Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya yeğenim bizde 10 aylık ve acayip hareketli, şu 3-4 saattirde sadece ben bakıyorum , kafayı yemek üzereyim, yok böyle bir hareketlilik ya ..... Sanırım çocuk fikrini tekrar gözden geçirmem gerekiyor, istemekler olmuyor bu işler...

prenses es geçmiş olsun,major ky geliyormuş, hadi görümceden kurtuldun, bu arada sen ehliyet kursuna mı gidiyorsun, yoksa özel direksiyon dersi mi alıyorsun ....

Kızlar ya yeğenim bizde 10 aylık ve acayip hareketli, şu 3-4 saattirde sadece ben bakıyorum , kafayı yemek üzereyim, yok böyle bir hareketlilik ya ..... Sanırım çocuk fikrini tekrar gözden geçirmem gerekiyor, istemekler olmuyor bu işler...

prenses es geçmiş olsun,major ky geliyormuş, hadi görümceden kurtuldun, bu arada sen ehliyet kursuna mı gidiyorsun, yoksa özel direksiyon dersi mi alıyorsun ....

teşekkür ederim...beauty..
fikirden vazgeçme cnm deme öylee.. bnmde 8aylık yeğenim var oda öyle yatmak istemiyor ama yılbaşından önce gördüm bi ay oldu çooook özledim kendi çocuğum olsa naparım bilmiyorum...ama bu zmnlarda çok normall hareketli olması :))
yeğenime yürüteç almıştım artık biniyormuşş inmek istemiyormuş hatta ağlıyomuş ya kıyamam:KK53:

birazdan eşim gelir kızlar bn cıkıyorum hepicinizii öpüyorummm..arda girip bakrm telden cvp yazmam ama öpüyorum sizii:KK54::KK3:

aminn amiinnn....hayırlısı inşallah..
valla sanrım meyvesizlikten olduu bn cok meyve yerdım nezlede olmazdım kolay kolay...ne oldu bilmiyorumm ama eşimin yüzünden fazla fazla alıyor birsürü meyve kalıyor..bnde kızıyorum yicen hepsini diye o yemeyince bnde yemiyorum inada biniyo iş..

Bende çok severim meyve,durum aynı ama bizde de ben hep yerim eşimin aklına bile gelmez :) Normalde soyuyorum tabak hazırlıyorum ama şimdi bende gaz yapmasın gece diye gündüz yiyorum,görünce bak çürüyor bunlar diyor :) Napiim diyorum yalnız başına bu kadar oluyor:KK9:

NASILSINIZ HANIMLAR:KK14:

Keyifler iyi Devaa,seni sormalıı? :)

Tabiiii severken iyiii :)) Öyle derler ya hep :) Bir de şu açıdan düşün,yaşın geçtikçe bu durum daha dayanılmaz bir hale gelebilir:KK34:

paylaş paylaş merak ettim :KK52:
yok be canım tabikide yaptırmayacağım. zaten yaptırmamki evimde yemek yapıyorum sadece o yan gelip yatınca çıldırıyorum o kadar :KK47: bu arada benim kv çarşamba günü dönüyor.

Yardım iste,hiçbişiicik olmaz :KK34: Hadi gözünaydın :KK9:

majo bebek istiyorum major bebek istiyorr:KK52::KK36::KK36:

önümüzdeki yılları görmüyorumm sadece göbişimde bebişi görüyorumm :KK53: hayrılısıı tabiki şaka bi yana ne zmn gidicektiniz tatile yaza mı?

hayırrr 2015'te doğması umuduyla :KK52: 2015 mayıs gibi doğursam ne güzel olur burcu ne olur bilmiyorum tabi :KK16:
çin takvimi diye bir şey varmış bebeğin cinsiyeti için hesaplama yapıyormuşsun falan doğru mu acaba kızlar. bilen var mı?

sizinki hiperaktifmiş canım kolay gelsin:KK53:

ehliyet kursuna gidiyorum. hafta için izin alamıyorum diye cumartesi günleri iki saat direksiyon eğitimi oluyor.

zaten hocam baya memnun benden çok güzel kullandığımı iddia ediyor. daha ikinci eğitimde hemen trafiğe çıkardı beni :KK52:

kizlaaaaar BA' geri geldiiiii ozledinizmi beniiii
ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..

Merhaba kizlar,

Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :) :KK12:

benide alirmisiniz araniza ? :KK19:

Hoşgeldiiiinnnn :) Daha ne olsuun,yepyenisin :)

http://......................./Ana_kucagi/Blog/?BlogNo=444299

umarım linke tıklanıyordur. milliyet blog'ta ana kucağı diye bir yazı. okuyun kızlar özellikle PLOJO :KK16:

Link açılmadı ama buldum okudum canım,sağol :) Bu benim isteklerim arasında olacak,aklımdaydı,ama o süreç nasıl ilerleyecek bakalım :)

ama uzuldum kizlar hakkimda neler dusunmussunu ben herseyimi sizinle paylastim burda..esimde bende i phone kullaniyoruz telefondan iki saniye bile surmiyor biseyi kopyalamak..ben asagida tabletteyken o yukarda benim telefonumdan girmis haberim bile yoktu benim..ask olsun neler dusunmussunuz..

Bence hakkında hiçbirşey düşünmesek daha yapmacık olurdu :)) Ben yazdım hatta kopyalamak kolay mı diye,prenseste söyledi kopyalanıyor diye sağolsun..Eşin ilk defa girdiği için sayfaları bulması fln düşündürmüştü..Merakta ettik ayrıca,hemen kötüye takılmışsın :)
iyi olduğuna girdiğine sevindim,ben olayın hemen akabinde sildim arkadaslarımdan seni malum fotografım olduğu için,kusura bakma..Nasılsıınn?

Son düzenleme:
kızlaar ben ancak geldim:KK6::KK6:
yeni gelenler olmuşş hoşgelmişlerrrr :KK16:
bugünler de aşırı yoğunum vee duygusalımm:KK25:
nasıl gidicem annemi babamı bırakıp diye üzülüyorum fazlaca :KK5:
nasılsınız bakalımm neler yaptınız geldi yine haftasonnuuu:KK76::KK76:

haydinn hep beraber yüzüklerimizi değiştirelimm :KK9:
biraz daha bekliyeyim zaten bunu geri vericeğim için çok fark eklemem heralde yenisi için...
ama hala ilk yüzüüğümüz diye işin manevi boyutlarındayım :KK31:

GESSS geliyim mi yardıma :KK52:
evden kıyafet dışında birşeyler alıcakmısınız?ayhh çok heyecanlı :KK52:
Allah hem tercihlerinde hem de toparlanmanda yardımcı olsun kuzum :KK8:

bu arada ben de hep otel arayışındayım..araba da aldığımız için çok pahalı bi yere gidemiyoruz :KK31:
eşim de 1 hafta gideli diyor..3 kuruşa 5 köfte yokki :KK31:
amayaa ve gess crystal admirale geçen akşam ets den araştırıken bakmıştım
hem fiyatı uygun geldi hem de otel çok hoşuma gitti..
siz de beğenmişsiniz düşünelim onu biiizzz...
ama bayramdan sonrakii hafta benim iznim tamm 6,5 ay varr:KK31:
gel tabi sivitoşummm hem görüşmüş oluruz bahaneylee :KK52::KK52:
valla küçük ev aletleri yatak yorgan felan götürecez tatlım mobilya beyaz eşya gittiğimiz yerden alıcaz :KK76: öğrenci evi gibi olacak biraz :KK52::KK52:
Kizlar alyanslari neden degistriosunz ben nlamadim ki ben cok ozenerek almstm ve cok para verdm hemde bnm yuzugum gbi kimsede yok bn omurluk aldm llah kismet ederse hc degstrmcm hem goruntusi super hem rahatsz etmio markasi kocak goldda modelin adini bilmyrm adini ogrenrsem soylim size bi bakin ama biraz yuksek fiyati var canlarm szn ayrblcgnz butceyi blmyrm
tamam ellacan değiştirmeyecem bende :KK9::KK9: vazgeçtimm:KK76::KK76:
nasıl oldun kuzummm:26:
kızlarrr görümceye menemen yaptırdıımmmmm hahahaaa :KK52:
serviste mesaj attım menemen yaparsan ne güzel olur gelince uğraşmam dedim yapmış :21:
eve geldiğimde domatesi koyuyordu. zaten domatesleri yazdan kaynanam yapmıştı hazır yani sadece soğanla biber kavurum domatesi döktü o kadar ama sonuçta ona yaptırdımkii :KK76:

PLOJO çok sevindim prenses hep iyi olsun çok iyi olsun :KK9:
ooo süper tatlım hep öyle toto yaymakla olmaz :KK9::KK9:
çok güzel bi şekilde yaptırmışsın menemeni kutluyorum senii:KK19::KK19::KK56:

anommm gerçekten o yaştaki çocukları oyalamak çok zor :KK30::KK30:
ama kendi çocuğun olunca katlanıyorsun sanırım yaa :KK9::KK9::KK9:
Merhaba kizlar,

Bende 2013 nisan sonu evlendim yeni gelin sayilirim degil mi hâla ? :) :KK12:

benide alirmisiniz araniza ? :KK19:

tabiki yeni gelin sayılırsın tatlım hoşgeldinn:KK16::KK16:

tatlım tekrardan hoşgeldin :KK34:

bu hesabında dikkat et sıkıntı olmasın yeniden hani hoş şeyler yaşanmadı çünkü:KK50:
düşünmek zorunda kalıyosun sonuçta sanal ortam birbbirimizi hiç görmedik ki:KK52:
şuan nasılsınız bi sorun yoktur inşallah

2012 Eylül'de evlendik:KK48: Ben bile yeniyim daha :KK51::KK9: Aşağıdaki takvimlerde düzelmiş yine,1 yıl 4 ay 15 gün :)))

Ah evet yeni gordum onu daha :)
bebisi gormustum ama :)
Canim Allah hayirli bi sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insaAllah :nazar:
bende hamileyim nasil koyuluyor ki o imza asagiya ? :) :KK8:

canımm inşallah maaşını alıcağın yeni bankada da promosyono denk gelirsin :KK9:
senin ikizin de ankaradaydı dimi?
yeğenin de yanında oh mis gibi :KK16:
sonra da ona arkadaş yaparsınız :KK34:
eşinin yanına tayin olursan bebiş düşünürüm diyordun son kararın ne bautyyy :KK52:

oo 4 sene nasıl bekledinnnnn :KK53:
bizim bi arkkadaş da 4 sene sonra hamile kalmıştı
çok yakın olmadığmız için soramadım ama hep olmuyor diye düşümüştük bizde :KK9:
ne güzel gezip eğlenmişiniz ..
küçük yaşta evlenince 4 sene bekleyebilmişin..
ben 87liyim anammm 27 oldum :KK53:
4 sene beklesem 30 geçiyorum :KK50:
o yüzden 1 sene olunca düşünoyorum ben..
o zaman kadar elimizden geldiğince gezip tatil yapıcaz inşallah..
Almanyadamısın sen?

kızlaaaarrr bi şey sorucam saçma ama..
biz nişanlanırken yüzükleri aceleyle aldık eşim başka ildeydi ya acele oldu herşey..
ben çok beğenmedim kalın olduğu için kullanışsız ama eşim bayılıyor..
ki zaten o taksın diye onun beğendiğini aldım:KK9: :KK9:
acaba diyorum ilerleyen zamanlarda değiştirsem mi alyansımı?
ama ilk yüzük ya manevi bi anlam yükledim ben ona :KK1:
siz olsanız naparsınız?

Kusura bakma gec geri yaziyorum daha önce giremedim...bi sene beklemek iyi yani yasin ideal olur anne olmak icin ben 21 yasinda evlendim:) evet canim malesef ben ve esim dogma büyüme almanyada:KK43: cok isterdim türkiyede yasamayi ama mümkün degil malesef:KK43:

ellacan taş için sanırım annem saf zeytinyağı felan içmişti düşsün diye... babam da düşürdü bende taş için ideal bi insanım sanırım:KK53:
inşallah biran önce düşürürsün rahatlarsın :KK25:

sağol kuzummmm keyifli ama streslii:KK53: evi 1 haftada nasıl toplayacam bilmiyorum :KK53:

sağol kuzummm:KK16:
hamileyken uyku tutmuyo mu insanı yoksa kanından dolayı sağa sola dönemediğin için mi uyuyamıyosun kuzumm:emir_bebek::44:

anommm senin prenses daha önce geliyo demek hadi bakalım bekliyorumm küçük prensesii:KK49::KK49: bak siz böyle yazınca aşırı hamiş olasım geliyo yaa:KK49::KK49::KK52::KK52:

tatlımm inşallah sonuçlar iyi çıkmıştır :26: bilgilendir bizi:26::26:
tekrardan geçmiş olsunn:26:

sağol kuzumm çok teşekkür ederimm:KK8:
bu arada bugün de en azından suya tut kurumuş yıkamak zor oldu diye :KK25: belki o zaman dikkat eder sanırım arada uyarmak lazım :KK25:
insan yaşıtı olunca uyuz oluyo büyük olsa hürmet eder seve seve yaparsın da seni anlayabiliyorum :KK8:

sağol kuzummm:KK16: inşallah belirsizlik adamı öldürüyo :KK25:

sivitoşşş bırak bavulu evi nasıl toplayacam bilmiyorumm:KK23::KK23:
şuan herşey üstüme üstüme geliyoo:KK30::KK30::KK30:
bu arada teşekkür ederim kuzumm:KK16:
senin izne kaldı artık 1 günnn:KK55::KK55:

cevapladığın için teşekkür ederimm tatlışşş:KK16:
bişi daha sorayım ben van yazacam büyük ihtimalle. merkeze 30 km uzaklıkta bi okul var 30 puan veriyo servisi var, bir de şehir merkezinde 26 puan getiren okul var :44: hangisini önce yazayım sence :KK25: yani 4 puan için servisle gidip gelmeyi mi seçeyim yoksa rahatımı da düşünüp şehir merkezindekinimi :44::44:
çok soru sordum :KK5::KK5:

bende yüzüğümü beğenmiyorum kuzu:KK5::KK5::KK5:
çok para vermeyelim diye çok beğenerek almadım yüzüğümü şimdi ne güzel modeller çıkmış gözüm takılıyo hepsinee:KK5::KK5:
bende değiştirmek istiyorum çok :KK5::KK5::KK5:

değiştirme imkanın varsa değiştir gitsin :KK9::KK9::KK9:

bu arada birazdan kv ler gelcek :KK55::KK55: yemek yapmış eşimde hasta olunca biz gidemedik onlar geliyolar anca 8den sonra girerim heralde :KK25:

Yap kiz vallah cok güzel bi duygu icinde oynadigini hissetmek anlatilmaz yasanir:) bugün Doktora gitdim yavrucugumu gördüm okadar duygulandimki anlatamam:)

Siz nasilsiniz kizlar? Ben bügün doktoruma gitdim ve biricik prensesimi gördüm ay allahim cok tatli yaaa masallah :KK66:)) göbekde keyf yapiyor hanimefendi koymus kolunu kafasinin altina ve bacaklar üst üste inanin asik oldum ona:) kilosu 1200 gramm ve 34 cm

ama simdi cok cok kötüyüm disim cok kötü agiriyor:KK43:(

nasılsın kuzummm :KK16:
sende mi hamilesinnn:KK52::KK52:
kaç aylıkkk:KK52: cinsiyeti belli mii:KK52::KK52:

Yap kiz vallah cok güzel bi duygu icinde oynadigini hissetmek anlatilmaz yasanir:) bugün Doktora gitdim yavrucugumu gördüm okadar duygulandimki anlatamam:)

süper tatlımm:KK16: allahım kucağına da almayı nasip etsinn:nazar::nazar:
el salladımı sizee :KK8::KK8:

Güüünayydııınnn kızzlaaarrr :124:

Ah evet yeni gordum onu daha :)
bebisi gormustum ama :)
Canim Allah hayirli bi sekilde saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insaAllah :nazar:
bende hamileyim nasil koyuluyor ki o imza asagiya ? :) :KK8:

Oyy bir minişş daha geliyorr :)) Amin inşallah cümlemize nasip etsin inşallah:nazar: 2014te nüfus patlaması olacak galiba :KK9:
Kullanıcı kontrol paneline tıkla,profili düzenle de,aşağıya doğru indikçe bebeğinizin tahmini doğum tarihi var oraya tarihi yazman yeterli,az aşağısındada evlilikle ilgili olan bölüm var onlarıda doldurdun mu tamamdır :KK34:
Aynı zamanda takip ediyormusun bilmiyorum ama mesela ben Mayıs annelerindeyim..Seninde ne zamana denk geliyorsa o sayfayıda takip edersen çok yardımcı oluyor,en azından aynı zamanda aynı seyleri yaşamak,konuşmak güzel oluyor :)

nasılsın kuzummm :KK16:
sende mi hamilesinnn:KK52::KK52:
kaç aylıkkk:KK52: cinsiyeti belli mii:KK52::KK52:

iyiyim elhamdulillah sagligim sihhatim yerinde ama bu sabah her sabah ki gibi midem bulaniyo, ve bi lokma koymadim agzima :KK43: :KK50:
artik 12 de filan yerim...
ben adet dönemine göre 12 haftaya girdim, ama hamilelik takvimine gore 10 haftalik yani hangisini soylememiz lazim bilmiyorum, tek bildigim doktorlarin 1'inciyi soyledikleri hep :) :KK49:
cinsiyeti belli degil cnim daha erken :)
sende mi hamilesin ? seninki kac aylik ? kiz mi erkek mi ?

X