Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Üzüldüm ama gerçekten sonradan içim içimi yerdi :KK9:
İnşallah gerçekten iyi bir anne olurum kızçe:KK16:

Ohh keyfinede diyecek yok :)

İyiyim canım seni sormalı diyecem ama buara çok yoruluyorsun :KK31:
Anne yemekleride bir başka oluyor ya:KK31:

:KK53:Amanın yeme yemee :) Bütün emek boşa gitmesin..
Rabbim beden sağlığından,en önemlisi akıl sağlığından,en tehlikelisi gönül sağlığından eksik etmesin ne diyelim :) Herkesin gönlüne göre versin :)

Gönder bana,atayım makineye:KK9:
Birikince bir sinir bozucu oluyorlar bulaşıklar:KK9:
Amaaann insanlar herşeye mana buluyor,iyisinede kötüsünede..Ben iyiye seviniyorum kötüye üzülüyorum,illa kendime mi olacak..Merhamet güzel birşey:KK51: İyi ki de böyle yetiştirilmişim Allah razı olsun ailemden..

Eşim uyuyakalacakta ben oturacam:KK31: Olamaz ki:101: Sesleniyorr:KK55:

İyyiii kiii vaarrsınıızzz kiiiii:KK71:

süper olur tatlımm:KK53::KK53: yolluyorum kargoylaa sağlam kalankarı yıkarsın cicimm :KK9::KK9::KK9:
kız bide banyoyu wc ye cif çamaşır suyu dökmüştüm kaldı öylee :KK53::KK53:

bende kimsenin orası şöylemi burası böylemi diye asla bakmam :KK76: bazen saçma sapan şeyleri eleştirenleri görünceşoka giriyorum hem de çok kızıyorum yaa:KK53: ayrı bi yaratıcılık bence:KK53:
bencede tatlımm allah kiimsenin içinden merhamet ve vicdan denen duyguyu almasın:26: amin:nazar:
bu arada bencede sen çok bilinçli ve tatlı bi anne olacaksınn:KK16::nazar::KK16:

anommm:18::18::18: bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK49::KK49:
sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı:KK30::KK30:
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm :KK24::KK24:

hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn:KK55:
görünmüyosun hiçç:44::44:

çok sevindim tatlımmmm:KK55::KK55::KK55: hınnn hınnn gezersiniz artıkkk:KK16:
güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah :nazar::nazar:
özledik valla :21:

teşekkürler canm cok saol kazasız belasız inş...

nazar mı değdi bize kimsecikler pek yazmıyor artık :KK50: :nazar:
aslında çook işim vardı hangisini önce yapsam diye dertlenirkeeenn
baktım saat 6 olmuş internetimiz açılmış hemen size koştum :KK52:

özledik ki senii :KK8:
ama çok özletme prensess :KK31:
yaşasınn araba mı aldınızzzz :KK12:
artık eve girmezsin prenses :KK9:
araba tamam sıraaaa :KK49:
bakarsın beraber hamişlik yaşarız ben hala regl olmadım senin nerdeyse 2.si geldi :KK9: :KK14:

yaa gesss bebiş gelmesin dahaaa :KK31:
böyle yazınca da kötü hissediyorum kendimi ama
bi tatile gideydik önce sere serpe yayılaydım güneş altınaaa zıplayaydım havuzaa :KK52:
ahh ahh..
kısmet tabi..
hamarat gesim benim yemek bile yaptı?
menüde ne varr?bizde neyseki dünkü yemeklerden kaldı :KK76:

ewt cnm arba aldık sonundaa...kısmet artık bebek hayırlısıysa olur diyelim şimdilik heycanımız var...yapılacak ufak tefek şeyler var eşim bu hafta halleder inş. haftya gezeriz:21:

sen nasıl neden regl olmadın halaaaa:KK53::KK53:
kan testi yaptır biran öncee...bnden önce hamiş mi oldunn yoksaa:KK52: sakın istemiyorum gelmesin demee allah aratmasın:KK20:

Prenses arabanz hyrli olsun allah kazasz belasz kulanmayi nasip etsn canim

amin canm cok saol...

iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorum :KK50:çok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...

prenses arabanız hayırlı olsun...
major 2. balayı gibi olmuş, çok sevindim her anını değerlendirin :KK34:
ella iş görüşmen iyi geçmiş sevindim...

plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum :KK47:

saol beuaty teşekkür ederim... sende stres yapmaa hayırlısı ile olucak inş. 10bin atama olucakmışş inş sende aralarındasındır...

Günaydınn tatlı gelinlerr :KK16:
çok seviyorumki ben sizi :KK9:

evet tatlışko çok sessiz :KK31:
napıyosun bakalımm usta şöför seni:KK55::KK55:

ben iyiyim tatlım kusura bakma dün bir daha giremediğim için yazamadım
:KK50:
major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...

bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...

c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...:KK52:az önce geldik

eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii :KK50:

arabanız hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah :KK16: :nazar:

Major nasilsin? Sende kocisle 1hafta keyf yapiomssn cok sevndm iyiki gtti kv ve gorumcen 1hafta 1haftadr , ehliyetnde hayrli olsun onsallah kuzum

dur bakalım kuzum daha ehliyetin yazılı sınavı 8 şubatta olacak. sonra direksiyon sınavı 1 martta olacak doğum günümden 4 gün önce :KK52: eğer tek seferde alırsam benim için en güzel hediye olacak :KK52:

bu arada dün akşam nasıl yoruldum yaa yemek, bulaşık, çamaşır derken bugünede yemek yaptım duş falanda aldım gece bitti zaten sonrada uyudum.
ojelerimi bile silemedim çok çirkin oldu ellerim allahtan açık renkte fazla belli olmuyor.
kv'nin değerini mi anladım ne :KK9:

iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorum :KK50:çok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...

prenses arabanız hayırlı olsun...
major 2. balayı gibi olmuş, çok sevindim her anını değerlendirin :KK34:
ella iş görüşmen iyi geçmiş sevindim...

plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum :KK47:

canım MEB'in her zaman ki hali, hep böyle oluyo.... ben de gıcık oluyorum.... ayrıca sigara içen hamilelere diyecek hiç bi şey bulamıyorum.

plojonun dediği çok mantıklı geldi, bi eğitim verilmeli geçemeyenlere bi çare düşünülmeli, ben alkol alanı bile gördüm ve o kadar rahattı ki annesini şimdiden tanısın böyle bi ortama gelcek falan diyodu.... Rabbim herkese merhamet versin tatlım, öncelikle içinde taşıdığı bebişe bunu hak görebilenlere.... yazıktır yahu....

prensescan hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallahhhhh :KK55:

svitcannnnnn bence de koş kan testineeeee.....

ellacım görüşmenin iyi geçmesine sevindim. inşallah daha çok zaman evde kalmazsın.... tabi eğer kalasın yoksa, böyle rahatım yerinde diyosan, o da başka tabi :KK34:

BA'cım umarım eşinle aranız düzelmiştir.

süper olur tatlımm:KK53::KK53: yolluyorum kargoylaa sağlam kalankarı yıkarsın cicimm :KK9::KK9::KK9:
kız bide banyoyu wc ye cif çamaşır suyu dökmüştüm kaldı öylee :KK53::KK53:

bende kimsenin orası şöylemi burası böylemi diye asla bakmam :KK76: bazen saçma sapan şeyleri eleştirenleri görünceşoka giriyorum hem de çok kızıyorum yaa:KK53: ayrı bi yaratıcılık bence:KK53:
bencede tatlımm allah kiimsenin içinden merhamet ve vicdan denen duyguyu almasın:26: amin:nazar:
bu arada bencede sen çok bilinçli ve tatlı bi anne olacaksınn:KK16::nazar::KK16:

Evet farklı bir yaratıcılık doğru dedin:KK9:
Amin canım inşallah..:KK17:

bu arada dün akşam nasıl yoruldum yaa yemek, bulaşık, çamaşır derken bugünede yemek yaptım duş falanda aldım gece bitti zaten sonrada uyudum.
ojelerimi bile silemedim çok çirkin oldu ellerim allahtan açık renkte fazla belli olmuyor.
kv'nin değerini mi anladım ne :KK9:

Hadi canım bu kadar kısa sürede mi :KK9: Çalışmakla evi aynı anda götürmek zor biraz,sen sadece bunu anladın :KK31:
Geçen akşam eşime demiştim,düşününce sıkıldım dedim,sabah kalkıyordum işe yetişiyordum,işte birşeylere yetişiyordum,işten eve zamanımız kalsın diye yetişmeye çalışıyorduk,yemeği yetiştirmeye çalışıyordum zamandan tasarruf e yorgunsun uykuyada yetişmeye çalışıyorsun,hep birşey var gb oluyordu..İşi bıraktıktan sonra bile bazen eve dönerken sıkıntı bastı birşeyler halledecem gb oldum yine dediğim zamanlar oldu :KK9: Eşimin iş yeri nedeniyle kıyafetler hep ütü isterdi,e pazarıda değerlendirecez ya,ben sabah erken kalkar ütü yapardım işe giderken:KK31:işten gelincede makinenin ayarını kısıp sessiz sessiz süpürmeye çalışırdım haftaiçleri,kalmasın diye iş:KK31: ahh ahh..
Yani kv olmadanda oluyor:KK9::KK9: Pes etme :KK9:

Evet farklı bir yaratıcılık doğru dedin:KK9:
Amin canım inşallah..:KK17:

Hadi canım bu kadar kısa sürede mi :KK9: Çalışmakla evi aynı anda götürmek zor biraz,sen sadece bunu anladın :KK31:
Geçen akşam eşime demiştim,düşününce sıkıldım dedim,sabah kalkıyordum işe yetişiyordum,işte birşeylere yetişiyordum,işten eve zamanımız kalsın diye yetişmeye çalışıyorduk,yemeği yetiştirmeye çalışıyordum zamandan tasarruf e yorgunsun uykuyada yetişmeye çalışıyorsun,hep birşey var gb oluyordu..İşi bıraktıktan sonra bile bazen eve dönerken sıkıntı bastı birşeyler halledecem gb oldum yine dediğim zamanlar oldu :KK9: Eşimin iş yeri nedeniyle kıyafetler hep ütü isterdi,e pazarıda değerlendirecez ya,ben sabah erken kalkar ütü yapardım işe giderken:KK31:işten gelincede makinenin ayarını kısıp sessiz sessiz süpürmeye çalışırdım haftaiçleri,kalmasın diye iş:KK31: ahh ahh..
Yani kv olmadanda oluyor:KK9::KK9: Pes etme :KK9:

yok yaa ben alışkındım aslında ama evlendiğimizden beri onun rahatlığı olmuş :)
valla pazar günü 3 saat temizlik yaptım. yani kv hafta içi sadece evi süpürüyor toz almak yer silmek hep hafta sonuna kalıyor.
tamam çok yorucu yapması ama bende onu yapıcam diye hiçbir şey yapamadım o gün. saat 12 gibi başlamıştım 3te falan bitti kocaman ev. bide ben temizliğe girişince dip köşe yapıyorum görümcemle kv hep üstten üstten ama olmuyorki mesela elbise dolabını rafları ister istemez toz oluyor ya da portmantonun etrafı parmak izi hiç silmiyorlar oraları. sadece görünen yerleri ve aynaları siliyorlar olmuyorki öyle temizlendiği bile anlaşılmıyor. o değil benim kv sade suyla toz alıyordu dedim böyle temizlik mi olur temizlik kokusu bile olmuyor gittim pronto aldım dedim tozları alırken suyuna bunu koyalım :)
tamam yapıyorsunda bari düzgün yap dimi bende biraz düzen hastalığı varda kızlar malesef :KK50:
onunla düzenimiz hiç uymuyor. çamaşırlarımı katlasa mesela ben tekrar katlıyorum çünkü dolaba koyunca hiç düzgün görünmüyor.
mesela su bardakları iki çeşit makinadan çıkarınca karışık dizilmesinden nefret ederim hepsini raflardan defalarca indirip tekrar dizdiğimi bilirim yani. benim düzenim yok o evde o yüzden çok gıcık oluyorum :KK37:

yok yaa ben alışkındım aslında ama evlendiğimizden beri onun rahatlığı olmuş :)
valla pazar günü 3 saat temizlik yaptım. yani kv hafta içi sadece evi süpürüyor toz almak yer silmek hep hafta sonuna kalıyor.
tamam çok yorucu yapması ama bende onu yapıcam diye hiçbir şey yapamadım o gün. saat 12 gibi başlamıştım 3te falan bitti kocaman ev. bide ben temizliğe girişince dip köşe yapıyorum görümcemle kv hep üstten üstten ama olmuyorki mesela elbise dolabını rafları ister istemez toz oluyor ya da portmantonun etrafı parmak izi hiç silmiyorlar oraları. sadece görünen yerleri ve aynaları siliyorlar olmuyorki öyle temizlendiği bile anlaşılmıyor. o değil benim kv sade suyla toz alıyordu dedim böyle temizlik mi olur temizlik kokusu bile olmuyor gittim pronto aldım dedim tozları alırken suyuna bunu koyalım :)
tamam yapıyorsunda bari düzgün yap dimi bende biraz düzen hastalığı varda kızlar malesef :KK50:
onunla düzenimiz hiç uymuyor. çamaşırlarımı katlasa mesela ben tekrar katlıyorum çünkü dolaba koyunca hiç düzgün görünmüyor.
mesela su bardakları iki çeşit makinadan çıkarınca karışık dizilmesinden nefret ederim hepsini raflardan defalarca indirip tekrar dizdiğimi bilirim yani. benim düzenim yok o evde o yüzden çok gıcık oluyorum :KK37:

Senin yaptığın normali,kv nin yaptığını gözümde canlandıramadım bi an :) Bizdede herşey sıralı,eşimde bende öyleyiz..
Evle ilgilenmekte ayrrı bir keyifli ama dediğin gb yaptığının yeri değişiyorsa sinirleniyorsundur :) Artık ya sen onu alıştracan ya sen alışacan ki çok zor :KK31: Olsun sen bu haftanın tadını çıkar da:KK51:

Senin yaptığın normali,kv nin yaptığını gözümde canlandıramadım bi an :) Bizdede herşey sıralı,eşimde bende öyleyiz..
Evle ilgilenmekte ayrrı bir keyifli ama dediğin gb yaptığının yeri değişiyorsa sinirleniyorsundur :) Artık ya sen onu alıştracan ya sen alışacan ki çok zor :KK31: Olsun sen bu haftanın tadını çıkar da:KK51:

çarşamba, perşembe, cuma izinliyim evimde mis gibi yemekler yapacağım :KK16:
çelik tencerelerim hala kutularındaydı pazar günü onlarıda çıkardık.
ama kahvaltı takımım ve çok özenerek aldığım kare bone yemek takımım hala kutuda :KK50:
bide katı meyve sıkacağım bozuk çıktı :KK5: 10 gündür serviste ayın 22'sinden sonra arayın dediler :105:

çarşamba, perşembe, cuma izinliyim evimde mis gibi yemekler yapacağım :KK16:
çelik tencerelerim hala kutularındaydı pazar günü onlarıda çıkardık.
ama kahvaltı takımım ve çok özenerek aldığım kare bone yemek takımım hala kutuda :KK50:
bide katı meyve sıkacağım bozuk çıktı :KK5: 10 gündür serviste ayın 22'sinden sonra arayın dediler :105:

Neden kutuda? Var zaten gerek yok düşüncesiyle mi?
Eğer öyleyse sen dolapları bardaklar gb baştan düzelt onlara yer aç kullanmak istiyorsan,anne kullanalım dersin heves ettim de ne olacak :)

tünaydın kızçelerrr :KK16:
hala kan testi yaptırmamaya direniyorum :KK31:
belki idrar testi yaparım bi tane daha...
aam ne hamilelik ne regl belirtisi var :KK31:
vücudum sıradan günlerini yaşıyor sank :KK9:
tek değişikli dudağımda uçuk çıktı bi de midemde çok gaz var ayıptır söylemesi:KK50:
hatta dün gece sanncıdan uyuyamadım :KK50:
neyse bakalım hayırlısıysa gelsin miniş :KK52:

MAJOR: bence bu hafta eşini krallar gibi yaşat da ayrı eve çıkmayı o istesin :KK9:
kandır birazcık:KK34:

AMAYAA özletme kendini gel arada sen neler yapıyorsun de bize :KK8:

PLOJOCUM prensesle sana da tünaydınn :KK52:

tek değişikli dudağımda uçuk çıktı bi de midemde çok gaz var ayıptır söylemesi:KK50:

MAJOR: bence bu hafta eşini krallar gibi yaşat da ayrı eve çıkmayı o istesin :KK9:

Tünaydınn teyzesiii:KK9:
Şöylee zıplaya zıplaya bebiş haberi ver de bizi de sevindir hadi :KK52: Hayırlısıyla inşallah..

Tünaydınn teyzesiii:KK9:
Şöylee zıplaya zıplaya bebiş haberi ver de bizi de sevindir hadi :KK52: Hayırlısıyla inşallah..

sanırım ilk etapta yanlızca sizi sevidiririm plojocum :KK31:
ben bi şok yaşarım..artık sonra sevinirim :KK9:
en güzeli sizinki olmuş :nazar:
planladığınız anda ve 1yıl dolduğunda...
heyecanlıyım şimdi neyse geçen ay gibi olmasın topiği boş yere heyecanlandırmıştım :KK52:

aşağıda bir yerlerde gescanımı görüyorummmm :KK53:

Neden kutuda? Var zaten gerek yok düşüncesiyle mi?
Eğer öyleyse sen dolapları bardaklar gb baştan düzelt onlara yer aç kullanmak istiyorsan,anne kullanalım dersin heves ettim de ne olacak :)

evet canım malesef öyle nasıl olsa var diye benimkiler kutularda :KK50:
aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.

yahu nasıl bu kadar meraksızsın biz bile çatladık burda :KK52:
malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını :KK50:
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen :KK47:

aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.

malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını :KK50:
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen :KK47:

canım idrar testi yaptım negatif çıktı ondan biraz rahatım..
özel hastanelerin acil servisleri gebelik testi yaapr mı bilen var mıııı?
bi de en az ne kadarlıkken belli olur ? plojocum sen biliyormusun?

majörcüm bence arkadaşlara majörün izni iptal olmuş deyin...
kv veya görümcen varken gelsinler..
sonuçta altın değerinde sizin için bu günler :KK34:
bi de hazır kv yokken kvnin tüm bardak çanağını kutulara doldur..çıkar seninkileri :KK52:
ne güzell olurrr :KK9:

bi de hazır kv yokken kvnin tüm bardak çanağını kutulara doldur..çıkar seninkileri :KK52:

benim o konuda bilgim yok malesef canım.
ne oldu cumartesiye kadar bekleyip özele mi gideceksin? :KK52:
yazın köye giderseymiş eskilerin hepsini götürecekmiş.
o da giderse tabi keşke deseki ben zaten evi ayırıcam eşyalarımı alıp giderim o zaman sen kendi eşyalarını koyarsın kendin kullanırsın dese. :KK53:

ay napıyım kuzum işler güçler..... bi de acayip bilmediğim otları kaynatıp içiyom bu ara.... gerçi ben bilmiyom ama "hamilelik ve gebe kalma rehberi" diye bi kitp almıştım 4-5 ay kadar önce orda yazıyo isimleri... zararlı olduklarını sanmıyorum yani yazarı yabancı ama türkçeye çevrilmesi doktor mustafa bahçeci desteğiyle olmuş ki kendisi türkiyenin sayılı tüp bebek uzmanlarından.... o yüzden zararsızdır diye düşünüyorum ama tadları çok kötü, ben normalde bitki çayı bile içmezdim tadı kötü diye :)))))

hastanelerin acilleri her zaman bakıyo, bi de özel hastaneler de de baktırılıyo diye biliyorum. en fazla 50 tl olan var. ama her yer o kadar pahalı değildir diye umuyorum :))))) majorcüm svite katılıyorum izni iptal olmuş, acilen çağırdılar işe gitti desin ama eşine bu konuda bi tavır yap, konuş.... sana sormadan kimseyi davet etmesin, bakalım müsait misiniz?

svitciiimmmm:KK23:ben yokken cadaloz mu oldun kız sen? kv yoken tüm bardağı çanağı doldur çıkar seninkileri haaaa:KK52::KK52::KK52: aslında fikir süper ama sonunu bilemedim bi an:KK53::KK53::KK37::KK37:

kızlaaaarrrr:KK52::KK52: size hayatımın neredeyse en büyük salaklığını anlatmak istiyorumm:KK52::KK52:
dün sular yok dedim ya bizim su sayacımız aşağıda ve kartlı sistem neyse eşime dedim git bak su mu bitti
bana dedi ki ben suyu yeni yükledim bitmesi imkansız nette araştır bakalım sular komple mahallede mi kesilmiş:KK53:
neyse açtım belediyenin sayfasını diyo işte şu şu mahallelerde sular kesilecek pazar gecesinden pazartesi gecesi 12 ye kadar:KK52:
dedim eşime sular bugün kesilmiş :KK52:
taşıma suyuyla iş gördük gece 4 oldu saat sular yok:KK31:
sabah eşim aşağıya inndi :KK53: meğer karttaki su bitmiş:KK47::KK47::KK47: ve benim gördüğüm su kesintisi duyusu 18.03.2013 e aitmiş günler tutunca farketmemişim:KK47::KK47::KK47:
sabah hem ağladım sinirden hem bulaşıkları yıkadım:KK53::KK53:

tatlım gitsene aciller yapıyomuş baakk:KK53::KK53: hadi yaa meraktan çatlıyorum ama beeen:KK52::KK52:
benim hiç şüpheleneceğim durum olmadı ama :KK53:bak özeniyorum yaramazlık yapcam :KK52::KK52::KK52:

tatlımm bencede kızların de3diği gibi işe geri döndü haftaya gelin desin eşinnnnn:KK52::KK52::KK52:
bi baş başa kalın yahuuu kanepe de uzanın yaramazlık yapınn:KK23::KK23:

kızlaaaarrrr:KK52::KK52: size hayatımın neredeyse en büyük salaklığını anlatmak istiyorumm:KK52::KK52:
dün sular yok dedim ya bizim su sayacımız aşağıda ve kartlı sistem neyse eşime dedim git bak su mu bitti
bana dedi ki ben suyu yeni yükledim bitmesi imkansız nette araştır bakalım sular komple mahallede mi kesilmiş:KK53:
neyse açtım belediyenin sayfasını diyo işte şu şu mahallelerde sular kesilecek pazar gecesinden pazartesi gecesi 12 ye kadar:KK52:
dedim eşime sular bugün kesilmiş :KK52:
taşıma suyuyla iş gördük gece 4 oldu saat sular yok:KK31:
sabah eşim aşağıya inndi :KK53: meğer karttaki su bitmiş:KK47::KK47::KK47: ve benim gördüğüm su kesintisi duyusu 18.03.2013 e aitmiş günler tutunca farketmemişim:KK47::KK47::KK47:
sabah hem ağladım sinirden hem bulaşıkları yıkadım:KK53::KK53:

ahh canımm kıyamam :86:

olsun böyle böyle öğreniliyor işte olsun tecrübe olmuş :111:

bu arada bende söyledim açık açık ders çalışmak için izin almıştım diye.
hiçbiri gelmeyecek :113::113::113::113:

Son düzenleme:
X