Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Elllllaaaa İnşallaahh güzel geçer iş görüşmeenn,hayırlısıyla başlarsın :KK52:

Aslında hemencik gerilmeye gerek kalmıyor,bilgilenmek amaçlı..Öyle korkulacak birşey yapmıyorlar hemen,yaptırmazsın :) Ben daha çok şükür alttan hiç muayene olmadım mesela..Son aylarda olacak onu düşünüyorum kara kara:KK31: Doktorla öyle iyi güzel muhabbet ediyorsun yüzyüze bakıyorsun ya öyle yatmak garip geliyor şimdi:KK31:

Sakladım kapmasınlar diyee:KK9::KK9:

Sağol canım:nazar: Yeter ki sağlıklı olsun inşallah..Benim sebep olduğum bir sorun olmasın çok pişman olurum..

Görümcenin tepkisi yanlış olmuş,sende gereken cevabı vermişsin eşinde evdeymiş zaten,hiçbirşey olmasa bile gitmeyedebilirsin ayrıca..Ama eşine neden yazdığını anlamadım..Kendi aranızda halletmişsiniz zaten,bir dahakinede gitmezdin anlardı istemediğin birşey yaptıramayacağını..Adamıda sıkar yani hep bayanların arasında kalmak:26:

Hoşgeldin yeni gelin :KK3:

Bugün sakiinn,güzeeldii..Gribi atlatamadım ama daha kötü de olmadım buna şükür :KK31: Pazar olduğu için giremedim tabi sık,o sebepten özlediiimmmm siziii:KK52:

plojo yaa prenses doğsun da fotolarını gönder bize:KK52:
çok heyecanlı yaa acaba kime benzicek diye konuşuymaya başladınız mı?

bu arada PRENSES gelmedi sanırım bu gün hiç?
PRENSESS nerdesin kız çık ortaya :KK52:

Elllllaaaa İnşallaahh güzel geçer iş görüşmeenn,hayırlısıyla başlarsın :KK52:

Aslında hemencik gerilmeye gerek kalmıyor,bilgilenmek amaçlı..Öyle korkulacak birşey yapmıyorlar hemen,yaptırmazsın :) Ben daha çok şükür alttan hiç muayene olmadım mesela..Son aylarda olacak onu düşünüyorum kara kara:KK31: Doktorla öyle iyi güzel muhabbet ediyorsun yüzyüze bakıyorsun ya öyle yatmak garip geliyor şimdi:KK31:

Sakladım kapmasınlar diyee:KK9::KK9:

Sağol canım:nazar: Yeter ki sağlıklı olsun inşallah..Benim sebep olduğum bir sorun olmasın çok pişman olurum..

Görümcenin tepkisi yanlış olmuş,sende gereken cevabı vermişsin eşinde evdeymiş zaten,hiçbirşey olmasa bile gitmeyedebilirsin ayrıca..Ama eşine neden yazdığını anlamadım..Kendi aranızda halletmişsiniz zaten,bir dahakinede gitmezdin anlardı istemediğin birşey yaptıramayacağını..Adamıda sıkar yani hep bayanların arasında kalmak:26:

Hoşgeldin yeni gelin :KK3:

Bugün sakiinn,güzeeldii..Gribi atlatamadım ama daha kötü de olmadım buna şükür :KK31: Pazar olduğu için giremedim tabi sık,o sebepten özlediiimmmm siziii:KK52:

aynen tatlımmm:KK16: sen herşeyi yap da :KK16::KK16:
hayırlısıyla gelsin bebişimiiizz:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ella iş görüşmesi sonuçlarını bekliyorum merakla, hepiniz öpüldünüz iyigeceler kızlar :KK34:
iyi geceler tatlışşş:KK54:

evet yaa prenses bugün hiç gelmedi :44::44:

esim ilk kez bu saatde eve geldi kizlar..
cok zoruma gitti..onsuz kalmayi sevmedgmi cok iyi bildgi halde...
geldi sarildi optu kokladi ama benden cit cikmadi..ses ckarmadan agladm sadece..
simdide yattk..konusmicam.,

geldi sarildi optu kokladi ama benden cit cikmadi..ses ckarmadan agladm sadece..

tatlım hep aynı şey oluyo :44: bu sorunu nasıl çözebilirsiniz bilemedim ama kısır döngü haline geld :KK45:
niye bu saatte gelp öpüp kokluyo ona da anlam veremedim :44:
yani yanlış anlaşılmasın tatlım hem sana ders olsun gibisinden geç gelyo hemde seni öpüp kokluyo sarılıyo :/

Son düzenleme:
Gunaydn kizlar ben hep erkncyim kocisi optum gonderdm snrada uyumakta zorlaniorum,bana basarilar diyen he

inş iyi geçer canım, gönlüne göre olur her şey...

kızlar çin işkencesi yapıyorlar resmen... sonuçlar açıklanmadı , ne zaman açıklanacağı da belli değil :KK50: öğleden sonra da okulda olacağım zaten ben :KK50: keşke açıklasalarda okula öyle gitsem.... pc başında beklemekten helak olacağım bugün...

Günayydııınnnnnn:KK52: Tünaydında olabilir:KK31:
6da kalkıp uykum kaçınca ütü yaptım :KK9: Sonrada kahvaltı yaptık eşim işe gitti e saat oldu 8,sonradan tekrar uyumuşum bi uyandım ki saat 10:45 :KK31:
MAjorr nerelerde acaba:26:

Prensesss te hafta sonu girmem gb demişti sanırım,3 ten sonra demişti ama o da gelmemiş hç:KK31:

Eşim çok merak ediyor beni de ettiriyor sonra :) Diyor ki acaba yüzü kime benzeyecek nasıl olacak yanii :)
Her doktor muayenesindede kendine benzetiyor ayrıca:KK9: Bende nedense hep ellerini ayaklarını hayal ediyorum uyurken kıpraşırken fln :KK9:Çoookk severim bebeklerin ayaklarınıı,çıplak çıplak şöyylee ellerimle tutup yanaklarıma koyuyorum diye hayal ediyorum hep:KK52: Yüklerim canım size de fotoğrafını :)

aynen tatlımmm:KK16: sen herşeyi yap da :KK16::KK16:
hayırlısıyla gelsin bebişimiiizz:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım inşallah..:nazar:

Canım bence yangına körükle gitme..Tamam onunkide bir hata ama olayın üstüne gelmesi başka bir boyut olmuş şimdi,neden geç geldiğinide bilmiyosun sanırım yani olaydan dolayı mı değil mi..
Dün ki gb mevzularda görümcenle ya da kayınvalidenle aranda geçen konuşmaları çok çok kötü olmadığı sürece eşine hemen söyleme derim,mesela dün olan olayda sen zaten halletmişsin,eşine gelince bahsederdin yüzyüze iken,böyle hem yetiştiriyor gb oldun,hem olayın boyutu değişti,hem adam arada kalıyor,hem o an bence o da yanlış tepki vermek zorunda kalıyor..Telefonda halletmeyin iletişiminizi,daha da çıkmaza giriyor sanırım:26: Eve gelincede aynı mevzudan konuşulup huzursuzluk yaşayabileceğini düşünmüş olabilir eşin,bu yüzdende kendini çekmesine izin verme:KK34: Önce evinde huzuru sağla:KK34:

Son düzenleme:

kızlar çin işkencesi yapıyorlar resmen... sonuçlar açıklanmadı , ne zaman açıklanacağı da belli değil :KK50: öğleden sonra da okulda olacağım zaten ben :KK50: keşke açıklasalarda okula öyle gitsem.... pc başında beklemekten helak olacağım bugün...

Üzülme üzülme,iyi haberler olsunda :KK31:

Burdayımmmmm :KK16:

ben geldimm Cuma günü eşimle hastanedeydik kızlar uyku eeg'si çekildi sonuçlar ayın 27'sinden sonra çıkacak.
Bu arada benim kv bugün MErsin'e gitti ve ne zaman gelecek belli değil :KK9:
ayrıca görümcemde bu hafta arkadaşında kalacak zaten o da perşembe akşamı izmire gidiyor pazar akşama kadar yok :KK9:
5.5 aylık evliliğimizde ilk defa kocacımla günlerce yalnız kalacağız ve ben bu akşam eve gidince yemek yapacağım :KK52:

ayrıca cuma günü ben yokken bir mail almışım 2013'ten kalan 3 gün yıllık iznim varmış müdürümde ne zaman kullanmak istersin dedi bende hemen dedim :KK52: o yüzdeennn çarşamba günü 3 günlük yıllık izne çıkıyorum.
ama tabi hafta sonu AÖF sınavları var onlarada çalışmış olacağım.
siz neler yaptınız acaba daha hiç geçmişi okuyamadım.

aaaa bak nasıl unuttum cumartesi günü ehliyet kursunda araba kullandım süperdiii :KK9:
sabah 10'da trafiğin pek akmadığı yolda birazcık öğretti hocam sonrada çok iyi olduğumu hemen kavradığımı bu yüzden trafiğe çıkaracağını söyledi veee saat 2'deki çalışmamızı trafikte yaptık süper eğlenceli geçti :KK52:
hiç zorlanmadım sanki 40 yıllık şöförüm halbuki ilk defa oturmuştum koltuğa meğer doğuştan kabiliyetliymişim hahahaa

canım bizim de eş durumu tayin sonucumuz dedikleri gün değil de ertesi gün öğlen açıklanmıştı :KK50:
inan o gece uyumayıp met başında sabahlamıştık..umut işte insan ayrılamıyor pc başından :KK50:
inşallah yarına kalmaz...
en hemen yaz bize meraktayız canım :KK52:

ben geldimm Cuma günü eşimle hastanedeydik kızlar uyku eeg'si çekildi sonuçlar ayın 27'sinden sonra çıkacak.
ayrıca görümcemde bu hafta arkadaşında kalacak zaten o da perşembe akşamı izmire gidiyor pazar akşama kadar yok :KK9:
5.5 aylık evliliğimizde ilk defa kocacımla günlerce yalnız kalacağız ve ben bu akşam eve gidince yemek yapacağım :KK52:

ayrıca cuma günü ben yokken bir mail almışım 2013'ten kalan 3 gün yıllık iznim varmış müdürümde ne zaman kullanmak istersin dedi bende hemen dedim :KK52: o yüzdeennn çarşamba günü 3 günlük yıllık izne çıkıyorum.

aaaa bak nasıl unuttum cumartesi günü ehliyet kursunda araba kullandım süperdiii :KK9:
sabah 10'da trafiğin pek akmadığı yolda birazcık öğretti hocam sonrada çok iyi olduğumu hemen kavradığımı bu yüzden trafiğe çıkaracağını söyledi veee saat 2'deki çalışmamızı trafikte yaptık süper eğlenceli geçti :KK52:
hiç zorlanmadım sanki 40 yıllık şöförüm halbuki ilk defa oturmuştum koltuğa meğer doğuştan kabiliyetliymişim hahahaa

Majörcüm süperrr :KK52:
2.balayı size bu hafta :KK9: :KK9:

benim de bi içim sıkılıyo anlatamam :KK50:
bankanın yoğunluğundan mıdır acaba :KK31:
reglim de gecikti 1 haftadan fazla :KK31:
test yaptım negatif çıktı ama idrar testlerine de ne akdar güven olur ki..
psikolojik mide bulantılarım başladı bile :KK9:

:KK52::KK52:ne kaaa heyecanlııı :KK9:
İnşallah çok çok keyifli geçer bu hafta canım:KK24:

Wuu baby baby Wuuu:KK24::KK24: :KK52::KK9:

Son düzenleme:
Gunaydn kizlar ben hep erkncyim kocisi optum gonderdm snrada uyumakta zorlaniorum,bana basarilar diyen he
Basarilar tatlisimmm insalla bekledigin gibi guzel geceeer:nazar:

Olay meb olunca sacmalamamalari imkansiz tatliskomm bu gece 12de bile aciklayabilirler:KK31:
Insallahh istedigin yer cikar tatlimm:KK16:

Tatlimmm insallah esinin biswyu yoktur tekrardan gecmis olsuun :KK34:
Ohhh kv de yok gorumcede supeeeerrr:KK16: ask dolu gunler sizinle yaniii:KK23:
Ciok guzel yemekler yap esin bi kere daha asik olsun sana:KK9:
canım bizim de eş durumu tayin sonucumuz dedikleri gün değil de ertesi gün öğlen açıklanmıştı :KK50:
inan o gece uyumayıp met başında sabahlamıştık..umut işte insan ayrılamıyor pc başından :KK50:
inşallah yarına kalmaz...
en hemen yaz bize meraktayız canım :KK52:

Majörcüm süperrr :KK52:
2.balayı size bu hafta :KK9: :KK9:

Anommmmm:KK53: kan testine gitsene yavrummm:KK53:
Cok heyecanli haaa:KK52::KK52:

Bu arada yeni uyandim tatlislar size yataktan baglaniyoruuuumm:KK52:
Bugun temizlik gunuu:KK31: evim cok pis:KK5:

Basarilar tatlisimmm insalla bekledigin gibi guzel geceeer:nazar:

Olay meb olunca sacmalamamalari imkansiz tatliskomm bu gece 12de bile aciklayabilirler:KK31:
Insallahh istedigin yer cikar tatlimm:KK16:

Tatlimmm insallah esinin biswyu yoktur tekrardan gecmis olsuun :KK34:
Ohhh kv de yok gorumcede supeeeerrr:KK16: ask dolu gunler sizinle yaniii:KK23:
Ciok guzel yemekler yap esin bi kere daha asik olsun sana:KK9:

Anommmmm:KK53: kan testine gitsene yavrummm:KK53:
Cok heyecanli haaa:KK52::KK52:

Bu arada yeni uyandim tatlislar size yataktan baglaniyoruuuumm:KK52:
Bugun temizlik gunuu:KK31: evim cok pis:KK5:

gescanım erkencisin bu günnn :KK52:
kan testine belki haftaya giderim..gerçi haftaya pazar saçımı boyatıcam ondan önce emin olsam iyi olur :KK50:
regl belirtisi de yok sanki :KK50:
bi de bişey itiraf ediyim miii :KK17:
adet günüm gelince risksiz diye yaramazlık yaptık :KK17: :KK17: :KK17:
iyice yusuf yusufum yani :KK52:

sana da kolay gelsin canım..
çok yorma kendini..
kaynananın gördüğü yerleri temizle yeter :KK9: :KK9:

slm kızlarr ben geldim

plojo yaa prenses doğsun da fotolarını gönder bize

PRENSESS nerdesin kız çık ortaya

aynen tatlımmm sen herşeyi yap da
hayırlısıyla gelsin bebişimiiizz

iyi geceler tatlışşş

evet yaa prenses bugün hiç gelmedi

özledinizmiii beniii

major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...

c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...:KK52:az önce geldik

eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii :KK50:

Son düzenleme:
bu arda BA mevlüt konusunda rahat ol kimse seni zorlayamaz sen ister gider ister gitmezsin....tanımadığın biri üstelik akraba olsa ehh iştee gitseydin derdim ama tanımıyorsun e sevmediğim biride olabilir...

valla canm bn senin eşini çözemedimm...kendi ailesine söz geöirse böyle olmayacak hep kendi ailesi haklı ztn hep onları savunuyor...
ama üzme kendini boşver gelmezler işte daha iyiiii ama çok uzun sürmez dip dibe oturuyonuz ne kdr küs kalcaklar kii..

tavrını koru kii tekrarlamasınlar...

gescanım erkencisin bu günnn :KK52:
kan testine belki haftaya giderim..gerçi haftaya pazar saçımı boyatıcam ondan önce emin olsam iyi olur :KK50:
regl belirtisi de yok sanki :KK50:
bi de bişey itiraf ediyim miii :KK17:
adet günüm gelince risksiz diye yaramazlık yaptık :KK17: :KK17: :KK17:
iyice yusuf yusufum yani :KK52:

sana da kolay gelsin canım..
çok yorma kendini..
kaynananın gördüğü yerleri temizle yeter :KK9: :KK9:

anommm:18::18::18: bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK49::KK49:
sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı:KK30::KK30:
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm :KK24::KK24:

Kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn:KK55:
görünmüyosun hiçç:44::44:

slm kızlarr ben geldim

özledinizmiii beniii

major umarım eşinin sonucları iyi cıkar ...
bizde yarn kv ile mamografi ve topogrefi çektircez 30ocakta kadn hastalklarına gidicez ...inş sonuçlar güzel cıkar ve 27-30ocak güzel günler olur...

c.tesi günü annemlerde kvlerde geçtii...pazar günü arba baktık tüm günn veee bugun araba aldık artık arabamız varrr...:KK52:az önce geldik

eşim işe gitti bnde anneme gidicem aksma gelirm gece 2-3e kdr burda olurum özlemşm sizii :KK50:

çok sevindim tatlımmmm:KK55::KK55::KK55: hınnn hınnn gezersiniz artıkkk:KK16:
güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah :nazar::nazar:
özledik valla :21:

anommm:18::18::18: Bebiş geliyoooo hazır oluunnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK49::KK49::KK49:
Sivitoşşş git hemen kan testi yaptırrrr:18::18::18:
Tam ebeveyn banyosunu temizledim diğer wcyle banyoya da çamaşır suyu cif felan dökmüştüm kaldıı:KK30::KK30:
şimdi yemeğimi koyydumm vee geldm :KK24::KK24:

Hoşgeldn deva tatlımmm iyiyz sen nasılsınn:KK55:
Görünmüyosun hiçç:44::44:

çok sevindim tatlımmmm:KK55::KK55::KK55: Hınnn hınnn gezersiniz artıkkk:KK16:
Güle güle kazasız belasız kullanın inşallaah :nazar::nazar:
özledik valla :21:

canım yogunum ıs yerınde fırsat buldukca gırmeye calsyrm sen nasılsın

X