- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.681
kızlar ısolerım cok yogun gırmeye calsyrm fırsat buldukca ama nafıle yogunlukdan nasılsınız neler kacırdım gelınlerden ne haber ıyı haberler var mı?
acayip bir sessizlik hakim :44:
slm kızlarr ben geldim
özledinizmiii beniii
major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...
c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...az önce geldik
eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii
anommm:18::18::18: bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn
sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm
hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn
görünmüyosun hiçç:44::44:
çok sevindim tatlımmmmhınnn hınnn gezersiniz artıkkk
güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah
özledik valla
valla sen gelmeyeli çok da sayfa ilerlemedi kuzumm
slm kızlarr ben geldim
c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...az önce geldik
eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiiinnn,bol neşelii yolculuklarınız olsuunn
Bende dedim kimbilir ne kadar okurum ama gerçekten sessizmiş bugün..Bende mevlütteydim,herşey oldu bitti servisti fln yardım ettim sonra kızlarla odada oturduk yiyoruz,kadının biri içeri daldıSelam verdi fln,direk bana sen hamile misin dedi evet dedim,ayy ne kadarlık dedi,6 dedim,yüzünü büzüştürüp ayy ama hiç karnın yok çok zayıfsın dedi Gözlerimi gözünden ayırmadan şişman mı olmalıyım dedim Kızlar sessiz,oda da büyük bir sessizlik benim ne yapacağımı kestiremiyorlar Bende hamileyim bak dedi,ne kadarlık dedim,3 aylık ama bak çıktı karnım dedi,3 aydan sonra ancak yavaş yavaş başlıyor dedim sizin ki 2. flndır ondan hemen yayılıyordur dedim Karnı flnda yoktu ayrıca Ben sağlıklıyım,bebeğimde sağlıklı önemli olan bu dedim Neyse kadın çıktı kızlar hala bana bakıyor,dedim ki annelik düşünenlere eğitim verilmeli,geçemeyenler hatta vahim durumda olanlar kısırlaştırılmalı Tövbee Allah'ın işinede karışılmaz ama ciddi anlamda üzüldüm hem kadın için hemde minik için..:26: Çünkü kendisinin 14 yaşında bir kızı varmış kadın bebeği istemiyormuş aslında ve sigaraya hala devam ediyormuş..
Dedikodu oldu accık
neyseki cevabını vermişsin kuzum..bazen bana kal gelir de anında cevap veremem sonra da yerim kendimi...gerçi bu banka sayesinde insanlara laf yetiştiriyim derken dilim pabuç gibi oldu
o kadın kesin kıskandı seni plojocum..sen böyle çıtırrr hamile olunca çekemedi senii...
gıcık yaaa
dediğin çok doğru önemli olan bebişin sağlığı..bebiş maksimum 3-4 kg doğcak diye 20-30 kilo almanın anlamı yok kii
bu arad çikolata yiyince bebiş anne karnında hareket edermiş doğru mu plojocummm ?
Sonradanda üzüldüm kadına,zaten çok normal düşünen biri değilmiş..
Zaten hamilelik çok değişik birşey canım,tabi ki senin elinde de biraz ama elinde olmadanda o 20-30 kiloyu alabilirsin..Ben şuana kadar 4 kilo aldım bu kiloyu normalde alsam yüzümel popoma giderdi direk belli olurdu ama şimdi öyle değil,gerçekten bütün genellemelerin dışında bir süreç
Benim kızçe meyve çok seviyor :) Yiyince kıpır kıpırr :) Yerken anneeeemm geliyooorrr diyorumBen çikolatasız gün geçirmezdim hamileliğimde hiç yemesem aklıma gelmez bi hal aldı..Bir kere kıpırdar diyorlar diye doktora giderken yedim,çocuğun içi bayılmış olacak ki öncekilerden daha sakindi Ama tabii yemek yedikten sonra kıpırdıyor,benim sadece çikolatayla çok deneyimim yok Genelde doğru,çikolata meyve suyu derler,sevdiğin şeyler işe yarıyor
Major nasilsin? Sende kocisle 1hafta keyf yapiomssn cok sevndm iyiki gtti kv ve gorumcen 1hafta 1haftadr , ehliyetnde hayrli olsun onsallah kuzum
Sivits gorusmeye gttm aay sonuna kadar mulakatlari devam edicek olumlu gcti gorusme ama bakalim hyrlisysa olsun
Kizlar ayri ayri yazdm dier turlu duz yazi gbi oluo,bugun cok yoruldum bankalardaydm butun gun dunya kadar sira vardi cildrdm odemelermi hallettm sonunda aksam yemeginede anneme gttk yeni geldm eve
canım hayırlısıysa olsun inşallahh..
kaçırmasınlar bizim ellamızı yoksa üzülürlerr
bankalar için çok yanlış bi gün seçmişsin canımm..
p.tesileri adım atmayın mümkünse..
sivitoşş bugün kuru fasulye pilav ayran vardııınazar mı değdi bize kimsecikler pek yazmıyor artık
aslında çook işim vardı hangisini önce yapsam diye dertlenirkeeenn
baktım saat 6 olmuş internetimiz açılmış hemen size koştum
özledik ki senii
ama çok özletme prensess
yaşasınn araba mı aldınızzzz
artık eve girmezsin prenses
araba tamam sıraaaa
bakarsın beraber hamişlik yaşarız ben hala regl olmadım senin nerdeyse 2.si geldi
yaa gesss bebiş gelmesin dahaaa
böyle yazınca da kötü hissediyorum kendimi ama
bi tatile gideydik önce sere serpe yayılaydım güneş altınaaa zıplayaydım havuzaa
ahh ahh..
kısmet tabi..
hamarat gesim benim yemek bile yaptı?
menüde ne varr?bizde neyseki dünkü yemeklerden kaldı
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiiinnn,bol neşelii yolculuklarınız olsuunn
Bende dedim kimbilir ne kadar okurum ama gerçekten sessizmiş bugün..Bende mevlütteydim,herşey oldu bitti servisti fln yardım ettim sonra kızlarla odada oturduk yiyoruz,kadının biri içeri daldıSelam verdi fln,direk bana sen hamile misin dedi evet dedim,ayy ne kadarlık dedi,6 dedim,yüzünü büzüştürüp ayy ama hiç karnın yok çok zayıfsın dedi Gözlerimi gözünden ayırmadan şişman mı olmalıyım dedim Kızlar sessiz,oda da büyük bir sessizlik benim ne yapacağımı kestiremiyorlar Bende hamileyim bak dedi,ne kadarlık dedim,3 aylık ama bak çıktı karnım dedi,3 aydan sonra ancak yavaş yavaş başlıyor dedim sizin ki 2. flndır ondan hemen yayılıyordur dedim Karnı flnda yoktu ayrıca Ben sağlıklıyım,bebeğimde sağlıklı önemli olan bu dedim Neyse kadın çıktı kızlar hala bana bakıyor,dedim ki annelik düşünenlere eğitim verilmeli,geçemeyenler hatta vahim durumda olanlar kısırlaştırılmalı Tövbee Allah'ın işinede karışılmaz ama ciddi anlamda üzüldüm hem kadın için hemde minik için..:26: Çünkü kendisinin 14 yaşında bir kızı varmış kadın bebeği istemiyormuş aslında ve sigaraya hala devam ediyormuş..
Dedikodu oldu accık
Sivits gorusmeye gttm aay sonuna kadar mulakatlari devam edicek olumlu gcti gorusme ama bakalim hyrlisysa olsun
senden çok şey öğrenicez plojooo
kadına da iyiki cevap vermişin boşver sussan şimdi için içini yerdi
plojo yaa sen çok iyi bi anne olursun gerçekten
kızçen çok şanslıı
benim de kociş uyuyakaldı ben de tv karşısında ayaklarımı uzattım pc kucağımdaa..
mm en sevdiğim anlarrr
Plojovhemserm nasilsn yegenmz nasl cnm
Kizlar ayri ayri yazdm dier turlu duz yazi gbi oluo,bugun cok yoruldum bankalardaydm butun gun dunya kadar sira vardi cildrdm odemelermi hallettm sonunda aksam yemeginede anneme gttk yeni geldm eve
iyi geceler kızlar, sonuçları hala açıklamadılar, tüm gün pc başında ya da telden açıklandı mı açıklanmadı mı diye takip etmekten helak oldum.... off bitse de sonu mutlu bitse diyorumçok stresliyim her şeyi yiyesim vardı, ben stresli anımda kontrolsüz midem bulanıncaya kadar yerim, yani yazsam inanamazsınız... neyse arkadaşlarım sakinleştirdiler, yememe engel falan oldular...off zor cidden...
plojo
canım bence o seni kıskandı, ben hep zayıf hamile olmak istemişimdir, sadece karnım büyüsün isterim... bazılarının basen, bacak allah ne verdiyse gidiiyor... daha önce fotolarına da bakmıştım , kırk bin kere maşallah tam hayalimdeki gibi bir hamile göbeğin var.... ayrıca hamileyken sigara içenlere çok kızıyorum
sivitoşş bugün kuru fasulye pilav ayran vardııı
sular gitti 3 gibii hala gelmediii
bulaşıklarım yığın olduu
ne dengesiz kadınmış öyel yahugüzel cevap vermişsin canım çok da ters laf etmemişsin tam yerinde cevap olmuş
ona ne ki senin göbeğinden allah allah gıcık oldum bak şimdi
: