- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.741
beauty hala açıklanamdı mı sonuçlar?
çok merak ediyorum
kızlarr çıktı tayinim, polatlı oldu, eve 50 km uzak ama olsun, gel-git yapacağım araba alacağız bana... 2. el otomatik vites araba arıyorum 15-17 bin tl ye, duyarsanız haber verin
çarşamba, perşembe, cuma izinliyim evimde mis gibi yemekler yapacağım
çelik tencerelerim hala kutularındaydı pazar günü onlarıda çıkardık.
ama kahvaltı takımım ve çok özenerek aldığım kare bone yemek takımım hala kutuda
bide katı meyve sıkacağım bozuk çıktı 10 gündür serviste ayın 22'sinden sonra arayın dediler :105:
üzüldüğün şeye bak, benim daha katı meyve sıkacağım yok çıkar takımlarınıda ayrıca, ky salla gitsin, gelince kendi görsün...
valla ben olsam acayip kızardım bu duruma, zaten şunun surasında çok zor yanlız kalıyorsunuz, onda da arkadaşları gelmesin yahu.... bahaneyle başka güne erteleyin... bak sen yarın o yeni kahvaltı takımınla harika bir kahvaltı hazırla kocanaevet canım malesef öyle nasıl olsa var diye benimkiler kutularda
aslında kahvaltı takımı yok ama kv kendi eşyalarından vazgeçemediği için benim eşyalarımı koymaya yer kalmıyor dolaplarda.
yahu nasıl bu kadar meraksızsın biz bile çatladık burda
malesef kocacım beni sinir etti gitmiş arkadaşlarına ve kuzenine benim izin aldığımı sölemiş onlarda akşam yemeğine gelmek istemişler. o da hiç bana sormadan kabul etmiş. bnede bana sormadığına sinir oldum neden izin aldım ben hafta sonu açıköğretim sınavları var ders çlaışacağım misafir ağırlayamam.
ayrıca benim kocam neden hiç benimle yalnız vakit geçirmek istemiyor ya anlamıyorum onun bu mantığını
ne zaman evde yalnız kalsak hep birilerini çağırıyor. her seferinde söylememe rağmen