- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.501
kizlar simdi hastaneden geldim
esimin teyzesine gitmistik orda bayilmisim ben(( hastanede gebelik suphem var dedim..ultrason yaptilar salaklar sanki ultrasonda bukadar erken bellimi olur?
bisey belli olmadi tabi.
kan aldilar onun sonucu bi saat sonra cikacak esim alcak birazdan..bakalim ne cikacak.
1 haftadir regl olmuyorum
BAAA nasıl heyecanandım anlatamam..
tel.den okudum..eşim pcdeydi 2 dk hemen bir şey yazıcam diye aldım elinden
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
sonuç çıkar çıkmaz yaz..
nasıl geçiyorsa kalbinden o çıksın sonuçlardan..
açılmış canım da benim hizmet puanım düşük, gelir mi gelmez mi, şüpheli, inş gelir gözüyle bakıyoruz, öyle olursa, ev taşımayacağız, hani ekonomik açıdan da çok rahatlamış olacağız... diğer türlü 1000 tl kira 1000 tl ev kredisi, arabanın masraflarına da 1000 tl diyince zaten uçup gidiyor paralar, nakliye işlemlerine falan 2000 istiyorlarmış... masraf masraf masraf yani anlayacağıncanım hala spora devam ediyorsunn süpersinn
sen 50 kiloya düşücen bu azimle
tatile az kaldı sabret..
ben de şubatın ilk haftası izine çıkıyorum..izin yaklaştıkça çalışmak zor geliyor.anlıyorum seni o yüzden..
inşallah eşinin yanına evinizin yakınına çıkar tayinin..
evinizin yakınıdaki okullar açılmış mı?
canım beautye katılıyorum..
gitmek istiyorsan git
ama istemiyorsan kendimi iyi hissetmiyorum de...gitme..
bua arda benim de reglim 3 gün gecikti ama bazen gecikiyor...o yüzden panik yapmak istemiyorumm
ve nedense benim de test yapasım yok.
korkuyo muyum ne
amaann bebiş gelirse de gelsin yerim ki onuuu
inş iyi sonuçlar alırsınız canım...kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak
canım o hazır dönerler çok sağlıksız, hani yemişsinizdir bugün de çok kullanmamaya çalış, hayvanın neresinden kesip yaptıkları belli değil yani... ben video izlemiştim ondan sonra hiç almıyorum öyle hazır paket döner...akşama ne yemek yaptınız kızlar?
ben dünakşam yorgun olunca bişey yapamadım
kociş şu hazır dönerler var ya marketlerde pakette..ondan almış onu ısıtıcaz bi de pilav yaparım gider gitmez
al sana pilav üstü döner..bi de ayran mmmmmmmmm
ayy hamişlerimiz kusura bakmasın
ben de 3 gün reglisi gecikmiş biri olarak -bi çalışmamız olmasada-hamiş adayı sayılırım
kizlar simdi hastaneden geldim
esimin teyzesine gitmistik orda bayilmisim ben(( hastanede gebelik suphem var dedim..ultrason yaptilar salaklar sanki ultrasonda bukadar erken bellimi olur?
bisey belli olmadi tabi.
kan aldilar onun sonucu bi saat sonra cikacak esim alcak birazdan..bakalim ne cikacak.
1 haftadir regl olmuyorum
Aa gelmedilermo peki beni dun neden yalniz biraktin kiiiiigeldim kiiiiiiii geldim kiiiiiiiiiiiii :119::119::119::124::124:
teklif ettim gelsinler diyee ama gelmedilerrr :124: :!24: yarın öğleden sonra geleceklermiş cumartesi de dönüyolarmışş
şuan misafirim yokkk şuan merhaamet izliyorummm plojoya sselam olsunnn
harikaa müthiş ötesi tatlı olmuşlaaaaaaaaaaaaarrr
bebişim olursaaa bundan bana da yapar mısın cici
ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmm
bu gidişle bende bursaya taşıncam haakıskandım ki sizii :95::104::120::120:
gelmediler tatlışkommm aşırı çok ısrar ettim gelmediler
hemdeee babişe bile uğradıkkk 1 saatte orda oturdukk kıyamam onaa
elloşşşşş geldim ki beennn
hadi gel sohbet edelimmm
didisinin didisi gelemedi heyyooo :119:
Hg daha cok gel ben ozluyorum jerkesihayalett geldiiii :))))) doktorlarla hastanelerle uğraşıyo hayalet, sonra da tüp bebek topiklerinde fink atıyo valla, fikir soruyo, fikir veriyo:))))) napiyim ayollll
hg beautucim kolay gelsn baya yogunsun sende cnm yaslm kızlar, nihayet gelebildim....nasıl keyifler, biliyorsunuz tercih dönemim, dönem sonu işlemleri derken kafayı sıyırtma üzereyimneler var neler yok, bir özet geçiverseniz bana
yaaa sendemi gecktn hayrdr insallah guzel bi haber verrsn insalah bize kuzummmaynisi banada oluyo tatalim bende bi 6 gun geciktipanik oluyorum yavas yavas
Sen istanbullumuydun,ben eminonunu hic sevmem tamamen vakit kaybi extra bir yorgubluk ve sonuc pahali bir uer icuz dienin matematgini anlamiyorum zaten kazik otesihahaha burdayim kuzum eminonundeydim bugun cok gezdim yoruldummm
Staici olmaya blrsn ama bizi unutuosaun bikere hihhhGünaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??
arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.
oldu olduu mis gibi oldu çok tatlıkiii onlar
kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.
bana bakk ella ben satıcı falan değilim tamam mııı
akşam anneme gittim hem bide evden girmiyorumki hiç nete arada telefondan girmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
sen bile tabletten zorlanıyosun beni düşün bide
nasilsnz tatliskolar bnm hala belim agrio gecmedi ve bugun 3 saat temzlik yaptm yarn misaflrm var teyzemler yengemler ananem kv annem halamlar anlicgnz curcuna olcka evim gremcm sizler napiosnz bakalim kuzularrr
kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak
Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum.
Benim düğün imzamı görebiliyor musunuz?
Sağlık olsun cnm üZÜLME dicem ama üzülüyor insn biliyorum nnde yasdım o duyguyu Kasım ayında o yuzden karar aldık ztn hersey yolunda ndn olmasn diyebeauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
unuttuklarim olduysa affedin
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
esim gelene kadar uyumusum esimde uyandirmak istememis kiyamamis
bi iki saat once uyandim esim sonucu getirdi negatif cikmis..
simdi aslinda cocuk dusunmedigimiz icin uzulmemem gerekirdi demi?
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundugerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
opuyorum sizi cok canlarim iyiki varsiniz
beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
cok cok cok tsk ederim kizlar merak etmissiniz cok sevindim yazdiklarinizi okuyunca
ama nedense cok uzuldum kizlar biliyomusunuz? bende anlamadim cok tuhaf bir piskoloji ben bile bukadar uzuluyosam bide cocuk isteyipte olamayanlarin neler yasadigini hic dusunemiyorum..esimde cok uzgundugerci o istiyodu zaten..
uzgunum yani cok..hayalkirikligi oldu sanki biraz sebebini anliyamadim sonucta suan cocuk dusunmuyorum..
Tatlisko dun piyano kek yaptm gs demsti 1gun once yapilinca cok daha guzel oluyor diye onu yaptm bugun ise mercimek koftesi,renkli patates toplari,annem ispanakli borek yapti onu gtrcek,bn tuzlu kek yapicam bide kerevzli tavuklu meze yapicam maksat tabaklar dolu gorunsun sizce menu guzelmi yada onerisi olan varsa yardm etsn bana benim aklima bunlar geldideoo çok yorulmuşsundur sen, kalabalık misafirlerin geliyor, neler hazırlıyorsun bakalım....
neyse kızla gece gece annem kuruyemiş koydu önüme, aç gibiyim ama yemeyeceğim, yağ depolar vücut bu saatte yersemneyse en iyisi ben yatayım, hepinize iyigeceler
beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi
Tatlisko dun piyano kek yaptm gs demsti 1gun once yapilinca cok daha guzel oluyor diye onu yaptm bugun ise mercimek koftesi,renkli patates toplari,annem ispanakli borek yapti onu gtrcek,bn tuzlu kek yapicam bide kerevzli tavuklu meze yapicam maksat tabaklar dolu gorunsun sizce menu guzelmi yada onerisi olan varsa yardm etsn bana benim aklima bunlar geldide
Tatliskom uzulme nie uzuluosun sen iatedgn zaman olucak bebegn ve ozaman cok cok mutlu olucaksn sekertom
kıyamammm:26: herkes istemiyorum diyo ama sanırım o yola girince insanın psikolojisi hemen değişiyo sanrıım ya
tatlım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin üzülme hayırlısı olsunn
prensess sen BA nın kini bebek istiyor la değiştir bence
kızalr nasılsınızz...??
yarın sabah uyucammm inş.
biri sormuşş ne yaptnız diyee görümcem kuru fasuliye getirdi bn tavuklu pilav yaptım.annemde pırasha böreği ve yoğurtlu makarna getirdiii
svit sanrım görümcemi sormussun..çok şükürr aramız iyibnden 6 yaş büyük ama kendi ablmdan iyi anlaşırız..hani insan bazen bi lafın altında bişi arar ya bnde hiç öyle bişey yok..hissetmiyorum öyle bişey bnde patavatsızlık yapınca hemen düşünüyorum doğrusunu acıklıyorum..
naptın o kadar saat, çok yorulmuşsundur, benim öyle çok ayakta kalınca belim ağrıyor nedense... yaşımda genç halbukikızlaarrbugün 2 den 11 e kadar ayaktaydımmm
misafirlerim vardı bir sürüüü hepinizi alıntılamışrım ama canım çıktı üşendimm iptal ettimm
napıyosunuz bakalımmm
BA 'yı ayrı olarak çok merak ediyorummm :44:
canım üzülme diyemeyeceğim, sanırım insan ümitlenince ve sonucu göremeyince hayal kırıklığına uğruyor... daha çok zamanınız var, çocuk düşünüp düşünmediğine karar ver ona göre çalışmalara başlarsınız...beauty swit plojo ama ges prenses ayse ela
Tatlisko dun piyano kek yaptm gs demsti 1gun once yapilinca cok daha guzel oluyor diye onu yaptm bugun ise mercimek koftesi,renkli patates toplari,annem ispanakli borek yapti onu gtrcek,bn tuzlu kek yapicam bide kerevzli tavuklu meze yapicam maksat tabaklar dolu gorunsun sizce menu guzelmi yada onerisi olan varsa yardm etsn bana benim aklima bunlar geldide
Kizlar gunaydn nena erkenden ayakta daha dogrusu yataktan kalkmadm ama uyandim heheh bugun spora gdemicem cok isim var misafrlerm oglen gelicekler oyuzden dus falanda almam gebrekicek yukariya bugn ki menumu yazdm ama goremeyecek olanlar icin burayada yazayim fikirlerinize acigin 1-piyano kek(dun yaptm bugune daha lezetteli olsun diye 2-kerevzli tavuklu meze 3-patates toplari 4-mercimek koftesi 4-tuzlu kek 5-ispanakli bosnak boregi sanirim bu kadardi kombinasyon nasil sozce kotumu yada ek olarak onerileriniz varmi bilemedm ne hazrlcgmi
genelde gelin görümce anlaşamaz ama sizde öyle bir durum olmamış sevindim... aslında hep böyle olması gerekir de işte...
naptın o kadar saat, çok yorulmuşsundur, benim öyle çok ayakta kalınca belim ağrıyor nedense... yaşımda genç halbuki
canım üzülme diyemeyeceğim, sanırım insan ümitlenince ve sonucu göremeyince hayal kırıklığına uğruyor... daha çok zamanınız var, çocuk düşünüp düşünmediğine karar ver ona göre çalışmalara başlarsınız...
canım gs nin dediği gibi salata tarzı birşey yapabilirsin, kısır,patates yada makarna salatası tarzı... gerçi kerevizli tavuklu meze diyorsun bu da salata tarzında birşeyse gerek yok, menü süper, ben de gelsem mi ki
kızlar her zamanki gibi sporumu yapıp geldim, başvurumu da onaylattım umarım pazartesi çok mutlu bir gün olur benim için, dualarınız eksik etmeyinannemler hafta snu uludağa gidiyorlar onlara kek,kurabiye yapacağım bugün... kendim yemiyorum ama yapıyorum