- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #6.541
hahhaa buda bi korunma sekli sayilmazmi hahahha
hap ve prezervatifden iyidir en azindan
kizlar bi konuda ben acim nezamandir kendime guzel bir yuztemizleme jeli ariyordum
sonunda buldum avenenin yuztemizleme jelini aldim eczaneden birazcik pahaliydi bana göre ama isini kesinlikle süper yapiyor
hicbir makyaj kalintisi birakmiyor ben cok sevdim
pesinden biodermanin tonigini kullaniyorum ve vychinin kremini suruyorum
siz neler kullaniyorsunuz?
bende evlendiğimde ilk ay geciktirici hap kullanmıştım daha sonra adetim gecikti hatta hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım test aldım yaptım negatif çıktı daha sonrasında da adetim gelmedi bayaa şüphelerim büyüyünce zamanı değil diye istemiyodum hatta Allah affetsin inşallah hamile değilim diye de dedim :S sonra kan testi yaptırdım negatif olduğunu öğrenince bi burukluk oldu içimde bilmiyorum zaten istemiyordum şuan için ama negatif olduğunu öğrendiğimde de üzülmedim diyemicem... çok tuhaf bi duygu gerçektennnnnnnnnn :)
hoşgeldin sen ne kadrlık ewlisin ?
hoşbuldummmbende 3 buçuk aylık evliyim canım daha yeni
allah mutlu mesut etsin hepmiz yeniyiz bizzz
Aminn canımmmsen ne kadarlık evlisin?
takip ediyorum tabiii sanırm major demişti tele bi progrm yükledim ordan bakıyorummyumurtlama günlerinde olmuştu ama tutmadı.. bu ay en yüksek gününe 2 gün kala gününde ve 2 gün sornaa denicem...
o akrbalar cok gıcıklar gerçekten yaa..bni görünce yokmu bebek diyorlarr yok diyorum..boş durma diyolarhamile kalsam niye acele ettiniz derler...o yüzden takmamak lazım he deyip geçmek lazım..
kizlar bi konuda ben acim nezamandir kendime guzel bir yuztemizleme jeli ariyordum
sonunda buldum avenenin yuztemizleme jelini aldim eczaneden birazcik pahaliydi bana göre ama isini kesinlikle süper yapiyor
hicbir makyaj kalintisi birakmiyor ben cok sevdim
pesinden biodermanin tonigini kullaniyorum ve vychinin kremini suruyorum
siz neler kullaniyorsunuz?
Sevindim canım,ara verilmeside iyi
Boş durma ne demek yaPess..Memnuniyetsiz insanlar,ben alıştım saçma şeyler sorup gereksiz önerilerde bulunuyorlar hamilelikte de,özellikle yeni anne olanlar ve ay olarak önde olanlar çok iticiler :) Bazıları çok iyi güzel anlatıyor,bazıları bilmiş bilmiş anlatıyor kapatıyorum muhabbeti Ben öyle olmak istemiyorum,mesela şimdi sana birşey diyecem nasıl desem diye 3 kere düşünüyorum :) Diş bakımımı yaptırmıştım ben minikten önce,genelde yapılıyor diyorlar herşey hamilelikte ama dolgum fln vardı onları hallettirmiştim mesela,fikir olsun..
Canım makyaj konusunda ben hiç yapmıyorum gb birşey göz kalemi ve rimel kullanıyorum sadece,özel birşey olursa biraz daha yaparım ama fondoten fln hayatım boyunca hiç kullanmadım..Şimdi zaten biraz daha dikkat ettiğim için yüzüme ayrıca birşeyde kullanmıyorum.Normal nemlendiricilerden sürmüyorum mesela normal duş jellerinden kullanmıyorum en azından hamilelik ve emzirme sürem boyunca devam edecem :)
Önceden göz için kullandığım L'oreal Dermo-Exp. diye makyaj temizleyicisini kullanıyordum sadece göz için,arındırıcı temizleyici olarakta yine aynı markanın Pure Zone diye toniğini kullanıyordum,ama genel olarak yaptığım en önemli şey yüzümü hep temiz tutmaya çalışıyorum,krem sürsem fazlasını alırdım pamukla..Cilt konusunda çok şükür şanslıyım,hep sorarlar ne yapıyorsun diye..Aslında sadece çok fazla yabancı madde sürmemeye çalışıyorum
4ay 17 günlük görseller dereye gitti acba yaa??
e doğal olarak....evli, mutlu, çocuklu.... sıra böyle yaaa ondandırrrrrcanımm bizim de her siteye girmiyor..alışveriş siteleri,haber siteleri hep yasaklı..burayı nasıl yasaklamadılar şaşırdım
ama çok üzülürüm burdan giremezsem :26:
bu arada tespitin çok doğru...
evlenmeden önce çocuk fikri bana çok uzakken..şimdi her geçen gün daha da alışıyorum bebiş fikrine
sağol tatlım, ben üzülme kısmını geçtim. daha dün gece eşimle konuşuyorduk, yeğenleriyle falan hiç üşenmez oynar yuvarlanır, çok sever çocukları. arkadaşlarının çocuklarını da, ben o çok üzülüyo diye düşünüyorken o da benim çok üzüldüğümü zannediyormuş, hatta eşim söyleyecektim de yanlış anlarsın üzülürsün diye bi şey diyemedim, bence ilk yılımız da olmaması iyi oldu dedi.... açıkcası daha da rahatladım. sorun sadece bende değil ama insan ister istemez bi daralıyo tabi...evet canim aynen oyle oluyo senin icinde uzuldumumarim allahim sana tez zamanda anne olmayi nasip eder canim
hepimiz icin hayirlisi olsun
Seni bekleriz ki biz yineeOlun bunada şükür,evdekininde başına birşey gelmesinde :)
Canım zaten hep derler ya evlenince zamanla değişirmiş vücut..
Ben hiç ilaç kullanmadım eşim istemedi boşu boşuna vücuduna ilaç alma demişti..
Arada p... arada geri ç.... ile korunduk,sonra ilk denemede oldu minik nasibimize,şükürler olsun..
Çok heyecanlanıyorum sen yazınca
Tahmin edebiliyorum takip ediyorsundur yumurtlama günlerini ama yine de hatırlatayım dedim
Yumurtlama tarihleri deyince o zamanlar geliyor aklımaAğustos'ta bayramda regl oldum sonra günümü bekledim yakın zamanları en azından o arada da bi tanıdığımızın kızının bebek mevlüdü vardı :) Neyse sonradan hamile olduğumu öğrendiler,bana diyor ki kızzz varmış bebek diyor mevlütte bilmiyormuşsun,hayır diyorum yoktu,ısrarla devam etti ayy tam o zamanlarda varmış diye,dayanamadım dedim ki ne zaman yaptığımı biliyorum yahu yoktu dedim Normalde çok bilmiştirde kendisi,çok ciddiye alıp cevap vermezdim ama çok sinir etmişti dayanamadım Ayy yoksa ben hiç böyle biri değilim,sadece damarıma basılırsa teller kopuyor
aynen prensescan.... herkesin her duruma yapacak bi yorumu oluyo. ben de gıcık oluyorum bazen....takip ediyorum tabiii sanırm major demişti tele bi progrm yükledim ordan bakıyorummyumurtlama günlerinde olmuştu ama tutmadı.. bu ay en yüksek gününe 2 gün kala gününde ve 2 gün sornaa denicem...
o akrbalar cok gıcıklar gerçekten yaa..bni görünce yokmu bebek diyorlarr yok diyorum..boş durma diyolarhamile kalsam niye acele ettiniz derler...o yüzden takmamak lazım he deyip geçmek lazım..
ben geldim musmustlu gelinler olasınız inşallah
hehehehe glmiş geri gelmişşşşş yaşasınnnnn nası sevindimmmmmm
canım benim sağollllllburaya pek yazmadığımdan siz belki farkında bile olmazsınız ama ben büyük bi boşluk hissettim hep okuyom çünkümmmmmm :))))))
Hoşgeldiinn :) Amin inşallaahh sendee :)
ohh ne güzeelll..
Bende dün kvdeydim,yazamadım çok ama girip girip okudum telefondan çok zor olmasına rağmen :) Doğrudur,uzun zaman bakayınca neler oldu diyorum bende :)
plojoo hazırlıklar nasıl gidiyor alıyormusnuz bişiler prensessee
HAyyyyydee breePeeeeehlivan geldii Banyodan sonra yağlanınca kendimi böyle hissediyorum
Canım daha birşey almadık desem yeridir :) Annem cinsiyetini öğrendiğimizde birkaç birşey almak istedi aldık beraber,ağız mendili dediğimiz mendillerden yaptı,eşim cinsiyetinizi öğrendiğimiz gün hediye alıp gelmiş minişe :) Yengesi banyo havlusu almış,bende öyle cinsiyet belli olmadan bir tulum almıştım bide bir-iki birşeyler aldım.Arabasını almıştık 2 ay fln geçmiştir.Yani lazım olan hiçbirşey yok daha :) Gerçekten lazım olanlara başlamadık daha Şubat gb başlayalım diyoruz son zamanlarda nasıl olacağımı bilmediğimden kalmasın diyoruz,yine ıvır zıvır kalır en son..Burda var miniğin eşyaları :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...lerimize-aldigimiz-cicileri-paylasalim-4.html
Sayfada paylaşımım var bakmak istersen :)
baktımm baktım hepsi cok şeker..minik minik cok tatlılar..allah güle güle kullanmayı nasip etsin..önünde aycık ve bal kovaları olan takıma bayıldım yeni doğan takımı galiba...allah güle güle giydirmeyi nasip etsin cnm..
bu günün konusu bebişlermiş
önceliklee plojocum çok şeker aldıklarınız..insanın içi kıpır kıpır oluyor bakarken
nice güzel sağlıklı günlerde kullansın prensesimiz..
bi de yüz temizleme kremlerinden bahsedilmiş..ben de bi tek göz makyajı yaaprım..dudaklarım küçük olduğundan ruj bile sürmem ..
o yüzden pek bişey kullanmıyorum ben de..
bu akşam da eşim dışarı götürücekmiş beni yemeğe yaşasınn
2 haftadır dışarıda yemiyorduk..2 haftada 1e düşürebildik çok şükür
ges ve ella misafirlerle mi boğuşuyor acaba
gece görüşmek üzere öptüm kiiii
ela canim istanbullumusun diye sormussun
pendik tarafinda yasiyorum tatlim ben