-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.741
beauty hala açıklanamdı mı sonuçlar?
çok merak ediyorum
çarşamba, perşembe, cuma izinliyim evimde mis gibi yemekler yapacağım
çelik tencerelerim hala kutularındaydı pazar günü onlarıda çıkardık.
ama kahvaltı takımım ve çok özenerek aldığım kare bone yemek takımım hala kutuda
bide katı meyve sıkacağım bozuk çıktı10 gündür serviste ayın 22'sinden sonra arayın dediler :105:
valla ben olsam acayip kızardım bu duruma, zaten şunun surasında çok zor yanlız kalıyorsunuz, onda da arkadaşları gelmesin yahu.... bahaneyle başka güne erteleyin... bak sen yarın o yeni kahvaltı takımınla harika bir kahvaltı hazırla kocanaevet canım malesef öyle nasıl olsa var diye benimkiler kutularda
aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.
yahu nasıl bu kadar meraksızsın biz bile çatladık burda
malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen
kızlarrçıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin
üzüldüğün şeye bak, benim daha katı meyve sıkacağım yokçıkar takımlarınıda ayrıca, ky salla gitsin, gelince kendi görsün...
valla ben olsam acayip kızardım bu duruma, zaten şunun surasında çok zor yanlız kalıyorsunuz, onda da arkadaşları gelmesin yahu.... bahaneyle başka güne erteleyin... bak sen yarın o yeni kahvaltı takımınla harika bir kahvaltı hazırla kocana
İyiyim beenn,keyifler iyii,sanırım az önce incir aşerdim ama çaktırmıyorum kendimePortakalda resmen incir tadı vardı o niyetle yedim,biara gözümü kapattım o derece yanii Sen nasılsıınn? :)
BA o geceden sonra görülmedi :26: İnşallah yine bi sorun yoktur..
AYPRENSESSS sen de cee deyip gidiyosun kuzu?
nerelere gidion napıon?
arabayı aldınız bizi unuttun
özlüyoruz ki sneiiii
kızlarrçıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin
üzüldüğün şeye bak, benim daha katı meyve sıkacağım yokçıkar takımlarınıda ayrıca, ky salla gitsin, gelince kendi görsün...
valla ben olsam acayip kızardım bu duruma, zaten şunun surasında çok zor yanlız kalıyorsunuz, onda da arkadaşları gelmesin yahu.... bahaneyle başka güne erteleyin... bak sen yarın o yeni kahvaltı takımınla harika bir kahvaltı hazırla kocana
iyim canm bndee..aşermeye mi başladınn ne güzel ye benceee
4 ay sonra bi pazar dışardaydım...hafta sonu ztn kimse olmuyor e bn de hep ack oluyoumm biraz gezmek bnm de hakkım değil mii??
cuma gününden söylemiştim p.tesi saat 3e kadr giremem diye...
p.tsi arbayı aldık bugun de hastanedeydim kv ile mamografi ve tomografiye girdi...
herkez müsait olduğunda giriyor herkezin özel hayatı var,bn anneme gitmiyorum burda olmak için ama kimse olmuyor...cok defa bunu dile getirmiştim..
hayrılı olsun beauty..gözüm aydınnnen yakn zmn da da bulursun inş. arba
iyim canm bndee..aşermeye mi başladınn ne güzel ye benceee
4 ay sonra bi pazar dışardaydım...hafta sonu ztn kimse olmuyor e bn de hep ack oluyoumm biraz gezmek bnm de hakkım değil mii??
cuma gününden söylemiştim p.tesi saat 3e kadr giremem diye...
p.tsi arbayı aldık bugun de hastanedeydim kv ile mamografi ve tomografiye girdi...
herkez müsait olduğunda giriyor herkezin özel hayatı var,bn anneme gitmiyorum burda olmak için ama kimse olmuyor...cok defa bunu dile getirmiştim..
hayrılı olsun beauty..gözüm aydınnnen yakn zmn da da bulursun inş. arba
Saat 111den şu saate kadar yemek yaptım tatlı yaptım veee geldimmm
iyi geceler demeden uyumak istemedim..
BEAUTYcim çoook sevindim..inan en az kendiminki olmuş kadar sevindim...
araba da aldın mı tamamdırr
tekrar hayırlı olsun...
inşallah yeni okulunu çok seversin..
benim eşim eski okulunu daha çok seviyordu ama benim yanımda ya pek de önemsemiyor..
sen de eşinin yanındasın artık..
prenses yazığın mesajı 5-6 kez okudum da bu kadar sert tepki vermene bi anlam veremedim...
kim yazmasa zaten niye yazmıyor diye merak ediyoruz..
beni de merak ettiğinizde ben mutlu oluyorum..
tabiki herkesin özel hayatı var ve kimse topiğe göre işlerini ayarlamak zorunda değil..
bunun bilincindeyim..
yazdığım mesajı yüz yüze olmadığımız için yanlış anladığını düşünüyorum..
aynen senin yazdığın mesajı yanlış anladığımı düşünmek istediğim gibi..
bundan sonra kimse yazmasa da sesimi çıkarmam ben..
yazar giderim...
neyse iyi geceler kızlar
öpüyorum hepinizi
babamın arbası hiç olmadı..bn arabasız büyüdüm hiçte gocunmadım..
çevremizde hep olur böyle sözler..ya yüzümüze ya arkamızdan konuşulur..
arba aldığım için sizi unutmam,yada değişmem...
SVİT seni kırdığım için özür dilerim...
amacım kimseyi kırmak değildii sadece düşüncelerim bunlar..
bugun hastahanedeydik. hayatımda en değrli şey ailem ve sağlığımız...
bn bi süre yokum..yazdığım yazı için tepki alıcam ama üzgünüm düşüncelrim böyle..
arba aldığımız için değil karşı tarafta başka izdenimler bırakmış olduğum için gidiyorum topik size emanet...
Neyse ya cok gerildm uzuldm sivit icin bu kadr gerginlik yeter prenses muhtemeln yazdklarmdan sonra beni topikte istemicek bnde gderm ozaman,kizlar kocam dun degil onceki aksam dediki askim sana yarn cicek alicam bn bsy demedm insan alicgi zaman soylermi biraz amiyane olcak ama hödük neyse aksam geldi cicek yok ben bsy sormuorum yemek yioruz sohbet ediyoruz ben yine hc bsy sormuorum almadgi belli neyse kafamda dusunuorum unutmustr zaten yoruluo falan aradan bi lac dakika gecti askim dio bana efendm hayatm dedim sana cicek alicaktm eeee dedm gtmde cicekci kapaliydi askin dio bana ya kizlar komediye bakarmsnz pesindende dioki ama yarin soz alicam ulannnn ben bor sinirlendm o cicegi alirsan sana yediritim dedm insan soylermi almadgn belli ben bsy demiyorum sende hssttrme ertesi gun alcksan kendi kafanda organize et yeminle dedm alrsan yuzune bakmam cicegi yediririm ne dedmki ben smdi dio bide daha ne dicen haberle olck ismi ben zaten gelen cicege sevinemicemki haberm var die tmm almcm soz dedi senn habern ilmadgi baska gun alcm dedi insalah oyledr alirsa kavgalarn buyuyugunu yapicam gercekteb ya ben bu adama 5senede bsy ogretemedmmi yazikki ne yazik ya sebep basit gorunuo kizlar belki ama cok sinir bpzucu ve gercekteb kavga ederm bugun o cicek gelrse insallah almaz
ayyy kuzum cok guldum senin bu yazdigina ya
ama cok haklisin yani kesinlikle soylememesi lazim.bide yarin alirim diyo haha kiyamam ya size ben.
olsun ama en azindan dusunmus baksana.
benimkinin aklina cicegin C si gelmez
dogumgunu ve ozelgunler haric.
ama ozamanda cicegi postaci getirir hahahakendi evde olmadigi icin:))))
uzulme tahmin etmedign bir anda alirisin ciceklerini tatlim:*
kizlar yazistiklarinizi okudumda cok uzuldum yaherkesin zaman zaman ozel hayatinda gerginlikler olumsuz seyler oluyor.
bazn istemeden burayada yansitabiliyoruz.en ufak seyde ters cevap verip patlayabiliyoruz gereksiz yerede olsa.ben prensesin bu sekilde tepki vermek istedigne inanmiyorum belki baska sorunlar vardir arada bizim bilmedigimiz.
uzmiyelim birbirimizi kizlarelbette hepimiz birbirimizle sakalasicaz dertlesicez aglicaz birbirimize destek olucaz.
sahsen ben bukadar samimi oldugumuzu saniyorum.
sivitde aslinda tamamen samimiyetle kurmus cumlesini.merak etmis.
ben mesela merak edildigimi gordugumde cok mutlu oluyorum.
cok seviniyorum.
opuyorum sizi kocaman canlarim.
Kimler online kizlarrrr ben minik bir tost ve sekersz cay la kahvaltmi yaptm doktorum programni izliyorum,bu arada dogum kontrol hapi ile sigara kalp krizini tetikliomus tek basina dogum kontrol ve tek basina sigara bile teiklio ben ikisonide kulanmiyorum ikisini birden kulanan varmi?
Hepimz gergin strestli oluyoruz kimse dort dortluk yasamio ben sahsen kendimi cok kotu hissettgm zamanlar bsyler yazmamai terch ediorun cunku ya kalp kirarim yada kirilirim o yizden sadece okur ve cikarim sakinlesnce dertlesirim,bnde prenses hakkinda senn gbj dusunuodum ama son msjnda yablis anlamdgni ve israrla kendi anladgi gibi sivite yuklendi ben kimseyi savunmuorum ama kendimi sivit yerne koydum cok uzulurdum,gerci prenses ozur dilemis ama ozrun akabnde tekrar ayni tavri surdurmus,ben bu topikten vazgecemiorum cunku burda herkes cok samimi herkes anlasabilio boyle topikler bulmak zor bnce olumlu dunya kimse kimsenin kalbni kirmasn dunya zaten surekli savas halinde bari biz kardesce yasamayi bilelim olmis kirilmis olablr prenses her sey olablr 2gune toparlanrlar
Ohhh ikimzmi variz romantik takilalim ozamanben varim canimmmm
dur bakim bende izlim su programi
afiyet olsun kahvalti yapicam bende birazdan
esime disarda kahvalti yapalim dedim sen dukkana gidersin bende carsiya dedim
isim cok bugun dedi.bana bes aydir verdigi cevapta bu zaten.baskalarina gelince zaman buluyo ama
oda demin dediki: bana kahvalti hazirlamicanmi dedi
bende aynen su cevabi verdim: bugun isim cok kusura bakma
oh canima deysin banane degerimi bilsin biraz ya..
alti ustu bi kahvalti istedik..
ben hap kullanmiyorum sigara kullaniyordum ama esimle birlikte biraktik iki sene olcak
zaten hicbizaman tiryakisi olmamistim.benimki keyif sigarasiydi