Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bende heecanlandım bende bendeeeee... BA'cım nasıl istiyorsan öyle olsun inşallahhhh

açılmış canım da benim hizmet puanım düşük, gelir mi gelmez mi, şüpheli, inş gelir gözüyle bakıyoruz, öyle olursa, ev taşımayacağız, hani ekonomik açıdan da çok rahatlamış olacağız... diğer türlü 1000 tl kira 1000 tl ev kredisi, arabanın masraflarına da 1000 tl diyince zaten uçup gidiyor paralar, nakliye işlemlerine falan 2000 istiyorlarmış... masraf masraf masraf yani anlayacağın
50 ye inersem vücut olarak güzel olabilir ama yakışmaz o kadar zayıflık sanırım bana... tartıda ankaradaki evde kaldı, tartılmıyorum, haftaya gidince tartılıcam... 55 olsam yetecekte işte, gitmiyor son kilolar... spora her daim devam ediyorum, çünkü deşarj oluyorum spor yaparken, hani o 1 saatlik yürüyüş sonrasında vücudum için iyi bir şey yapmanın mutluluğunu yaşıyorum vs... yoksa 7 ye çeyrek kala beni hiç bir güç kaldıramaz
hadi 5 güne kadar gelmezse alıp bir test yapıyorsun hemen

kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak
inş iyi sonuçlar alırsınız canım...

canım o hazır dönerler çok sağlıksız, hani yemişsinizdir bugün de çok kullanmamaya çalış, hayvanın neresinden kesip yaptıkları belli değil yani... ben video izlemiştim ondan sonra hiç almıyorum öyle hazır paket döner...

ay hadi gözün aydın, inş mutlu haberlerini alırız...

Bu arada kızlar ben öfke dansı diye bir kitap var, ilişkiler üzerine yazılmış... bence alın okuyun, çok harika analiz edilmiş ilişkiler... ben kendi yaşamımdan çok şey buldum, eminim sizde bulacaksınız ve karşınızdaki eşiniz kayınvaldenize nasıl doğru tepki vereceğinizi anlıyorsunuz...

Aa gelmedilermo peki beni dun neden yalniz biraktin kiiiii
hayalett geldiiii :))))) doktorlarla hastanelerle uğraşıyo hayalet, sonra da tüp bebek topiklerinde fink atıyo valla, fikir soruyo, fikir veriyo:))))) napiyim ayollll
Hg daha cok gel ben ozluyorum jerkesi
slm kızlar, nihayet gelebildim....nasıl keyifler, biliyorsunuz tercih dönemim, dönem sonu işlemleri derken kafayı sıyırtma üzereyim neler var neler yok, bir özet geçiverseniz bana
hg beautucim kolay gelsn baya yogunsun sende cnm ya

aynisi banada oluyo tatalim bende bi 6 gun gecikti panik oluyorum yavas yavas
yaaa sendemi gecktn hayrdr insallah guzel bi haber verrsn insalah bize kuzummm

hahaha burdayim kuzum eminonundeydim bugun cok gezdim yoruldummm
Sen istanbullumuydun,ben eminonunu hic sevmem tamamen vakit kaybi extra bir yorgubluk ve sonuc pahali bir uer icuz dienin matematgini anlamiyorum zaten kazik otesi
Staici olmaya blrsn ama bizi unutuosaun bikere hihhh

nasilsnz tatliskolar bnm hala belim agrio gecmedi ve bugun 3 saat temzlik yaptm yarn misaflrm var teyzemler yengemler ananem kv annem halamlar anlicgnz curcuna olcka evim gremcm sizler napiosnz bakalim kuzularrr

nasilsnz tatliskolar bnm hala belim agrio gecmedi ve bugun 3 saat temzlik yaptm yarn misaflrm var teyzemler yengemler ananem kv annem halamlar anlicgnz curcuna olcka evim gremcm sizler napiosnz bakalim kuzularrr

oo çok yorulmuşsundur sen, kalabalık misafirlerin geliyor, neler hazırlıyorsun bakalım....

neyse kızla gece gece annem kuruyemiş koydu önüme, aç gibiyim ama yemeyeceğim, yağ depolar vücut bu saatte yersem neyse en iyisi ben yatayım, hepinize iyigeceler

kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak

inşallah hayırlı sonuclar alırsınızz..c.tesi grsz inş.

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.
Benim düğün imzamı görebiliyor musunuz?

hoşgeldin cnm gözükmüyor.bidaha dene bencee..

kızalr nasılsınızz...??
yarın sabah uyucammm inş.
biri sormuşş ne yaptnız diyee görümcem kuru fasuliye getirdi bn tavuklu pilav yaptım.annemde pırasha böreği ve yoğurtlu makarna getirdiii

svit sanrım görümcemi sormussun..çok şükürr aramız iyi bnden 6 yaş büyük ama kendi ablmdan iyi anlaşırız..hani insan bazen bi lafın altında bişi arar ya bnde hiç öyle bişey yok..hissetmiyorum öyle bişey bnde patavatsızlık yapınca hemen düşünüyorum doğrusunu acıklıyorum..

BAAA nerdesinn sonuçç neee cok merk ettim sayfayı zor okudum ama sonuç yok..sende yoksun hayırdır inş..

Son düzenleme:
kızlaarr bugün 2 den 11 e kadar ayaktaydımmm
misafirlerim vardı bir sürüüü hepinizi alıntılamışrım ama canım çıktı üşendimm iptal ettimm
napıyosunuz bakalımmm
BA 'yı ayrı olarak çok merak ediyorummm :44:

beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
unuttuklarim olduysa affedin
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
esim gelene kadar uyumusum esimde uyandirmak istememis kiyamamis
bi iki saat once uyandim esim sonucu getirdi negatif cikmis..
simdi aslinda cocuk dusunmedigimiz icin uzulmemem gerekirdi demi?
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundu gerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
opuyorum sizi cok canlarim iyiki varsiniz

Sağlık olsun cnm üZÜLME dicem ama üzülüyor insn biliyorum nnde yasdım o duyguyu Kasım ayında o yuzden karar aldık ztn hersey yolunda ndn olmasn diye
Üzülme cnm allah hayırlısını versin.zmnı değilmiş daha yarn grsz.
Ndn bayıldn o zaman. .???

kıyamammm:26: herkes istemiyorum diyo ama sanırım o yola girince insanın psikolojisi hemen değişiyo sanrıım ya
tatlım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin üzülme hayırlısı olsunn
prensess sen BA nın kini bebek istiyor la değiştir bence

Tatlisko dun piyano kek yaptm gs demsti 1gun once yapilinca cok daha guzel oluyor diye onu yaptm bugun ise mercimek koftesi,renkli patates toplari,annem ispanakli borek yapti onu gtrcek,bn tuzlu kek yapicam bide kerevzli tavuklu meze yapicam maksat tabaklar dolu gorunsun sizce menu guzelmi yada onerisi olan varsa yardm etsn bana benim aklima bunlar geldide

Tatliskom uzulme nie uzuluosun sen iatedgn zaman olucak bebegn ve ozaman cok cok mutlu olucaksn sekertom

Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi

nebilim tatlim uzuluyo insan iste neyse aslinda daha iyi olmus boyle olmasi
aklima birden makarna salatasi geldi kuzum.veya patates salatasi nasil olur acaba ?
menün süper ama canim.fazla yorma kendini

demi canim? insallah tatlimmm

evet ya öyle oluyomus.aslinda cevrem olsa hic beklemicem cocugu yaparim hemen
ama biraz calisim diyorum cevrem olussun biraz

genelde gelin görümce anlaşamaz ama sizde öyle bir durum olmamış sevindim... aslında hep böyle olması gerekir de işte...

naptın o kadar saat, çok yorulmuşsundur, benim öyle çok ayakta kalınca belim ağrıyor nedense... yaşımda genç halbuki

canım üzülme diyemeyeceğim, sanırım insan ümitlenince ve sonucu göremeyince hayal kırıklığına uğruyor... daha çok zamanınız var, çocuk düşünüp düşünmediğine karar ver ona göre çalışmalara başlarsınız...

canım gs nin dediği gibi salata tarzı birşey yapabilirsin, kısır,patates yada makarna salatası tarzı... gerçi kerevizli tavuklu meze diyorsun bu da salata tarzında birşeyse gerek yok, menü süper, ben de gelsem mi ki

kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyin annemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum

günaydınnn kızlarrrrrrrr daha uykm var ama kalktım..aksmları erken yatıcam artıkk gerçi yarın kocacım ewdee

acnm menün bncede süperrr gerk yok başka bişeye 5çatı gibi bişi olcak sanırm..1tabakta olucaklarr..güzel olur hem de renkli

teşekkür ederimm aynen öyle görümcem iyidirr..kv de de öyle sessizler çok şükürr ama tabi o kv bn gelin sadece eşime yapıyorum huysuzluk o kdr da olsun dimii :))

ne onalr ne bn laf sokma fln olmaz bizdee sadece kp patavatsız ve gevezee ama bna grk kalmadan susturuyolar hahah

umarım seninde istediğin olur p.tesş cnm..allah gönlümüze göre versinn...

bnde dua ediyorum kv tmör yoktur...dr rahim alınmış tmör de gitmiş ama kenar bezlere sıçramışmı diye bakıcaklar 30 ocakta...inş temiz çık sonuçlarrr....

bu ardaaa eşim arba bakıyordu bizim eski arbadan...3hafta baktıı yok öyle yok söyle satmışlarr..başka buldu bu aksm ona bakmaya gidicek..beğenip anlaşırsa p.tesi arba alıcaz kısmetseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…