Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr nasılsınızzz...

arba için iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm....

bu ara pek sessizleşmiş topik nerde herkezz yine demirbaşlar kalmız diğerleri nerdeee.....

BA, deva ve diğerleriiiiiii

canım idrar testi yaptım negatif çıktı ondan biraz rahatım..
özel hastanelerin acil servisleri gebelik testi yaapr mı bilen var mıııı?
bi de en az ne kadarlıkken belli olur ? plojocum sen biliyormusun?

Kan testinde belli olur canım zaten günün bile geçti.Yaparlar hemen alırsın sonucu..Hatta bebek varsa 10 gün sonra kadar kalp atışı için kontrole çağırırlar

Çok güldüm desem kızar mısın bana
Bence o bulaşıkları enişte yıkamalıydı

Vayy canınaa majorden sert tepki Seni bravooo

bu ara pek sessizleşmiş topik nerde herkezz yine demirbaşlar kalmız diğerleri nerdeee.....

İyiyim beenn,keyifler iyii,sanırım az önce incir aşerdim ama çaktırmıyorum kendime Portakalda resmen incir tadı vardı o niyetle yedim,biara gözümü kapattım o derece yanii Sen nasılsıınn? :)
BA o geceden sonra görülmedi :26: İnşallah yine bi sorun yoktur..

Son düzenleme:
hımmmmm siz yine de sadece ders çalışmak zorunda olmadığını unutmayınnnnnnnnn

amaya snede mi yaa herkesin aklı yaramazlıktaymış

Vayy canınaa majorden sert tepki Seni bravooo

aslında ben varya çok atarlı biriyimde kv'deye yapmıyorum hep kocam yüzünden aynı evdeyiz yüzyüze bakıyoruz huzurumuz kaçmasın diye boşveriyorum.:100:

ay çok büyük tecrübe oldu tatlım emin oabilirsin
iyi yapmışsın tatlım azıcık baş başa kalıınnn seninde hakkınn

ahaha amayaa koptum yorumunaaa doğru dedin aralarda mola ver majorcaan

hiç kızmam tatlım çünkü bende gülüyorum
valla üste çıktı kavga ettik yine ihale bana kaldı tabiki
tuvaletimi tuttuğumamı yanayımmmm temizliimin yarıda kalmasına mı bulaşıklarımın kurumasına mı
bida asla eşime bırakmam olayı gider bakarım

kız ben hala balayı modundayımmmm...... kocam evde uyuyo ben burda çalışıyorum ve bu duruma ifrit oluyorummmm :))))) korunma sorunumuz da yok, her daim yaramazlığa hazırızzzzz regl olmadığım sürece.... malesef bu 1-2 gün daha tatildeyiz :)

içimden bir ses martta olacağını söylüyor inşallah olur :81:
neden böyle olduğunu bende anlamadım

kizlar ben geldim
napiyosunuz nasilsiniz?
bi iki gun giremedim nekadar ozledim sizi yahu.
durumlar kotu canlarim..mesafeliler artik bana karsi.istedigim oldu. ama bi surat asiyolar bi gorseniz..hele gorumcem hic suratima bile bakmiyo.cocuk gibi ya ne gerek varki..bende karsilasmamaya calisiyorum..
oyle iste fistiklar.biraz daha yuz verseydim basima cikarlardi herhalde
esime gelince ozurdiledi adam akilli kafam cok daganikti arkadaslarla sohbet ettik dedi.zaten aramistim ben onu telefona ciktiginda arkadaslarin sesleri geliyodu hep.
ya onuda anlamaya calisiyorum cok calisiyo stressli baya oda agzinda hep yaralar cikiyo stressten kizlar ama benimde sabrim biyere kadar napim
esime dedimki: surekli onlari koruyosun dedim
sen nerden biliyosun sen benden kac yas buyuk olan ablama ne laflar soyledigimi biliyomusun dedi.sen öyle saniyosun ben sana oyle konusurken onlara seni savunuyorum vs vs dedi
ya ben pek fazla uzatmadim acikcasi umursamadim fazla..cunku benim esim anca bu sekilde anliyo beni
inada bindigimde adamda bana inad beni anlamamazliktan geliyo.
ama uzulup bi kösede susup kucuk emraha bagladigimda adam harbiden suyuma gidiyo yok boyle bisey anlamadim gitti ya
kizlar nihayet evime wireless baglandi oh be bi rahatladim anlatamam kac aydir yolda yapim var diye evimde internet yoktu(((
ela canim is gorusmen nasil gecti?
deva nerelerdesin sen yahu hic gorunmuyosun?
plojo bebise yaptiklarini ben hala goremedim yaaa bilgisayardan bakarim ama cok merak ettim
prenses amaya ges ve digerler
opuyorum sizi cok
guldugume bakmayin moralim sifir buseferde yan dairede surat asan insanlar var:)))) ama boylesi daha iyidir herhalde demi kizlar? nereye kadar surat ascaklar sanki..
diger gorumcem normal davraniyo herzamanki gibi.belki haberi yoktur olanlardan.
optum sizi

canımmm bitkilerden otlardan zarar gelmez kiiii
neler yiyip içiyoruz doğal şeylerin yanında zehir gibidir...
inşallah şifa olur da bebişin gelir bir an önce...
benim göbişte de bebiş var mı acabaaa
eşim moda girdi yorma kendini "YÜKLÜ"sayılırsın diyor
bizim bankayla anlaşmalı olduğu için hemen hemen tüm özel hastaneler ücretsiz..
amaaa nedense gitmiyorum bi türlü..
bu arada cadaloz oldum bennn kii
şaka yapmıştım majöre ama hiç de fena olmaz dıı
sen 2.tedaviye başladın mı?

gescanımmmm sayende gülüp duruyorum
ama senin suçun yok kkiiii
tamam yanlış bakmış olabilrsin netten ama en büyük suç koşinin
ben aslında dicektim sana faturayı ödediniz mi diye-burda faturalı sistem-
yanlış anlarsın diye dememiştim...
olsun kuzum bi günlük sefa sürüp bulaşıkları bıraktın ne güzel

AYPRENSESSS sen de cee deyip gidiyosun kuzu?
nerelere gidion napıon?
arabayı aldınız bizi unuttun
özlüyoruz ki sneiiii

amayaayaa katılıyorummmm
benim de aklım hep orda mıdır nedir
bak öyle deyince aklıma ELLA geldi
bu gün gelmedi hiç...

canımmmm kuru incir yesen olmaz mı kiiiii ?
burda bulsam valla kargoyla yollarım sana c

canım merak ettik seni..
bence hiiiç kafana takma..kocanla aran iyi olsun da...
hem kafa dinlersin..
yoksa tepene çıkıcak bunlar senin
için rahat olsun BA..zaten onlar da dayanamaz kapını çalmaya başlar yine

içimden bir ses martta olacağını söylüyor inşallah olur :81:
neden böyle olduğunu bende anlamadım
nasip kısmet kuzum yaaa.... aslında geçen gece eşim arkadaşlarıyla çıktı, azcık demlenmişler... azcık derken biraz abartmışlar diyim kocam sanırım bütün kocalar gibi iç sıkıntılarından bahsetmiyo pek, içerden içerden yaşıyo... bende hazır sarhoşken bikaç şey sordum.... kocamın bu konuda bi şikayeti yok çok şükür... yani fazlaca bi stresi yok, acalesi de yok... ah be adam yaş oldu 35 farkında mısın diycemmmm ayıp olcak neyse aslında ben de çok sıkıntı yapmıyorum aslında.... hani hepinizin dediği şu evliliğin ilk yılı, borçların hafiflemesi, evliliğin rayına oturması... falan falan.... iyi bile olmuş olabilir ilk yıl için, sonuçta evimizin her yanında her istediğimiz an istediğimiz halde dolanabiliyoruz, bu bi rahatlık, şımarık sayılırız daha doğrusu ben biraz şımarığım, kocam da beni oldukça şımarttı bu dönemde.... önce kendimi açıkcası az da olsa gerdim, kocamın tepkisi ne olur diye düşünürken buldum kendimi sık sık, kocamın ailesinin tepkisi nolur, etraf beni bunaltır mı ben dellenir miyim, patavatsızlığımı ıspatlarmıyım herkese dedim bazen kendime... biraz daha relaksım artık.....

tatlım burda biri demişti plojo sanırım, herşeyi kocana söylemen gerekmiyo sen o olayı halletmiştin zaten, bir de eşine söyleyince her şeyi kocasına yetiştiren biri gibi algılandın bence tepkinin sebebi bu demiişti, ona katılıyorum bence de biraz daha orta yolu bulmaya çalış... kocana herşeyi anlatma yada daha uygun bi dille anlat, mesajlaşma... birebir yüzyüze iletişim iyidir :)))) neyse siz kocanla aranızı iyi tutun, diğeri de zamanla rayına oturacaktır tatlım.....

yok tatlım başlamadım ikinci tedaviye...başka bi özel merkeze gittim tüp bebek için, muayene oldum dikişlerim henüz içerden iyileşmemiş. bu arada aralık da fakülteden randevu almıştım,15 ocak için... sgk raporu çıkarabilirsem 3te biri fiyatına fakültede tedavi olabilirim.... gittim eski testlerimi alarak, eksik 1-2 test vardı kan verdim sonuçlarımı göstermek için 3 nisana gün verdiler. o kan sonuçları ile birlikte dosyam açılacak.... sonrasında da heyete girip rapor çıkarılacak. ama 3 nisandan sonrası hızlı ilerler diye düşünüyorum. çünkü fakültedeki asistan doktorlar benim gibi beklemesi sakıncalı olanların işlerinin hızlı yürüdüğünü söylediler.1 hafta 10 günde çıkarmış sonrasında raporum... bi de o kadar güler yüzlü ve iyiler ki, personel, ortam.... valla ilk tedavime verdiğim paraya acıdım... işte ben de o nisana kadar olan zaman da biraz bitkisel kürlerle toparlıyım diyorum kendimi. işte öyle :))))

gesin durumuna bende pek güldüm tatlım yaaaa :))) bence de tüm suç kocasında... bulaşıklar kocaya kalmalıydı

Son düzenleme:

evet tatlim biliyorum hepiniz yazmissiniz cok sagolun telefondan alintilayamiyorum yoksa hepinize cevap aticaktim.
evet ya bende esimle iyi olmaya bakicam artik kafama takmaktan evimde huzur kalmadi..tek sorunumuz onlar yuzunden kacan huzurumuzdu
bide iki gundur siteye giris yaptigimda yine anasayfada buluyodum kendimi bi turlu giremedim topige

evet canim yetistirme konusunda dogru diyosunuz ama simdi soyle bisey var benim burda bu tur konulari paylasacak kimsem olmadigi icin (siz haric tabiki) ailemde yurtdisinda oldugu icin tek siginacagim liman esim oluyor her konuda arkadas felan edinebilseydim elbette boyle seyleri hemen esimle paylasmazdim ama icime atincada kendi piskolojim bozuluyo zamanla cok denedim gercekten bi ara hicbisey anlatmiyodum..ozamanda yuzumde hic sivilce cikmayan benim yuzyane sivilcem cikti
saclarim asiri sekilde dokuldu..esim doktora goturdu beni kadin stressten oluyo dedi
yani o sekildede kendime zarar veriyorum sanirim benim tek cozumum ise baslamak olacak.
bu arada benim esimde o gece demlenmis bir vaziyette eve gelmisti-.- bi ara bende o yokken kafayi bulmayi dusundum ama hic aram yoktur alkolle.
ben daha cok kendini yemege vuranlardanim hahahhaha

ay tatlım sakın yanlış anlama eleştirme maksatlı demedim ben, seni de anlamaya çalışıyorum ama en azından mesajlaşmak yerine yüz yüze konuş..... bazen mesajla yanlış anlaşılmalar olabiliyor o açıdan diyorum.... ailesi ile ilgili de anlat elbette ama şikayet gibi değil sohbet gibi olsun bence.... onu hiç sorma bende bazen, özel günlerde eşlik etmek istiyorum eşime ama bi kadeh şarap alıyorum gece bitiyo o bitmiyo anammmmmm

tatlım hiç üzülme zamanla düzelirler biraz zaman ver hem ayaklarını denk alırlar hem de normale dönerler
internetin de gelmiş deme keyfinee mevlüte götüren yok hastaneye çağıran yokk aç tv yi al kahveni kucağına da bilgisayar ohhhhhhhhhh bırak onlar düşünsün gerisini
bu arada ben de her düşündüğümü eşime söylerim çenemi tutamıyorum aslında çok anlatmamak lazım ben o yapıda değilim :18:

tatlışkomm o kadar güzel yazmışsın ki bencede stres yaptıkça bu hamilelik işleri daha zora giriyo o yüzden stres yapmamana sevindimm
kaç yaşında çocuk doğuruyola senin yaşındao kadar geç değil ki hem bide bazen tüp bebeklerde ikiz oluyooo ya
ohhh sen bir isterken belki rabbim sana 2 verir
hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim gerisi boşş
bu arada kocaya kitleyecektim bulaşıkları üste çıktı uyuzz ihale tabiki yine bana kaldı

kızzzz seni nasıl atlamışım ki been
aşkolsun hiç bi şekilde yanlış anlamam tatlışkommm artniyet beslediğinizi düşünmüyorum alınmam yaniii
bencede kocişimin suçu ama kendisi bunu kabul etmiyo o ayrı
sabah hırsımdan ağlayarak kurumuş bulaşıkları yıkadım tatlım pek de sefa sayılmaz ama güzel bi anı oldu

yok tatlim olurmu oyle sey yanlis anlamam asla canimmm
aynen ya bende oyleyim hayatta icemem sevmiyorum ne buluyolar anlamiyorum zaten:)))

neguzel yazmissin tatlim icimi rahatlattin cok sagol.simdi esim gidelim bilgisayari almam lazim ablamdan dedi bende surat yaptigimi sanmasin diye onun hatri icin gittim.
geldim esim ablasina sesleniyo ablasinda bi afralar tafralar bi gorseniz cocuga surat yapiyo.demekki beni korumus yoksa boyle davranmazdi esime.biz geldik 5 dk sonra iyi geceler size dedi gitti yatmaya
peeeeh banane valla keyfi bilir
dedigin gbi yapicam takmicam kuzum

ahaha çocuk mu ben anlamadım yaa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok

bencede kesinlikle eşin fena konuşmuş hatta ki sinirini daha çıkaramamış görümcen bence
bence eşinin üstüne gitme o da seni koruyo bunu anlamış oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…