- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.701
Üzüldüm ama gerçekten sonradan içim içimi yerdi
İnşallah gerçekten iyi bir anne olurum kızçe
Ohh keyfinede diyecek yok :)
İyiyim canım seni sormalı diyecem ama buara çok yoruluyorsun
Anne yemekleride bir başka oluyor ya
Amanın yeme yemee :) Bütün emek boşa gitmesin..
Rabbim beden sağlığından,en önemlisi akıl sağlığından,en tehlikelisi gönül sağlığından eksik etmesin ne diyelim :) Herkesin gönlüne göre versin :)
Gönder bana,atayım makineye
Birikince bir sinir bozucu oluyorlar bulaşıklar
Amaaann insanlar herşeye mana buluyor,iyisinede kötüsünede..Ben iyiye seviniyorum kötüye üzülüyorum,illa kendime mi olacak..Merhamet güzel birşeyİyi ki de böyle yetiştirilmişim Allah razı olsun ailemden..
Eşim uyuyakalacakta ben oturacamOlamaz ki:101: Sesleniyorr
İyyiii kiii vaarrsınıızzz kiiiii
anommm:18::18::18: bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn
sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm
hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn
görünmüyosun hiçç:44::44:
çok sevindim tatlımmmmhınnn hınnn gezersiniz artıkkk
güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah
özledik valla
nazar mı değdi bize kimsecikler pek yazmıyor artık
aslında çook işim vardı hangisini önce yapsam diye dertlenirkeeenn
baktım saat 6 olmuş internetimiz açılmış hemen size koştum
özledik ki senii
ama çok özletme prensess
yaşasınn araba mı aldınızzzz
artık eve girmezsin prenses
araba tamam sıraaaa
bakarsın beraber hamişlik yaşarız ben hala regl olmadım senin nerdeyse 2.si geldi
yaa gesss bebiş gelmesin dahaaa
böyle yazınca da kötü hissediyorum kendimi ama
bi tatile gideydik önce sere serpe yayılaydım güneş altınaaa zıplayaydım havuzaa
ahh ahh..
kısmet tabi..
hamarat gesim benim yemek bile yaptı?
menüde ne varr?bizde neyseki dünkü yemeklerden kaldı
Prenses arabanz hyrli olsun allah kazasz belasz kulanmayi nasip etsn canim
iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorumçok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...
prenses arabanız hayırlı olsun...
major 2. balayı gibi olmuş, çok sevindim her anını değerlendirin
ella iş görüşmen iyi geçmiş sevindim...
plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum
evet tatlışko çok sessiz
napıyosun bakalımm usta şöför seni
major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...
c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...az önce geldik
eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii
Major nasilsin? Sende kocisle 1hafta keyf yapiomssn cok sevndm iyiki gtti kv ve gorumcen 1hafta 1haftadr , ehliyetnde hayrli olsun onsallah kuzum
iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorumçok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...
prenses arabanız hayırlı olsun...
major 2. balayı gibi olmuş, çok sevindim her anını değerlendirin
ella iş görüşmen iyi geçmiş sevindim...
plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum
süper olur tatlımmyolluyorum kargoylaa sağlam kalankarı yıkarsın cicimm
kız bide banyoyu wc ye cif çamaşır suyu dökmüştüm kaldı öylee
bende kimsenin orası şöylemi burası böylemi diye asla bakmambazen saçma sapan şeyleri eleştirenleri görünceşoka giriyorum hem de çok kızıyorum yaa ayrı bi yaratıcılık bence
bencede tatlımm allah kiimsenin içinden merhamet ve vicdan denen duyguyu almasın:26: amin
bu arada bencede sen çok bilinçli ve tatlı bi anne olacaksınn
bu arada dün akşam nasıl yoruldum yaa yemek, bulaşık, çamaşır derken bugünede yemek yaptım duş falanda aldım gece bitti zaten sonrada uyudum.
ojelerimi bile silemedim çok çirkin oldu ellerim allahtan açık renkte fazla belli olmuyor.
kv'nin değerini mi anladım ne
Evet farklı bir yaratıcılık doğru dedin
Amin canım inşallah..
Hadi canım bu kadar kısa sürede miÇalışmakla evi aynı anda götürmek zor biraz,sen sadece bunu anladın
Geçen akşam eşime demiştim,düşününce sıkıldım dedim,sabah kalkıyordum işe yetişiyordum,işte birşeylere yetişiyordum,işten eve zamanımız kalsın diye yetişmeye çalışıyorduk,yemeği yetiştirmeye çalışıyordum zamandan tasarruf e yorgunsun uykuyada yetişmeye çalışıyorsun,hep birşey var gb oluyordu..İşi bıraktıktan sonra bile bazen eve dönerken sıkıntı bastı birşeyler halledecem gb oldum yine dediğim zamanlar olduEşimin iş yeri nedeniyle kıyafetler hep ütü isterdi,e pazarıda değerlendirecez ya,ben sabah erken kalkar ütü yapardım işe giderken işten gelincede makinenin ayarını kısıp sessiz sessiz süpürmeye çalışırdım haftaiçleri,kalmasın diye iş ahh ahh..
Yani kv olmadanda oluyorPes etme
yok yaa ben alışkındım aslında ama evlendiğimizden beri onun rahatlığı olmuş :)
valla pazar günü 3 saat temizlik yaptım. yani kv hafta içi sadece evi süpürüyor toz almak yer silmek hep hafta sonuna kalıyor.
tamam çok yorucu yapması ama bende onu yapıcam diye hiçbir şey yapamadım o gün. saat 12 gibi başlamıştım 3te falan bitti kocaman ev. bide ben temizliğe girişince dip köşe yapıyorum görümcemle kv hep üstten üstten ama olmuyorki mesela elbise dolabını rafları ister istemez toz oluyor ya da portmantonun etrafı parmak izi hiç silmiyorlar oraları. sadece görünen yerleri ve aynaları siliyorlar olmuyorki öyle temizlendiği bile anlaşılmıyor. o değil benim kv sade suyla toz alıyordu dedim böyle temizlik mi olur temizlik kokusu bile olmuyor gittim pronto aldım dedim tozları alırken suyuna bunu koyalım :)
tamam yapıyorsunda bari düzgün yap dimi bende biraz düzen hastalığı varda kızlar malesef
onunla düzenimiz hiç uymuyor. çamaşırlarımı katlasa mesela ben tekrar katlıyorum çünkü dolaba koyunca hiç düzgün görünmüyor.
mesela su bardakları iki çeşit makinadan çıkarınca karışık dizilmesinden nefret ederim hepsini raflardan defalarca indirip tekrar dizdiğimi bilirim yani. benim düzenim yok o evde o yüzden çok gıcık oluyorum
Senin yaptığın normali,kv nin yaptığını gözümde canlandıramadım bi an :) Bizdede herşey sıralı,eşimde bende öyleyiz..
Evle ilgilenmekte ayrrı bir keyifli ama dediğin gb yaptığının yeri değişiyorsa sinirleniyorsundur :) Artık ya sen onu alıştracan ya sen alışacan ki çok zorOlsun sen bu haftanın tadını çıkar da
çarşamba, perşembe, cuma izinliyim evimde mis gibi yemekler yapacağım
çelik tencerelerim hala kutularındaydı pazar günü onlarıda çıkardık.
ama kahvaltı takımım ve çok özenerek aldığım kare bone yemek takımım hala kutuda
bide katı meyve sıkacağım bozuk çıktı10 gündür serviste ayın 22'sinden sonra arayın dediler :105:
tünaydın kızçelerrr
hala kan testi yaptırmamaya direniyorum
belki idrar testi yaparım bi tane daha...
aam ne hamilelik ne regl belirtisi var
vücudum sıradan günlerini yaşıyor sank
tek değişikli dudağımda uçuk çıktı bi de midemde çok gaz var ayıptır söylemesi
hatta dün gece sanncıdan uyuyamadım
neyse bakalım hayırlısıysa gelsin miniş
MAJOR: bence bu hafta eşini krallar gibi yaşat da ayrı eve çıkmayı o istesin
kandır birazcık
AMAYAA özletme kendini gel arada sen neler yapıyorsun de bize
PLOJOCUM prensesle sana da tünaydınn
Tünaydınn teyzesiii
Şöylee zıplaya zıplaya bebiş haberi ver de bizi de sevindir hadiHayırlısıyla inşallah..
Neden kutuda? Var zaten gerek yok düşüncesiyle mi?
Eğer öyleyse sen dolapları bardaklar gb baştan düzelt onlara yer aç kullanmak istiyorsan,anne kullanalım dersin heves ettim de ne olacak :)
tünaydın kızçelerrr
kandır birazcık
evet canım malesef öyle nasıl olsa var diye benimkiler kutularda
aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.
yahu nasıl bu kadar meraksızsın biz bile çatladık burda
malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen
canım idrar testi yaptım negatif çıktı ondan biraz rahatım..
özel hastanelerin acil servisleri gebelik testi yaapr mı bilen var mıııı?
bi de en az ne kadarlıkken belli olur ? plojocum sen biliyormusun?
majörcüm bence arkadaşlara majörün izni iptal olmuş deyin...
kv veya görümcen varken gelsinler..
sonuçta altın değerinde sizin için bu günler
bi de hazır kv yokken kvnin tüm bardak çanağını kutulara doldur..çıkar seninkileri
ne güzell olurrr
tünaydın kızçelerrr
kandır birazcık
canım idrar testi yaptım negatif çıktı ondan biraz rahatım..
özel hastanelerin acil servisleri gebelik testi yaapr mı bilen var mıııı?
bi de en az ne kadarlıkken belli olur ? plojocum sen biliyormusun?
majörcüm bence arkadaşlara majörün izni iptal olmuş deyin...
kv veya görümcen varken gelsinler..
sonuçta altın değerinde sizin için bu günler
bi de hazır kv yokken kvnin tüm bardak çanağını kutulara doldur..çıkar seninkileri
ne güzell olurrr
tünaydın kızçelerrr
kandır birazcık
evet canım malesef öyle nasıl olsa var diye benimkiler kutularda
aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.
yahu nasıl bu kadar meraksızsın biz bile çatladık burda
malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen
kızlaaaarrrrsize hayatımın neredeyse en büyük salaklığını anlatmak istiyorumm
dün sular yok dedim ya bizim su sayacımız aşağıda ve kartlı sistem neyse eşime dedim git bak su mu bitti
bana dedi ki ben suyu yeni yükledim bitmesi imkansız nette araştır bakalım sular komple mahallede mi kesilmiş
neyse açtım belediyenin sayfasını diyo işte şu şu mahallelerde sular kesilecek pazar gecesinden pazartesi gecesi 12 ye kadar
dedim eşime sular bugün kesilmiş
taşıma suyuyla iş gördük gece 4 oldu saat sular yok
sabah eşim aşağıya inndimeğer karttaki su bitmiş ve benim gördüğüm su kesintisi duyusu 18.03.2013 e aitmiş günler tutunca farketmemişim
sabah hem ağladım sinirden hem bulaşıkları yıkadım