- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.481
bosver canim isin olmayincada evde eskiyosun:))) ben dort gozle is ariyorum cok skliyorum evde.
biz 24.08.2013 de evlendik.
Ayy canım sizde eski değilsiniz hani, bende eskimişiz deyince senesi falan dolmuş sandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bosver canim isin olmayincada evde eskiyosun:))) ben dort gozle is ariyorum cok skliyorum evde.
biz 24.08.2013 de evlendik.
kizlar fikrinize ihtiyacim var!
simdi benim kaynanam doktora gidiyo genellikle ben gidiyodum yaninda sknti olmuyodu ama artik gina geldi bide son olaydan sonra iyice kullanildigimi hissettim.
gecen gun gorumcem bana dediki:gel annemi doktora goturelim hem hava almis olursun dedi.bende tamam dedim
evden ciktik doktora geldik bana diyoki:bende x le buluscam sen annemle dönersin.
siniroldum ya!!! anasi yalniz donmesin diye bni kullandi..
yarinda doktora gidicek kayinvalde ama ben saatini felan bilmiyorum
dünde gorumcem bi telefonkonusmasi yapti kendisi suan izinli evde yani.
konsma söyle: aaa evet tabiki canim cumagunu bulusuruz super olur.
yani hanimefendi yarin yok.diger gorumcede calisiyo.
topu bana atmis oldu yani.
ama bana hic kimse gidebilirmisin gidermisin demedi..sinir oldum o yuzden gitmicem..biseyler uydurmam lazim ne uydurabilirim?
siz olsaniz sinir olmazmisiniz? sizce abartiyormuyum?
ama bu ilk kez boyle olmadi yani..emrivakilikten nefret ederim ya!!!!
evde temizlik yaparken kulakligimi takicam muzik dinlicem kapinin zilinide telefonuda duymicam.baska bisey aklima gelmiyo ne uydursamki
hastayım de gitme canım niye bu kadar dert ediyorsun çok üstüne gelecekse ben müsait değilim, sen anneni doktora götür ama ben gelmeyeceğim tarzında kesin ve net cümleler kur, bitsin... dert etme bu kadar
günaydın kk nın güzel gelinleri sporumu yaptım geldim yanınıza ama dün çok az yazılmış sayfalar
artık okullar kapansın diye sürüne sürüne gidiyorum okula, tmm öğretmene yakışmayan davranışlar ama yoruldum, napıyım ben de insanım inş herkesin günü mutlu, pozitif ve enerjik geçer.... hadi uyanın artık
biz de ağustos gibi çalışmalara başlıcazGünaydın herkeseee
Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyim Allah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.
Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)
Demek Bursa'lı çok var, buna sevindim Bora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden
Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz
kizlar fikrinize ihtiyacim var!
simdi benim kaynanam doktora gidiyo genellikle ben gidiyodum yaninda sknti olmuyodu ama artik gina geldi bide son olaydan sonra iyice kullanildigimi hissettim.
gecen gun gorumcem bana dediki:gel annemi doktora goturelim hem hava almis olursun dedi.bende tamam dedim
evden ciktik doktora geldik bana diyoki:bende x le buluscam sen annemle dönersin.
siniroldum ya!!! anasi yalniz donmesin diye bni kullandi..
yarinda doktora gidicek kayinvalde ama ben saatini felan bilmiyorum
dünde gorumcem bi telefonkonusmasi yapti kendisi suan izinli evde yani.
konsma söyle: aaa evet tabiki canim cumagunu bulusuruz super olur.
yani hanimefendi yarin yok.diger gorumcede calisiyo.
topu bana atmis oldu yani.
ama bana hic kimse gidebilirmisin gidermisin demedi..sinir oldum o yuzden gitmicem..biseyler uydurmam lazim ne uydurabilirim?
siz olsaniz sinir olmazmisiniz? sizce abartiyormuyum?
ama bu ilk kez boyle olmadi yani..emrivakilikten nefret ederim ya!!!!
evde temizlik yaparken kulakligimi takicam muzik dinlicem kapinin zilinide telefonuda duymicam.baska bisey aklima gelmiyo ne uydursamki
uyuyan uyanan uyandığı halde uykulu olan herkese tüaydınlarrrr
dün akşam bu kadar yorgunluğa dayanamadı vücudum
annemlerdeyken bi ağırlık bastı anlatamam
9buçuğa kadar zor oturduk..
10da eve gider gitmez uyuyakaldım ama üzerimi zor değiştirdim..
şu meşhur gribe yakalıncam diye çok korktum ama 10 saat uyuyunca kendime geldim...
her gece 1 yatınca vücüdum sos verdi bi de işte de çok yoruluyorum bu ara
neyse cumaya az kaldık iiiii
canım hala spora devam ediyorsunn süpersinn
sen 50 kiloya düşücen bu azimle
tatile az kaldı sabret..
ben de şubatın ilk haftası izine çıkıyorum..izin yaklaştıkça çalışmak zor geliyor.anlıyorum seni o yüzden..
inşallah eşinin yanına evinizin yakınına çıkar tayinin..
evinizin yakınıdaki okullar açılmış mı?
biz de ağustos gibi çalışmalara başlıcaz
beraber hamiş oluruz belki
canım beautye katılıyorum..
gitmek istiyorsan git
ama istemiyorsan kendimi iyi hissetmiyorum de...gitme..
bua arda benim de reglim 3 gün gecikti ama bazen gecikiyor...o yüzden panik yapmak istemiyorumm
ve nedense benim de test yapasım yok.
korkuyo muyum ne
amaann bebiş gelirse de gelsin yerim ki onuuu
merhaba arkadaşlar
yeni evlenen arkadaşlar; evliliğe,yeni evinize,eşinize,eşinizin ailesiyle ve kendi ailenizle ilgili sorunlarınızı,sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.
_____________________:123:_________
plojovic______________16.09.2012_____ hamilee
amayaa____________28.10.2012____ çok istiyor
deva2_______________23.05.2013_____ imkansız
sweatfebruary27_____26.06.2013______kararsız
do_major____________10.08.2013_____ istemiyor
geldimsonunda_______24.08.2013_____ istemiyor
BizAyrilamayiz_______24.08.2013______istemiyor
AyPrensessi _________01.09.2013_____istiyor
ella22_____________ 22.09.2013_____istemiyor
oylemiii?hadi bakalim canim ikimiz icin hayirlisi olsun.dedigin gibi gelirsede guzel olur tabiii :))) ben biraz daha beklim bakalim bi hafta daha beklicem ondan sonra test yaparim,
uyuyan uyanan uyandığı halde uykulu olan herkese tüaydınlarrrr
dün akşam bu kadar yorgunluğa dayanamadı vücudum
annemlerdeyken bi ağırlık bastı anlatamam
9buçuğa kadar zor oturduk..
10da eve gider gitmez uyuyakaldım ama üzerimi zor değiştirdim..
şu meşhur gribe yakalıncam diye çok korktum ama 10 saat uyuyunca kendime geldim...
her gece 1 yatınca vücüdum sos verdi bi de işte de çok yoruluyorum bu ara
neyse cumaya az kaldık iiiii
canım hala spora devam ediyorsunn süpersinn
sen 50 kiloya düşücen bu azimle
tatile az kaldı sabret..
ben de şubatın ilk haftası izine çıkıyorum..izin yaklaştıkça çalışmak zor geliyor.anlıyorum seni o yüzden..
inşallah eşinin yanına evinizin yakınına çıkar tayinin..
evinizin yakınıdaki okullar açılmış mı?
biz de ağustos gibi çalışmalara başlıcaz
beraber hamiş oluruz belki
canım beautye katılıyorum..
gitmek istiyorsan git
ama istemiyorsan kendimi iyi hissetmiyorum de...gitme..
bua arda benim de reglim 3 gün gecikti ama bazen gecikiyor...o yüzden panik yapmak istemiyorumm
ve nedense benim de test yapasım yok.
korkuyo muyum ne
amaann bebiş gelirse de gelsin yerim ki onuuu
ben de öyle haftaya yaparım test..
senin gecikir mi normalde?
bak içim kıpır kıpır kız BA güzel olur beee
şimdi PRENSES dicek ki bana madem bu kadar seviniceksin neden çalışmalara başlamıyorsun?
Ben de ona dicem ki HAKLISIN KARDAŞ
ayyy çok güzel amaorda gezmeek
geçen sene annemle ucuz olur diye eminönüne gittik hayatımın kazığını yedim geldimm ordan aldığım yatak örtüsünün benzeri burda yarı fiyatınaydı içime oturdu tabi
anooooooooomm bebişmi geliyooo
aynen tatlım sermet aslında ne kadarda hoş aşkları yaa çok gülüyorum ben onlara
stilist arkadaşım benimm ben minişi yapana kadar sen 2.yi doğurursun belkide
Günaydınnn gelincikler nasılsınız bakalım bugün??
arkadaşın için üzüldüm canım ama gerçektende öyle başlayan br evlilik devam edemezmiş.
size yaptığıda çok güzel bir jest olmuş.
oldu olduu mis gibi oldu çok tatlıkiii onlar
kızlar söylemişlerde bende söyleyeyim maydanoz suyu iç canım. bide aranızda soğan kürü içen var mı??
kokusu çok kötüymüş diye duydum ama 10 içildiğinde çok iyi iltihab söküyormuş.
bana bakk ella ben satıcı falan değilim tamam mııı
akşam anneme gittim hem bide evden girmiyorumki hiç nete arada telefondan girmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
sen bile tabletten zorlanıyosun beni düşün bide
Günaydın herkeseee
Sahiden güzel oldu ne yalan söyliyim Allah kimsenin yuvasını bozmasın, zor ama olmayınca da olmıyor işte.
Hoşbulduk teşekkürlerr, siz ne kadar zamandır evlisiniz? İşin doğrusu işe başlamadan önce izinliyken ve evdeyken taze gelin gibi hissediyordum ama iş başı yapınca pek öyle hissedemiyorum :)
Demek Bursa'lı çok var, buna sevindim Bora Bora cennetti sahiden, bir daha göremeyiz işte bizde, ama gidip görmek isteyen herkese Allah kısmet etsin, güzel yerler cidden
Bizde istiyoruz eşimle bakalım, biraz düğün sıkıntılarını atalım üzerimizden Allah kısmet ederse Ağustos- eylül gibi çalışmalara başlıcaz
slm gelinleeeerrr bn geldimmm.....
plojoo cok tatlılarr bnde keçeden çeyizime bardak altlığı yapmıstım kalp,yaprak ve kelebek seklindee...renkli renklii
BA öncelikle hastayım demeni tavsiye ederim bu aksmdan başlaa hatta şimdi eşini ara bişiler sipariş et kötüyüm miğdem bulanıyo fln deee...yarında öyle yap gitmee..kızı gitsin...
6gün gecikti heee hadi hayırlısı test yap bnceee..
Svitt aynen öyle dicemmm ama sen yapıcan bi süpriizzz.bnce ağustosa kalmaz bu işş.. hadi baklm hayırlısı...
major arada kaynıyo diye en başa yazdım ayrıcaa yeni gelen ztn ilk sayfayı okusun görsün bizii
buuu arada bnde yenii geldim ewe sabh 7.30da kalktm 8.30da cıktım ewden babamla bnkaya gittik..dönüştee anneme gittim..ordayken kv aradıı 3gün içinde alması gerkn ilaç vardı..kp gitmiş ecz.bulamıyormus ilacı cıkmıyormuss o bni bn gormcemi kp kv telefn trafiği yook bulamdılar en son kv ile hastnye gittik orda da aptl kadın azarladı resmen nedn oraya gitmişiz bska ecznye gitmemişizz....bnde dedim 1tane ecz.var napalım başka yere gidicez orda da aynı sonuç olursa ne olucak ztn kavga ettik eczlerle diyee....6rakkamı kontrl etmek zor geldi kadınaa...Y harfını düzgün yazmamış sanırm...
ordan cıktık başka yerdeki ecz.gittik ordan ewe geldikk
bu aksm kv gelicek.dün aksm glemediler yaa..gorumcem de kuru faslye getircekmişş...kv de tavuklu pilav yaparız dedi ya
bn şimdi o tavukları haşlasammı napsamm
kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak
slm gelinleeeerrr bn geldimmm.....
plojoo cok tatlılarr bnde keçeden çeyizime bardak altlığı yapmıstım kalp,yaprak ve kelebek seklindee...renkli renklii
BA öncelikle hastayım demeni tavsiye ederim bu aksmdan başlaa hatta şimdi eşini ara bişiler sipariş et kötüyüm miğdem bulanıyo fln deee...yarında öyle yap gitmee..kızı gitsin...
6gün gecikti heee hadi hayırlısı test yap bnceee..
Svitt aynen öyle dicemmm ama sen yapıcan bi süpriizzz.bnce ağustosa kalmaz bu işş.. hadi baklm hayırlısı...
major arada kaynıyo diye en başa yazdım ayrıcaa yeni gelen ztn ilk sayfayı okusun görsün bizii
buuu arada bnde yenii geldim ewe sabh 7.30da kalktm 8.30da cıktım ewden babamla bnkaya gittik..dönüştee anneme gittim..ordayken kv aradıı 3gün içinde alması gerkn ilaç vardı..kp gitmiş ecz.bulamıyormus ilacı cıkmıyormuss o bni bn gormcemi kp kv telefn trafiği yook bulamdılar en son kv ile hastnye gittik orda da aptl kadın azarladı resmen nedn oraya gitmişiz bska ecznye gitmemişizz....bnde dedim 1tane ecz.var napalım başka yere gidicez orda da aynı sonuç olursa ne olucak ztn kavga ettik eczlerle diyee....6rakkamı kontrl etmek zor geldi kadınaa...Y harfını düzgün yazmamış sanırm...
ordan cıktık başka yerdeki ecz.gittik ordan ewe geldikk
bu aksm kv gelicek.dün aksm glemediler yaa..gorumcem de kuru faslye getircekmişş...kv de tavuklu pilav yaparız dedi ya
bn şimdi o tavukları haşlasammı napsamm
Ben
burdayım
kimse
yoook
ben
burda
değilim
herkez
burdaaa
Geldım kızlar gene yogunluk yasıyorum ara ara gelıp gıdecegım
kızlar ben yarın hiç giremem heralde eşimle hastaneye gideceğiz.
uyku eeg'si çekilecek.
bakalım sonuçlar ne olacak
kizlar simdi hastaneden geldim
esimin teyzesine gitmistik orda bayilmisim ben(( hastanede gebelik suphem var dedim..ultrason yaptilar salaklar sanki ultrasonda bukadar erken bellimi olur?
bisey belli olmadi tabi.
kan aldilar onun sonucu bi saat sonra cikacak esim alcak birazdan..bakalim ne cikacak.
1 haftadir regl olmuyorum