Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Rabbim istediğinizde gönlünüze göre versinn :) Sağlık problemide yoktur inşallah,bayılmanla ilgili..

Ellerine sağlıııkk :) Bnce de gayet güzel menü Ella Afiyet olsun,keyifli birgün olsun :)

1 tanecikte mi yemiyorsun?:26: Yarım ye bari Accık accık
İnşallah pazartesi beklediğin haberler gelir

Bu uyku hiç doyulası birşey değil :)
İnşallah sonuçlar beklediğiniz gb çıkar canım,Rabbim sağlıktan eksik etmesin..Zaten uğraşmış kadın,inşallah bundan sonra içi rahatlar bari..Benim dayımda akciğerinde oldu geçtiğimiz senenin son aylarında,ilk evresi olduğu için şanslıymış,şimdi ayda bir di takipleri 3 ay'a çıkardılar,yaşıda var bayaa..Rabbim her zaman beterinden korusun..Hastanelerde bekleyenlere de yardıcı olsun inşallah..
Araba içinde çook sevindiimm İnşallah sizin kısmetinizdir,gönlünüze göre olur :)

iiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

halil sezaiye bağlıcam şimdi kendimiiiii buuuu nee arkadaşşş bilierkmi yapıyonuzzz

yinee kimse yoookk

amin canmm..inş. sonuclar hayrılı cıkar..kv de 1evresiymişş..inş temiz çıkarr...
arabaya gelincee bnde çok heycanlıyım ama heveslenmek istemiyorum..ama içim kıpır kıpırr
arabayı alırsak benii bağlasan durmam

İnşallah canım :)
Durma tabiii Bana da kaç arada
İnşallah olur,heyecanlandım bende..Araba çok büyük rahatlık..

günlerin en güzelinden tünaydınlar
bu gün cuma yaa içim kıppır kıpır

canım seni çok iyi anlıyorum..
geçen ay ben de şüphelenmiştim hiç istememe rağmen testte negatif çıkınca bi burukluk olmuştu içimde
ama siz zaten çalışmalara başlamamıştınız ki..
belki istesen ehemncik olur
evliliğin bi otursun bebiş daha da iyi gelir sana...
oyalanırsın onunla..
Allah gönlüne göre versin canım..

ellacan menün yeter de artar bile
aynı şehirde olsaydık akşam iş çıkışı kalanları süpürmeye gelirdim

canımm inşallah p.tesi sevinçi haberlerini alırız..
benim de eşimin hizmet puanı düşüktü -16-
ama ilk tercihine eve ve benim bankaya en yakın okula atandı..kısmet biraz da..
dualarım sizinle...

ooo prensess süperrrr
çoook sevindim..inşallah araba gönlünüze göre olur da alırsınız..sonra da gelsin ebbiş
kv için de inşallah tümör yoktur :26: doktorlar her ihtimale karşı bakıyorlar iyi de olutor..dualarım sizinle canikom ...

selam kızlarrrr :)))

sanırım meb benim boş zamanlarımda kk yı okuduğumu duymuş ve hemen yasaklamış ((((( artık sadece evden giriş yapabiliyorum.... herkesi özlüyorum , en azından okuyodum yaaaaaa

BA'cım vakti zamanı geldiğinde Rabbim nasip ettiği gün o seni bulur..... inan hislerini çok iyi anlıyorum. bu konuda tedavi olmuş ve bi süre sonra yeniden yeni tedaviye başlayacak biri olarak..... evlilik kadınlarda sanırım böyle bi etki yapıyo, ne kadar düşünmüyoruz desek de evlenince beden kendini ve de psikoloji yavaştan anneliğe hazırlıyo kendini biz fark etmeden :)))))

teşekkür ederim şekerimm inş.. aminnnnn

canımm bizim de her siteye girmiyor..alışveriş siteleri,haber siteleri hep yasaklı..burayı nasıl yasaklamadılar şaşırdım
ama çok üzülürüm burdan giremezsem :26:

bu arada tespitin çok doğru...
evlenmeden önce çocuk fikri bana çok uzakken..şimdi her geçen gün daha da alışıyorum bebiş fikrine

svitt napıyosunn...???
kızlarr bebek sahibi olmak cok kolay değilmiş..size bişey anlatayımm...

gecen hafta aradaşımla konuştum...bebek istiyoruz çalışmalara başladık dedim..
hemen olmaz korundunuz dedi..
bnde hap kullanmıyoruz dedim
bnm arkadasım 6aydır deniyolar dr a gittiler..sorun yok ama yumurtalıklar küsmüş demiş..
1yıl korunmuşlar prezarvatif ile...6 ay sonra olmuşş...

tam olarak bilmiyorum anlattı nedenini ama ilk seferde olmaması normal..

bn 3 ay korunduğuma göre bu ay fln olabilirr hayırlısı ileee inşallahhh

Son düzenleme:

evet tatlim insan bi tuhaf hissediyorr..
allah hepimizin gonlune gore versin en onemlisiide hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

evet canim aynen oyle oluyo senin icinde uzuldum umarim allahim sana tez zamanda anne olmayi nasip eder canim
hepimiz icin hayirlisi olsun

bende evlendiğimde ilk ay geciktirici hap kullanmıştım daha sonra adetim gecikti hatta hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım test aldım yaptım negatif çıktı daha sonrasında da adetim gelmedi bayaa şüphelerim büyüyünce zamanı değil diye istemiyodum hatta Allah affetsin inşallah hamile değilim diye de dedim :S sonra kan testi yaptırdım negatif olduğunu öğrenince bi burukluk oldu içimde bilmiyorum zaten istemiyordum şuan için ama negatif olduğunu öğrendiğimde de üzülmedim diyemicem... çok tuhaf bi duygu gerçektennnnnnnnnn :)

hadi yaaa kizlar ya biz przervatifide biraktik geri cekilme yontemini uyguluyoruz biz suan
iki aydir yapiyoruz boyle.

Seni bekleriz ki biz yinee Olun bunada şükür,evdekininde başına birşey gelmesinde :)

Yavaş ama çok kararlı bir şekilde insanın iliklerine işliyor bebek fikri..Hani kalbin mantığın arası kalırsın ya :) Bebişte mantıklı olarak düşünülen hep cevaba gönülden farklı yanıt geliyor mutlaka :)

Canım zaten hep derler ya evlenince zamanla değişirmiş vücut..
Ben hiç ilaç kullanmadım eşim istemedi boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..
Arada p... arada geri ç.... ile korunduk,sonra ilk denemede oldu minik nasibimize,şükürler olsun..
Çok heyecanlanıyorum sen yazınca
Tahmin edebiliyorum takip ediyorsundur yumurtlama günlerini ama yine de hatırlatayım dedim
Yumurtlama tarihleri deyince o zamanlar geliyor aklıma Ağustos'ta bayramda regl oldum sonra günümü bekledim yakın zamanları en azından o arada da bi tanıdığımızın kızının bebek mevlüdü vardı :) Neyse sonradan hamile olduğumu öğrendiler,bana diyor ki kızzz varmış bebek diyor mevlütte bilmiyormuşsun,hayır diyorum yoktu,ısrarla devam etti ayy tam o zamanlarda varmış diye,dayanamadım dedim ki ne zaman yaptığımı biliyorum yahu yoktu dedim Normalde çok bilmiştirde kendisi,çok ciddiye alıp cevap vermezdim ama çok sinir etmişti dayanamadım Ayy yoksa ben hiç böyle biri değilim,sadece damarıma basılırsa teller kopuyor

Son düzenleme:
kizlar bi konuda ben acim nezamandir kendime guzel bir yuztemizleme jeli ariyordum
sonunda buldum avenenin yuztemizleme jelini aldim eczaneden birazcik pahaliydi bana göre ama isini kesinlikle süper yapiyor
hicbir makyaj kalintisi birakmiyor ben cok sevdim
pesinden biodermanin tonigini kullaniyorum ve vychinin kremini suruyorum
siz neler kullaniyorsunuz?

takip ediyorum tabiii sanırm major demişti tele bi progrm yükledim ordan bakıyorumm yumurtlama günlerinde olmuştu ama tutmadı.. bu ay en yüksek gününe 2 gün kala gününde ve 2 gün sornaa denicem...

o akrbalar cok gıcıklar gerçekten yaa..bni görünce yokmu bebek diyorlarr yok diyorum..boş durma diyolar hamile kalsam niye acele ettiniz derler...o yüzden takmamak lazım he deyip geçmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…