Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
İyilesicem tatliskommm muahhh GESİM COK SAGOL BNDE DUYDUM ZEYTNYAGİNİ AMA BEN ONU NASİL İCERM KUSARİM Kİ :-)AMA EL MAHKUM NAPALİM SMDİLİK TAS DOKMUYORUM NASİL BSY BİLMYRM COK ARASTRDM NETTEN COK SANCİ OLUOMUS DUSUNSENİZE O KUCUCUK DELİKTEN İDRAR ANCA GELİO TAS NASİL CİKİCAK KAFAM ALMİO OFFFF YA ,ALLAH BUYUK SİFA VERİCEK İNSALLAH DOKTOR COK VAHİM GORMEDİ İLACLRİ KULLAN DEDGMİ YAP BSY OLMİCAK DEDİ.

o zaman doktoru dinle iyileşeceksin demek ki :)

Tatil muhabbetimi varr en sevdigim yasasinnnn ben bu yil allah kismet ederse saglgmz ve buycemz el verrse bide ben ise girmemis olursan 2tatil yapicam bi sirbistana gdicem bide cesme alacatiyi dusunuyorum ki:-)

major cum deniz dediğim gibi karışık, ben denizinden ziyade havuzunu kullanmıştım ne yalan söyliyim, yamaç kaydırağı falan var, ben bayılıyorum onlara,,, boğulma fobim olduğundan denizle pek aram olmuyo benim... kocam çok yalnız kalıyo denizde

biz geçen yıl gittiğimiz crystal admiral resort e gidicez... 1 hafta 1570 tl.... Kendi aracınızla gidiyorsanız yol üzerinde de gidip gelirken gezilecek pek çok tarihi yer var.... kocam pek meraklıdır bende de ilgi uyandırmaya başladı... ilk balayımızda da aynısını yapmıştık.... sağolsun arkadşları çok anlayışlı, 1 haftalığına araçlarını veriyorlar bize, bizde geze geze göre göre gidiiipppp dönüyooooruzzzzz .......Oteli tavsiye ederim bu arada.... istersen nette bak bi resimlerden gayet anlaşılıyor nası bi yer olduğu.... tek dezavantajı plaj yolun karşısında, tünel yapmışlarrr.... bi de ben kumsalını pek sevmedim açıkcasııııı. kum seviyorum ben daha çok galiba, orası çakıl kum karışıktı.... haziranın 1 ile 7 arası biz orda olcaz; :) hatta aynı zamanları düşünüyorsan tanışırız bilem
bunu senle daha öncede konuşmuştuk galiba kuzummm bende gitmiştim crystal admirale çok sevmiştim:KK52::KK52:
belki bizde oraya gideriz ama aynı tarihler olmaz sanırım:KK31:keşke aynı tarihler olsa tanışırdıkk:KK52::KK52::KK52:

İyilesicem tatliskommm muahhh GESİM COK SAGOL BNDE DUYDUM ZEYTNYAGİNİ AMA BEN ONU NASİL İCERM KUSARİM Kİ :-)AMA EL MAHKUM NAPALİM SMDİLİK TAS DOKMUYORUM NASİL BSY BİLMYRM COK ARASTRDM NETTEN COK SANCİ OLUOMUS DUSUNSENİZE O KUCUCUK DELİKTEN İDRAR ANCA GELİO TAS NASİL CİKİCAK KAFAM ALMİO OFFFF YA ,ALLAH BUYUK SİFA VERİCEK İNSALLAH DOKTOR COK VAHİM GORMEDİ İLACLRİ KULLAN DEDGMİ YAP BSY OLMİCAK DEDİ.

kıyamam sana çıkıyo bi şekilde sen merak etme kuzumm:KK8: dikkat et kendinee doktorun dediklerini yaap :KK34:

haydinn hep beraber yüzüklerimizi değiştirelimm :KK9:
biraz daha bekliyeyim zaten bunu geri vericeğim için çok fark eklemem heralde yenisi için...
ama hala ilk yüzüüğümüz diye işin manevi boyutlarındayım :KK31:

GESSS geliyim mi yardıma :KK52:
evden kıyafet dışında birşeyler alıcakmısınız?ayhh çok heyecanlı :KK52:
Allah hem tercihlerinde hem de toparlanmanda yardımcı olsun kuzum :KK8:

bu arada ben de hep otel arayışındayım..araba da aldığımız için çok pahalı bi yere gidemiyoruz :KK31:
eşim de 1 hafta gideli diyor..3 kuruşa 5 köfte yokki :KK31:
amayaa ve gess crystal admirale geçen akşam ets den araştırıken bakmıştım
hem fiyatı uygun geldi hem de otel çok hoşuma gitti..
siz de beğenmişsiniz düşünelim onu biiizzz...
ama bayramdan sonrakii hafta benim iznim tamm 6,5 ay varr:KK31:

4 sene evliyim ama kendimi daha cok taze hisediyorum cünkü halen yemek yapamiyorum dogrudütüst ve ev islerini sevmiyorum:)

Insallah canim bebegimin gelecegi günü 4 gözle bekliyorum:) buraya katilmadan eskileri okumusdum heralde sende hamilesi

İnsan kendini ne kadar genç,hareketli hissederse bence zaten hiç yaşlanmaz :) Hem zaten gençmişsinde :) Bende 86lıyım,2012 Eylülde evlenmiştim..26. haftamızdayız bizde :)

ayy canım benim çok tatlılar çok güzeller :KK16: zaten ben küçük kızların elbiselerine bayılıyorum allahım inşallah benimde kızım olur yaa :KK76: bide bir şey diyim mi benim kaynanamın ikizi var inşallah eşimden gelen genlerle bende ikiz doğururum yuppii :)

:KK52: Aaa çok severim ikizleriii,inşallah gönlüne göre olur canım..Bizde öyle bir ihtimal yok ama kardeş düşündüğümüzde ikiz olsa çok sevinirimm:KK52: İhtimali biel güzel..Zor ama alışılabilir ne diyelim :)

tünaydınlar canlarrrr :KK16:
vee izine son 1.5 gün :KK52:
yarın akşama kadar geri sayım yapıcam burdan naklen :KK9:

canımm çok tatlı hepsiciğiiiii :nazar:
Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin prensesimizee :KK52:
bu arada ben bebiş istiyorum ama sadece istiyorum
henüz bi çalışma yok :KK17:
yaza inşallahhh :KK52:

:KK52: Bitti bitti artık tatill olmuş..
Amin canım inşallah,Allah istediğinizde nasip etsinde içinde o hissi taşımakta güzel,kendini hazırlamak adına..

kıyafetleri gördüm miniğin, harika şeyler... göbişine gelince de yüz bin kere maşallah diyorum :nazar::nazar: tam istediğim göbekle bir hamilelik geçiriyorsun, ben de senin gibi olurum inş... bu arada boyun kaç tatlım senin....

sezen ismine gelince, hoş isim, zor bu isim işleri ya....

Amiin kızçe,inşallah istediğin gb olur senin göbişte :) Sen zaten dikkatlide olursun..1,63 Minnacık :)

kızlaaaarrr bi şey sorucam saçma ama..
biz nişanlanırken yüzükleri aceleyle aldık eşim başka ildeydi ya acele oldu herşey..
ben çok beğenmedim kalın olduğu için kullanışsız ama eşim bayılıyor..
ki zaten o taksın diye onun beğendiğini aldım:KK9: :KK9:
acaba diyorum ilerleyen zamanlarda değiştirsem mi alyansımı?
ama ilk yüzük ya manevi bi anlam yükledim ben ona :KK1:
siz olsanız naparsınız?

Ben çok seviyorum ondanda böyle düşünüyor olabilirim ama bence değiştirilmemeli ya:KK31:

Tatil muhabbetimi varr en sevdigim yasasinnnn ben bu yil allah kismet ederse saglgmz ve buycemz el verrse bide ben ise girmemis olursan 2tatil yapicam bi sirbistana gdicem bide cesme alacatiyi dusunuyorum ki:-)

Geçmiş olsun kızçe tekrar,aman dikkat et :) Buarada Alaçatı görülmeli,tavsiye ediyorum :) Geçtiğimiz Eylül'de Sarımsaklı,Cunda,Çeşme,Alaçatı yakınları gezdik..Çok sevmiştim..

sağol kuzummm:KK16:
hamileyken uyku tutmuyo mu insanı yoksa kanından dolayı sağa sola dönemediğin için mi uyuyamıyosun kuzumm:emir_bebek::44:

Dün gece ki galiba heyecandandı :) Bugün minişle görüntülü görüştüktee:KK9: Kontrolümüz vardıda canım..Ama normalde de artık uyanıyorum genelde..

Neekkkaaa çok yazmışsınız :) Annemdeyim çok okuyamadım ama okumaya çalıştım :) Bugün kontroldeydik herşey yolunda çok şükür devam..1 ay sonra gidecem sonrasında da sıklaştıracaz kontrolleri..Özlediiimm siziiii:KK52:

İnsan kendini ne kadar genç,hareketli hissederse bence zaten hiç yaşlanmaz :) Hem zaten gençmişsinde :) Bende 86lıyım,2012 Eylülde evlenmiştim..26. haftamızdayız bizde :)

:KK52: Aaa çok severim ikizleriii,inşallah gönlüne göre olur canım..Bizde öyle bir ihtimal yok ama kardeş düşündüğümüzde ikiz olsa çok sevinirimm:KK52: İhtimali biel güzel..Zor ama alışılabilir ne diyelim :)

Amin canım inşallah,Allah istediğinizde nasip etsinde içinde o hissi taşımakta güzel,kendini hazırlamak adına..

Amiin kızçe,inşallah istediğin gb olur senin göbişte :) Sen zaten dikkatlide olursun..1,63 Minnacık :)

Ben çok seviyorum ondanda böyle düşünüyor olabilirim ama bence değiştirilmemeli ya:KK31:

Geçmiş olsun kızçe tekrar,aman dikkat et :) Buarada Alaçatı görülmeli,tavsiye ediyorum :) Geçtiğimiz Eylül'de Sarımsaklı,Cunda,Çeşme,Alaçatı yakınları gezdik..Çok sevmiştim..

Dün gece ki galiba heyecandandı :) Bugün minişle görüntülü görüştüktee:KK9: Kontrolümüz vardıda canım..Ama normalde de artık uyanıyorum genelde..

Neekkkaaa çok yazmışsınız :) Annemdeyim çok okuyamadım ama okumaya çalıştım :) Bugün kontroldeydik herşey yolunda çok şükür devam..1 ay sonra gidecem sonrasında da sıklaştıracaz kontrolleri..Özlediiimm siziiii:KK52:

Saol canimcim,kizin napio gordun ayy sen hamileligi okadr guzel anlatiosunki dogurasim geldi:-)bi prens yapasim geldi y bide okdar sartlandm ki erkege kiz olursa adapte olmam zor olcak heheh,alacatiya bn gttm dha onceden izmir iste her kosesi cennet vallahi

Kizlar alyanslari neden degistriosunz ben nlamadim ki ben cok ozenerek almstm ve cok para verdm hemde bnm yuzugum gbi kimsede yok bn omurluk aldm llah kismet ederse hc degstrmcm hem goruntusi super hem rahatsz etmio markasi kocak goldda modelin adini bilmyrm adini ogrenrsem soylim size bi bakin ama biraz yuksek fiyati var canlarm szn ayrblcgnz butceyi blmyrm

kızlarrr görümceye menemen yaptırdıımmmmm hahahaaa :KK52:
serviste mesaj attım menemen yaparsan ne güzel olur gelince uğraşmam dedim yapmış :21:
eve geldiğimde domatesi koyuyordu. zaten domatesleri yazdan kaynanam yapmıştı hazır yani sadece soğanla biber kavurum domatesi döktü o kadar ama sonuçta ona yaptırdımkii :KK76:

PLOJO çok sevindim prenses hep iyi olsun çok iyi olsun :KK9:

aa bugün görüntülü konuşma vardı dimiiiii :KK52:
napıyor prensesimizz :KK8:
kontrollerde napıyorsunuz plojo?saçma bi soru oldu ama yani doktor bilgilendiriyor mu seni
gelişimi hakkında ya da yapman gerekenler hakkında falan?
biz de seni özlüyoruz kiii :KK16:

Kizlar alyanslari neden degistriosunz ben nlamadim ki ben cok ozenerek almstm ve cok para verdm hemde bnm yuzugum gbi kimsede yok bn omurluk aldm llah kismet ederse hc degstrmcm hem goruntusi super hem rahatsz etmio markasi kocak goldda modelin adini bilmyrm adini ogrenrsem soylim size bi bakin ama biraz yuksek fiyati var canlarm szn ayrblcgnz butceyi blmyrm

canım bizim çok aceleye geldi almamız...
gerçi eşim çok seviyor ama benimki çok kalın :KK31:
pek rahat değil..ben sade bi model istiyordum ama kenarlar taşlı :KK31:
ama ilk yüzüğümüz diye değiştiremicem sanırım :KK50:

serviste mesaj attım menemen yaparsan ne güzel olur gelince uğraşmam dedim yapmış :21:
eve geldiğimde domatesi koyuyordu. zaten domatesleri yazdan kaynanam yapmıştı hazır yani sadece soğanla biber kavurum domatesi döktü o kadar ama sonuçta ona yaptırdımkii :KK76:

majorcüm demekki görümce deyince yapan demeyince aklına gelmeyenlerden..
sen de bol bol iş yaptır bence :KK9:
evlenince napıcak acaba :KK52:
bu arada biz de kıymalı yumurta eşliğinde kahvaltı ettik buakşam...
pek de güzel oldu :KK8:

be artık h.sonları soğanla kıymayı kavurup ufak cam saklama kaplarına bölüp buzluğa atıyorum ..
h.içi çkarıp yemek yapması çok kolay oluyor :KK52:

canımm inşallah maaşını alıcağın yeni bankada da promosyono denk gelirsin :KK9:
senin ikizin de ankaradaydı dimi?
yeğenin de yanında oh mis gibi :KK16:
sonra da ona arkadaş yaparsınız :KK34:
eşinin yanına tayin olursan bebiş düşünürüm diyordun son kararın ne bautyyy :KK52:

?
evt Cnm o da Ankara'da , annemlerde sık gelip giderler, ay dediğin gibi olursa promosyon harika olur😄😄biz çalışmalara Mayıs gibi başlayacağız, artık ne zaman olursa 😂
Bu arada Altan'a konusunda biz ince eleyip sık dokuduk, kardeşim çok kalın olmaması konusunda uyarmıştı 😉 çok memnunum ben, değiştirmeyin kızlar ya, Altan'a dediğinde 600-700 TL , az değil....

major cum deniz dediğim gibi karışık, ben denizinden ziyade havuzunu kullanmıştım ne yalan söyliyim, yamaç kaydırağı falan var, ben bayılıyorum onlara,,, boğulma fobim olduğundan denizle pek aram olmuyo benim... kocam çok yalnız kalıyo denizde
Cnm otelin fiyatı cidden uygun , Deniz'i dalgalı mı peki, bir de sivrisinek oluyor mu çok

sonunda polisimi kaldırabildi görümcemiz:KK9: Böyle devam et, iş yaptır sürekli ona... Bişi derse yan gelip yatması değil dersin 😂

Haha agrim var hic gulesim yktu iyi cok sevndm az kaldrsn totosuni

kontrollerde napıyorsunuz plojo?saçma bi soru oldu ama yani doktor bilgilendiriyor mu seni

canım bizim çok aceleye geldi almamız...
gerçi eşim çok seviyor ama benimki çok kalın :KK31:
pek rahat değil..ben sade bi model istiyordum ama kenarlar taşlı :KK31:
ama ilk yüzüğümüz diye değiştiremicem sanırım :KK50:

majorcüm demekki görümce deyince yapan demeyince aklına gelmeyenlerden..
sen de bol bol iş yaptır bence :KK9:
evlenince napıcak acaba :KK52:
bu arada biz de kıymalı yumurta eşliğinde kahvaltı ettik buakşam...
pek de güzel oldu :KK8:

be artık h.sonları soğanla kıymayı kavurup ufak cam saklama kaplarına bölüp buzluğa atıyorum ..
h.içi çkarıp yemek yapması çok kolay oluyor :KK52:
hmm anladm bnde kalin sevmiyrm bnmki cok incede degil kalnda degil rahat bsy ama degstrme ya gt gumus bitane al istedgn ebatta arada degstrerek takarsn maksat sag elindeki sembol dilmi verme altna para nasilsa var yani,ben omur boyu takicgm icin cok ozenmstm 2taksitle aldk heheh

bunu senle daha öncede konuşmuştuk galiba kuzummm bende gitmiştim crystal admirale çok sevmiştim:KK52::KK52:
yesssss adam ben ameliyat olup evde sıkıldığım dönemde almış tatili, hadi iyisin seni haziran da tatile götürcem diyo... kasım sonuydu ve ben tek başıma yatıp kalkamıyodum bile...... :KK60: deli adammmmm
haydinn hep beraber yüzüklerimizi değiştirelimm :KK9:
biraz daha bekliyeyim zaten bunu geri vericeğim için çok fark eklemem heralde yenisi için...
ama hala ilk yüzüüğümüz diye işin manevi boyutlarındayım :KK31:

GESSS geliyim mi yardıma :KK52:
evden kıyafet dışında birşeyler alıcakmısınız?ayhh çok heyecanlı :KK52:
Allah hem tercihlerinde hem de toparlanmanda yardımcı olsun kuzum :KK8:

bu arada ben de hep otel arayışındayım..araba da aldığımız için çok pahalı bi yere gidemiyoruz :KK31:
eşim de 1 hafta gideli diyor..3 kuruşa 5 köfte yokki :KK31:
amayaa ve gess crystal admirale geçen akşam ets den araştırıken bakmıştım
hem fiyatı uygun geldi hem de otel çok hoşuma gitti..
siz de beğenmişsiniz düşünelim onu biiizzz...
ama bayramdan sonrakii hafta benim iznim tamm 6,5 ay varr:KK31:
ayyyyy yok ben değiştirmem yüzüğümü.... bak bizim yüzüklerle ilgili noldu.... nişan öncesi gittik beraber yüzük baktık, ben dünyanın her yerinde evli olduğunun kanıtı olan sarı düz taşsız falan bi yüzük istedim... kocam da kenarında beyaz altın çizgisi olan bi model beğendi, ben "sen nasılsa takmazsın benim istediğim olsun hem ucuzda" dedim. kocam elektrik teknisyeni ve bakım departmanında çalıştığından iletken olan yüzük takamaz hayati açıdan takmasa daha iyi zaten. neyse en son benim beğendiklerimi aldık seçtik uygun ölçüde olanını bulduk paketlendi falan, sonra çıktık kuyumcudan ben dolmuşa binip eve gidicem dolmuşa bindim 2 dk geçmedi, eşimden mesaj "ben yüzükleri değiştirdim".... cevap yazdım "yarın getirde bakıyım" getirdi, gittim kendime kendi istediğimi aldım, ona da kendi istediği kaldı....veee sonuç, kocam yüzüğünü kullanmıyo :KK60:

bak dedim ben sana, söylersen kesin yapar, ama söylemeden yapmaz :KK60: bu yolda devam et canım... söyle herşeyi......

evt Cnm o da Ankara'da , annemlerde sık gelip giderler, ay dediğin gibi olursa promosyon harika olur����biz çalışmalara Mayıs gibi başlayacağız, artık ne zaman olursa ��
Bu arada Altan'a konusunda biz ince eleyip sık dokuduk, kardeşim çok kalın olmaması konusunda uyarmıştı �� çok memnunum ben, değiştirmeyin kızlar ya, Altan'a dediğinde 600-700 TL , az değil....

Cnm otelin fiyatı cidden uygun , Deniz'i dalgalı mı peki, bir de sivrisinek oluyor mu çok

sonunda polisimi kaldırabildi görümcemiz:KK9: Böyle devam et, iş yaptır sürekli ona... Bişi derse yan gelip yatması değil dersin ��

canım geçen yıl mayısın son haftası gittik buna rağmen pek dalgalı değildi, daha yaz aylarında daha iyi olabilir.... ama işte benim tatil dönemim yaz olamıyo...

sivrisinek hiç yoktu... bide köşedeki barda, sakin oluyo o taraf, süleyman diye bi barmen vardı... onun kokteylleri ve sohbeti harikaydı.... yemeklerde çok güzeldi ayrıca

Son düzenleme:
Saol canimcim,kizin napio gordun ayy sen hamileligi okadr guzel anlatiosunki dogurasim geldi:-)bi prens yapasim geldi y bide okdar sartlandm ki erkege kiz olursa adapte olmam zor olcak heheh,alacatiya bn gttm dha onceden izmir iste her kosesi cennet vallahi

İnşallah seninde gönlüne göre geçer canım :) Çok vıcık vıcık herşeye takılmayınca kendini üzmüş olmuyorsun,e sen huzurlu olunca zaten herşey normal seyrinde ilerliyor..O zaman gelince hiç öyle düşünmeyeceksin inan :) Doktor herşey normal desin diye gözünün içine bakıyorsun :KK16:

Amin canım inşallah :)
Bazen kendi kendimizi yiyoruz di mi aslında çok basit seyler için :) Belki söylesen zaten diğerlerinide dert etmeyeceksin :)

Doktora göre değişiyor bu canım..Ben özele gidiyorum,doktorumuda seviyorum,istediğim ilgiyi,bilgiyi alıyorum..Rutin ultrasona giriyorsun kalp atışlarını kontrol ediyor ilk olarak sonra devam ediyor,zamanına göre kontrol edilmesi gereken seyler yavas yavas değişiyor..Bakarken şurası şu burası bu anlatıyor aynı zamanda kontrollerini yapmış oluyor :) Şimdilik böyle :) Tabi kişiye göre değişiyor yaşananlar..

Alyans meselesi,söylemiştim galiba ama ben değiştirmem :) Çok seviyorum :) Eşimin işi zaten değerli taşlar..Tek taşımda farklı benim evladiyelik tarzda,alyansımızda onun hep beğendiği bir modelmiş,bende çok beğenmiştim onu aldık..Benim için çok manidar hepsi,renkleride Rose(pembe altın) o yüzden daha da çok seviyorum :KK16:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarr...

herkeze çooook teşekkür ederimm.dualarınız için...kv'den parça alıncaktı ama almadılar..üniversitedeki doktr şevket yılmaz hast.patolojiden alınanları istedi..bizde gittik aldık getirdik üni.deki patolojiye verdik daha ayrıntılı incelenecekmiş sonuclar 15 gün sonra cıkacak.18 şubt da randevu. inşallah temiz cıkar....

ellacım seninde iyi gibi inşallah çok canın yanmadan kurtulursun bu taşlardan..

svittt...biz hemen sözde ince almıştık nişanda alıcaz diye idareten onları 14ay fln kullandık.. nişanda yeni aldık onlar ömürlük olucaktı ama..arabaya binerken ablam elimi sıkıştırdı ve tek taşımla alyansım yamuldu mahvolduu :KK43:( mecbur düğünde yine değiştirmiş olduk yani bunlar 3.alyanslarımm:KK52:

kızlar yarın aksam gebzeya gidiyoruz halmlara bebk sevcezz :nazar: kısmetse pazar günü dönücezz:KK52:

X