Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Herkeze cevap yazdimmi bilmiyorum telefondan giriyorum cok gicik oluyor ya ama bilgisayar bozuldu simdilik yeni almiyacaz bebek yeterince masraf yapacak zaten.bi süre böyle dayanmam lazim

bebişinle birlikte hoşgeldin canımm benim en yakın arkdaşım 19 aralıkta doğum yaptı ve kızının adını MİRA koydu sende mi mira koyacaksın

canım sonuçlar pazartesi günü çıktıda sonuçları göstermek için tekrar doktora gitmesi gerek. randevular dolu

Canim mira koyacakdim basda cok istedim hata esimi ikna etmek için kac takla atim ama kararim degisdi ama baska isimde bulamadim daha melek istedim ama esim hic istemiyor:) böyle devam ederse bebegim isimdiz olacak

vallaha cok zor bu doktor işleri yaa..bizde zor bulduk yer..3tane testi yaptık en önemlisi ve sonuncusu bugun inşallah iyi sonuç cıkar sonra onkolojiye gidicez ama ne zmn bilmiyorum...

Canim mira koyacakdim basda cok istedim hata esimi ikna etmek için kac takla atim ama kararim degisdi ama baska isimde bulamadim daha melek istedim ama esim hic istemiyor:) böyle devam ederse bebegim isimdiz olacak

hayırlısıyla doğsunda :)

vallaha cok zor bu doktor işleri yaa..bizde zor bulduk yer..3tane testi yaptık en önemlisi ve sonuncusu bugun inşallah iyi sonuç cıkar sonra onkolojiye gidicez ama ne zmn bilmiyorum...

çok geçmiş olsun canım. umarım sonuçlar iyi çıkar.

:)) sizin durum da ablamın durumuna benzemiş canm.. ablmda isim buluyor eşi beğenmiyordu eşi bulunca ablam beğenmiyordu.. en son beraber liste yaptık ( 9 ay boyunca netten araştırdık ) listede en başında Berra vardı...doğumdan 2 gün önce konusurken bn karar vermicem sanrım doğma giderken karar vercem demişti öylede oldu :))

allah sağlıklı bir bebek nasip etsin isim de önemli ama..senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli o yuzden sıkma canını :))

kv aradı bn gidiyorum korkuyorum sonuçtan dua edin...:18:

Yok benim prensesim cok aglamiyacak gazsiz bütün gün yatacak annesini hic yormiyacak sevimli sorunsuz bir bebek olacak hata cok agri cekdirmeden dünyaya gelecek:))))) hayal dünyasinda yasiyorum heralde:)

sen duanı et de, belli olmazzzz :))) inşallah kabul görür duan, Rabbim gönlüne göre versin şekerimmmmm

canımcım sonuçlar iyi çıkar inşallah da bi sorun yoktur.....

görümcene yapmayı planladığınnnn çok hoşuma gitti :) gözümde canlandı inanırmısın bu kesin benim ortanca yeğen modelinden.... hatun 22 yaşında ama dersin ki 6 yaşında da oyuncak toplatmaya uğraşıyosunnnn....

Güzelmişşşşşşş

bu arada geldimsonunda sana hayırlı olsun inşallah atanırsın da kurtulursun belirsizlikten....

tünaydınlar canlarrrr
vee izine son 1.5 gün
yarın akşama kadar geri sayım yapıcam burdan naklen

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=26&p=33756328&posted=1#post33756328

Sayfada paylaşımım var,bizim kızlar Paylaşınca sizede atarım demiştim..
canımm çok tatlı hepsiciğiiiii
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin prensesimizee
bu arada ben bebiş istiyorum ama sadece istiyorum
henüz bi çalışma yok
yaza inşallahhh

Iyi aksamlar tatli gelinler, ben yeni gelin degilim ama kendimi daha yeni gelin gibi hissediyorum bu arada hamileyim benim bi prensesim olack. Hadi benide alin araniza:)

prensesin ve sen hoşgeldiniz canım
prenses ikilendiii
bi de prens lazım topiğimize bakalım kimden gelicek...

canımmmm hayırlısı olsunn inşallahh..
en güzel okul senin olsun kiii
çok güzel heyecanlar bunlarr..
bavul hazır mı

Ellacık yaa kıyamam ki sana ben :26:
çok zor diye duymuştum çevremde..bi de bol su içmek gerekiyormuş...
Çook geçmiş olsunn...
bu arada portakallı türk kahvesi tarifini bekiloyrum heyecanla

canım çok dua ettim ki size...
kv'nin sonuçları iyi çıkar inşallah....
tertemiz sonuçlarla dönün evinizeeeee...
gelince de yaz sonucu bize...

ayhh major benim içime fenalık geldi görümcenden...
sen de kaldırmasaydın tabağı..
ben de rahat edemem ama bırak kalsın..
valla bazen eşim makineye koymayınca gözüme batıyor gözürmceyi hiççç düşünemiyorum..
bence böyle giderse o yorgnanı çekiştirme senaryosu gerçek olucak yakında
bu arada benim kv de ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar
o yüzden ben de heves ediyorum belki bizim de olur diyee
bi taşla iki kuşşş

Son düzenleme:

Bende kesin doguma gideeken karar verecem cünkü hic bi sonuca varamiyoruz ikimiz inatciyiz:)

Kv gecmis olsun acil sifalar diliyorum

yükseltmeseler şaşardım neyse kuzum iyiki sen varsın bilgilendiriyorsun bizi... hadi izne de çok az kaldı...bu arada promosyonu geri ödemedim, ilişiğimi kestim de bugün... çok sevindim vallahi...

Hey kizlar kizlar aranzda turk kahvesi seven varmi varsa portakal aromali turk kahvesini oneriorum smdi denedm sonuc mukemmelll bnm damagima cok uyduuuu merak edenler olursa nasil yaptgmi solicemmmm ta ta ta tammmmmmmnnnn

tarif istiyoruz... şaka bir yana senin şu an yataktan kalkacak halin yoktur canım ya, kıyamam sana... dua ettim bol bol, inş önemli bişi çıkmaz, böbrekler de....
türk kahvesine de ailecek bayılırız

kıyafetleri gördüm miniğin, harika şeyler... göbişine gelince de yüz bin kere maşallah diyorum tam istediğim göbekle bir hamilelik geçiriyorsun, ben de senin gibi olurum inş... bu arada boyun kaç tatlım senin....

sezen ismine gelince, hoş isim, zor bu isim işleri ya....

canım eş durumu tayinlerinde hizmet puanı hayat demek, sana böyle diyim, 1 puanın bile değeri var... ona göre araştır yap tercihlerini... ve okulları ara, müdürleriyle konuş... bazıları çok yardımcı oluyor... yibo ların puanı daha çok diye biliyorum... tercih çok önemli, mesela ben merkezde çalıştığım için hizmet puanım düşüktü, eş durumunda inanırmısın 100 ü aşkın okulu arayıp görüştüm... ki denk tercih yapıp puanım düşük ama iyi bir yere yerleştim....

ikiniz içinde ettim canım... allah şifa versin....sonuçlardan haberdar et bizide...

ben ikiz olarak ikizlerin ne kadar masraflı olduğu ve çok zor büyüdükleri konusunda uyarmak istiyorum seni... cidden çooook büyük fedakarlık ikiz annesi olmak ... şu görümcene yapma tatlım ya tatlı falan, yaptın hepsini kendin ye

kızlar yeğenim biz de ve, pc yi açtırmıyor, daha doğrusu açtı mı , üstüne atlıyor, bozuyor... telden giriyorum.... ama zor oluyor....

Hosbulduk canim:) aaa bukadar gelinler varken burda yetmez bitane prens gerci kaza olmasaydi ben halen bebek yapmazdim 25 yasindayim 4 sene evliyim dogru komusmak gerekirse zamani gelmisdi hata gec kalmisdim bile:) türkiyedeki akrabalar bebegimiz olmuyor diye süpe bile etmisler:) ama ne yapayim kendimi halen 18 gibi hissediyordum....herkeze tavsiyem en az 1 sene bekleyin birlikde tatil yapin gezin tozun sonra bebek yapin. Biz 4 seneyin icinde cok gezdik 5 kere tatil yaptik baska devletkere gitdik ama bazen diyorum kocise keske daha cok gezseydik....gözün doymuyor diyor bana:) ha bide kenarda biraz para olsun cocuk gercekden pahali:)

Ama bebegimi hissetmek doktorda kalp atisini duymak kadar güzel birsey yok.

canımm inşallah maaşını alıcağın yeni bankada da promosyono denk gelirsin
senin ikizin de ankaradaydı dimi?
yeğenin de yanında oh mis gibi
sonra da ona arkadaş yaparsınız
eşinin yanına tayin olursan bebiş düşünürüm diyordun son kararın ne bautyyy

oo 4 sene nasıl bekledinnnnn
bizim bi arkkadaş da 4 sene sonra hamile kalmıştı
çok yakın olmadığmız için soramadım ama hep olmuyor diye düşümüştük bizde
ne güzel gezip eğlenmişiniz ..
küçük yaşta evlenince 4 sene bekleyebilmişin..
ben 87liyim anammm 27 oldum
4 sene beklesem 30 geçiyorum
o yüzden 1 sene olunca düşünoyorum ben..
o zaman kadar elimizden geldiğince gezip tatil yapıcaz inşallah..
Almanyadamısın sen?

kızlaaaarrr bi şey sorucam saçma ama..
biz nişanlanırken yüzükleri aceleyle aldık eşim başka ildeydi ya acele oldu herşey..
ben çok beğenmedim kalın olduğu için kullanışsız ama eşim bayılıyor..
ki zaten o taksın diye onun beğendiğini aldım
acaba diyorum ilerleyen zamanlarda değiştirsem mi alyansımı?
ama ilk yüzük ya manevi bi anlam yükledim ben ona
siz olsanız naparsınız?

bencede çok güzel bir fikirdi ama uygulasaydım ne olurdu bilemiyorum

ben boşverdim görümceyi sinirlenmemeye moral bozmamaya çalışıyorum

ikizlere gelincede ne yapayım valla çok istiyorum çok tatlı oluyorlar

hiç saçma değil çünkü bende alyansımı önceden kalın klasik yüzüklerden istiyordum yüzük alırken taşlı olanlardan aldım sonrada pişman oldum.
daha nişanlıyken bile değiştirmek istemiştim halada istiyorum ama çok güzel yüzükler çıkmış kare gibi düz ama çok beğeniyorum onları.

Merhaba canlarm yazdklarnizi okudim ama alintilayck halim yok siradan hepinize cok tesekkur edeyim prensesim,majorum,sivitim,plojocum,amayacim,beautym ayyyy insallah atladgm yoktur varsada ozur dilerm agrm var iki buklum yaziyorum,doktordan geldm 5ilac verdi yun bel korsesi vedi agrm oldgndan bide bol yuruys ve su dedi,prensesm insallah sznde tahliller co cok iyi cikar,turk kahvesni merk edebler olmus cok basit normal tatli kasigi kahveyi cezveye koyyorsunuz, 1kahve fincani su bir kac parca portakal kabugu ekleyip surekli karistiriosunz bol ol aroma brakio bn ikisini mantk olarak begenmemstm ama tv bor kahve uzmandan aldm formuliu dun yaptm ve byildm umarm damagnza uyar dilersenz limin kabugu yada cubuk tarcn da olablr denemenizi onerririm tatliskolarim,topige prens lazm demssnz prens bnden gelicek cok istyrm erkek olsun ve babasina benzesn yakisikli olsun kurban olur annesi ona,bide babalar neden isme karisio kizda olsa erkekte olsa isom hakki anneye verilemli cunku soy isim zaten babadan gelio isimde anneden olsn kizda olsa erkekte olsa ismi ben koyucam esimde onayladi cadi elayim

hemde ne cadısın
ilaçlarını düzenli kullan tamam mı çabuk iyileş :13:

kızlarrr yaz tatili için otel arıyorum bulamıyorum bir türlü
ben gitmişken tarihi mekanlarda görmek istiyorum ama öyle yerlerde de düzgün otel yok olanlarda fiyatları uçmuş.
en fazla 1500 tl ayıralım diyorum otele 4 gece kalalım yeter bize.

bu arada dün bir otel görmüşüm hotel d maris diye nasıl güzel kumu denizi her şeyi ama 4 gece 5000 tl yurt dışına çıkarım ben o parayla o kadar pahalıki. 4 gece için 20.000'e kadar odaları var. bizim iş yerinden biri gitmiş geçen yaz onun fotolarında görmüştüm ama görmez olaydım

ellacan taş için sanırım annem saf zeytinyağı felan içmişti düşsün diye... babam da düşürdü bende taş için ideal bi insanım sanırım
inşallah biran önce düşürürsün rahatlarsın

Gesim terchlern hayrli ugyrlu olsn insallah kalbnden gecenin en guzeli olsun tatlim heyecanli bekleysler keyflidir
sağol kuzummmm keyifli ama streslii evi 1 haftada nasıl toplayacam bilmiyorum

sağol kuzummm
hamileyken uyku tutmuyo mu insanı yoksa kanından dolayı sağa sola dönemediğin için mi uyuyamıyosun kuzumm:44:

Hosbulduk canim benim kizimin dogum tarihi 16.04.14 ama ben 1 hafta erken gelecek diye hisediyorum

anommm senin prenses daha önce geliyo demek hadi bakalım bekliyorumm küçük prensesii bak siz böyle yazınca aşırı hamiş olasım geliyo yaa

tatlımm inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır :26: bilgilendir bizi:26::26:
tekrardan geçmiş olsunn:26:

sağol kuzumm çok teşekkür ederimm
bu arada bugün de en azından suya tut kurumuş yıkamak zor oldu diye belki o zaman dikkat eder sanırım arada uyarmak lazım
insan yaşıtı olunca uyuz oluyo büyük olsa hürmet eder seve seve yaparsın da seni anlayabiliyorum

Güzelmişşşşşşş

bu arada geldimsonunda sana hayırlı olsun inşallah atanırsın da kurtulursun belirsizlikten....

sağol kuzummm inşallah belirsizlik adamı öldürüyo

sivitoşşş bırak bavulu evi nasıl toplayacam bilmiyorumm
şuan herşey üstüme üstüme geliyoo
bu arada teşekkür ederim kuzumm
senin izne kaldı artık 1 günnn

cevapladığın için teşekkür ederimm tatlışşş
bişi daha sorayım ben van yazacam büyük ihtimalle. merkeze 30 km uzaklıkta bi okul var 30 puan veriyo servisi var, bir de şehir merkezinde 26 puan getiren okul var :44: hangisini önce yazayım sence yani 4 puan için servisle gidip gelmeyi mi seçeyim yoksa rahatımı da düşünüp şehir merkezindekinimi :44::44:
çok soru sordum

bende yüzüğümü beğenmiyorum kuzu
çok para vermeyelim diye çok beğenerek almadım yüzüğümü şimdi ne güzel modeller çıkmış gözüm takılıyo hepsinee
bende değiştirmek istiyorum çok

değiştirme imkanın varsa değiştir gitsin

bu arada birazdan kv ler gelcek yemek yapmış eşimde hasta olunca biz gidemedik onlar geliyolar anca 8den sonra girerim heralde

biz geçen yıl gittiğimiz crystal admiral resort e gidicez... 1 hafta 1570 tl.... Kendi aracınızla gidiyorsanız yol üzerinde de gidip gelirken gezilecek pek çok tarihi yer var.... kocam pek meraklıdır bende de ilgi uyandırmaya başladı... ilk balayımızda da aynısını yapmıştık.... sağolsun arkadşları çok anlayışlı, 1 haftalığına araçlarını veriyorlar bize, bizde geze geze göre göre gidiiipppp dönüyooooruzzzzz .......Oteli tavsiye ederim bu arada.... istersen nette bak bi resimlerden gayet anlaşılıyor nası bi yer olduğu.... tek dezavantajı plaj yolun karşısında, tünel yapmışlarrr.... bi de ben kumsalını pek sevmedim açıkcasııııı. kum seviyorum ben daha çok galiba, orası çakıl kum karışıktı.... haziranın 1 ile 7 arası biz orda olcaz; :) hatta aynı zamanları düşünüyorsan tanışırız bilem

Son düzenleme:
hemde ne cadısın
ilaçlarını düzenli kullan tamam mı çabuk iyileş :13:

İyilesicem tatliskommm muahhh GESİM COK SAGOL BNDE DUYDUM ZEYTNYAGİNİ AMA BEN ONU NASİL İCERM KUSARİM Kİ AMA EL MAHKUM NAPALİM SMDİLİK TAS DOKMUYORUM NASİL BSY BİLMYRM COK ARASTRDM NETTEN COK SANCİ OLUOMUS DUSUNSENİZE O KUCUCUK DELİKTEN İDRAR ANCA GELİO TAS NASİL CİKİCAK KAFAM ALMİO OFFFF YA ,ALLAH BUYUK SİFA VERİCEK İNSALLAH DOKTOR COK VAHİM GORMEDİ İLACLRİ KULLAN DEDGMİ YAP BSY OLMİCAK DEDİ.

peki denizi nasıl canım. kum mu çakıl mı yoksa karışık mı?
side istiyorum bende çünkü geçen sene balayında 4 gece bodrumda 2 gece kuşadasında kaldık.
efes'e meryem anaya falan gitmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…