- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.661
Elllllaaaa İnşallaahh güzel geçer iş görüşmeenn,hayırlısıyla başlarsın
Aslında hemencik gerilmeye gerek kalmıyor,bilgilenmek amaçlı..Öyle korkulacak birşey yapmıyorlar hemen,yaptırmazsın :) Ben daha çok şükür alttan hiç muayene olmadım mesela..Son aylarda olacak onu düşünüyorum kara karaDoktorla öyle iyi güzel muhabbet ediyorsun yüzyüze bakıyorsun ya öyle yatmak garip geliyor şimdi
Sakladım kapmasınlar diyee
Sağol canımYeter ki sağlıklı olsun inşallah..Benim sebep olduğum bir sorun olmasın çok pişman olurum..
Görümcenin tepkisi yanlış olmuş,sende gereken cevabı vermişsin eşinde evdeymiş zaten,hiçbirşey olmasa bile gitmeyedebilirsin ayrıca..Ama eşine neden yazdığını anlamadım..Kendi aranızda halletmişsiniz zaten,bir dahakinede gitmezdin anlardı istemediğin birşey yaptıramayacağını..Adamıda sıkar yani hep bayanların arasında kalmak:26:
Hoşgeldin yeni gelin
Bugün sakiinn,güzeeldii..Gribi atlatamadım ama daha kötü de olmadım buna şükürPazar olduğu için giremedim tabi sık,o sebepten özlediiimmmm siziii
Elllllaaaa İnşallaahh güzel geçer iş görüşmeenn,hayırlısıyla başlarsın
Aslında hemencik gerilmeye gerek kalmıyor,bilgilenmek amaçlı..Öyle korkulacak birşey yapmıyorlar hemen,yaptırmazsın :) Ben daha çok şükür alttan hiç muayene olmadım mesela..Son aylarda olacak onu düşünüyorum kara karaDoktorla öyle iyi güzel muhabbet ediyorsun yüzyüze bakıyorsun ya öyle yatmak garip geliyor şimdi
Sakladım kapmasınlar diyee
Sağol canımYeter ki sağlıklı olsun inşallah..Benim sebep olduğum bir sorun olmasın çok pişman olurum..
Görümcenin tepkisi yanlış olmuş,sende gereken cevabı vermişsin eşinde evdeymiş zaten,hiçbirşey olmasa bile gitmeyedebilirsin ayrıca..Ama eşine neden yazdığını anlamadım..Kendi aranızda halletmişsiniz zaten,bir dahakinede gitmezdin anlardı istemediğin birşey yaptıramayacağını..Adamıda sıkar yani hep bayanların arasında kalmak:26:
Hoşgeldin yeni gelin
Bugün sakiinn,güzeeldii..Gribi atlatamadım ama daha kötü de olmadım buna şükürPazar olduğu için giremedim tabi sık,o sebepten özlediiimmmm siziii
iyi geceler tatlışşşella iş görüşmesi sonuçlarını bekliyorum merakla, hepiniz öpüldünüz iyigeceler kızlar
plojo yaa prenses doğsun da fotolarını gönder bize
çok heyecanlı yaa acaba kime benzicek diye konuşuymaya başladınız mı?
bu arada PRENSES gelmedi sanırım bu gün hiç?
PRENSESS nerdesin kız çık ortaya
esim ilk kez bu saatde eve geldi kizlar..
cok zoruma gitti..onsuz kalmayi sevmedgmi cok iyi bildgi halde...
geldi sarildi optu kokladi ama benden cit cikmadi..ses ckarmadan agladm sadece..
simdide yattk..konusmicam.,
Gunaydn kizlar ben hep erkncyim kocisi optum gonderdm snrada uyumakta zorlaniorum,bana basarilar diyen he
aynen tatlımmmsen herşeyi yap da
hayırlısıyla gelsin bebişimiiizz
esim ilk kez bu saatde eve geldi kizlar..
cok zoruma gitti..onsuz kalmayi sevmedgmi cok iyi bildgi halde...
geldi sarildi optu kokladi ama benden cit cikmadi..ses ckarmadan agladm sadece..
simdide yattk..konusmicam.,
inş iyi geçer canım, gönlüne göre olur her şey...
kızlar çin işkencesi yapıyorlar resmen... sonuçlar açıklanmadı , ne zaman açıklanacağı da belli değilöğleden sonra da okulda olacağım zaten ben keşke açıklasalarda okula öyle gitsem.... pc başında beklemekten helak olacağım bugün...
inş iyi geçer canım, gönlüne göre olur her şey...
kızlar çin işkencesi yapıyorlar resmen... sonuçlar açıklanmadı , ne zaman açıklanacağı da belli değilöğleden sonra da okulda olacağım zaten ben keşke açıklasalarda okula öyle gitsem.... pc başında beklemekten helak olacağım bugün...
Burdayımmmmm
ben geldimm Cuma günü eşimle hastanedeydik kızlar uyku eeg'si çekildi sonuçlar ayın 27'sinden sonra çıkacak.
Bu arada benim kv bugün MErsin'e gitti ve ne zaman gelecek belli değil
ayrıca görümcemde bu hafta arkadaşında kalacak zaten o da perşembe akşamı izmire gidiyor pazar akşama kadar yok
5.5 aylık evliliğimizde ilk defa kocacımla günlerce yalnız kalacağız ve ben bu akşam eve gidince yemek yapacağım
ayrıca cuma günü ben yokken bir mail almışım 2013'ten kalan 3 gün yıllık iznim varmış müdürümde ne zaman kullanmak istersin dedi bende hemen dedimo yüzdeennn çarşamba günü 3 günlük yıllık izne çıkıyorum.
ama tabi hafta sonu AÖF sınavları var onlarada çalışmış olacağım.
siz neler yaptınız acaba daha hiç geçmişi okuyamadım.
aaaa bak nasıl unuttum cumartesi günü ehliyet kursunda araba kullandım süperdiii
sabah 10'da trafiğin pek akmadığı yolda birazcık öğretti hocam sonrada çok iyi olduğumu hemen kavradığımı bu yüzden trafiğe çıkaracağını söyledi veee saat 2'deki çalışmamızı trafikte yaptık süper eğlenceli geçti
hiç zorlanmadım sanki 40 yıllık şöförüm halbuki ilk defa oturmuştum koltuğa meğer doğuştan kabiliyetliymişim hahahaa
Burdayımmmmm
ben geldimm Cuma günü eşimle hastanedeydik kızlar uyku eeg'si çekildi sonuçlar ayın 27'sinden sonra çıkacak.
ayrıca görümcemde bu hafta arkadaşında kalacak zaten o da perşembe akşamı izmire gidiyor pazar akşama kadar yok
5.5 aylık evliliğimizde ilk defa kocacımla günlerce yalnız kalacağız ve ben bu akşam eve gidince yemek yapacağım
ayrıca cuma günü ben yokken bir mail almışım 2013'ten kalan 3 gün yıllık iznim varmış müdürümde ne zaman kullanmak istersin dedi bende hemen dedimo yüzdeennn çarşamba günü 3 günlük yıllık izne çıkıyorum.
aaaa bak nasıl unuttum cumartesi günü ehliyet kursunda araba kullandım süperdiii
sabah 10'da trafiğin pek akmadığı yolda birazcık öğretti hocam sonrada çok iyi olduğumu hemen kavradığımı bu yüzden trafiğe çıkaracağını söyledi veee saat 2'deki çalışmamızı trafikte yaptık süper eğlenceli geçti
hiç zorlanmadım sanki 40 yıllık şöförüm halbuki ilk defa oturmuştum koltuğa meğer doğuştan kabiliyetliymişim hahahaa
benim de bi içim sıkılıyo anlatamam
bankanın yoğunluğundan mıdır acaba
reglim de gecikti 1 haftadan fazla
test yaptım negatif çıktı ama idrar testlerine de ne akdar güven olur ki..
psikolojik mide bulantılarım başladı bile
Basarilar tatlisimmm insalla bekledigin gibi guzel geceeerGunaydn kizlar ben hep erkncyim kocisi optum gonderdm snrada uyumakta zorlaniorum,bana basarilar diyen he
Olay meb olunca sacmalamamalari imkansiz tatliskomm bu gece 12de bile aciklayabilirlerinş iyi geçer canım, gönlüne göre olur her şey...
Tatlimmm insallah esinin biswyu yoktur tekrardan gecmis olsuunBurdayımmmmm
canım bizim de eş durumu tayin sonucumuz dedikleri gün değil de ertesi gün öğlen açıklanmıştı
inan o gece uyumayıp met başında sabahlamıştık..umut işte insan ayrılamıyor pc başından
inşallah yarına kalmaz...
en hemen yaz bize meraktayız canım
Majörcüm süperrr
2.balayı size bu hafta
benim de bi içim sıkılıyo anlatamam
bankanın yoğunluğundan mıdır acaba
reglim de gecikti 1 haftadan fazla
test yaptım negatif çıktı ama idrar testlerine de ne akdar güven olur ki..
psikolojik mide bulantılarım başladı bile
Basarilar tatlisimmm insalla bekledigin gibi guzel geceeer
Olay meb olunca sacmalamamalari imkansiz tatliskomm bu gece 12de bile aciklayabilirler
Insallahh istedigin yer cikar tatlimm
Tatlimmm insallah esinin biswyu yoktur tekrardan gecmis olsuun
Ohhh kv de yok gorumcede supeeeerrrask dolu gunler sizinle yaniii
Ciok guzel yemekler yap esin bi kere daha asik olsun sana
Anommmmmkan testine gitsene yavrummm
Cok heyecanli haaa
Bu arada yeni uyandim tatlislar size yataktan baglaniyoruuuumm
Bugun temizlik gunuuevim cok pis
Kızlar nasılsınız bakalım
aynen tatlımmm sen herşeyi yap da
hayırlısıyla gelsin bebişimiiizz
iyi geceler tatlışşş
evet yaa prenses bugün hiç gelmedi
gescanım erkencisin bu günnn
kan testine belki haftaya giderim..gerçi haftaya pazar saçımı boyatıcam ondan önce emin olsam iyi olur
regl belirtisi de yok sanki
bi de bişey itiraf ediyim miii
adet günüm gelince risksiz diye yaramazlık yaptık
iyice yusuf yusufum yani
sana da kolay gelsin canım..
çok yorma kendini..
kaynananın gördüğü yerleri temizle yeter
hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınnKızlar nasılsınız bakalım
slm kızlarr ben geldim
özledinizmiii beniii
major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...
c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...az önce geldik
eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii
bugün topik çok sessiz kalmış.
Ben iyiyim deva sen nasılsın peki?
anommm:18::18::18: Bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn
Sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
Tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm
Hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn
Görünmüyosun hiçç:44::44:
çok sevindim tatlımmmmHınnn hınnn gezersiniz artıkkk
Güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah
özledik valla