- 12 Temmuz 2011
- 649
- 17
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.241
Güüünayydııınnn kızzlaaarrr :124:
Oyy bir minişş daha geliyorr :)) Amin inşallah cümlemize nasip etsin inşallah2014te nüfus patlaması olacak galiba
Kullanıcı kontrol paneline tıkla,profili düzenle de,aşağıya doğru indikçe bebeğinizin tahmini doğum tarihi var oraya tarihi yazman yeterli,az aşağısındada evlilikle ilgili olan bölüm var onlarıda doldurdun mu tamamdır
Aynı zamanda takip ediyormusun bilmiyorum ama mesela ben Mayıs annelerindeyim..Seninde ne zamana denk geliyorsa o sayfayıda takip edersen çok yardımcı oluyor,en azından aynı zamanda aynı seyleri yaşamak,konuşmak güzel oluyor :)
Günaydin canimm :)
Amin insallah
evet ya bende oyle dusunuyorum bu 2014'te ne kadar çok bebis geliyor
tmm canim anladim bu kullanici kontrol paneline bi göz atiyim bakiyim :))
takip etmiyorum canim hamilelik bölümünde mi ? benim ki yaza denk geliyo o da bi bakiyim merak ettim simdi dogru soyluyosun ayni seyleri hissetmesi ve paylasmasi guzel oluyodur :)hem insan kendini yalniz hissetmiyo boylece
Bazen o kadar çok hamileyle karşılaşıyoruz ki,eşim bi akşam bi avmdeyken saydı,belki 10 adımda yanımızdan 6-7 tane geçtiGeçtikçe gülüyorduk sayıp Ya da hep var ama artık dikkat ediyoruz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=31
Linkte aylar var
tünaydın canlarımmmmmm
dilrubacım hoşgeldiniz aramıza bebişinlee
ooo topikte hamişler çoğalıyorrr,psikolojik baskılar artıyorrrr
ama aramızda tecrubelilerin olması süper..çok şanslıyız
Plojocum hamiş olduğun halde topiğimizi hiçç terk etmedin seviyoruz seniiii
KA hayatının yoluna girmesine sevindim tekrar hoşgeldin....
Bu arada dün akşam çok kötü bişey oldu
kv'lere gittik..aslında gitme planımız yoktu eşim bizim bankanın oralarda olduğu için almaya geldi beni
yemeğimiz de yoktu hadi kvlere gidelim dedik..
evin önünde arabayı amaya üşendik bankanın önündne minibüse binelim dedik..
binmez olaydık
dönüşte gece 12ye geliyordu minibüse arkadan araba bir çarptı
biz çarptığı 3. arabaymışız okadar hızlı geliyordu yani..
bir sarsıldık baştan sonra minibüs şöförü kontrolünü kaybetti..
minibüs kontrolsüzce bi sağa bi sola gitmeye başladı duramıyor adammm..
ben nasıl çığlık atıyorum boğazım yırtıldı..tamam dedi çarpıcaz takla atıcaz..
ama 300-400 metre sonra durabildik...
aşağı bi indik çarpan arabadan 2 adam yerde yatıyordu..birinin durumu ağırmış..
bütün gece titredim hep o çarpma anın aklımda...
bizim şöför biraz acemi olsa ani fren yapsa şuan bunları yazamayabilirdim
hala psikolojim kötü..
ve PLOJO yu bikez daha iyi anladım..
hayat o kadar garip ki..
saniye içinde değieiiyor her şey..
anık kızgınlıklar-üzüntüler çok boş...
valla hayata bakışım değişti.....
Bugün çok sıkıcı..
Neşem kayıp,hüzünler sardı dört bir yanımı
Sabırsızlığımın doruklarındayım nedense..Çok varmış gb geliyor..Rabbim sağlık versin yeter ki diyorum bir yandan ama diğer yanım minik ellerini özlüyor sanki görmüşüm gb özlüyor..Gözlerim doluyor
Gunaydn kizlar nasilsnz geriye donuk okuyamadm rahatszlgm hala gecmedi ustune mide bulnatosi artti ve ishal oldum offf iyilesemicm sanrm bol su icmem gerekio ama mide bulantsndan icemyrm sizler iyisnzdr insallah keyflernz bol olsun saglgnzi koruyun arada grip okurum sizi kuslar optum
günaydın hatun kişilerr....
svitcimmmm, canım çok geçmiş olsun diyim öncelikle... yüreğim ağzıma geldi okurken, geçirdiğin kazayyı...
plojovic; Rabbim sağlıkla ve vaktiyle bi avazda doğurmayı nasip etsin... svitin dediği gibi içerdeyken daha iyiydi diyenler çokkkk
ella; tatlım çok geçmiş olsun, sen iyileş de önemli olan o, özlem gideririz sonrasında.... bende seni öpüyorum çok geçmiş olsun
aaaa kimse gelmemiş kiiiii
bu akşam misafirimiz vardı..
eşimin arkadaşı ve nişanlısı yemeğe geldiler..ağustosta düğünler var..bizim geçen yılkı telaşımız vardı onlarda..
düğün nasıl olcak gelinlik nasıl olucak falan..
artık tuzumuz kuru ya çok eğlenerek dinledik onları..
çünkü biliyoruz ki telaş boşunaymış herşey oluyor bitiyor....
veeee yarın evdeyim kiiiiii
çok şükür iznimin ilk günüü...
plojocummmm çok az kaldı kii..
hem bişey diyim mi...benim doğum yapan tüm arkadaşlarım uykusuz gecelerin sonunda dedi ki içimdeyken daha iyiydi
sen uyumaların gezmelerin tadını çıkar kuzum
Sonra ömür boyu inşallah eli elinde olucak kii
Gunaydn kizlar nasilsnz geriye donuk okuyamadm rahatszlgm hala gecmedi ustune mide bulnatosi artti ve ishal oldum offf iyilesemicm sanrm bol su icmem gerekio ama mide bulantsndan icemyrm sizler iyisnzdr insallah keyflernz bol olsun saglgnzi koruyun arada grip okurum sizi kuslar optum
günaydın hatun kişilerr....
svitcimmmm, canım çok geçmiş olsun diyim öncelikle... yüreğim ağzıma geldi okurken, geçirdiğin kazayyı...
plojovic; Rabbim sağlıkla ve vaktiyle bi avazda doğurmayı nasip etsin... svitin dediği gibi içerdeyken daha iyiydi diyenler çokkkk
ella; tatlım çok geçmiş olsun, sen iyileş de önemli olan o, özlem gideririz sonrasında.... bende seni öpüyorum çok geçmiş olsun
günaydın sessiz gelinler
hu huuu sesimi duyan var mıııı
izinde olmak gibisi yoook
ama 9:30 gibi açtım gözlerimi..pis sivit dedim uyusanaaa..ama bünye h.içi uyumayı reddetti
eşim uyuyor..kahvatı hazırlayıp uyandırıcam..
bi deeee bu gün bizim nişan yıldönümümüz kiii
geçen yıl bugün ne heyecanlıydım
Tabii orasıda öyledir :)) Hatta bence göbişteki hali her daim özlenir :)
Galiba son zamanların sıkıntısı yavas yavas çökmekte üstümeNasıl olacak,iyi olur di mi,o iyi olsunda ben gerekeni yaparım gb
Allah yardımcın olsun kızçe..Hastalığın yorgunluğuda ayrı birşey..Su içmeyi ihmal etme aman,mide bulantısınada iyi gelir az az içmen,aç kalma
Amiiin inşallahh :) İnsan kendini hayal edemiyor o durumda,daha da garip bi hal alıyor
Günaydınn kızçee :)
Erken kalk daha iyi,bol bol değerlendir zamanını :)
Nice nice senelere birlikte inşallah,bastonlarınızla yürüyüp nişan günümüz ne zamandı diye hafızanızı çalıştırmayı nasip etsin Rabbim
canlarim o gün esimle cok zor ve cok kotu bir gun gecirdik..ben cok bunalmistim benim yasadiklarimi sadece yasayan anlar..is yok arkadas yok cevre yok aile yok esin haftanin 7 gunu aksam 10 11 de geliyo..e haliyle insan herseyi yutunca cok bunaliyo sabirda biryere kadar demi?esimde keyfinden calismiyor oda cok bunaliyor tabi..bi sekilde herkes birbirine patladi..esimde burayi gorunce haliyle onunda zoruna gitti benim burda oyle seyler yazmam..kimin zoruna gitmezki demi?..normalde onun hic oyle huylari yoktur hele biyere yazmak fln kesinlikle yapmaz..cok kizmisti.
bdhada girmek istemedi zten bu siteye ne beni kotroll etmek icn nede yazilanlara bakmak icin.
simdi allaha sukur herseyi hallettk esimin ailesiylede konustum acik acik rahatsiz oldugum konulari belirttim esimde destekledi beni orda.dünde is gorusmem vardi kizlar kartalda dumankaya vizyonda ise alindim cok mutluyum.pazartesi egitimim var ondan sonra baslicam insallah..
nihayet benimde hayatimda birseyler yolunda gitmeye basliyor..
allahima sukurler olsun..
umarim sizlerde iyisinizdir ozledim sizi ya..
tünaydın canlarımmmmmm
dilrubacım hoşgeldiniz aramıza bebişinlee
ooo topikte hamişler çoğalıyorrr,psikolojik baskılar artıyorrrr
ama aramızda tecrubelilerin olması süper..çok şanslıyız
Plojocum hamiş olduğun halde topiğimizi hiçç terk etmedin seviyoruz seniiii
KA hayatının yoluna girmesine sevindim tekrar hoşgeldin....
Bu arada dün akşam çok kötü bişey oldu
kv'lere gittik..aslında gitme planımız yoktu eşim bizim bankanın oralarda olduğu için almaya geldi beni
yemeğimiz de yoktu hadi kvlere gidelim dedik..
evin önünde arabayı amaya üşendik bankanın önündne minibüse binelim dedik..
binmez olaydık
dönüşte gece 12ye geliyordu minibüse arkadan araba bir çarptı
biz çarptığı 3. arabaymışız okadar hızlı geliyordu yani..
bir sarsıldık baştan sonra minibüs şöförü kontrolünü kaybetti..
minibüs kontrolsüzce bi sağa bi sola gitmeye başladı duramıyor adammm..
ben nasıl çığlık atıyorum boğazım yırtıldı..tamam dedi çarpıcaz takla atıcaz..
ama 300-400 metre sonra durabildik...
aşağı bi indik çarpan arabadan 2 adam yerde yatıyordu..birinin durumu ağırmış..
bütün gece titredim hep o çarpma anın aklımda...
bizim şöför biraz acemi olsa ani fren yapsa şuan bunları yazamayabilirdim
hala psikolojim kötü..
ve PLOJO yu bikez daha iyi anladım..
hayat o kadar garip ki..
saniye içinde değieiiyor her şey..
anık kızgınlıklar-üzüntüler çok boş...
valla hayata bakışım değişti.....
Günaydın kızçelerim.
nasılsınız bakalım??
ben cumartesi günü kadın doğuma gittim ya kızlar doktor içime kocaman bir şey soktu ya hala onun psikolojisinden kurtulamadım.
doktorda olsa hiç tanımadığım birine öyle açmak falan tecavüze uğramış gibi hissettim kendimi allah korusun
çok şükürki her şey yolunda hiçbir şeyim yok yumurtalıklarım falan sağlam. doktor istediğin zamançocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
sadece hamilelikten önce folik ait tabletleri kullanmam gerekiyormuş.
umarım bundan sonra hayatındaki her şey çok güzel olur canım.
sivitim çok geçmiş olsun tatlım allah korumuş verilmiş sadakanız varmış.
izin çabuk bitiyor bu arada bir şey anlamıyor insan önceki haftada ben izindeydim hatırlarsan hemen bitti
Ellacım sende hala iyi olmamışsın ya günlerdir acı çekiyorsun
GES sen önce bir atan 1 sene kahrını çek sonra yine ailenin yanına döneceksin nasıl olsa
Plojo sabret tatlım zamanı gelince doğacak sağlıkla gelsin minik şey :)
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler.
Canımmm ben de istemiyorum kadın doğuma gitmek dediğin sebepten dolayı
ama çok iyi yapmışsın..
hepimizin kontrole gitmesi gerek asında..sende de ne güzel birşey çıkmamış
her an bebiş gelebilir desene
bu arada haklısın güzel şeyler çabuk bitiyor..bak yarım gün geçti bile