Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayaklarm usumuo aslnda bn her ay agrili sancili gecryrm bi kac gub daha cekicem artik

Benimde hep öyle olurdu,şimdilik çok güzel Gelsinde kurtul..

plojooo mükemmell olmuş yaaa
çok marifetlisin?
nasıl yaptın?
renkler falan süpeerrr

Kalıplar var internette ama uğraşmadım onlarla,diğer yanındaki beyazlı var ya onun kalıbını çıkardım..Perşomen kağıdını iğneliyorsun üstüne kalemle çiziyorsun tamam :) Sonra da o kalıplarda keçeni kumaşını kesiyorsun dikiş payınıda katarak az da olsa..Ben normaldede stilistlik,modelistlik,dikiş kurslarına katıldım,okullara dans kıyafetleri fln diktim kendi tasarladığım,pek yabancı değil böyle şeyler seviyorumda..Ama çok basit bilene bilmeyene bakmaz yani Ve keçeden birsürü farklı şeyler var bakmanı tavsiye ederim seviyorsan birşeyler yapmayı

Benim misafirim var :) Misafirde saılmazda o yüzden çok sık girmiyorum canım..E bide malum 'Merhamet' akşamı bu akşam,bir tek onu izliyorum zaten

Ahh ahh Sermet,Babür oluverdi yine
Yaparım tabi kii renk renk yapar gönderirim,hatta getirir minişide severim

bende merak ettim kuzum bende goremiyorummm

2 sayfa üstüste farklı linklerde var canım,ikiside görünmüyor mu?

hahaha burdayim kuzum eminonundeydim bugun cok gezdim yoruldummm

neguzel olurdu canimm cok yoruldum ya cok kalabalikti herzamanki gibi-.-
ayyy çok güzel amaorda gezmeek
geçen sene annemle ucuz olur diye eminönüne gittik hayatımın kazığını yedim geldimm ordan aldığım yatak örtüsünün benzeri burda yarı fiyatınaydı içime oturdu tabi

aynisi banada oluyo tatalim bende bi 6 gun gecikti panik oluyorum yavas yavas
anooooooooomm bebişmi geliyooo

aynen tatlım sermet aslında ne kadarda hoş aşkları yaa çok gülüyorum ben onlara
stilist arkadaşım benimm ben minişi yapana kadar sen 2.yi doğurursun belkide

Günaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??

arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.

Oldu mu ki:26::26:

oldu olduu mis gibi oldu çok tatlıkiii onlar

kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.

bana bakk ella ben satıcı falan değilim tamam mııı
akşam anneme gittim hem bide evden girmiyorumki hiç nete arada telefondan girmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
sen bile tabletten zorlanıyosun beni düşün bide

günaydın kk nın güzel gelinleri sporumu yaptım geldim yanınıza ama dün çok az yazılmış sayfalar

artık okullar kapansın diye sürüne sürüne gidiyorum okula, tmm öğretmene yakışmayan davranışlar ama yoruldum, napıyım ben de insanım inş herkesin günü mutlu, pozitif ve enerjik geçer.... hadi uyanın artık

evet tatlim cok guzel oluyo ama pert oldum valla kadikoyude gezdim cunku baya ama olsun isime yarayan seyler aldim.kazik konusuna gelince bende bi kazik yiyodum az kaldin gelinligimi ve kinaligimi alirken-.- neyseki vazgecmistim ordan
canimmm bnde anlamadim ya bebismi geliyo neoluyo test yapmaktan korkuyorum acikcasi biraz bugun bi hafta oldu..aslinda suan hic zamani degil dusunmuyordum istemiyordumda ama allahin isi hayirlisi boyleyse gelsin.egeki olursa asla hayir demem tabiiii

gunaydin canimmm
oyy insan yoruluyor demii kiyamam sana ben ya
bende uyandim ve kaynanamin ablasina gidiyoruz ben ve gorumcem
aslinda hic gidesim yoktu hic sevmem boyle esim olmadan bu tur ziyaretleri.
ama o teyzeyi cok sevdigim icin gidiyorum yoksa evimde otururdum valla cok yorgunum

ben bugün acayip pozitiğim, nedeni bilinmez soğan kürünü ben bir kere denemiştim , tek kelimeyle öğğğ yani... hani maydonozun suyunu da sevmem ama burnumu tıkar içerim, soğan da yok yani... midem bulanmıştı....
devacım sana da günaydın bu arada...

Günaydın herkeseee

Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyim Allah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.

hosgeldin canim aramiza cooook tazesin sen yahuuu biz eskimisiz haha

Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)

Demek Bursa'lı çok var, buna sevindim Bora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden

Amin inşallah,cümlemizinki canım

Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz

kizlar fikrinize ihtiyacim var!
simdi benim kaynanam doktora gidiyo genellikle ben gidiyodum yaninda sknti olmuyodu ama artik gina geldi bide son olaydan sonra iyice kullanildigimi hissettim.
gecen gun gorumcem bana dediki:gel annemi doktora goturelim hem hava almis olursun dedi.bende tamam dedim
evden ciktik doktora geldik bana diyoki:bende x le buluscam sen annemle dönersin.
siniroldum ya!!! anasi yalniz donmesin diye bni kullandi..
yarinda doktora gidicek kayinvalde ama ben saatini felan bilmiyorum
dünde gorumcem bi telefonkonusmasi yapti kendisi suan izinli evde yani.
konsma söyle: aaa evet tabiki canim cumagunu bulusuruz super olur.
yani hanimefendi yarin yok.diger gorumcede calisiyo.
topu bana atmis oldu yani.
ama bana hic kimse gidebilirmisin gidermisin demedi..sinir oldum o yuzden gitmicem..biseyler uydurmam lazim ne uydurabilirim?
siz olsaniz sinir olmazmisiniz? sizce abartiyormuyum?
ama bu ilk kez boyle olmadi yani..emrivakilikten nefret ederim ya!!!!
evde temizlik yaparken kulakligimi takicam muzik dinlicem kapinin zilinide telefonuda duymicam.baska bisey aklima gelmiyo ne uydursamki

bosver canim isin olmayincada evde eskiyosun:))) ben dort gozle is ariyorum cok skliyorum evde.
biz 24.08.2013 de evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…