Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaaarrrrrr....

atamaların açıklandığını duydum, hemen girip thebeauty'ye bakmak istedim, canım tebrikler.... herşey gönlünce olsun inşallahhhhh

bence svittt çok kırılmış, benim anladığım bu.... prenses de günün de değildi galiba. yoksa elbette ki ailelerimiz ve sağlığımız her birimiz için çok çok önemli... elbette ki hepimizin bir hayatı var.... aranıza belki de en baştan beri var olan ama sık sık yazmayan biri olarak şunu söyleyebilirim, dertli sıkıntılı olduğum zamanlar genelde buraya yazmadım. evet hepimizin özel hayatı var, ancak hiç birimizin bir diğerini kırma hakkı yok bence. bence öpüşüp barışmalısınız çünkü sadece yanlış anlama.... büyütmemek gerekir diye düşünüyorum. yaşca azcık büyük olduğumdan mıdır yoksa yetiştiriliş ve büyüme tarzında ki farklardan mıdır bilemedim ama prensesin tepkisi bana acayip çocukça geldi....

ellacımmm.... yazdıklarına katılıyorum tatlım, bu arada da istediğin kadar şaka yapabilirsin.... kolay alınmam ki ben :)))) çiçek olayınıza da ayrıca gülsem mi kocana kızsam mı bilemedim.... ama düşününce sinir bozucu olduğu kesin gibiiii

Tatliskom gunaydn nasilsn tamm sanada saka yapicam cicek olayi aksam sinir krizi gecrmeme sebep oldu hani kocam saftirik bsyde degil aslnda gayet aklo basnda cin gbi bsy ama bazen dusunmeden knusuo beni cildrtio nasil bir mantikla dun bana oyle dio bugun size yazarken guluormda dun gayet suratszdm ama ona ragmen yaramzlik gunumzdu ah ben ah ben ama bugun cicek gelirse vallada billada camdan asagi aticam atmasamda tuvalete koyucam anca buraya yaksr die ahahah kociste ona bozulur garanti

yaramazlık ta benle yarışcak birinin var olduğunu bilmek güzeeeellllll wuuuu huuuuuuuu.....

çiçekleri salla gitsin, dün söylediklerinden sonra alırsa zaten sen bi düşün ben bu adamı yontarken neresini atladım yahu diyeeee

Hahaha astik kendmizi yaramzlikta ben biraz fazla kudurugum ya sen bana bakmayahu ben bu adami guzel yonttugumu saniodun yarattgm eserle ovunuyodumda fosss cikti ben bisey becerememisim adam ayni adam bir jest yok ve bugun bzm 4.ayimiz evleneli hc bsy almadi saolsun kocam 4ay da elde var sifir

hımmmmm o zaman bi ceza düşünmeliiii..... bişey alması için özel bi gün olması da gerekmiyo zaten... bence tabi.... hatta durduk yere bi hediyeyle(bi çiçekle diycem şimdi ama olmıcak) çıkıp gelse.... sen o zaman gör bak hayat ne kadan eğelntili ve güzeldimiiii yaaaaa :))))) benimkinin de özel günlere takıntısı vardı, doğum günü falan hatırlamam ben nidalarındaydı.... bi defasında sevgililer günüydü galiba, dedim nasılmış özel günler, süpermiş demiştiiiii

yok be tatlim ne yanlis anlamasi.tam tersi cok sevindim bu yazinla icime su serpmis oldun cok sagol
seninde isin zormus canim ya ben olsam okadar sabredebilirmiydim bilmiyorum iyi sabretmissin gercekten..bende cok sabirsizim..ônceden hicbiseyin tadini cikaramadikki biz ayri ulkelerde oldugumuz icin..dogru diyosun aslinda..kafasini dagatmak istiyo oda bi sekilde cok bunaliyo oda ama bende bunaliyorum( sabret diyosun yani ozaman biraz disimi skmaya calisicam umarim zamanla duzelir gercekten tek istegim esimle doya doya zaman gecirmek..biz yemege bile cikmiyoruz kendi dukkani evet ve suanda tek calistigi icin cok yoruluyor..neyse bakalim zamanla duzelir insallah..
gercekten bende evde pinekliyorum bunalim modunda takiliyorum hahaha

hahhaha ben hicbisey almadim bu gecen aylarda bizde 5 inci ayimiza giricez.ilk senemizde alirim artik hediyemi bide sevgililergunu yaklasiyo kizlar:)))
yaramazlik gunu diyosunuz ya benimki bana nekadr kdurk bi hatunsn diyo inanirmisinz! hahhaa aslinda oda benim kadar yani:))))

Actim d ayetisemedm noldu

canim bi kadin diet yapmis sadece ara ogunde yenilen seyleri yemis
sabah bi elma oglen eti form larin su puf lari varya ondan yemis
aksamda yogurt yemis bi kase
7 ayda 56 kilo vermis
bi ayda 16 kilosu gitmis
ama olumden donmus kadin kalp ameliyati felan olmak zorunda kalmis

yazik ya..
bende diyeti saldim gitti valla verdigim iki kilomuda geri aldim

birazvk sabret bak ben varya hic anlamam sabrdan ama artk anliyorum kocam ogretti daha dogrusu o oyalaya oyalaya ben ogrendm sen smdi adamn ustune gdersen hep agresf olur hic gtme ustune hatta hep iyi davran o sendeki bu deisikligi gorunce belki sennle bsyler paylasr belki dertlsr yada kafa dagtmak ici hava almaya cikarsnz sende bnm gbi braz agresfsn sanrm adamn ustune gttikce senden uzaklasr bi sure bnm yaptgmi dene cok zor gercekten belki ilk baslarda seni farketmz ama zamanla farkedicektr hem isleri bi yoluna grsn kafasi braz bosalsn daha mutlu olcksn

heheh ben baya bi hasladm bnmkini hic bsy almiosn etmiosun ben bu isten bsy anlamadm ne bcm yeni evliiz die o da bana yeni yila grcgmz gun sey dedi 2014te seni hediyeye bogucam dedi bogsa nolcak almadan bi gun once haber verio istemem ben boyle hediye ya askm yarn sana cicek alcam bu hediyemi smdi kiro ya

Aman salakmis o kadin da bak bn sabah kepek ekmegne peynrli tost ve sekersz cay smdiki ara ogunim sekersz sutlu kahve ve 4kayisi oglende de corba icicem

kizlar pes pese nasil alintiliyosunuz ya ben beceremedim bi turlu
tmm canim dedigini denicem bakalim bi duzelme oluyomu
surekli tektarafli alttan almak cok zor oluyo ya
evet ya bence bugun cicek gelirse dedigin gbi banyoya yerlestir hem esine ders olsun hem banyonu guzellestirsin hahah
inanmicaksin ama ben kahvaltiya cigkofte yiyorum suan hahaha
cok sviyorum napim dun esim almis yiyememistimmm

Canim smdi mesela beni alintiladgin buton var ya onun yanindakine okudukca tikla o tik isareti verio ozaman pespese alintilamis oluosun,yani alintilamanin yaninda bi osaret daha varya artili bsy ona basinca tik oluo istedgn kadar istedgn kisiyi tikleyip alintilayablrsn canim,neeeee cig koftemo bayilirimmmmmm ama ben kacamagimi p.tesi gunu yaptm hemde baya bi lacrdm smdi 2gundr rutin diyetime dondum 15gunde 1defa kacamak hakki koydum kendme afyet olsun sana ama ben ac karnina cig kofte yiemem migdemi yakar

Kizlar kimse yok ben smdi cikiyorum annemle carsiya inicez en gec 2saate gelrm annisle kendimizi carsida kaybetmezsekoptum

Kizlar gtmeden bsy daha anlatimda gulin dun gece saat 2 ile 4arasi istqnbulda bir firtina bir kiyamet bir curcuna anlatamam neyse tabi ben o jiyamaeti duymuyorum fosur fosur uyuorum taki bizim yatak odanin cami acilana kadar aaaaa bi hopladm yataktan desturrrrrr die bagirism var tabi kalbm kutkut bizim yatak odanin cami firtinaya dayanamadi muthis bir gurultuyle pat die acildi bnm kocis uyuo onu bile duymuo tabi ben askm askm hmmm di kalk dedm cam kirildi bi kalkti kapatamio pencereyi ben grdm yorgann altna gecenn bi yarisi bam gum pencereyle ugrasio butn milleti uyandrmstr kesin heheheeh

hahhahaha ay cok komik ya hic dusunemiyorum o halinizi hahahha
bende gece kotu bi ruya gordum yaaa
esimi durtuyorum askm cok korktum kotu ruya gorum diyorum hmm diyo kicini donuyo hic uyanmiyo bile ya!
yataga yattik tam uyudu uyicak bende biseyler anlatiyorum baktim bu uyudu
bende kapattim gozlerimi
10 dk sonra ses geliyo
eeee sonraaa diye
nasil korktum kizlar yaaa
ne sonrasi askim nediyosun diyorum
niye sustun anlatiyodunya diyo
10 dk sonra ama hahaha
normal degil bu kocisler valla ya

tünaydın kızlarrrr
beni anlayan herkese çok teşekkür ederim...
baktım ki çoğunuz tarafından anlaşılabilmişim o yüzden ayrıca kendimi anlatmama gerek yok diye düşüüyorum..
dün akşamdan sonra bi daha yazmamayı düşündüm..
ama herkesi gerçekten çok seviyorum...

ELLACAN benim çok iyi anlamışsın..hissettiklerimi dile getirmişsin..Prensesi de üzmek istemem-kırılınca kırma huyum yok ne yazık ki-ama yazdıklarının hepsine katılıyorum..
bu arada eşine çok güldüm ella çiçek alıcam diye haber vermesi süper olmuş..
ben de eşimin doğum gününde sana süpriz yapıcam mutfağa gelmed demiştim
bence bu akşam çiçek almasın ama haftasonu alabilir
bizim de geçen akşam dış kapı açılıverdi gecenin 2sinde..iyiki uyumamıştık...
dışarıdan gelmiştik de kapıyı tam örtmemişiz sanırım kilidi içeri girmemiş..
ama ödüm koptuuu..
bi de sen uyuyomuşun kıyamam nasıl korkmuşundur..
benimki de öyle uykuda bir şey duymaz
ben hep tetikteyim

BA'cimmm bu gün ella döktürmüş..senin için yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum...
sabret birazcık...
eşin borçlarını toparlasın işini oturtsun sana da vakit ayırıcaktır elbet...
bu arada regl oldunuz mu BA ve ELLA sizin de gecikmişti..?

evet canim dogru diyosunuz sabredicem azcik
sende uzme kendini olur boyle seyler hepimiz insaniz.onemli olan birbirimizi anliyabilmek.sonucta hepimiz cok seviyoruz birbirimizi.
hayir tatlim ya hala olmadim..bi ara oldum sandim ama olmamisim.anlamadim gitti.
testde yapmislardi hastanede o bayildigim gün. negatif cikmisti.
gelsin artik ama iyice gerildim(

benim de öyle yaa 10 gün geçti...
nasıl gerginim..karnım şiş..yanağımda kocaman bi sivilce
gelsin artık bence deee...
neyse sen test yaptırdın rahatsın BA'cik...
gerçi açık yazıyorum ama döllenmeden 10 gün geçmediyse çıkmayabiliyormuş...
hamile topiklerini okumaya başladım

Gece telefondan okudum okudum birsürü şey yazdım beni hep ana sayfaya attı sistem sinir oldum

canımmmm kuru incir yesen olmaz mı kiiiii ?
burda bulsam valla kargoyla yollarım sana c

Sağol canım benim :)) Yeşil eriği bulmuştu eşim ama incir daha zor sanırım..Öyle çok istemedim ama portakal incir gb geldi bi an :) Bakalım içten içten dürterse bulduracaz Normaldede çok çok severim inciri

kızlarr çıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin

Gözünaydıııınn..Hayırlı olsun canım,inşallah güzelde bi araba bulunca rahat rahat olur gidişin gelişin.. Bizim şimdiki arabayı eşim Ankara'dan almıştı

iyim canm bndee..aşermeye mi başladınn ne güzel ye benceee

Yok ilk değil canım birkaç birşey daha olmuştu,Allahtan öyle çok aşermedim :) En unutamadığım bir gece eşime sarılıp ramazan pidesi gb kokuyorsun dediğimdi

Ellaaa özletiyorsunn Bende ikisinide kullanmadım hayatım boyunca bir dönem bile olsa

Sweeeatt ve Prensseeess

Sweat gelişi güzel şaka yaptı,prensesinde boş anına gelmiş demek,bence biraz daha uzatılıp birbirinizi daha da kıracak hiçbirşey yok arkadaşlar ortada..Bizimde hiç arabamız olmadı yani :) Şimdi babamlarda abiminde var 2 tane,eşiminde var kendisinin..Bu ne gocunulcak birşey ne de olmayanı yercek birşey :) Zaten buradaki hiç kimsenin böyle düşünmediğini düşünüyorum..Zaten biliyoruz yani ne sweat araba için prensesin bizi bıraktığına inanacak biri değil,ne de prenses araba için bırakacak biri değil,böyle birilerinin burada olmadığına inanıyorum..KİMSE BİRYERE GİTMESİN Bu herkes için daha kırıcı olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…