Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bende cogu tarifini denedim kizlar gecen gül pogacasini katmer pogaca ve imam sarigi tatlisi denedim
harika otesi oldu
herkes bayilmisti valla.
bende o siteyi keşfettiğimden beri başka hiç bi siteye güvenmiyorum tatlışş

verelim yaa yabancıya gitmez senin kız biraz büyük ama olsun tatlış
insan kıyamaz tabii annesiii allah bahtlarını güzel yapsınnnn tatlışımm amiinn

verelim yaa yabancıya gitmez senin kız biraz büyük ama olsun tatlış
insan kıyamaz tabii annesiii allah bahtlarını güzel yapsınnnn tatlışımm amiinn

accık büyük
Amin canım inşallah..

Güüünaaydıııııınnn :)

bende cogu tarifini denedim kizlar gecen gül pogacasini katmer pogaca ve imam sarigi tatlisi denedim
harika otesi oldu
herkes bayilmisti valla.

valla imam sarığını hiç pratik bulmadım ben, uğraştırıyor ve çok az çıkıyor, lezzeti güzel de o kadar zahmete değmez bence

dişime bakım yaptırdım derken, ne gibi şeyler yaptırdın canım paylaşsana, bebiş planladığınızda... planlı gebelikde neler yaptırmamız gerekiyor bizi azıcık bilgilendirsene

dişime bakım yaptırdım derken, ne gibi şeyler yaptırdın canım paylaşsana, bebiş planladığınızda... planlı gebelikde neler yaptırmamız gerekiyor bizi azıcık bilgilendirsene

Temizliğini fln yaptırmıştım,yapılacak birşey var mı diye bakıldı,dolgum vardı bir tane onu yaptı doktor,genel bir kontrol oldu yani..Gebelikte yapılabiliyor diyor bazıları herşey,bazıları yapılmıyor diyor,içim rahat olsun istemiştim :)
Şimdi kullanmadığım şeylere gebelikten bir kaç ay öncede dikkat ettim..Bilmiyorum abrttım mı ama :))
Mesela normal şampuan,duş jeli,genel bir nemlendirici kullanmıyorum,belli aldığım şeyler var..Tabi ki herşeyde kimyasal vardır ama en azından elimden geleni yapmak istiyorum..Gebelik öncesi kadın doğum doktoruda yardımcı olur,Folik Asit kullanmayıda öneriyorlar..Zaten ilk zamanlarda kullanıyorsun ben ilk aylarımda kullandım öncesinde kullanmamıştım..Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Zaten ister istemez öğreniyorsun onun için en iyisi ne olur ne yapabilirim diye..

anladım, gebelik planlamadan önce bir diş doktoruna gözüksem çok iyi olacak, bir de kuaför de saçlarımı koyu kendi rengine boyatmayı düşünüyorum, diğer türlü çok kötü gözüküyor... kadın doğum doktoruna gidermiyim hamilelik öncesi bilmiyorum hiç gitmedim çok geriliyorum oraya giderken

tünaydınlaarr güzel gelinlerrrr
dün eşimle öğleden sonra öğrencilerin notlarını girdik eokula..
Sonra da gece 12ye kadar dışardaydık..saati unutmuşuz resmen eşimle diyoruz marketler niye kapanmış
e saat 12 olmuşş
BEAUTY yaa çok angarya işiniz var öğretmenler olark
sizin müdür de sınav analizi istiyor mu?eşim her sınıfta her öğrenci her sorudan kaç puan almış analiz çıkartıyor çok saçma kiii
bu arada sen de mi bebiş düşünmeye başladın yoksam yarın büyük gün sizin için
EVLİMUTLU oğluşun geliyor demek
topiğimiz de bir prenses vardı bir de prens olucak
gerçi GES PLOJOnun prensesi ile beşiğ kertmiş sanırsamm
PLOJO sarıl kızına kapmasınlar prensesi bu arada maaşallah çok bilinçli bi annesin
PRENSES ve ELLA pek yazmamış..nersesiniz kızçelerrrr?

Ben de bu gün kendim kaşınaraktan kv'yi yemeğe çağırdımmm..
temizlik faslı bitti..şimd yemeğe başlıcam..
tavuk yapıcam ama nasıl yapıcam bilemedim şu meşhur siteye bi bakayım

evet yaptım ama son sınavları yapmadım artık, cidden angarya yok performansmış yok sınav analiziymiş hepsi öğretmene nasıl işkence edilir düşüncesinin sonuçları... sonrada öğretmen iyi ders anlatsın... evrak işleriyle uğraşmaktan akıl koymuyorsunuz ki adam gibi ders anlatalım

tavuk için hala yapmadıysan muhteşem bir tarifim var... mutlulkkaynağı.blog da tam yazmadım ggleda arat, fırında bütün tavuk diyerek, orda resimli tavuğu nasıl baharatlayacağın anlatılmış... kendine göre baharatlardan karışımı hazırla, tavuğu o şekilde baharatla... sonra şu meşhur sitede gene fırındabütüntavuk diyerek elif atalayın tarifi var, onu uygula... yani baharatlama aşamasında mutlulukkynağı.blgtan yardım aldm ben sebzeleriyle falan pişirmesinde tamamen meşhur sitedekini kullandım, sonuç 10 numara bir tavuk... orda gene kuş üzümlü pilav var aynı kişinin, onu yaptım herkes parmaklarını yedi desem yeri

huhu gelincikleerr
günaydınlar tünaydınla olsunnnn gerçi havanın kararmasına 2 saat kadar kaldı ama
nasılsınız bakalımm

plojo ne güzel dikkat etmişsin sen öyle maşallaah
senin kızın ipek gibi olurr maşallaaahh
beauty tatlışşş kalp atışların yükseldimii
sivitoşş hadi bakalımm sana da kv yle bol sohbetlerr

kizlar bendeki durumlar cok kotu kayinvaldeyle ve gorumceyle artik olaylar tamamen koptu cok kotu ..
esimlede bi guzel kavga etrim yapayalnizim artik.
sonunda boyle olacagi belliydi aslinda..

mevlut vardi tanimadigim birinin.gecen seferde gitmistim kayinvaldeyle bugun gidesim yoktu dün sordular kucuk gorumcemle gidiyolarmis ben gelmicem dedim.sabah esim gec gitti ise 12 ye kadar uyuduk kahvalti hazirladim tam oturduk kapi caldi gorumcemle kv geliyomusun dediler yine yok dediim
iyi tamam sorarlarsa hastasin deris dedi
tamam dedim
aksam bunlar geldi ben onlara gittim cay icelim diye
buyuk gorumxemde yurusteydi.eve geldi naptini dedi.ben evdeydim mevlute gitmedim dedim
neden gitmedin dedi.canim istemedi dedim.bundan sonra gidersin.boyle aile toplumuna gitmelisin dedi
bende sinir oldum.canim istediginde giderim dedim.öyle olmaz diyo bana
sanane ya sn kimsin ki bana hesap sorup emrivakilik yapiyosun ya
kizlar allah askina siz sinir olmazmiydiniz onami kalmis ya!
bende esime msj attim oda ablasina yazmis atismislar bende kalktim eve gittim esimi aradim
onunlada bi guzel kavga ettim ailesini savunuyo bana.
ablasina karismayin kizin isine demis
ablasida demiski: tamam karismayiz bundansonra ne gideri ne geliriz demis
kac yasindaki kadin ya konudan ne cikarmis bakarmisiniz

esimde bana dediki: rahat ol istedigin oldu artik kimse kapina gelmez dedi
cok uzgunum..simdi hata bendemi yani
anlamadim girti ya hakliyken haksiz oldum...

nasil davranmaliyim simdi onlara..

şu an çok heyecanın yok, hangisi hayırlısıysa o olsun diyorum... yarın açıklarlar mı şüpheliyim, salıya sarkabilir
hayırlısı tabi tatlışş

Merhabalarrrrr kizlar
naber kız ellaaa neler yapıyosunnnn

tatlım bence tavrını koymada haklısın kendini haksız hissetme bence
sen onlarınkuyruğumusun şuraya ggit diyince gidecek gel diyince gelecek yok yaa
eşinde bence ailesinin tarafını tutmuyo ama sana da gaz vermiyo iyice gerginlik olmasın diye iki tarafada yüz vermiyo:18:
bence sen bişi yapma zamanla düzelirsin zaten konuşurlarsa konuş artık onlarda çağıramazlar zaten
çok da üzme kendini ve bir an önce sosyalleş :18::18: kafayı yersin yoksa

wya olaylar fazla abartilmis gorumcenn sikintisini cozemedm ama bnce iyi olmus sen normal bi tepki vermssn birak herkes anlamak istedgi gbi anlasn sende insansin sonuc itibariyle robot degil yat ya kalk kalk komut alan robot muamelesi yapiolar salla gtsn kapin ayri knusmazlarsa knusmasnlar sen esinle ara bozmamaya ozen goster

iyilik ya nolsun evden ciktgm yok kurtlancm yakinda biyere gtmeye uzenioz kocisle istanbul cok kalabalik ve bunaltci oturdk hafta sonu evde yarnda yabanci bi firmayla is gorusmem var bakalim bicimi yaptm kiyafetlermi hazrladm bakalim mulakat insallah iyi gecer bn evd eoturamiorum fenalik geldi psikolojim bozulcak ev isi bile yapasm yok bunye calismaya alisik

bende varım :)
1 ay oldu tam bugun evleneli .

Hg allah mesud etsn bi yastikta kocayin eheheh suan aramzda en yeni sensin sanirsam kacma biyere kal bizimle:))

görümcenin tepkisi yanlış ama bence senin verdiğin tepkilerde yanlış... tamam mevlüde gitmedin, onlar her istediği yere seni götüremezler ama akşam niye büyük görümcene çay içmeye geçtin tatlım... genelde dedikodu yapılır ki onun sana soracağı kesindi, neden gitmedin, gitmeliydin diyeceği.... her şeyi geçtim bir büyüğe canım istediğinde giderim tepkisi vermek olayda yangına körükle gitmek gibidir... bugün rahatsızdım, tanımadığım kişiler, huzursuz olacağım için çok gitmek istemedim, evde de yapılacak işlerim vardı tarzında bir yanıt olabilirdi... karşındaki kişiye sen ters bir yanıt verirsen, o da sana daha tepkili bir cevap verir... olay çıkmaza girer...
sizin sorununuz onların seni her istedikleri yere götürmesi iken , olayın sonunda bambaşka bir hal almış, farklı kişilere yansımış, eşin gibi... ki sorununuzda çözülmemiş olay farklı bir boyut almış....

hoşgeldin tatlımmm

ayyy hayırlısıysa olsun inşallah tatlışım yaa

dualarım seninlee

sivit geldiii
kv gitti ben de size koştum
özlüyorum ki siziiii

canım onlarla her istedikleri yere gidemessin kiii
bence sana küssünler bi dahaa da barışmasınlar
şaka bi yana bu konunun eşinle aranızı bozmasına üzüldüm
onun dışında baştan tavır alman iyi bence..
eşinin de gönlünü aldın mı tamadır
zaten yarın sabak napıon diye kesin kapını çalarlar

hoşgeldin en taze gelin

ellacım inşallah görüşmen umduğundan daha güzel geçer..
yakın mı evine?
2 aydır keyif yapıyorsun biraz çalış sonra beğenmezsen yine keyife devam edersin

Elllllaaaa İnşallaahh güzel geçer iş görüşmeenn,hayırlısıyla başlarsın

Aslında hemencik gerilmeye gerek kalmıyor,bilgilenmek amaçlı..Öyle korkulacak birşey yapmıyorlar hemen,yaptırmazsın :) Ben daha çok şükür alttan hiç muayene olmadım mesela..Son aylarda olacak onu düşünüyorum kara kara Doktorla öyle iyi güzel muhabbet ediyorsun yüzyüze bakıyorsun ya öyle yatmak garip geliyor şimdi

gerçi GES PLOJOnun prensesi ile beşiğ kertmiş sanırsamm
PLOJO sarıl kızına kapmasınlar prensesi bu arada maaşallah çok bilinçli bi annesin

Sakladım kapmasınlar diyee

Sağol canım Yeter ki sağlıklı olsun inşallah..Benim sebep olduğum bir sorun olmasın çok pişman olurum..

Görümcenin tepkisi yanlış olmuş,sende gereken cevabı vermişsin eşinde evdeymiş zaten,hiçbirşey olmasa bile gitmeyedebilirsin ayrıca..Ama eşine neden yazdığını anlamadım..Kendi aranızda halletmişsiniz zaten,bir dahakinede gitmezdin anlardı istemediğin birşey yaptıramayacağını..Adamıda sıkar yani hep bayanların arasında kalmak:26:

Hoşgeldin yeni gelin

Bugün sakiinn,güzeeldii..Gribi atlatamadım ama daha kötü de olmadım buna şükür Pazar olduğu için giremedim tabi sık,o sebepten özlediiimmmm siziii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…