çok hoşuma gitti..
siz de beğenmişsiniz düşünelim onu biiizzz...
ama bayramdan sonrakii hafta benim iznim tamm 6,5 ay varr

İnsan kendini ne kadar genç,hareketli hissederse bence zaten hiç yaşlanmaz :) Hem zaten gençmişsinde :) Bende 86lıyım,2012 Eylülde evlenmiştim..26. haftamızdayız bizde :)

Aaa çok severim ikizleriii,inşallah gönlüne göre olur canım..Bizde öyle bir ihtimal yok ama kardeş düşündüğümüzde ikiz olsa çok sevinirimm İhtimali biel güzel..Zor ama alışılabilir ne diyelim :)

Bitti bitti artık tatill olmuş..
Amin canım inşallah,Allah istediğinizde nasip etsinde içinde o hissi taşımakta güzel,kendini hazırlamak adına..

Amiin kızçe,inşallah istediğin gb olur senin göbişte :) Sen zaten dikkatlide olursun..1,63 Minnacık :)

Ben çok seviyorum ondanda böyle düşünüyor olabilirim ama bence değiştirilmemeli ya

Geçmiş olsun kızçe tekrar,aman dikkat et :) Buarada Alaçatı görülmeli,tavsiye ediyorum :) Geçtiğimiz Eylül'de Sarımsaklı,Cunda,Çeşme,Alaçatı yakınları gezdik..Çok sevmiştim..

sağol kuzummm
hamileyken uyku tutmuyo mu insanı yoksa kanından dolayı sağa sola dönemediğin için mi uyuyamıyosun kuzumm:44:

Dün gece ki galiba heyecandandı :) Bugün minişle görüntülü görüştüktee Kontrolümüz vardıda canım..Ama normalde de artık uyanıyorum genelde..

Neekkkaaa çok yazmışsınız :) Annemdeyim çok okuyamadım ama okumaya çalıştım :) Bugün kontroldeydik herşey yolunda çok şükür devam..1 ay sonra gidecem sonrasında da sıklaştıracaz kontrolleri..Özlediiimm siziiii

Saol canimcim,kizin napio gordun ayy sen hamileligi okadr guzel anlatiosunki dogurasim geldibi prens yapasim geldi y bide okdar sartlandm ki erkege kiz olursa adapte olmam zor olcak heheh,alacatiya bn gttm dha onceden izmir iste her kosesi cennet vallahi

Kizlar alyanslari neden degistriosunz ben nlamadim ki ben cok ozenerek almstm ve cok para verdm hemde bnm yuzugum gbi kimsede yok bn omurluk aldm llah kismet ederse hc degstrmcm hem goruntusi super hem rahatsz etmio markasi kocak goldda modelin adini bilmyrm adini ogrenrsem soylim size bi bakin ama biraz yuksek fiyati var canlarm szn ayrblcgnz butceyi blmyrm

kızlarrr görümceye menemen yaptırdıımmmmm hahahaaa
serviste mesaj attım menemen yaparsan ne güzel olur gelince uğraşmam dedim yapmış
eve geldiğimde domatesi koyuyordu. zaten domatesleri yazdan kaynanam yapmıştı hazır yani sadece soğanla biber kavurum domatesi döktü o kadar ama sonuçta ona yaptırdımkii

PLOJO çok sevindim prenses hep iyi olsun çok iyi olsun

aa bugün görüntülü konuşma vardı dimiiiii
napıyor prensesimizz
kontrollerde napıyorsunuz plojo?saçma bi soru oldu ama yani doktor bilgilendiriyor mu seni
gelişimi hakkında ya da yapman gerekenler hakkında falan?
biz de seni özlüyoruz kiii

canım bizim çok aceleye geldi almamız...
gerçi eşim çok seviyor ama benimki çok kalın
pek rahat değil..ben sade bi model istiyordum ama kenarlar taşlı
ama ilk yüzüğümüz diye değiştiremicem sanırım

majorcüm demekki görümce deyince yapan demeyince aklına gelmeyenlerden..
sen de bol bol iş yaptır bence
evlenince napıcak acaba
bu arada biz de kıymalı yumurta eşliğinde kahvaltı ettik buakşam...
pek de güzel oldu

be artık h.sonları soğanla kıymayı kavurup ufak cam saklama kaplarına bölüp buzluğa atıyorum ..
h.içi çkarıp yemek yapması çok kolay oluyor

evt Cnm o da Ankara'da , annemlerde sık gelip giderler, ay dediğin gibi olursa promosyon harika olur😄😄biz çalışmalara Mayıs gibi başlayacağız, artık ne zaman olursa 😂
Bu arada Altan'a konusunda biz ince eleyip sık dokuduk, kardeşim çok kalın olmaması konusunda uyarmıştı 😉 çok memnunum ben, değiştirmeyin kızlar ya, Altan'a dediğinde 600-700 TL , az değil....

Cnm otelin fiyatı cidden uygun , Deniz'i dalgalı mı peki, bir de sivrisinek oluyor mu çok
sonunda polisimi kaldırabildi görümcemiz Böyle devam et, iş yaptır sürekli ona... Bişi derse yan gelip yatması değil dersin 😂

hmm anladm bnde kalin sevmiyrm bnmki cok incede degil kalnda degil rahat bsy ama degstrme ya gt gumus bitane al istedgn ebatta arada degstrerek takarsn maksat sag elindeki sembol dilmi verme altna para nasilsa var yani,ben omur boyu takicgm icin cok ozenmstm 2taksitle aldk heheh

bunu senle daha öncede konuşmuştuk galiba kuzummm bende gitmiştim crystal admirale çok sevmiştim
yesssss adam ben ameliyat olup evde sıkıldığım dönemde almış tatili, hadi iyisin seni haziran da tatile götürcem diyo... kasım sonuydu ve ben tek başıma yatıp kalkamıyodum bile...... deli adammmmm
ayyyyy yok ben değiştirmem yüzüğümü.... bak bizim yüzüklerle ilgili noldu.... nişan öncesi gittik beraber yüzük baktık, ben dünyanın her yerinde evli olduğunun kanıtı olan sarı düz taşsız falan bi yüzük istedim... kocam da kenarında beyaz altın çizgisi olan bi model beğendi, ben "sen nasılsa takmazsın benim istediğim olsun hem ucuzda" dedim. kocam elektrik teknisyeni ve bakım departmanında çalıştığından iletken olan yüzük takamaz hayati açıdan takmasa daha iyi zaten. neyse en son benim beğendiklerimi aldık seçtik uygun ölçüde olanını bulduk paketlendi falan, sonra çıktık kuyumcudan ben dolmuşa binip eve gidicem dolmuşa bindim 2 dk geçmedi, eşimden mesaj "ben yüzükleri değiştirdim".... cevap yazdım "yarın getirde bakıyım" getirdi, gittim kendime kendi istediğimi aldım, ona da kendi istediği kaldı....veee sonuç, kocam yüzüğünü kullanmıyo
bak dedim ben sana, söylersen kesin yapar, ama söylemeden yapmaz bu yolda devam et canım... söyle herşeyi......

canım geçen yıl mayısın son haftası gittik buna rağmen pek dalgalı değildi, daha yaz aylarında daha iyi olabilir.... ama işte benim tatil dönemim yaz olamıyo...

sivrisinek hiç yoktu... bide köşedeki barda, sakin oluyo o taraf, süleyman diye bi barmen vardı... onun kokteylleri ve sohbeti harikaydı.... yemeklerde çok güzeldi ayrıca

Son düzenleme:

İnşallah seninde gönlüne göre geçer canım :) Çok vıcık vıcık herşeye takılmayınca kendini üzmüş olmuyorsun,e sen huzurlu olunca zaten herşey normal seyrinde ilerliyor..O zaman gelince hiç öyle düşünmeyeceksin inan :) Doktor herşey normal desin diye gözünün içine bakıyorsun

Amin canım inşallah :)
Bazen kendi kendimizi yiyoruz di mi aslında çok basit seyler için :) Belki söylesen zaten diğerlerinide dert etmeyeceksin :)

Doktora göre değişiyor bu canım..Ben özele gidiyorum,doktorumuda seviyorum,istediğim ilgiyi,bilgiyi alıyorum..Rutin ultrasona giriyorsun kalp atışlarını kontrol ediyor ilk olarak sonra devam ediyor,zamanına göre kontrol edilmesi gereken seyler yavas yavas değişiyor..Bakarken şurası şu burası bu anlatıyor aynı zamanda kontrollerini yapmış oluyor :) Şimdilik böyle :) Tabi kişiye göre değişiyor yaşananlar..

Alyans meselesi,söylemiştim galiba ama ben değiştirmem :) Çok seviyorum :) Eşimin işi zaten değerli taşlar..Tek taşımda farklı benim evladiyelik tarzda,alyansımızda onun hep beğendiği bir modelmiş,bende çok beğenmiştim onu aldık..Benim için çok manidar hepsi,renkleride Rose(pembe altın) o yüzden daha da çok seviyorum

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr...

herkeze çooook teşekkür ederimm.dualarınız için...kv'den parça alıncaktı ama almadılar..üniversitedeki doktr şevket yılmaz hast.patolojiden alınanları istedi..bizde gittik aldık getirdik üni.deki patolojiye verdik daha ayrıntılı incelenecekmiş sonuclar 15 gün sonra cıkacak.18 şubt da randevu. inşallah temiz cıkar....

ellacım seninde iyi gibi inşallah çok canın yanmadan kurtulursun bu taşlardan..

svittt...biz hemen sözde ince almıştık nişanda alıcaz diye idareten onları 14ay fln kullandık.. nişanda yeni aldık onlar ömürlük olucaktı ama..arabaya binerken ablam elimi sıkıştırdı ve tek taşımla alyansım yamuldu mahvolduu ( mecbur düğünde yine değiştirmiş olduk yani bunlar 3.alyanslarımm

kızlar yarın aksam gebzeya gidiyoruz halmlara bebk sevcezz kısmetse pazar günü dönücezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…