- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.461
Hoşbulduk teşekkürler, daha 25 günlük evliyim :)) Bora Bora harika tek kelime ile, nasıl anlatılır bilemiyorum. Doğası, denizi, sakinliği. Bir de balayı olunca daha bir tatlı geldi galiba
Kizlar ya kac gundr regl olmam lazmken olamiyorum belim agrio bobreklerime vuruo sanki agrisi olamadmda dunden beri uzanyrm ya sokturucumu icsem napsam
Ben geldım kızlar cok ıhmal ettım dımı sızı ozur dıelrım cok yogunum hafta sonundan berı gırmeye zamanım kalmadı selam verım dedım nasılsınız gecmısı okuyamadım herkes ıyıdır ınsallah
geldım bbgm cok yogunum hafta sonundan berı tek kaldım ıs yerınde tum ısler ustume kaldı
Ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artik
plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr
Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe
geldim kiiiiiiii geldim kiiiiiiiiiiiii :119::119::119::124::124:
teklif ettim gelsinler diyee ama gelmedilerrr :124: :!24: yarın öğleden sonra geleceklermiş cumartesi de dönüyolarmışş
şuan misafirim yokkk şuan merhaamet izliyorummm plojoya sselam olsunnn
harikaa müthiş ötesi tatlı olmuşlaaaaaaaaaaaaarrr
bebişim olursaaa bundan bana da yapar mısın cici
ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmm
bende merak ettim kuzum bende goremiyorummm
Herkes nerde ya sivit kv snde,gesin misafiri var didisinin didiso gelmisti heheheh eeee dierleri nerde hadi plojo hamile yorgundr,devada isten yorgun gelmstr,major zaten satislarda prenseste ya sokak ta ya evde sevglsyle ,amaya da hayalet gbi bi gorunuo bi kayboluo just bayadr yok beauty allah blr nerde smdilik terkketti bizi BA'da oda napio bilmyrm sanrm atladgm yok smdi anliyorum topikte suan neden yalnizim sesli dusunup buraya aktrnca mantigim aldi hehehhe
yok cnm ya daha araştırıyorum, yarın yapacağım herhalde... her gün yeni bir şey çıkıyor, çok zor valla bu işler
ayyy çok güzel amaorda gezmeekneguzel olurdu canimm cok yoruldum ya cok kalabalikti herzamanki gibi-.-
anooooooooommaynisi banada oluyo tatalim bende bi 6 gun geciktipanik oluyorum yavas yavas
Benimde hep öyle olurdu,şimdilik çok güzelGelsinde kurtul..
Kalıplar var internette ama uğraşmadım onlarla,diğer yanındaki beyazlı var ya onun kalıbını çıkardım..Perşomen kağıdını iğneliyorsun üstüne kalemle çiziyorsun tamam :) Sonra da o kalıplarda keçeni kumaşını kesiyorsun dikiş payınıda katarak az da olsa..Ben normaldede stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına katıldım,okullara dans kıyafetleri fln diktim kendi tasarladığım,pek yabancı değil böyle şeyler seviyorumda..Ama çok basit bilene bilmeyene bakmaz yaniVe keçeden birsürü farklı şeyler var bakmanı tavsiye ederim seviyorsan birşeyler yapmayı
Benim misafirim var :) Misafirde saılmazda o yüzden çok sık girmiyorum canım..E bide malum 'Merhamet' akşamı bu akşam,bir tek onu izliyorum zaten
Ahh ahh Sermet,Babür oluverdi yine
Yaparım tabi kii renk renk yapar gönderirim,hatta getirir minişide severim
2 sayfa üstüste farklı linklerde var canım,ikiside görünmüyor mu?
Teşekkür ederim hoşbulduk
Maddi durumu oldukça iyi bir arkadaş, ama en önemlisi yüreği kocaman bir arkadaş. Kendisi evlendi boşandı, evlendiği kendisi istemiş balayına orayı gitmeyi, ama boşandığı eşi ben annemsiz bir yere gitmem deyince planları suya düşmüş. Öyle başlayan evlilik sonu da boşanma oldu işte. O da, ben gidemedim size yolluycam demişti, dediğini de yaptı sağolsun. Biz kendimiz oraları asla göremezdik .
Oldu mu ki:26::26:
Ay yok sekercim hamile kalmadm onda eminim de bn bi kac aydr zor sokuluyorum ondan cekiyrorm bu sanciyi tatlisko,aman moralin duzelsn salla her an her yerde karsilasioruz bu tiplerle bn bolelerine asalak diyorum
Devacm ben 3hafta once gttm ya jinekologa bi problem gorunmedi kist vs yok cok sukur ama 2senedr falan idrar yolu enfeksyonum var bol suyla gecerms ama cok bol suda icmiyrm muhtemelen o yapiodr sen ole diyince kanaat getrdm
hadi yaaa kiyamam tatlimkolay gelsin uzuldum yaa gunler azaliyor esinin gelmesine ne kaldikiii
ayyy çok güzel amaorda gezmeek
geçen sene annemle ucuz olur diye eminönüne gittik hayatımın kazığını yedim geldimmordan aldığım yatak örtüsünün benzeri burda yarı fiyatınaydı içime oturdu tabi
anooooooooommbebişmi geliyooo
aynen tatlım sermetaslında ne kadarda hoş aşkları yaa çok gülüyorum ben onlara
stilist arkadaşım benimmben minişi yapana kadar sen 2.yi doğurursun belkide
günaydın kk nın güzel gelinlerisporumu yaptım geldim yanınıza ama dün çok az yazılmış sayfalar
artık okullar kapansın diye sürüne sürüne gidiyorum okula, tmm öğretmene yakışmayan davranışlar ama yoruldum, napıyım ben de insanıminş herkesin günü mutlu, pozitif ve enerjik geçer.... hadi uyanın artık
Günaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??
kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.
saol bbgm 28e dustuk ısten kafamı kaldıramıyorum
az kalmis canimmmm cabucak gecer hicbisey kalmamis
kolay gelsin tatliminan bana herseye ragmen yinede suan senin yerinde olmak isterdim
Günaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??
arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.
hosgeldin canim aramiza cooook tazesin sen yahuuu biz eskimisiz haha
aa sen de mi Bursadansın canım
topiğimizin çoğunluğu-ben dahil-Bursalı yaşasınn
bu arada Bora Boraya baktım tek kelimeyle mükemmell...
cennete gitmişsiniz siz yahuu
şu an tam da öyle biyere ihitiyacım varrrr...
Amin inşallah,cümlemizinki canım
Günaydın herkeseee
Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyimAllah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.
Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)
Demek Bursa'lı çok var, buna sevindimBora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden
Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz